35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Mis, a moze wybierzcie sie na Jaworzyne? Wjazd gondolka to niezla frajda, a plaske osle laczki sa na gorze, no i orczyk, a nie linka, co rece wyrywa
No i w dol tez mozna gondolka zjechac
Snieg moze tez u gory lepszy.
A tym bardziej, ze Slotwiny zamkneli dzis z powodu braku snieguchcialam juz dzisiaj zjechac z tej najwieksze gorki na slotwinach:-(
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Wlasnie maz z ekipa pojechali na Jaworzyne . Wczoraj tes tam byli i zjezdzali ale juz przebija ziemia. Mowisz ze slotwi u zamkniete? A my mamy lekcje
chcialam juz dzisiaj zjechac z tej najwieksze gorki na slotwinach:-(
Patrze wlasnie w necie, Slotwiny zamkniete, na Jaworzynie tylko 2 czerwone i niebieska otwarte -
nick nieaktualnyanna maria wrote:Ale trzyma nas w nie pewnosci,one wszystkie spia tylko my takie aktywne.A swoja droga zjadlabym oscypka mniam mniam.
anna maria, grosza, Bursztyn, Mango, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moja koleżanka też przenosiła aż w końcu powiedziała sobie że już chce rodzić wysprzątała całą chałupę od podłogi po dach zrobiła obiad i pojechała na porodówkę bo zaczęły się skurcze regularne
Kara - spokojnego rozwiązaniaKaRa wrote:Tak Samirko. Pewnie w pon zrobią badania plus usg a we wtorek bedą wywoływać.
Szkoda ze nic sie nie rozkręca. Próbowałam masażu krocza i brodawek ale nic nie pomaga.anna maria, bliska77, Kate 75, malgos741, KaRa, Bursztyn, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie w niedzielny poranek,
Gosia co z tym testem?
Kara moja koleżanka żeby szybciej urodzić latała po schodach i sklepach no i urodziłaKate 75, KaRa, Bursztyn, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Cześć dziewczyny, no i oczywiście miłego dnia
Ciekawe czy Megan dojechała do szpitala, czy rodziła na izbie przyjęć bądź w taksówceTempo zawrotne
Moja mama mi opowiadała, ze z moją siostrą (urodziła się po mnie) o 5 dostała bóli, a o 6.05 urodziła. Nawet nic nie zdążyli przy mamie zrobić. Ja liczę na to samoale mam do szpitala trochę daleko i jeśli zacznie się w dzień, to tam są też korki po drodze
Megan, wielkie gratulacjePrzypuszczam, że dzisiaj już śmigasz po szpitalu
Gosia, wspieram mocno, jeśli zdecydujesz się na zrobienie testu.
Miśku, jak Cie napiecie dopadnie, to wyjdź za chatę i pokrzycz sobie, może doznasz jakiejś ulgiAle nie "rycz" za bardzo zebyś jakiś górskich miśków nie zwabiła
Kate 75, polarmiś, malgos741, bliska77, Myszonek, Bursztyn, Mango, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Samira- dlugie plamienia przed okresem to niedomoga lutealna. Jeśli to ciąża to zrob testa - bezpieczniej by było wiedzieć bo wtedy błyskawicznie musisz iść do gina. Nie wiem na co czekasz?
jeszcze biorę lutke, kończę 2.01 a 3 zrobię test ...malgos741, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
A nasz mały albo lubi jeździć samochodem, albo nie lubi. Rusza się tylko gdy jedziemy
I to nie tak, ze kopie ale cały się gdzieś przemieszcza
Już to przetestowaliśmy ostatnio
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2013, 11:00
malgos741, anna maria, Viv78, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:jedynie mogę iść do mojej gin do której nie chce iść,ale nie wiem czy mnie przyjmie bo jak patrzyłam na necie to terminy ma po 20 stycznia ,spróbuje w poniedziałek zadzwonić i zapisać się tak żeby mi usg zrobiła chyba ze będę miała kaskę wcześniej to do tego nowego pójdę a taka sytuację miałam może raz czy dwa dawno temu ale to przyszła normalna @ wtedy...
jeszcze biorę lutke, kończę 2.01 a 3 zrobię test ...
Ponieważ u Ciebie jest 11dpo to sugerowałabym zrobienie wstępnie testu ciążowego. W zależności od rezultatu podjęłabym działania
Jeśli pojawi się krwawienie, to przerwij luteinę, bo nie ma sensu jej brać. Mnie lekarz przynajmniej tak kazał.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2013, 10:59
Parka, samira, Kate 75, polarmiś, malgos741, bliska77, anna maria, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Samirko nie gniewaj się ale wydaje mi się, ze dostaniesz @
Tak mi wykres wyglada, więc może nie nakrecaj się tak, bo zaczynasz dopatrywać się we wszystkim objawów ciąży. Jak nie wyjdzie będzie Ci bardziej przykro.
a chciałabym już iść do tego nowego gina ale z braku miedzi niestety mogę po wypłacie dopiero iść...Parka, malgos741, bliska77, Bursztyn, Reni, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:A nasz mały albo lubi jeździć samochodem, albo nie lubi. Rusza się tylko gdy jedziemy
I to nie tak, ze kobie ale cały się gdzieś przemieszcza
Już to przetestowaliśmy ostatnio
Jak się przemieszcza, kręci na boki czy raczej góra-dół? W sumie bardzo wcześnie odczuwasz takie ruchy
caffe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Samira, po mojej @ wywołanej luteiną po chyba 45 dniach, następna @ przyszłą w 22 dc. Ze skrajności w skrajność. Tyle, ze plamień nie miałam.
Ponieważ u Ciebie jest 11dpo to sugerowałabym zrobienie wstępnie testu ciążowego. W zależności od rezultatu podjęłabym działania
Jeśli pojawi się krwawienie, to przerwij luteinę, bo nie ma sensu jej brać. Mnie lekarz przynajmniej tak kazał.caffe, bliska77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Chyba o 15.20 napisała pa
Zastanawiam się czy zdążyla chociaż dzień dobry powiedzieć na porodówce
polarmiś, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySamira ale jesli jestes w ciazy to moze za malo luteiny. Zrob test i jak wyjdzie poztytywny to tak jak pisala caffe mozesz przeciwdzialac poronieniu a tak nie robisz nic a sie umartwiasz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2013, 11:09
caffe, Parka, Kate 75, bliska77, samira, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość