35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
witam dziewczynki.
Aga zdrówka dla rodziny, jestem z tobą.
bliska77, Myszonek, inessa, Parka lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
A ja dziś do gina na 19.10 zobaczymy jak jaja urosły.
o skarpetkach dużo można gadać bo mój zostawia w sypialni i w salonie a kosz omija z daleka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2013, 09:25
polarmiś, anna maria, samira, Mango, Myszonek, inessa lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:A ja dziś do gina na 19.10 zobaczymy jak jaja urosły.
o skarpetkach dużo można gadać bo mój zostawia w sypialni i w salonie a kosz omija z daleka.malgos741, anna maria, polarmiś, Iwone, Myszonek, inessa lubią tę wiadomość
-
zaajebiste
a te wymiatają
Iwone wrote:Różnica w wychowaniu miedzy pierwszym a trzecim dzieckiem
*Płacz*
Trzecie dziecko: Uczysz swoje pierwsze dziecko jak nakręcać grające
zabawki w łóżeczku.
*Przewijanie*
Trzecie dziecko: Starasz się zmieniać pieluchę zanim otoczenie
poskarży się na smród, bądź pielucha zwisa dziecku poniżej kolan.
* Twoje wyjścia*
Trzecie dziecko: Mówisz opiekunce, że ma dzwonić tylko jeśli pojawi
się krew.
*W domu*
Trzecie dziecko: Kryjesz się przed własnymi dziećmi.
*Połknięcie monety*
Trzecie dziecko: Odejmujesz mu z kieszonkowego.anna maria, polarmiś, Iwone, Myszonek, inessa lubią tę wiadomość
-
spadam do roboty do wieczorka.
anna maria, Myszonek, inessa lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:może jakoś odkręc sytuację - że to taki fetysz i gra wstępna była,,
Myszonek, inessa lubią tę wiadomość
-
dzien dobry dziewczynki dzisiaj wlaśnie minął tydzien jak moja czekoladka przyszła na świat . I dokładnie tak jak tydzien temu o tej porze śpi jak aniolek .
Weszlam dzisiaj na wage i az sie przerazilam bo tylko przez ten tydzien stracilam 14 kg , tylko tyle ze ja mialam duzo wody w organizmie , bo raczej tak szybko tluszczyk sie nie spala hiihihih a zwlaszcza jak sie tylko siedzi w domku . Przez dlugi czas mialam wielkie obawy ze nie bede mogla karmic piersia przez to ze w przeszlosci zmniejszalam biust , w szpitalu sie cos pojawilo i myslelismy ze to wystarcza malemu ale zaczął szybko tracic na wadze , ale co bylo smieszne ze nawet sie nie uskarzal ze jest glodny czy cos w tym stylu spal i byl bardzo kochany . Ale przerazilo mnie to ze po 3 dniach stracil 300 gram , ryczalam jak dziecko i winilam sie ze moglam szybciej cos zrobic ale lekarze tez tlumaczyli ze dzieci gubia wage ale jak juz przekroczylo norme trzeba bylo włączyc normalna buteleczke , ale w miedzy czasie caly czas jak tylko mial ochote podawalam cyca i teraz sie okazalo ze mleko samo cieknie a jak ucisne to mam fontanny . Wiec troche cycusia i troche buteleczke i moje szczescie rosnie i sie usmiecha i wiecznie śpiący hihihihi Cała rodzinka i znajomi są w nim zakochani , a o tatusiu juz nie wspomnę bo nawet dzisiaj wychodzac do pracy nie mogl sie odkleic od malego Mowię wam dziewczyny Matin jest jedynym co mi sie udało w 100 procentach a nawet w 1000 procent , jestem szczęśliwą spełnioną mamusią czego wam wszystkim zyczę w jak najkrutszym czasie . A co do opieki w szpitalu to trafiłam do naprawdę dobrego klinicznego szpitala , opieka wspaniala ze nawet z lekami biegali za mna bo zapominalam brac srodkow przeciwbólowych , czysto przyjemnie Bylo superanna maria, Bozia3, megan8, bliska77, Myszonek, samira, promyk, Iwone, inessa, gosia7122, polarmiś, mysza1975, Parka, malgos741, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Iwka jeszcze raz gratuluję. Cieszę się, że szybko poszło
Ciesz się małym póki czas, bo za chwilę jakaś za niego wyjdzie i tyle go będziesz widziałaanna maria, Myszonek, Simba, inessa, iwka76, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny