X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • KaRa Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2013, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    KaRa a ty idziesz na wywołanie w poniedziałek tak ??

Tak Samirko. Pewnie w pon zrobią badania plus usg a we wtorek bedą wywoływać.
    Szkoda ze nic sie nie rozkręca. Próbowałam masażu krocza i brodawek ale nic nie pomaga.

samira, anna maria, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

atdczbmhr11b1825.png[/url]
    relg3e5e91k07fd9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2013, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KaRa wrote:
    Szkoda ze nic sie nie rozkręca. Próbowałam masażu krocza i brodawek ale nic nie pomaga.
    Dziki seks?

samira, malgos741, Reni, KaRa, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2013, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KaRa wrote:
    KaRa a chcesz urodzić w starym roku czy w nowym ,bo jak we wtorek wywołanie to może być różnie ;) mam nadzieję ze pójdzie ci tak szybko jak megan :)

Kate 75, KaRa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2013, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Dziki seks?
    hehe właśnie o tym zapomniałam napisać :P

malgos741, bliska77 lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2013, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem już piękna :-). Czekam, mój M ma jakąś fuchę u kolegi i zapowiedział, że będzie później. Mam nadzieję, że będzie zdatny do użycia.

A teraz coś zupełnie z innej beczki. Byłam kilka dni temu u koleżanki. Wyremontowała łazienkę i zrobiła sobie na podwieszanym suficie takie ledowe oświetlenie, którego kolory można zmieniać. Od razu skojarzyło mi się to z naszym ovufriendowym monitoringiem owulacji i tak sobie myślę, że można by wiele nieporozumień uniknąć z partnerem dając mu takie świetlne znaki. Światło zielone - kochanie dzisiaj działamy, światło czerwone - dzisiaj nawet mnie nie dotykaj, światło żółte - jak się postarasz może coś z tego będzie.

samira, malgos741, anna maria, Kate 75, Parka, KaRa, calines, polarmiś, Pusurek, grosza, bliska77, Myszonek, ania.g, Mango, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2013, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    ja tak miałam w poprzednim cyklu , mam koleżankę ze starego forum u której objawem kropki był brak objawów ,u jednej tak u drugiej inaczej ;) oby sie tak samo kończyło czyli zieleninką :)

Ja tak trochę przez mgłę pamiętam z 2 poprzednich ciąż, że nie miałam żadnych szczególnych objawów na początku, może przy pierwszej zapamiętałam ból mięśni i potem senność, a jeszcze pozniej konkretne mdłości i rzyganko. Przy drugiej - wiedziałam bardzo wczesnie ze sie udało i doszukiwalam sie objawów, ale chyba to było tylko lekkie ciągnięcie w dole brzucha i tyle, potem (duzo pozniej) znowu senność i mdłości. Ani powiększone piersi, ani jakieś żyłki na piersiach, żadnych plamień...
    Dlatego teraz jak czuję ten ból piersi, ocięzalosc, mega apetyt i zmęczenie to raczej na @ niestety - progesteron daje sie we znaki tak czy inaczej. No, może jeszcze czuję ten dół brzucha, ale tez to jak ból miesiączkowy, choć trochę za wcześnie.

samira, KaRa, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

• KaRa Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2013, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    KaRa a chcesz urodzić w starym roku czy w nowym ,bo jak we wtorek wywołanie to może być różnie ;) mam nadzieję ze pójdzie ci tak szybko jak megan :)

Chyba wolałabym 2014. Najważniejsze zdrowie córci wiec zdaje sie na lekarzy.
    To będzie mój pierwszy poród wiec raczej nie będzie tak ekspresowy jak u Megan :) choć bardzo bym chciała :)

samira, polarmiś, anna maria, grosza, Parka, Mango, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

relg3e5e91k07fd9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2013, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KaRa wrote:
    Chyba wolałabym 2014. Najważniejsze zdrowie córci wiec zdaje sie na lekarzy.
    To będzie mój pierwszy poród wiec raczej nie będzie tak ekspresowy jak u Megan :) choć bardzo bym chciała :)
    Wiadomo zdrówko najważniejsze :)

KaRa, bliska77, Parka, megan8 lubią tę wiadomość

• KaRa Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2013, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Dziki seks?

M sie broni. Boi sie ze mi krzywdę zrobi. Musze sie prosić hehe

samira, polarmiś, anna maria, bliska77, Parka, Mango, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

relg3e5e91k07fd9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2013, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KaRa wrote:
    M sie broni. Boi sie ze mi krzywdę zrobi. Musze sie prosić hehe
    To siłą go ,masz przewagę :P

KaRa, anna maria, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2013, 00:00

• anna maria Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki ,Gosia olalas test czy nie?;-)czekam z nie cierpliwoscia

bliska77, malgos741, Parka, gosia7122, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki, dzisiaj mam chyba napiecie przdmiesiackowe i bede uszczypliwa. Samira dlaczego nie odnioslas sie do mojego postu dotyczacego Twojego plamienia?

anna maria, Kate 75, bliska77, samira, malgos741, caffe, Parka, ania.g, Bursztyn, Reni lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie jest Gosia? my chcemy Gosie

Kate 75, bliska77, Parka lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polar jak sie czujesz po swoich wyczynach narciarskich?

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miesnie lydek bola ale kontrolnie, natomiast bylam zdziwiona ze bola mnie miesnie rak ! Doszlismy do wniosku ze to od wyrwij- raczki bo zaliczylam jeden upadek wlasnie wjezdzajac na wyciagu - kijki mi sie poplaty. Na stokach juz breja. Jedziemy o 13 stej jeszcze pojezdzic . Jutro moga zamknac trasy:-( a tak poza tym to boli mnie juz brzuch okresowo i czuje ze dzis lub jutro poplyne i szlag trafi moje kapiele w wodach termalnych.
    A jak Twoje samopoczucie? Brzuszek rosnie sobie powolutku ?

anna maria, bliska77, malgos741, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gocha co z testem? Chce juz gratulowac!

anna maria, bliska77, Parka lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fajnie masz na tych nartach ja nigdy nie bylam na nartach ale cos czuje ze dalabym rade;-) i napewno kiedys spelnie to marzenie.U nie ok ,mecza mnie mdlosci a brzuszek sie powieksza to fakt i cycuszki tez.Polar kozystaj z tego wypoczynku bo powrot do rzeczywistosci jest ciezki.

Bursztyn, Mango, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mis, a moze wybierzcie sie na Jaworzyne? Wjazd gondolka to niezla frajda, a plaske osle laczki sa na gorze, no i orczyk, a nie linka, co rece wyrywa ;) No i w dol tez mozna gondolka zjechac :) Snieg moze tez u gory lepszy.
    A tym bardziej, ze Slotwiny zamkneli dzis z powodu braku sniegu :(
    Oj. Jaworzyna tez ma zamkniete szkoleniowe stoczki.

Pozostaja aktywnosci innego rodzaju ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2013, 09:55

anna maria, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Gocha co z testem? Chce juz gratulowac!
    Ale trzyma nas w nie pewnosci,one wszystkie spia tylko my takie aktywne.A swoja droga zjadlabym oscypka mniam mniam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2013, 09:53

bliska77, malgos741, Bursztyn lubią tę wiadomość

201407014965.png
‹‹ 1959 1960 1961 1962 1963 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ