X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2013, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IWKA CUDNY SYNEK :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
    ucałuj go w rączke od cioci forumowej :)

caffe, samira, Myszonek, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe - super ten tekst. Juz go podrzucam do klubu starej panny, powinny z tego zrobić manifest. :)
    Bursztyn - mój to jest chyba dog, duży i spokojny;)
    Iwka76 - cudna twoja czekoladka, my tez czekamy na swoje słodycze a dla Ciebie i maleństwa wszystkiego najlepszego:)

inessa, polarmiś, caffe, Bursztyn, samira, malgos741, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sliczne maleństwo :) Gratulacje.

inessa, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2013, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak to dobrze wiedziec ze nie jestem sama i sa kobiety ktore maja na to zdrowe spojrEnie. Bursztyn, Caffe -'dzieki za wywod. Teksty prawdziwe i jakbym o swoim czytala.

Konczac historie dzisiejszego wkurwka: wyszlam z domu, wpadlam do kolezanki na kawe, posiedzialam 1,5 godz i poszlam do szkoly na "obserwacje" egzaminu wiadomosci dla 2-go klasistow. I tam spotkalam swojego m, w ubraniu sporotwym, spoconego, czerwonego. Czekal w szkole bo, jak wczesniej pisalam, wyszedl z domu bez niczego.

Ale nie odzywam sie do niego. Tak mnie wkurwia jego obecnosc ze sobie nie wyobrazacie.

Simba, inessa, caffe, Bursztyn, samira, Reni, malgos741, grosza, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2013, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka - sliczny slodziak

inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Jak to dobrze wiedziec ze nie jestem sama i sa kobiety ktore maja na to zdrowe spojrEnie. Bursztyn, Caffe -'dzieki za wywod. Teksty prawdziwe i jakbym o swoim czytala.

Konczac historie dzisiejszego wkurwka: wyszlam z domu, wpadlam do kolezanki na kawe, posiedzialam 1,5 godz i poszlam do szkoly na "obserwacje" egzaminu wiadomosci dla 2-go klasistow. I tam spotkalam swojego m, w ubraniu sporotwym, spoconego, czerwonego. Czekal w szkole bo, jak wczesniej pisalam, wyszedl z domu bez niczego.

Ale nie odzywam sie do niego. Tak mnie wkurwia jego obecnosc ze sobie nie wyobrazacie.

Misiek daj spokój, owulacja za rogiem ;)
    A w ogóle to jakoś mi sie go szkoda zrobiło, jako dobra pańca powinnaś zanim wybiec i go opatulic...jeśli wierzyć w tekst caffe, za chwile będziesz mieć w domu hipochondryka;)
    A jak nie możesz na niego patrzeć to sie napij - obraz będzie lepszy:)

inessa, caffe, samira, Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2013, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane musze sie pochwalić właśnie przyszedł kurie do domu z paczka wiec byłam w szoku bo nic nie zamawiałam. A tam rower stacjonarny taki mały i prosty ale jest od mojego kochanego meża :) :) :)
    Kiedyś rozmawialiśmy na temat mojej rehabilkitracji,ze taka droga itd no i fajnie taki rower by było mieć zwłąszcza na zime no i mój małżonek zrobił mi prezent :D :D :D ale sie ciesze mozę troche mi pomoze wzmocni moje mieśnie na plecach :) :P

polarmiś, Simba, caffe, Bursztyn, mysza1975, samira, Pusurek, Myszonek, Iwone, malgos741, grosza, Olena, angela, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2013, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilam w sobote choc umiarkowanie. Nie moge siegac do kielicha za kazdym razem gdy mnie wkurwi. Ale macie racje trzeba odpuscic. Szkoda ze taki facet nie rozumie kobiety. I szkoda ze nie moge zapanowac nad swoimi nerwami - bo de facto to szkoda zdrowia na takie pierdoly. Czekam na komentarz kiedy znajdzie skarpety w swoim portfelu:-)

Owulacja -przypuszczalna juz blisko, wlasnie mam kisiel w majtkach ale seksu nie budiet!!!!

Simba, inessa, caffe, Bursztyn, Parka, samira, Pusurek, Myszonek, Mango, malgos741, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2013, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Kochane musze sie pochwalić właśnie przyszedł kurie do domu z paczka wiec byłam w szoku bo nic nie zamawiałam. A tam rower stacjonarny taki mały i prosty ale jest od mojego kochanego meża :) :) :)
    Kiedyś rozmawialiśmy na temat mojej rehabilkitracji,ze taka droga itd no i fajnie taki rower by było mieć zwłąszcza na zime no i mój małżonek zrobił mi prezent :D :D :D ale sie ciesze mozę troche mi pomoze wzmocni moje mieśnie na plecach :) :P
    No to teraz bedziemy wzmacniac sie razem.

inessa, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa super, od Ciebie aż wieje optymizmem!
    Misiek, nie odpuszczaj seksu, bo za tydzień będziesz żałować, ze cykl stracony przez skarpety...
    U mnie tez owulka blisko i jak na złość dobry śluz sie skończył:( fuck!

inessa, anna maria, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2013, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarmiś wiesz ja czasami odpuszczam bo bym zwariowała zwłaszcza przed PMSem oj wtedy dużo mnie drażni u niego jak wczesniej nie to wtedy jakoś tak wiecej u niego widze :P
    a ćwiczenia noooooo mam nadzieje,ze dam rade :D :D :D :D :D :D

anna maria, samira, Myszonek, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwka76 wrote:
    Witajcie drogie panie , przedstawiam wam mojego czekolake troche jasną ale moja czekoladke jest sliczny grzeczny i moj . Jeden z cudow tego forum Pozdrawiam was goraco
    Iwka milo mi poznac tego przystojniaka,daj troche wiecej info,np.ile wazyl i jak ty sie po cc czujesz?pozdrawiam

inessa, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka, sliczny czekoladek :)

anna maria, inessa, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Misiek daj spokój, owulacja za rogiem ;)
    A w ogóle to jakoś mi sie go szkoda zrobiło, jako dobra pańca powinnaś zanim wybiec i go opatulic...jeśli wierzyć w tekst caffe, za chwile będziesz mieć w domu hipochondryka;)
    A jak nie możesz na niego patrzeć to sie napij - obraz będzie lepszy:)
    ja bym nie opatulala :) dobra pancia wymaga! to pies ma za nia biegac a nie ona za psem ;)

Simba, polarmiś, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Pilam w sobote choc umiarkowanie. Nie moge siegac do kielicha za kazdym razem gdy mnie wkurwi. Ale macie racje trzeba odpuscic. Szkoda ze taki facet nie rozumie kobiety. I szkoda ze nie moge zapanowac nad swoimi nerwami - bo de facto to szkoda zdrowia na takie pierdoly. Czekam na komentarz kiedy znajdzie skarpety w swoim portfelu:-)

Owulacja -przypuszczalna juz blisko, wlasnie mam kisiel w majtkach ale seksu nie budiet!!!!
    zobaczysz jak sie wieczor rozwinie....nie spisywalabym go jeszcze na straty ;) a skarpety tak czy inaczej powinny w porfelu zostac ;)

polarmiś, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    dobry maz :)

anna maria, inessa, Myszonek lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • slash Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarmiśku daj spokój, przytul swojego ukochanego.
    Szkoda życia na wkurwki.

anna maria, inessa, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2013, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    Polarmiśku daj spokój, przytul swojego ukochanego.
    Szkoda życia na wkurwki.
    Moze jutro, dzisiaj nie da rady. Musze przespac zlosc.
    Ale dziekuje, ze Was mam i dziekuje za wsparcie.

inessa, anna maria, Bursztyn, Pusurek, Myszonek lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesteśmy tu od tego, że pocieszymy a nawet czasem jak trzeba to odpowiednio potrząśniemy. :)
    A mi to tak bardzo brakuje żeby się do mojego Męża przytulić.

inessa, anna maria, Bursztyn, Pusurek, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2013, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    Jesteśmy tu od tego, że pocieszymy a nawet czasem jak trzeba to odpowiednio potrząśniemy. :)
    A mi to tak bardzo brakuje żeby się do mojego Męża przytulić.
    Juz niedlugo to zrobisz :-)

inessa, Myszonek lubią tę wiadomość

‹‹ 1878 1879 1880 1881 1882 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ