35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:Czytałam o tym, że chyba po 30tc trzeba w ciągu dnia liczyć ilość ruchów.
Parka lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyMyszonek wrote:Witam
Polarku moja @ się zrobiła jakaś 2 dniowa więc jak masz ochotę na kąpiele w termach, to mogę przejąć Twoją @
A moze to nie byl okres?malgos741, caffe lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja już próbowałam wszystkiego- ochydnej herbaty z liści malin, ananasa, skakania na piłce, długich spacerów, sprzątania na kolanach, masażu brodawek i krocza. Chodzenie po sklepach cały dzien skończyło sie tylko wydaniem 400 zł na wyprzedażach !
Dzis rano sie popłakałam. Nie wiem nawet dlaczego. Jestem zawiedziona ze samo sie nie zaczęło i musze mieć wywoływały porod.bliska77, Bursztyn, Kate 75, Parka, caffe, Mango, grosza, Iwone, samira, mysza1975, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosia sie zazielenila!!!!! Jest na jej wykresie!! Gratulacje dla Gosi!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2013, 11:45
Pusurek, bliska77, gosia7122, malgos741, Myszonek, anna maria, Kate 75, Parka, caffe, Bozia3, grosza, Reni, samira, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Myszonek wrote:no i gdzie ta Gosia??
echMyszonek, malgos741, Pusurek, anna maria, polarmiś, Bursztyn, ania.g, Kate 75, bliska77, Parka, caffe, EwaT, KaRa, Mango, Bozia3, Lucky, grosza, Reni, Niuta, anek42, mysza1975, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Jutro jedziemy do tych wod. Jesli dostane @ to moze przekonam sie do tamponu bo byc w Popradzie a nie wejsc do wod!!!
A moze to nie byl okres?
Jak krwawienie nie będzie duże to spokojnie się zakorkuj i korzystaj z wód.
Jestem pewna, że @ (zobaczę czy dzisiaj skończy się na plamieniu - może to tylko czasowy przestój). Nie robiąc sobie nadziei dla pewności olałam testa - żeby wiedzieć, czy mogę wznosić toast jak pojawi się Gosiai tak jak było do przewidzenia - piękna kreska kontrolna i nic więcej
gosia7122, Kate 75, Parka, caffe, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaRa wrote:Dziewczyny ja już próbowałam wszystkiego- ochydnej herbaty z liści malin, ananasa, skakania na piłce, długich spacerów, sprzątania na kolanach, masażu brodawek i krocza. Chodzenie po sklepach cały dzien skończyło sie tylko wydaniem 400 zł na wyprzedażach !
Dzis rano sie popłakałam. Nie wiem nawet dlaczego. Jestem zawiedziona ze samo sie nie zaczęło i musze mieć wywoływały porod.anna maria, caffe, KaRa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosia gratulacje !!!!!!!!!
Kara, jestes po prostu juz zmeczona, takie czekanie jest meczace, cz, pomysl ze juz jutro byc moze bedziesz tulila swoje dzieciatkoMyszonek, malgos741, gosia7122, anna maria, Bursztyn, Kate 75, Parka, caffe, KaRa, samira, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gosia gratulacje a kiedy do ginka?
gosia7122, bliska77, Parka, caffe lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Gosia gratuluje ,nie denerwuj sie mnie zaraz na poczatku tez bolal brzuch i krzyze ale zaczelam brac magnez 3 razy dziennie i przeszlo,Ale sie ciesze z Twojego szczescia mowilam ze wskoczysz na miejsce Megan;-)
Myszonek, malgos741, gosia7122, Kate 75, bliska77, Parka, caffe, Mango, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny w niedzielę !
Pogoda u mnie pod psem, smętnie mokro i ciemno, dodatkowo czuję się podobnie do Polarmisia, czyli jak by @ nadchodziła, chociaż ja na dupku jeszcze przez dwa dni jestem. Pinda tempka sobie spadła więc raczej już po ptakach, taki prezencik sylwestrowo-noworoczny.
Caffe jak czytam o twoich odczuciach ruchów małego to ciepło na sercu mi się robi.
Parka trzymam kciuki.
Polarku z tym testem to zaszalałaś, ale wakacje mają to do siebie ze szaleństwa w głowie nie tylko białe, mam nadzieję, że jednak dziś sobie zjedziesz, a w Popradzie w wodzie termalnej się popluskasz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2013, 11:56
Myszonek, bliska77, malgos741, Parka, caffe, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosia7122 wrote:ręce mi się trzęsą jak to pisze ale mam pozytywny test.Bardzo się boje ,brzuch mnie boli i plecy a to mi się bardzo zle kojarzy i jakoś nie umie się na razie cieszyć.
Jestes, nieboraku, jeszcze w szokuJa dochodzilam do siebie ze 3 godziny.
Ja tez nie czuje sie jakos szczegolnie, jest jakis taki dyskomfort w brzuchu, tu cos pociagnie, tam szczypnie, zmeczenie przychodzi szybko...
Mysle, ze to jednak ma cos wspolnego z wiekiem... Ale co tam, damy rade przeciez!gosia7122, Myszonek, Bursztyn, bliska77, malgos741, Parka, caffe, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość