35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ufff,
jeszcze tylko kwadrans.
Dzień zwariowany, ciagle coś, ciągle ktoś
Wrócę do domu i ... tam pewnie też nie odpocznę. Czasem żałuję, że nie zapadam w sen zimowy - ale bym się wyspała
Aga - dołączam się do życzeń - aby nastąpiła szybka poprawaanna maria, inessa, Mango, malgos741 lubią tę wiadomość
-
A mój M.wraca na święta do domu i będzie do 6.01,potem znów wyjeżdża na 8 tyg
i postanowiłam w tym czasie pójść na spontan,nie mierzyć tempki i liczyć na cud
,jedynie na monitoring pójde.
Hejka w ten czas przedświątecznej gorączki dla prawie wszystkich(oprócz mnie),hahaMyszonek, Iwone, Reni, inessa, polarmiś, megan8 lubią tę wiadomość
-
Anna39 wrote:A mój M.wraca na święta do domu i będzie do 6.01,potem znów wyjeżdża na 8 tyg
Hejka w ten czas przedświątecznej gorączki dla prawie wszystkich(oprócz mnie),haha
Pełen luz może zadziałaćinessa lubi tę wiadomość
-
Ja juz od jakiegos czasu nie mierzę tempki. Teraz tylko tak orientacyjnie mierzyłam w ostatnim cyklu zeby zobaczyc kiedy mniej więcej ta owulka czy coś się czasem nie zmieniło i teraz znów nie mierzę, nie chcę się stresować dodatkowo i tez idę na spontan. Choc wiadomo gdzieś w podswiadomosci i tak będe wiedziała które to dni.
inessa, Myszonek, samira, Pusurek, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Anna39 wrote:A mój M.wraca na święta do domu i będzie do 6.01,potem znów wyjeżdża na 8 tyg
Hejka w ten czas przedświątecznej gorączki dla prawie wszystkich(oprócz mnie),haha
Anna - bezie fajniebędziemy się tulić i tulić z naszymi Mężami
inessa, Myszonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane ja niedawno wróciłam ze szkolenia ciekawe rzeczy pani mówi, zresztą bardzo miło kobietka
Aguś zdrówka dla taty ale też dbaj o siebie i daj znac co u lekarza
Dziewczynom które mają wizyty u lekarza powodzenia i mam nadzieje,zę wszystko bedzie ok
Serduszkujacym bo dni płodne zielnosci ale też duzo radosci z serduszkowania
Zaciażonym wiele sił a zaraz rodzącym odwagi i wiele radosci
Pamietam o Was kochane moje
Mango, Iwone, Bursztyn, Bozia3, Myszonek, samira, mysza1975, Parka, malgos741, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
INESSA- jakie plany na rocznicę ślubu?
Z okazji świąt życzę wszystkim spełnienia ego najpiekniejszego życzenia zostania mamą w wieku +35
Ja mam stracony cykl- bezowulacyjny, potwierdzony 2 x USG. W styczniu lub lutym mam isć na HSG. I tyle u mnie po roku starań...inessa, polarmiś, Myszonek, samira, malgos741, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
mamuśka syna-16 lat, po 8 letnim leczeniu niepłodności- córeczka-3 lata ; w planach trzecie :)to już ponad rok.
-
nick nieaktualnyHej Dagi a ja Cie szukałam wsród wykresów bo dawno sie nie odzywałaś !!!!!
Na razie nie mamy planów na rocznice tzn ja nie mam a mój maz coś knujezobaczymy co to bedzie
dzieki,ze pamietasz.
Dzieki już za zyczenia ale nie masz zamiaru sie do świat pokazywać już tutaj?grosza, Myszonek, samira, bliska77 lubią tę wiadomość
-
U nas wszystko dobrze - uczymy się siebie nawzajem i poznajemy coraz bardziej - Lenka rośnie jak na drożdżach - robi się coraz bardziej kontaktowa , uśmiecha się do mamy , a zobaczyć taki uśmiech bezcenne ( potrafi wynagrodzić wszelkie trudy dzienne i nocne), pojawia się gaworzenie - jest bardzo fajnie - czasami tylko noce trudne, bo nie może zasnąć i często się budzi, ale mama jakoś daje radę
Pozdrawiam Was wszystkieslash wrote:Angela - jak się czujecie, Ty i córcia? Pewnie to już duża dziewczyna.
Piękne te dni zapewne.inessa, Bursztyn, polarmiś, grosza, Myszonek, Iwone, samira, mysza1975, Parka, promyk, megan8, gosia7122, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aga - trzymaj się dzielnie i pamiętaj o sobie i maleństwie!
inessa, Myszonek, bliska77 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Hej kochane ja niedawno wróciłam ze szkolenia ciekawe rzeczy pani mówi, zresztą bardzo miło kobietka
Cieszę się, żeś zadowolona ze szkolenia,bo nigdy nie wiadomo kto się trafi. Mnie osobiście dobijają szkolenia, na których prowadzący wyświetla prezentację, którą odczytuje - a materiały szkoleniowe, które dają to wydrukowane slajdy prezentacji zszyte zszywką.
inessa, samira, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKOCHANE NIE BEDZIE MNIE TERAZ DŁUGO MAM NADZIEJE,ZE JAK TU ZAJRZE W OKRESIE ŚWIĄT NA DŁUŻEJ TO BEDZIE TU WIELE ZIELENI I WIELE MOZE KTOŚ UDZIELI MI WIRUSKÓW DLATEGO PRAGNE JUŻ DZIŚ WAM ŻYCZYĆ NA BOŻE NARODZENIE WIELE MIŁOSCI,NADZIEI,WIARY ZWŁASZCZA W DOBRO DRUGIEGO CZŁOWIEKA.ŻYCZE WAM SPEŁNIENIA NAJPIEKNIEJSZEGO I NAJWIEKSZEGO MARZENIA - DZIECKA
PAMIETAM O KAŻDEJ Z WAS CALYM MOIM MAŁYM SERCEM
Zrodzony na sianie,
w półmroku stajenki,
śpi w ramionach Marii
Jezus malusieńki.
Świętą noc złocista
gwiazda opromienia.
Gromadzą się wokół
przyjazne stworzenia.
Lulajże Jezuniu
snem cichym, szczęśliwym.
Obdarz nas radością
i szczęściem prawdziwym.
Dziele sie z Wami opłatkiem przy wigilijnym stole
BUZIAKI DLA KAŻDEJ Z WASPusurek, Myszonek, samira, Parka, mysza1975, malgos741, EwaT, Iwone, Kate 75, Olena, grosza, megan8, gosia7122, bliska77, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam się po przerwie!
Aga bardzo mi przykro z powodu twojego taty, trzymaj się i dbaj o siebie.
Iwka cudownie czytać o twoim szczęściu to bardzo krzepiące.
Angela super że u was pełnia szczęścia.
Inessko fajnie, że wyluzowałaś i że twój mąż tak o ciebie dba.
Ciekawe jak tam Ania.g co z jej betą chyba, że coś pominęłam.
Bursztynku witaj po powrocie smutno mi z powodu braku bzykoserc i sytuacji z twoim ukochanym, kłótni z mamą, fajnie, że masz już Leona przy sobie.
Polamisiu dziki seks zawsze brzmi dobrze tym bardziej, że zgoda nastała u was.
U mnie po koszmarnej sobocie do d...py, nastała bardziej koszmarna niedziela do mega d..py, skarpetki, ciuchy i chusteczki porozrzucane były najmniejszym problemem w kwestii mojego M. pomimo tego czytając wasze rozmowy na temat uśmiałąm się do łez, a może to był śmiech przez łzy. Tak czy inaczej było grząsko czasem zmiany w związku wywołują różne demony, w naszym przypadku, bynajmniej tak myślę starania o dziecko chyba wyzwoliły pewne emocje. Na razie kryzys zażegnany, może nie dzikim seksem tylko bardzo zwykłym, ale ja nadal o tym wszystkim myślę.Ściskam wszystkie, fajnie, że jesteście bo nawet jak się nie chce pisać to można czytać i od razu lepiej się czujeinessa, malgos741, mysza1975, Pusurek, samira, Bozia3, Bursztyn, Myszonek, Mango, polarmiś, megan8, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość