X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • slash Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze az długich 5 dni, a może tylko 5 dni - to lepiej brzmi.

samira, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Myszonek Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wieczorową porą :)

Tyle naskrobałyście, że nie wiem, czy nadrobię czytanie ;)

Slash - jutro już za 3 godziny ;) więc się nie liczy - zostało już 4 dni :)

inessa, malgos741 lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) fajnie - tak to mogę odliczać dni

inessa, Pusurek lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2013, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie awantura za rogiem, bo przyjeżdża za 5 dni teściowa, a w pokoju, w którym ma spać jest sajgon poprzeprowadzkowy. Walizki, kartony, sprzęt sportowy, słowem wszystko, co nie zmieściło się nigdzie indziej. No i mój mężczyzna od 3 tygodni obiecuje, ze cześć rzeczy zniesie do piwnicy, cześć na strych, cześć na wysypisko. Dni płyną, a tam ciągle graciarnia! Dzis rano było hasło, ze po południu zacznie, Bogu dzięki jest po 21, a gwiazda moja dziarsko uwija się w kuchni przy sprzątaniu ( fakt, ze jest w tym mega dobry i kuchnia lśni codziennie ). Ale miał wynosić rzeczy z pokoju!! Pójdę chyba i go pacnę normalnie! A jeszcze widziałam jakieś minki sugerujące, ze seksik ma być wieczorny. Ale coś mi się wydaje, ze wzmocnienia pozytywnego nie będzie ;)

Myszonek, inessa, samira, Mango, Bursztyn, malgos741, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwka gratuluję czekoladki :) napisz coś więcej - jak po cesarce się czujesz?

Bursztynek - on nie cierpi prasować - a mnie to nie zabija jakoś - za to on mi robi pyszne śniadania - a już w niedzielę - to wstaję do zastawionego stołu z kilku dań - więc nie narzekam....:)

Polarmisiu - może go to bardzo zdenerwować - znaczy ta skarpetka - jak już ją znajdzie...:) Ale za to można się dobrze godzić - byleby nie w skarpecie...;)

inessa, Bursztyn, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesska już CIę widzę w stroju mikołajka - jak pedałujesz w sypialni przed lustrem w szafie...a mąż siedzi i się przygląda...;)

inessa, Bursztyn, malgos741, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No przegląd tematów jak zwykle ciekawy :)
    Skarpetkowo - nerwowo - rowerkowo - pojednawczy :)

Uzupełniając informację o tym gatunku domowego skrytożercy informuję, że moje szczęście:
    1. Skarpetki łączy spinaczem do skarpetek i wynosi do łazienki.'
    2. Swoje brudy wrzuca do kosza na pranie
    3. Czyste koszule sam sobie potrafi wyprasować i nawet mu mogę coś mojego podrzucić ale nie lubi niczego z zaszewkami
    4. nie rozrzuca niczego po krzesłach
    5. Zaraz po przyjściu z pracy przebiera się i odwiesza wszystko do szafy
    6. Jak się przebiera do spania - zrzuca dresy i t-shirt na podłogę przy komodzie i tak to sobie zalega do następnego powrotu z pracy.
    7. PRAWIE idealnie, bo jak wczoraj dopadłam się do tej sterty, to tam widzę: skarpetki, majtochy więc pytam czy to do prania - słyszę - nie, to było tylko raz - i wtedy mnie siekło.
    A żeby nie było tak pięknie (bo on nawet chustki higieniczne składa w kostkę po użyciu) to często znajduję wykałaczki w różnych miejscach domu :)

inessa, Mango, polarmiś, anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesska - super pomysł z rowerkiem :) gratulacje dla męża :)
    A i piesek :) Jest już z Wami??

Widać, że myśli o Tobie ten Twój mężczyzna.

samira, inessa, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nawiązując do tematu Wigilii i czasu pracy, to ja w Wigilię idę od 7.00 do 12.00
    Potem w piątek, poniedziałek do 15.00 a we wtorek do 12.00

inessa, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka gratulacje

Polar daj spokój. Szkoda czasu. Jedna koleżanka z forum wieczorem pożarła się z mężem i nie zdążyła go przeprosić, bo następnego dnia znaleziono go nieprzytomnego i jest w śpiączce. Straszne ale prawdziwe nie traćmy czasu.

samira, Myszonek, malgos741, grosza, polarmiś, anna maria, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę Reni, że Ty już pudła kuchenne odpuściłaś i na nowym mieszkaniu nastała sielanka..;)

Reni, inessa, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A żeby Wam powiedzieć coś śmiesznego, to śniło mi się, że loguję się do jakiegoś komunikatora (no niech będzie gg) i tak jak na ovu czekałam aż zaznaczy się owulka, to tam pojawiał się status: zagnieżdżenie.
    Od razu mi się przypomniał pomysł z diodami na czole, sygnalizującymi owulkę.
    Ale o czymś, co natychmiast sygnalizuje implantację to mi się nie marzyło - ach piękny ten sen.

Pusurek, inessa, mysza1975, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj jestem sama więc się delektuje cisza (telefon wstawił mi ciążą)
    Dzisiaj nic nie robię. Odpoczywam..dzisiaj kablówkę mi przynieśli więc jest super
    Bozia3 wrote:
    Widzę Reni, że Ty już pudła kuchenne odpuściłaś i na nowym mieszkaniu nastała sielanka..;)

Pusurek, Myszonek, inessa, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2013, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia :P :P :P
    Piesek bedzie ale musimy po niego pojechać a niestety mam to głupie szkolenie :(
    Reni i racja odpoczywaj ile sie da :D

Myszonek, Bozia3, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A świąteczne pierniczki wg przepisu Inesski będę musiała piec jeszcze raz, bo mój skrytożerca ciągle wędruje do kuchni i wyciąga je z puszki.
    10 min temu jak go przyłapałam to mówił mi, że nic nie ma, a z kieszonki w koszulce wystawała mu pierniczkowa gwiazdka *Szeryf się znalazł*

Bozia3, inessa, Mango, malgos741, Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka Piękny ten Twój cud :) Aż mi się łezki pokulały ;)
    iwka76 wrote:
    74dii09kncaengv0.png

Myszonek, inessa, iwka76, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • iwka76 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    iwka gratuluję czekoladki :) napisz coś więcej - jak po cesarce się czujesz?

Bursztynek - on nie cierpi prasować - a mnie to nie zabija jakoś - za to on mi robi pyszne śniadania - a już w niedzielę - to wstaję do zastawionego stołu z kilku dań - więc nie narzekam....:)

Polarmisiu - może go to bardzo zdenerwować - znaczy ta skarpetka - jak już ją znajdzie...:) Ale za to można się dobrze godzić - byleby nie w skarpecie...;)
    ja przeszłam cesarke spokojnie , sam zabieg trwal moze z 20minut a na sali moze bylam 40 minut z przygotowaniem , po cesarce tak dobrze sie czulam ze pielegniarki biegaly za mna z tabletkami na bóle bo zapominalam o nich Bo jak sie juz ma ten cud przy sobie to i te wszystkie bóle odchodza w niepamiec Moja czekoladka miala urodzic sie durza ale jak sie okazalo to była drobinka 3090 gram i 52 cm długi , wiec teraz mam kochaną sliczna porcelanowa leleczke .On jest naprawde wspanialy warto bylo sie zdyscyplinowac i potem czekac te 9 miesiecy Pozdrawiam gorąco i bez obaw

inessa, Myszonek, Iwone, malgos741, Mango, bliska77, Parka, anna maria, Reni, samira, megan8, gosia7122, angela, Andzia33 lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • iwka76 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    IWKA CUDNY SYNEK :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
    ucałuj go w rączke od cioci forumowej :)
    Dziekuje kochana ciociu forumowa

inessa, malgos741, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • iwka76 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Iwka milo mi poznac tego przystojniaka,daj troche wiecej info,np.ile wazyl i jak ty sie po cc czujesz?pozdrawiam
    ja przeszłam cesarke spokojnie , sam zabieg trwal moze z 20minut a na sali moze bylam 40 minut z przygotowaniem , po cesarce tak dobrze sie czulam ze pielegniarki biegaly za mna z tabletkami na bóle bo zapominalam o nich Bo jak sie juz ma ten cud przy sobie to i te wszystkie bóle odchodza w niepamiec Moja czekoladka miala urodzic sie durza ale jak sie okazalo to była drobinka 3090 gram i 52 cm długi , wiec teraz mam kochaną sliczna porcelanowa leleczke .On jest naprawde wspanialy warto bylo sie zdyscyplinowac i potem czekac te 9 miesiecy Pozdrawiam gorąco i bez obaw

anna maria lubi tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny,
    przepraszam, że się nie odzywałam. Mój mąż ma teraz wakacje i się mną intensywnie zajmuje. U mnie wszystko dobrze, za tydzień mam pierwszą wizytę. Trochę mi zabrało, żeby się umówić z lekarzem, bo jakoś dobrze mi tak jak jest, nic mi się nie chce i wszystko oznacza duży wysiłek. Trochę się stresuje porodem (marzę o cesarce, a boję się, że każą mi rodzić normalnie i będą jakieś komplikacje).

Iwka - gratuluję synka. Z resztą newsów zapoznam się później. Teraz muszę nadgonić zaległości z pracy. Trzymajcie się i życzę malutkich prezentów pod choinkę wszystkim.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2013, 23:20

Iwone, Bursztyn, inessa, malgos741, Myszonek, Mango, polarmiś, anna maria, samira, megan8, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
‹‹ 1879 1880 1881 1882 1883 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ