35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Co do forum dla zaciążonych to zaglądałam ale w ogóle mnie tam nie ciągnie. Czuję się związana z Wami.
zawsze mozna sie czegos nowego dowiedziec
czy ktoras przeczytala ten opis w zalaczonym linku ?Myszonek, malgos741, Lucky lubią tę wiadomość
-
Tak Bursztynku,
przeczytałam
będą mieli co wspominać
a i tatuś bardzo zaangażowany. Z pewnością będzie miało to wpływ na jego stosunek do maluszka, mamy i ogólnie cudu i trudu narodzin
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2013, 12:56
Bursztyn, malgos741, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Co do forum dla zaciążonych to zaglądałam ale w ogóle mnie tam nie ciągnie. Czuję się związana z Wami.
Myszonek, ania.g, Kate 75, malgos741, Lucky, Parka, Simba, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZaszla w ciaze : megan, angela, kara, 40, monika, caffe, dwa razy AnnaMaria, aga, aniag, pusurek, gosia , polarek - poronilam, inessa- poronila. Sprawdze jeszcze bo nie wszystki niki pamietam.
Dopisze tu iwka, viola! Nati - chyba poronila, olena-poronila.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2013, 13:28
Pusurek, Myszonek, caffe, Kate 75, malgos741, KaRa, Lucky, anna maria, Parka, samira, Simba, mysza1975, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Myszonek wrote:Tak Bursztynku,
przeczytałam
będą mieli co wspominać
a i tatuś bardzo zaangażowany. Z pewnością będzie miało to wpływ na jego stosunek do maluszka, mamy i ogólnie cudu i trudu narodzin
tez tak mysle
poza tym od tej dziewczyny bije taki spokoj i radosc
do pozazdroszczenia
Myszonek, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja siedze z chusteczkami w nosie nasaczonymi inhalolem i chociaz troche mnie odtyka, inhalacje pomogly pozbyc sie zielonego kataru ale nadal jest wszystko pozatykane, lacznie z uszami
wygladam komicznie
A w ogole t na mieso zwlaszcza kurczaka nie moge patrzec i niebezpiecznie polubilam slodycze ...
Co do zestawien, to koniec roku okazal sie bardzo owocny, oby poczatek byl jeszcze lepszy, w koncu wiosna przed namiWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2013, 13:17
Bursztyn, Iwone, Kate 75, Myszonek, malgos741, Lucky, Parka, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Tak się złożyło, że dzisiaj kilka z nas obchodzi rocznicę ślubu
Andzia33 29.12.2001
Iwone 29.12.2007
Sudela 29.12.2007
Inessa 29.12.2012
Pamięć szczęśliwych minionych dni,jak perła w koronie życia lśni,
łaska Boża niech dzień jubileuszu opromieni a Błogosławieństwo Boże
każdy smutek w radość zmieni.
Każdej z nas z okazji rocznicy ślubu życzę aby spełniło się nasze największe marzenie-dziecko którego każda z nas pragnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2013, 13:35
caffe, bliska77, Bursztyn, polarmiś, Kate 75, Myszonek, malgos741, Pusurek, Lucky, anna maria, Parka, samira, Niuta, DAGI, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Tak się złożyło, że dzisiaj kilka z nas obchodzi rocznicę ślubu
Andzia33 29.12.2001
Iwone 29.12.2007
Sudela 29.12.2007
Inessa 29.12.2012
]
caffe, Iwone, bliska77, Lucky, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dołączam się do życzeń dla jubilatek
A ja wczoraj dostałam od mamy swojskie wyroby. Własnie gotuję szynkę i zapach wędzonki jest niesamowity. Od dzisiaj będę jadła szynkę z dodatkiem chleba
bliska77, Myszonek, Iwone, malgos741, Kate 75, Lucky, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Dołączam się do życzeń dla jubilatek
A ja wczoraj dostałam od mamy swojskie wyroby. Własnie gotuję szynkę i zapach wędzonki jest niesamowity. Od dzisiaj będę jadła szynkę z dodatkiem chleba
Ja niestety nie moge na nic takiego patrzec, zawsze mamy wedline ze wsi i jest bardzo dobra, teraz natomiast wszystko mi smierdzi ta wedlina i ryba rowniez, jedynie owoce warzywan slodkie, bialy ser z cebula, papryka itp mi jakotako wchodzi, z corka mialam to samo, objawy zamiast ustepowac nasilaly sie tak do szostego miesiacamalgos741, Bursztyn, Kate 75, Lucky, Parka, szczęśliwa 2, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Iwone, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017