35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Caffe - super ten tekst. Juz go podrzucam do klubu starej panny, powinny z tego zrobić manifest.

Bursztyn - mój to jest chyba dog, duży i spokojny;)
Iwka76 - cudna twoja czekoladka, my tez czekamy na swoje słodycze a dla Ciebie i maleństwa wszystkiego najlepszego:)
inessa, polarmiś, caffe, Bursztyn, samira, malgos741, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak to dobrze wiedziec ze nie jestem sama i sa kobiety ktore maja na to zdrowe spojrEnie. Bursztyn, Caffe -'dzieki za wywod. Teksty prawdziwe i jakbym o swoim czytala.
Konczac historie dzisiejszego wkurwka: wyszlam z domu, wpadlam do kolezanki na kawe, posiedzialam 1,5 godz i poszlam do szkoly na "obserwacje" egzaminu wiadomosci dla 2-go klasistow. I tam spotkalam swojego m, w ubraniu sporotwym, spoconego, czerwonego. Czekal w szkole bo, jak wczesniej pisalam, wyszedl z domu bez niczego.
Ale nie odzywam sie do niego. Tak mnie wkurwia jego obecnosc ze sobie nie wyobrazacie.
Simba, inessa, caffe, Bursztyn, samira, Reni, malgos741, grosza, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Jak to dobrze wiedziec ze nie jestem sama i sa kobiety ktore maja na to zdrowe spojrEnie. Bursztyn, Caffe -'dzieki za wywod. Teksty prawdziwe i jakbym o swoim czytala.
Konczac historie dzisiejszego wkurwka: wyszlam z domu, wpadlam do kolezanki na kawe, posiedzialam 1,5 godz i poszlam do szkoly na "obserwacje" egzaminu wiadomosci dla 2-go klasistow. I tam spotkalam swojego m, w ubraniu sporotwym, spoconego, czerwonego. Czekal w szkole bo, jak wczesniej pisalam, wyszedl z domu bez niczego.
Ale nie odzywam sie do niego. Tak mnie wkurwia jego obecnosc ze sobie nie wyobrazacie.
Misiek daj spokój, owulacja za rogiem
A w ogóle to jakoś mi sie go szkoda zrobiło, jako dobra pańca powinnaś zanim wybiec i go opatulic...jeśli wierzyć w tekst caffe, za chwile będziesz mieć w domu hipochondryka;)
A jak nie możesz na niego patrzeć to sie napij - obraz będzie lepszy:)
inessa, caffe, samira, Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane musze sie pochwalić właśnie przyszedł kurie do domu z paczka wiec byłam w szoku bo nic nie zamawiałam. A tam rower stacjonarny taki mały i prosty ale jest od mojego kochanego meża

Kiedyś rozmawialiśmy na temat mojej rehabilkitracji,ze taka droga itd no i fajnie taki rower by było mieć zwłąszcza na zime no i mój małżonek zrobił mi prezent
ale sie ciesze mozę troche mi pomoze wzmocni moje mieśnie na plecach
polarmiś, Simba, caffe, Bursztyn, mysza1975, samira, Pusurek, Myszonek, Iwone, malgos741, grosza, Olena, angela, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPilam w sobote choc umiarkowanie. Nie moge siegac do kielicha za kazdym razem gdy mnie wkurwi. Ale macie racje trzeba odpuscic. Szkoda ze taki facet nie rozumie kobiety. I szkoda ze nie moge zapanowac nad swoimi nerwami - bo de facto to szkoda zdrowia na takie pierdoly. Czekam na komentarz kiedy znajdzie skarpety w swoim portfelu:-)
Owulacja -przypuszczalna juz blisko, wlasnie mam kisiel w majtkach ale seksu nie budiet!!!!
Simba, inessa, caffe, Bursztyn, Parka, samira, Pusurek, Myszonek, Mango, malgos741, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to teraz bedziemy wzmacniac sie razem.inessa wrote:Kochane musze sie pochwalić właśnie przyszedł kurie do domu z paczka wiec byłam w szoku bo nic nie zamawiałam. A tam rower stacjonarny taki mały i prosty ale jest od mojego kochanego meża

Kiedyś rozmawialiśmy na temat mojej rehabilkitracji,ze taka droga itd no i fajnie taki rower by było mieć zwłąszcza na zime no i mój małżonek zrobił mi prezent

inessa, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Inessa super, od Ciebie aż wieje optymizmem!
Misiek, nie odpuszczaj seksu, bo za tydzień będziesz żałować, ze cykl stracony przez skarpety...
U mnie tez owulka blisko i jak na złość dobry śluz sie skończył
fuck!
inessa, anna maria, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPolarmiś wiesz ja czasami odpuszczam bo bym zwariowała zwłaszcza przed PMSem oj wtedy dużo mnie drażni u niego jak wczesniej nie to wtedy jakoś tak wiecej u niego widze

a ćwiczenia noooooo mam nadzieje,ze dam rade
anna maria, samira, Myszonek, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Iwka milo mi poznac tego przystojniaka,daj troche wiecej info,np.ile wazyl i jak ty sie po cc czujesz?pozdrawiamiwka76 wrote:Witajcie drogie panie , przedstawiam wam mojego czekolake troche jasną ale moja czekoladke jest sliczny grzeczny i moj . Jeden z cudow tego forum Pozdrawiam was goraco
inessa, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ja bym nie opatulalaSimba wrote:Misiek daj spokój, owulacja za rogiem

A w ogóle to jakoś mi sie go szkoda zrobiło, jako dobra pańca powinnaś zanim wybiec i go opatulic...jeśli wierzyć w tekst caffe, za chwile będziesz mieć w domu hipochondryka;)
A jak nie możesz na niego patrzeć to sie napij - obraz będzie lepszy:)
dobra pancia wymaga! to pies ma za nia biegac a nie ona za psem 
Simba, polarmiś, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
zobaczysz jak sie wieczor rozwinie....nie spisywalabym go jeszcze na stratypolarmiś wrote:Pilam w sobote choc umiarkowanie. Nie moge siegac do kielicha za kazdym razem gdy mnie wkurwi. Ale macie racje trzeba odpuscic. Szkoda ze taki facet nie rozumie kobiety. I szkoda ze nie moge zapanowac nad swoimi nerwami - bo de facto to szkoda zdrowia na takie pierdoly. Czekam na komentarz kiedy znajdzie skarpety w swoim portfelu:-)
Owulacja -przypuszczalna juz blisko, wlasnie mam kisiel w majtkach ale seksu nie budiet!!!!
a skarpety tak czy inaczej powinny w porfelu zostac
polarmiś, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
dobry mazinessa wrote:Kochane musze sie pochwalić właśnie przyszedł kurie do domu z paczka wiec byłam w szoku bo nic nie zamawiałam. A tam rower stacjonarny taki mały i prosty ale jest od mojego kochanego meża

anna maria, inessa, Myszonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoze jutro, dzisiaj nie da rady. Musze przespac zlosc.slash wrote:Polarmiśku daj spokój, przytul swojego ukochanego.
Szkoda życia na wkurwki.
Ale dziekuje, ze Was mam i dziekuje za wsparcie.
inessa, anna maria, Bursztyn, Pusurek, Myszonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny