X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Myszonek Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2013, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ufff,
    jeszcze tylko kwadrans.
    Dzień zwariowany, ciagle coś, ciągle ktoś
    Wrócę do domu i ... tam pewnie też nie odpocznę. Czasem żałuję, że nie zapadam w sen zimowy - ale bym się wyspała

Aga - dołączam się do życzeń - aby nastąpiła szybka poprawa

anna maria, nick nieaktualny, Mango, malgos741 lubią tę wiadomość

• Anna39 Ekspertka

Wysłany: 18 grudnia 2013, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój M.wraca na święta do domu i będzie do 6.01,potem znów wyjeżdża na 8 tyg :( i postanowiłam w tym czasie pójść na spontan,nie mierzyć tempki i liczyć na cud :),jedynie na monitoring pójde.
    Hejka w ten czas przedświątecznej gorączki dla prawie wszystkich(oprócz mnie),haha

Myszonek, Iwone, Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość

781bf18f8a2720294b991893655b2777.png
  • Myszonek Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2013, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna39 wrote:
    A mój M.wraca na święta do domu i będzie do 6.01,potem znów wyjeżdża na 8 tyg :( i postanowiłam w tym czasie pójść na spontan,nie mierzyć tempki i liczyć na cud :),jedynie na monitoring pójde.
    Hejka w ten czas przedświątecznej gorączki dla prawie wszystkich(oprócz mnie),haha

Pełen luz może zadziałać :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• promyk Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2013, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny. Dzis mam wizyte u mojej gin. Ciekawe co mi powiem.....
    Usciski dla kazdej z was .

Myszonek, Iwone, nick nieaktualny, Mango, Bursztyn, gosia7122, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Parka, megan8 lubią tę wiadomość

Promyk
  • slash Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2013, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz od jakiegos czasu nie mierzę tempki. Teraz tylko tak orientacyjnie mierzyłam w ostatnim cyklu zeby zobaczyc kiedy mniej więcej ta owulka czy coś się czasem nie zmieniło i teraz znów nie mierzę, nie chcę się stresować dodatkowo i tez idę na spontan. Choc wiadomo gdzieś w podswiadomosci i tak będe wiedziała które to dni.

nick nieaktualny, Myszonek, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2013, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    Czesc dziewczyny. Dzis mam wizyte u mojej gin. Ciekawe co mi powiem.....
    Usciski dla kazdej z was .

Czekamy na dobre wieści.

nick nieaktualny, Myszonek lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2013, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna39 wrote:

Anna - bezie fajnie ;) będziemy się tulić i tulić z naszymi Mężami ;)

nick nieaktualny, Myszonek lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2013, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane ja niedawno wróciłam ze szkolenia ciekawe rzeczy pani mówi, zresztą bardzo miło kobietka :)
    Aguś zdrówka dla taty ale też dbaj o siebie i daj znac co u lekarza <3
    Dziewczynom które mają wizyty u lekarza powodzenia i mam nadzieje,zę wszystko bedzie ok :)
    Serduszkujacym bo dni płodne zielnosci ale też duzo radosci z serduszkowania :D :D :D
    Zaciażonym wiele sił a zaraz rodzącym odwagi i wiele radosci <3 :)
    Pamietam o Was kochane moje <3 :)

Mango, Iwone, Bursztyn, Bozia3, Myszonek, nick nieaktualny, mysza1975, Parka, malgos741, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

• DAGI Ekspertka

Wysłany: 18 grudnia 2013, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    INESSA- jakie plany na rocznicę ślubu? :)

Z okazji świąt życzę wszystkim spełnienia ego najpiekniejszego życzenia zostania mamą w wieku +35 :)

Ja mam stracony cykl- bezowulacyjny, potwierdzony 2 x USG. W styczniu lub lutym mam isć na HSG. I tyle u mnie po roku starań...

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Myszonek, nick nieaktualny, malgos741, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

mamuśka syna-16 lat, po 8 letnim leczeniu niepłodności- córeczka-3 lata ; w planach trzecie :)to już ponad rok.:(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2013, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dagi a ja Cie szukałam wsród wykresów bo dawno sie nie odzywałaś !!!!!
    Na razie nie mamy planów na rocznice tzn ja nie mam a mój maz coś knuje :P :P :P zobaczymy co to bedzie :)
    dzieki,ze pamietasz.
    Dzieki już za zyczenia ale nie masz zamiaru sie do świat pokazywać już tutaj? ;-)

grosza, Myszonek, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2013, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas wszystko dobrze - uczymy się siebie nawzajem i poznajemy coraz bardziej - Lenka rośnie jak na drożdżach - robi się coraz bardziej kontaktowa , uśmiecha się do mamy , a zobaczyć taki uśmiech bezcenne ( potrafi wynagrodzić wszelkie trudy dzienne i nocne), pojawia się gaworzenie - jest bardzo fajnie - czasami tylko noce trudne, bo nie może zasnąć i często się budzi, ale mama jakoś daje radę
    Pozdrawiam Was wszystkie
    slash wrote:
    Angela - jak się czujecie, Ty i córcia? Pewnie to już duża dziewczyna.
    Piękne te dni zapewne.

nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny, grosza, Myszonek, Iwone, nick nieaktualny, mysza1975, Parka, promyk, megan8, gosia7122, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2013, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga zdrówka dla taty jestem z tobą.

nick nieaktualny, Myszonek, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2013, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łał brawo :O za ten dziki sex oczywiście :P

polarmiś wrote:
    A ja sie pogodzilam z mezem, co zaowocowalo dzikim seksem. Uff, napiecie spadlo.

nick nieaktualny, Bursztyn, Myszonek lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2013, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela i Iwka bardzo przyjemnie sie czyta wsze posty o maluchach, za chwile KaRa i Megan - zycze lekkiego rozdwojenia.

Dziewczyny co to dzisiaj na Usg jak jajka?

nick nieaktualny, angela, Myszonek, Iwone, nick nieaktualny, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2013, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga - trzymaj się dzielnie i pamiętaj o sobie i maleństwie!

nick nieaktualny, Myszonek, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • Myszonek Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2013, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Hej kochane ja niedawno wróciłam ze szkolenia ciekawe rzeczy pani mówi, zresztą bardzo miło kobietka :)

Cieszę się, żeś zadowolona ze szkolenia,bo nigdy nie wiadomo kto się trafi. Mnie osobiście dobijają szkolenia, na których prowadzący wyświetla prezentację, którą odczytuje - a materiały szkoleniowe, które dają to wydrukowane slajdy prezentacji zszyte zszywką.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2013, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie te starania tak rozchwiały emocjonalnie, że czepiam się mojego M o wszystko.
    Jaki jest taki jest, ma swoje humorki i przyzwyczajenia, ale podziwiam go, że ze mną wytrzymuje.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2013, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KOCHANE NIE BEDZIE MNIE TERAZ DŁUGO MAM NADZIEJE,ZE JAK TU ZAJRZE W OKRESIE ŚWIĄT NA DŁUŻEJ TO BEDZIE TU WIELE ZIELENI I WIELE MOZE KTOŚ UDZIELI MI WIRUSKÓW DLATEGO PRAGNE JUŻ DZIŚ WAM ŻYCZYĆ NA BOŻE NARODZENIE WIELE MIŁOSCI,NADZIEI,WIARY ZWŁASZCZA W DOBRO DRUGIEGO CZŁOWIEKA.ŻYCZE WAM SPEŁNIENIA NAJPIEKNIEJSZEGO I NAJWIEKSZEGO MARZENIA - DZIECKA :D :D :D :D :D :D :D :D
    PAMIETAM O KAŻDEJ Z WAS CALYM MOIM MAŁYM SERCEM <3 <3 <3

Zrodzony na sianie,
    w półmroku stajenki,
    śpi w ramionach Marii
    Jezus malusieńki.
    Świętą noc złocista
    gwiazda opromienia.
    Gromadzą się wokół
    przyjazne stworzenia.
    Lulajże Jezuniu
    snem cichym, szczęśliwym.
    Obdarz nas radością
    i szczęściem prawdziwym.

Dziele sie z Wami opłatkiem przy wigilijnym stole <3 <3 <3
    BUZIAKI DLA KAŻDEJ Z WAS <3 :D

nick nieaktualny, Myszonek, nick nieaktualny, Parka, mysza1975, malgos741, EwaT, Iwone, Kate 75, Olena, grosza, megan8, gosia7122, nick nieaktualny, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2013, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem dzisiaj z lekka wyczerpana, dopiero skończyłam pracę.

Też Wam zyczę wszystkiego naj naj :)

Myszonek, nick nieaktualny, malgos741, mysza1975, Kate 75, grosza, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2013, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się po przerwie!
    Aga bardzo mi przykro z powodu twojego taty, trzymaj się i dbaj o siebie.
    Iwka cudownie czytać o twoim szczęściu to bardzo krzepiące.
    Angela super że u was pełnia szczęścia.
    Inessko fajnie, że wyluzowałaś i że twój mąż tak o ciebie dba.
    Ciekawe jak tam Ania.g co z jej betą chyba, że coś pominęłam.
    Bursztynku witaj po powrocie smutno mi z powodu braku bzykoserc i sytuacji z twoim ukochanym, kłótni z mamą, fajnie, że masz już Leona przy sobie.
    Polamisiu dziki seks zawsze brzmi dobrze tym bardziej, że zgoda nastała u was.
    U mnie po koszmarnej sobocie do d...py, nastała bardziej koszmarna niedziela do mega d..py, skarpetki, ciuchy i chusteczki porozrzucane były najmniejszym problemem w kwestii mojego M. pomimo tego czytając wasze rozmowy na temat uśmiałąm się do łez, a może to był śmiech przez łzy. Tak czy inaczej było grząsko czasem zmiany w związku wywołują różne demony, w naszym przypadku, bynajmniej tak myślę starania o dziecko chyba wyzwoliły pewne emocje. Na razie kryzys zażegnany, może nie dzikim seksem tylko bardzo zwykłym, ale ja nadal o tym wszystkim myślę.Ściskam wszystkie, fajnie, że jesteście bo nawet jak się nie chce pisać to można czytać i od razu lepiej się czuje :)

nick nieaktualny, malgos741, mysza1975, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, Bursztyn, Myszonek, Mango, nick nieaktualny, megan8, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 1882 1883 1884 1885 1886 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ