X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Myszonek Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2013, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ufff,
    jeszcze tylko kwadrans.
    Dzień zwariowany, ciagle coś, ciągle ktoś
    Wrócę do domu i ... tam pewnie też nie odpocznę. Czasem żałuję, że nie zapadam w sen zimowy - ale bym się wyspała

Aga - dołączam się do życzeń - aby nastąpiła szybka poprawa

anna maria, inessa, Mango, malgos741 lubią tę wiadomość

• Anna39 Ekspertka

Wysłany: 18 grudnia 2013, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój M.wraca na święta do domu i będzie do 6.01,potem znów wyjeżdża na 8 tyg :( i postanowiłam w tym czasie pójść na spontan,nie mierzyć tempki i liczyć na cud :),jedynie na monitoring pójde.
    Hejka w ten czas przedświątecznej gorączki dla prawie wszystkich(oprócz mnie),haha

Myszonek, Iwone, Reni, inessa, polarmiś, megan8 lubią tę wiadomość

781bf18f8a2720294b991893655b2777.png
  • Myszonek Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2013, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna39 wrote:
    A mój M.wraca na święta do domu i będzie do 6.01,potem znów wyjeżdża na 8 tyg :( i postanowiłam w tym czasie pójść na spontan,nie mierzyć tempki i liczyć na cud :),jedynie na monitoring pójde.
    Hejka w ten czas przedświątecznej gorączki dla prawie wszystkich(oprócz mnie),haha

Pełen luz może zadziałać :)

inessa lubi tę wiadomość

• promyk Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2013, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny. Dzis mam wizyte u mojej gin. Ciekawe co mi powiem.....
    Usciski dla kazdej z was .

Myszonek, Iwone, inessa, Mango, Bursztyn, gosia7122, polarmiś, samira, Parka, megan8 lubią tę wiadomość

Promyk
  • slash Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2013, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz od jakiegos czasu nie mierzę tempki. Teraz tylko tak orientacyjnie mierzyłam w ostatnim cyklu zeby zobaczyc kiedy mniej więcej ta owulka czy coś się czasem nie zmieniło i teraz znów nie mierzę, nie chcę się stresować dodatkowo i tez idę na spontan. Choc wiadomo gdzieś w podswiadomosci i tak będe wiedziała które to dni.

inessa, Myszonek, samira, Pusurek, malgos741 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2013, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    Czesc dziewczyny. Dzis mam wizyte u mojej gin. Ciekawe co mi powiem.....
    Usciski dla kazdej z was .

Czekamy na dobre wieści.

inessa, Myszonek lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2013, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna39 wrote:

Anna - bezie fajnie ;) będziemy się tulić i tulić z naszymi Mężami ;)

inessa, Myszonek lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2013, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane ja niedawno wróciłam ze szkolenia ciekawe rzeczy pani mówi, zresztą bardzo miło kobietka :)
    Aguś zdrówka dla taty ale też dbaj o siebie i daj znac co u lekarza <3
    Dziewczynom które mają wizyty u lekarza powodzenia i mam nadzieje,zę wszystko bedzie ok :)
    Serduszkujacym bo dni płodne zielnosci ale też duzo radosci z serduszkowania :D :D :D
    Zaciażonym wiele sił a zaraz rodzącym odwagi i wiele radosci <3 :)
    Pamietam o Was kochane moje <3 :)

Mango, Iwone, Bursztyn, Bozia3, Myszonek, samira, mysza1975, Parka, malgos741, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• DAGI Ekspertka

Wysłany: 18 grudnia 2013, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    INESSA- jakie plany na rocznicę ślubu? :)

Z okazji świąt życzę wszystkim spełnienia ego najpiekniejszego życzenia zostania mamą w wieku +35 :)

Ja mam stracony cykl- bezowulacyjny, potwierdzony 2 x USG. W styczniu lub lutym mam isć na HSG. I tyle u mnie po roku starań...

inessa, polarmiś, Myszonek, samira, malgos741, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

mamuśka syna-16 lat, po 8 letnim leczeniu niepłodności- córeczka-3 lata ; w planach trzecie :)to już ponad rok.:(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2013, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dagi a ja Cie szukałam wsród wykresów bo dawno sie nie odzywałaś !!!!!
    Na razie nie mamy planów na rocznice tzn ja nie mam a mój maz coś knuje :P :P :P zobaczymy co to bedzie :)
    dzieki,ze pamietasz.
    Dzieki już za zyczenia ale nie masz zamiaru sie do świat pokazywać już tutaj? ;-)

grosza, Myszonek, samira, bliska77 lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2013, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas wszystko dobrze - uczymy się siebie nawzajem i poznajemy coraz bardziej - Lenka rośnie jak na drożdżach - robi się coraz bardziej kontaktowa , uśmiecha się do mamy , a zobaczyć taki uśmiech bezcenne ( potrafi wynagrodzić wszelkie trudy dzienne i nocne), pojawia się gaworzenie - jest bardzo fajnie - czasami tylko noce trudne, bo nie może zasnąć i często się budzi, ale mama jakoś daje radę
    Pozdrawiam Was wszystkie
    slash wrote:
    Angela - jak się czujecie, Ty i córcia? Pewnie to już duża dziewczyna.
    Piękne te dni zapewne.

inessa, Bursztyn, polarmiś, grosza, Myszonek, Iwone, samira, mysza1975, Parka, promyk, megan8, gosia7122, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2013, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga zdrówka dla taty jestem z tobą.

inessa, Myszonek, bliska77 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2013, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łał brawo :O za ten dziki sex oczywiście :P

polarmiś wrote:
    A ja sie pogodzilam z mezem, co zaowocowalo dzikim seksem. Uff, napiecie spadlo.

inessa, Bursztyn, Myszonek lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2013, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela i Iwka bardzo przyjemnie sie czyta wsze posty o maluchach, za chwile KaRa i Megan - zycze lekkiego rozdwojenia.

Dziewczyny co to dzisiaj na Usg jak jajka?

inessa, angela, Myszonek, Iwone, samira, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2013, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga - trzymaj się dzielnie i pamiętaj o sobie i maleństwie!

inessa, Myszonek, bliska77 lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • Myszonek Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2013, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Hej kochane ja niedawno wróciłam ze szkolenia ciekawe rzeczy pani mówi, zresztą bardzo miło kobietka :)

Cieszę się, żeś zadowolona ze szkolenia,bo nigdy nie wiadomo kto się trafi. Mnie osobiście dobijają szkolenia, na których prowadzący wyświetla prezentację, którą odczytuje - a materiały szkoleniowe, które dają to wydrukowane slajdy prezentacji zszyte zszywką.

inessa, samira, malgos741 lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2013, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie te starania tak rozchwiały emocjonalnie, że czepiam się mojego M o wszystko.
    Jaki jest taki jest, ma swoje humorki i przyzwyczajenia, ale podziwiam go, że ze mną wytrzymuje.

inessa, samira, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2013, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KOCHANE NIE BEDZIE MNIE TERAZ DŁUGO MAM NADZIEJE,ZE JAK TU ZAJRZE W OKRESIE ŚWIĄT NA DŁUŻEJ TO BEDZIE TU WIELE ZIELENI I WIELE MOZE KTOŚ UDZIELI MI WIRUSKÓW DLATEGO PRAGNE JUŻ DZIŚ WAM ŻYCZYĆ NA BOŻE NARODZENIE WIELE MIŁOSCI,NADZIEI,WIARY ZWŁASZCZA W DOBRO DRUGIEGO CZŁOWIEKA.ŻYCZE WAM SPEŁNIENIA NAJPIEKNIEJSZEGO I NAJWIEKSZEGO MARZENIA - DZIECKA :D :D :D :D :D :D :D :D
    PAMIETAM O KAŻDEJ Z WAS CALYM MOIM MAŁYM SERCEM <3 <3 <3

Zrodzony na sianie,
    w półmroku stajenki,
    śpi w ramionach Marii
    Jezus malusieńki.
    Świętą noc złocista
    gwiazda opromienia.
    Gromadzą się wokół
    przyjazne stworzenia.
    Lulajże Jezuniu
    snem cichym, szczęśliwym.
    Obdarz nas radością
    i szczęściem prawdziwym.

Dziele sie z Wami opłatkiem przy wigilijnym stole <3 <3 <3
    BUZIAKI DLA KAŻDEJ Z WAS <3 :D

Pusurek, Myszonek, samira, Parka, mysza1975, malgos741, EwaT, Iwone, Kate 75, Olena, grosza, megan8, gosia7122, bliska77, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2013, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem dzisiaj z lekka wyczerpana, dopiero skończyłam pracę.

Też Wam zyczę wszystkiego naj naj :)

Myszonek, inessa, malgos741, mysza1975, Kate 75, grosza, bliska77 lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2013, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się po przerwie!
    Aga bardzo mi przykro z powodu twojego taty, trzymaj się i dbaj o siebie.
    Iwka cudownie czytać o twoim szczęściu to bardzo krzepiące.
    Angela super że u was pełnia szczęścia.
    Inessko fajnie, że wyluzowałaś i że twój mąż tak o ciebie dba.
    Ciekawe jak tam Ania.g co z jej betą chyba, że coś pominęłam.
    Bursztynku witaj po powrocie smutno mi z powodu braku bzykoserc i sytuacji z twoim ukochanym, kłótni z mamą, fajnie, że masz już Leona przy sobie.
    Polamisiu dziki seks zawsze brzmi dobrze tym bardziej, że zgoda nastała u was.
    U mnie po koszmarnej sobocie do d...py, nastała bardziej koszmarna niedziela do mega d..py, skarpetki, ciuchy i chusteczki porozrzucane były najmniejszym problemem w kwestii mojego M. pomimo tego czytając wasze rozmowy na temat uśmiałąm się do łez, a może to był śmiech przez łzy. Tak czy inaczej było grząsko czasem zmiany w związku wywołują różne demony, w naszym przypadku, bynajmniej tak myślę starania o dziecko chyba wyzwoliły pewne emocje. Na razie kryzys zażegnany, może nie dzikim seksem tylko bardzo zwykłym, ale ja nadal o tym wszystkim myślę.Ściskam wszystkie, fajnie, że jesteście bo nawet jak się nie chce pisać to można czytać i od razu lepiej się czuje :)

inessa, malgos741, mysza1975, Pusurek, samira, Bozia3, Bursztyn, Myszonek, Mango, polarmiś, megan8, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 1882 1883 1884 1885 1886 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ