35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
samira wrote:KaRa a ty idziesz na wywołanie w poniedziałek tak ??
Tak Samirko. Pewnie w pon zrobią badania plus usg a we wtorek bedą wywoływać.
Szkoda ze nic sie nie rozkręca. Próbowałam masażu krocza i brodawek ale nic nie pomaga.samira, anna maria, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaRa wrote:Tak Samirko. Pewnie w pon zrobią badania plus usg a we wtorek bedą wywoływać.
Szkoda ze nic sie nie rozkręca. Próbowałam masażu krocza i brodawek ale nic nie pomaga.samira, malgos741, Reni, KaRa, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaRa wrote:Tak Samirko. Pewnie w pon zrobią badania plus usg a we wtorek bedą wywoływać.
Szkoda ze nic sie nie rozkręca. Próbowałam masażu krocza i brodawek ale nic nie pomaga.mam nadzieję ze pójdzie ci tak szybko jak megan
Kate 75, KaRa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jestem już piękna
. Czekam, mój M ma jakąś fuchę u kolegi i zapowiedział, że będzie później. Mam nadzieję, że będzie zdatny do użycia.
A teraz coś zupełnie z innej beczki. Byłam kilka dni temu u koleżanki. Wyremontowała łazienkę i zrobiła sobie na podwieszanym suficie takie ledowe oświetlenie, którego kolory można zmieniać. Od razu skojarzyło mi się to z naszym ovufriendowym monitoringiem owulacji i tak sobie myślę, że można by wiele nieporozumień uniknąć z partnerem dając mu takie świetlne znaki. Światło zielone - kochanie dzisiaj działamy, światło czerwone - dzisiaj nawet mnie nie dotykaj, światło żółte - jak się postarasz może coś z tego będzie.samira, malgos741, anna maria, Kate 75, Parka, KaRa, calines, polarmiś, Pusurek, grosza, bliska77, Myszonek, ania.g, Mango, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:ja tak miałam w poprzednim cyklu , mam koleżankę ze starego forum u której objawem kropki był brak objawów ,u jednej tak u drugiej inaczej
oby sie tak samo kończyło czyli zieleninką
Ja tak trochę przez mgłę pamiętam z 2 poprzednich ciąż, że nie miałam żadnych szczególnych objawów na początku, może przy pierwszej zapamiętałam ból mięśni i potem senność, a jeszcze pozniej konkretne mdłości i rzyganko. Przy drugiej - wiedziałam bardzo wczesnie ze sie udało i doszukiwalam sie objawów, ale chyba to było tylko lekkie ciągnięcie w dole brzucha i tyle, potem (duzo pozniej) znowu senność i mdłości. Ani powiększone piersi, ani jakieś żyłki na piersiach, żadnych plamień...
Dlatego teraz jak czuję ten ból piersi, ocięzalosc, mega apetyt i zmęczenie to raczej na @ niestety - progesteron daje sie we znaki tak czy inaczej. No, może jeszcze czuję ten dół brzucha, ale tez to jak ból miesiączkowy, choć trochę za wcześnie.
samira, KaRa, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:KaRa a chcesz urodzić w starym roku czy w nowym ,bo jak we wtorek wywołanie to może być różnie
mam nadzieję ze pójdzie ci tak szybko jak megan
Chyba wolałabym 2014. Najważniejsze zdrowie córci wiec zdaje sie na lekarzy.
To będzie mój pierwszy poród wiec raczej nie będzie tak ekspresowy jak u Meganchoć bardzo bym chciała
samira, polarmiś, anna maria, grosza, Parka, Mango, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaRa wrote:Chyba wolałabym 2014. Najważniejsze zdrowie córci wiec zdaje sie na lekarzy.
To będzie mój pierwszy poród wiec raczej nie będzie tak ekspresowy jak u Meganchoć bardzo bym chciała
KaRa, bliska77, Parka, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam dziewczynki, dzisiaj mam chyba napiecie przdmiesiackowe i bede uszczypliwa. Samira dlaczego nie odnioslas sie do mojego postu dotyczacego Twojego plamienia?
anna maria, Kate 75, bliska77, samira, malgos741, caffe, Parka, ania.g, Bursztyn, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiesnie lydek bola ale kontrolnie, natomiast bylam zdziwiona ze bola mnie miesnie rak ! Doszlismy do wniosku ze to od wyrwij- raczki bo zaliczylam jeden upadek wlasnie wjezdzajac na wyciagu - kijki mi sie poplaty. Na stokach juz breja. Jedziemy o 13 stej jeszcze pojezdzic . Jutro moga zamknac trasy:-( a tak poza tym to boli mnie juz brzuch okresowo i czuje ze dzis lub jutro poplyne i szlag trafi moje kapiele w wodach termalnych.
A jak Twoje samopoczucie? Brzuszek rosnie sobie powolutku ?anna maria, bliska77, malgos741, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
fajnie masz na tych nartach ja nigdy nie bylam na nartach ale cos czuje ze dalabym rade;-) i napewno kiedys spelnie to marzenie.U nie ok ,mecza mnie mdlosci a brzuszek sie powieksza to fakt i cycuszki tez.Polar kozystaj z tego wypoczynku bo powrot do rzeczywistosci jest ciezki.
Bursztyn, Mango, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMis, a moze wybierzcie sie na Jaworzyne? Wjazd gondolka to niezla frajda, a plaske osle laczki sa na gorze, no i orczyk, a nie linka, co rece wyrywa
No i w dol tez mozna gondolka zjechac
Snieg moze tez u gory lepszy.
A tym bardziej, ze Slotwiny zamkneli dzis z powodu braku sniegu
Oj. Jaworzyna tez ma zamkniete szkoleniowe stoczki.
Pozostaja aktywnosci innego rodzajuWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2013, 09:55
anna maria, bliska77, Mango lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Gocha co z testem? Chce juz gratulowac!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2013, 09:53
bliska77, malgos741, Bursztyn lubią tę wiadomość