Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • slash Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze az długich 5 dni, a może tylko 5 dni - to lepiej brzmi.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Myszonek Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wieczorową porą :)

Tyle naskrobałyście, że nie wiem, czy nadrobię czytanie ;)

Slash - jutro już za 3 godziny ;) więc się nie liczy - zostało już 4 dni :)

nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) fajnie - tak to mogę odliczać dni

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2013, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie awantura za rogiem, bo przyjeżdża za 5 dni teściowa, a w pokoju, w którym ma spać jest sajgon poprzeprowadzkowy. Walizki, kartony, sprzęt sportowy, słowem wszystko, co nie zmieściło się nigdzie indziej. No i mój mężczyzna od 3 tygodni obiecuje, ze cześć rzeczy zniesie do piwnicy, cześć na strych, cześć na wysypisko. Dni płyną, a tam ciągle graciarnia! Dzis rano było hasło, ze po południu zacznie, Bogu dzięki jest po 21, a gwiazda moja dziarsko uwija się w kuchni przy sprzątaniu ( fakt, ze jest w tym mega dobry i kuchnia lśni codziennie ). Ale miał wynosić rzeczy z pokoju!! Pójdę chyba i go pacnę normalnie! A jeszcze widziałam jakieś minki sugerujące, ze seksik ma być wieczorny. Ale coś mi się wydaje, ze wzmocnienia pozytywnego nie będzie ;)

Myszonek, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mango, Bursztyn, malgos741, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwka gratuluję czekoladki :) napisz coś więcej - jak po cesarce się czujesz?

Bursztynek - on nie cierpi prasować - a mnie to nie zabija jakoś - za to on mi robi pyszne śniadania - a już w niedzielę - to wstaję do zastawionego stołu z kilku dań - więc nie narzekam....:)

Polarmisiu - może go to bardzo zdenerwować - znaczy ta skarpetka - jak już ją znajdzie...:) Ale za to można się dobrze godzić - byleby nie w skarpecie...;)

nick nieaktualny, Bursztyn, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesska już CIę widzę w stroju mikołajka - jak pedałujesz w sypialni przed lustrem w szafie...a mąż siedzi i się przygląda...;)

nick nieaktualny, Bursztyn, malgos741, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No przegląd tematów jak zwykle ciekawy :)
    Skarpetkowo - nerwowo - rowerkowo - pojednawczy :)

Uzupełniając informację o tym gatunku domowego skrytożercy informuję, że moje szczęście:
    1. Skarpetki łączy spinaczem do skarpetek i wynosi do łazienki.'
    2. Swoje brudy wrzuca do kosza na pranie
    3. Czyste koszule sam sobie potrafi wyprasować i nawet mu mogę coś mojego podrzucić ale nie lubi niczego z zaszewkami
    4. nie rozrzuca niczego po krzesłach
    5. Zaraz po przyjściu z pracy przebiera się i odwiesza wszystko do szafy
    6. Jak się przebiera do spania - zrzuca dresy i t-shirt na podłogę przy komodzie i tak to sobie zalega do następnego powrotu z pracy.
    7. PRAWIE idealnie, bo jak wczoraj dopadłam się do tej sterty, to tam widzę: skarpetki, majtochy więc pytam czy to do prania - słyszę - nie, to było tylko raz - i wtedy mnie siekło.
    A żeby nie było tak pięknie (bo on nawet chustki higieniczne składa w kostkę po użyciu) to często znajduję wykałaczki w różnych miejscach domu :)

nick nieaktualny, Mango, nick nieaktualny, anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesska - super pomysł z rowerkiem :) gratulacje dla męża :)
    A i piesek :) Jest już z Wami??

Widać, że myśli o Tobie ten Twój mężczyzna.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nawiązując do tematu Wigilii i czasu pracy, to ja w Wigilię idę od 7.00 do 12.00
    Potem w piątek, poniedziałek do 15.00 a we wtorek do 12.00

nick nieaktualny, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka gratulacje

Polar daj spokój. Szkoda czasu. Jedna koleżanka z forum wieczorem pożarła się z mężem i nie zdążyła go przeprosić, bo następnego dnia znaleziono go nieprzytomnego i jest w śpiączce. Straszne ale prawdziwe nie traćmy czasu.

nick nieaktualny, Myszonek, malgos741, grosza, nick nieaktualny, anna maria, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę Reni, że Ty już pudła kuchenne odpuściłaś i na nowym mieszkaniu nastała sielanka..;)

Reni, nick nieaktualny, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A żeby Wam powiedzieć coś śmiesznego, to śniło mi się, że loguję się do jakiegoś komunikatora (no niech będzie gg) i tak jak na ovu czekałam aż zaznaczy się owulka, to tam pojawiał się status: zagnieżdżenie.
    Od razu mi się przypomniał pomysł z diodami na czole, sygnalizującymi owulkę.
    Ale o czymś, co natychmiast sygnalizuje implantację to mi się nie marzyło - ach piękny ten sen.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj jestem sama więc się delektuje cisza (telefon wstawił mi ciążą)
    Dzisiaj nic nie robię. Odpoczywam..dzisiaj kablówkę mi przynieśli więc jest super
    Bozia3 wrote:
    Widzę Reni, że Ty już pudła kuchenne odpuściłaś i na nowym mieszkaniu nastała sielanka..;)

nick nieaktualny, Myszonek, nick nieaktualny, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2013, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia :P :P :P
    Piesek bedzie ale musimy po niego pojechać a niestety mam to głupie szkolenie :(
    Reni i racja odpoczywaj ile sie da :D

Myszonek, Bozia3, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A świąteczne pierniczki wg przepisu Inesski będę musiała piec jeszcze raz, bo mój skrytożerca ciągle wędruje do kuchni i wyciąga je z puszki.
    10 min temu jak go przyłapałam to mówił mi, że nic nie ma, a z kieszonki w koszulce wystawała mu pierniczkowa gwiazdka *Szeryf się znalazł*

Bozia3, nick nieaktualny, Mango, malgos741, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka Piękny ten Twój cud :) Aż mi się łezki pokulały ;)
    iwka76 wrote:
    74dii09kncaengv0.png

Myszonek, nick nieaktualny, iwka76, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • iwka76 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    iwka gratuluję czekoladki :) napisz coś więcej - jak po cesarce się czujesz?

Bursztynek - on nie cierpi prasować - a mnie to nie zabija jakoś - za to on mi robi pyszne śniadania - a już w niedzielę - to wstaję do zastawionego stołu z kilku dań - więc nie narzekam....:)

Polarmisiu - może go to bardzo zdenerwować - znaczy ta skarpetka - jak już ją znajdzie...:) Ale za to można się dobrze godzić - byleby nie w skarpecie...;)
    ja przeszłam cesarke spokojnie , sam zabieg trwal moze z 20minut a na sali moze bylam 40 minut z przygotowaniem , po cesarce tak dobrze sie czulam ze pielegniarki biegaly za mna z tabletkami na bóle bo zapominalam o nich Bo jak sie juz ma ten cud przy sobie to i te wszystkie bóle odchodza w niepamiec Moja czekoladka miala urodzic sie durza ale jak sie okazalo to była drobinka 3090 gram i 52 cm długi , wiec teraz mam kochaną sliczna porcelanowa leleczke .On jest naprawde wspanialy warto bylo sie zdyscyplinowac i potem czekac te 9 miesiecy Pozdrawiam gorąco i bez obaw

nick nieaktualny, Myszonek, Iwone, malgos741, Mango, nick nieaktualny, Parka, anna maria, Reni, nick nieaktualny, megan8, gosia7122, angela, Andzia33 lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • iwka76 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    IWKA CUDNY SYNEK :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
    ucałuj go w rączke od cioci forumowej :)
    Dziekuje kochana ciociu forumowa

nick nieaktualny, malgos741, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • iwka76 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Iwka milo mi poznac tego przystojniaka,daj troche wiecej info,np.ile wazyl i jak ty sie po cc czujesz?pozdrawiam
    ja przeszłam cesarke spokojnie , sam zabieg trwal moze z 20minut a na sali moze bylam 40 minut z przygotowaniem , po cesarce tak dobrze sie czulam ze pielegniarki biegaly za mna z tabletkami na bóle bo zapominalam o nich Bo jak sie juz ma ten cud przy sobie to i te wszystkie bóle odchodza w niepamiec Moja czekoladka miala urodzic sie durza ale jak sie okazalo to była drobinka 3090 gram i 52 cm długi , wiec teraz mam kochaną sliczna porcelanowa leleczke .On jest naprawde wspanialy warto bylo sie zdyscyplinowac i potem czekac te 9 miesiecy Pozdrawiam gorąco i bez obaw

anna maria lubi tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny,
    przepraszam, że się nie odzywałam. Mój mąż ma teraz wakacje i się mną intensywnie zajmuje. U mnie wszystko dobrze, za tydzień mam pierwszą wizytę. Trochę mi zabrało, żeby się umówić z lekarzem, bo jakoś dobrze mi tak jak jest, nic mi się nie chce i wszystko oznacza duży wysiłek. Trochę się stresuje porodem (marzę o cesarce, a boję się, że każą mi rodzić normalnie i będą jakieś komplikacje).

Iwka - gratuluję synka. Z resztą newsów zapoznam się później. Teraz muszę nadgonić zaległości z pracy. Trzymajcie się i życzę malutkich prezentów pod choinkę wszystkim.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2013, 23:20

Iwone, Bursztyn, nick nieaktualny, malgos741, Myszonek, Mango, nick nieaktualny, anna maria, nick nieaktualny, megan8, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
‹‹ 1879 1880 1881 1882 1883 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ