35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwone wrote:Tak się złożyło, że dzisiaj kilka z nas obchodzi rocznicę ślubu
Andzia33 29.12.2001
Iwone 29.12.2007
Sudela 29.12.2007
Inessa 29.12.2012
Też dołączam się do życzeń dla dziewczyn.
Wszystkiego najlepszego, miłości, czułości oraz wszelkiej pomyślności, no i oczywiście zieloności
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2013, 14:45
bliska77, Iwone, Lucky, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Wiedziałam ze tak bEdzie - Gosia GRATULACJE.
Test był tylko formalnością
Super się dzieje.
Obchodzącym rocznice ślubu - wiele miłości na następne lata życzę.
Tak w ogóle - Dzien dobry dziewczyny, z wrazenia nie napisałambliska77, Iwone, Pusurek, Lucky, Parka, gosia7122, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Tak się złożyło, że dzisiaj kilka z nas obchodzi rocznicę ślubu
Andzia33 29.12.2001
Iwone 29.12.2007
Sudela 29.12.2007
Inessa 29.12.2012
Iwone, Lucky, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
witajcie
człowieka nie ma parę dni a tu tyle się dzieje
Gosiu wielkie gratualcje! spokoju i zdrowia Ci życzę, wspaniałe wieści
Czytam o Megan i nie wierzę, myślałam że tak jest tylko na filmach, serdecznie gratuluję córeczki Megan!
Kara musi być Ci ciężko z tym brzuszkiem, ale wspaniale, zazdroszczę, za chwile przytulisz Maleństwo
u nas po staremu
trochę odpoczęłam psychicznie i się stęskniłam
wracam do starań
pozdrawiam wszystkie bardzo mocno
anna maria, ania.g, Parka, malgos741, samira, Myszonek, Kate 75, bliska77, gosia7122, KaRa, Niuta, caffe, Mango, Olena, mysza1975, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:witajcie
człowieka nie ma parę dni a tu tyle się dzieje
Gosiu wielkie gratualcje! spokoju i zdrowia Ci życzę, wspaniałe wieści
Czytam o Megan i nie wierzę, myślałam że tak jest tylko na filmach, serdecznie gratuluję córeczki Megan!
Kara musi być Ci ciężko z tym brzuszkiem, ale wspaniale, zazdroszczę, za chwile przytulisz Maleństwo
u nas po staremu
trochę odpoczęłam psychicznie i się stęskniłam
wracam do starań
pozdrawiam wszystkie bardzo mocnoAndzia33 lubi tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Zaszla w ciaze : megan, angela, kara, 40, monika, caffe, dwa razy AnnaMaria, aga, aniag, pusurek, gosia , polarek - poronilam, inessa- poronila. Sprawdze jeszcze bo nie wszystki niki pamietam.
Dopisze tu iwka, viola! Nati - chyba poronila, olena-poronila.polarmiś, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:W sumie duzo!!! I oby tak dalej!!!
też myslę, że to sporo, zwłaszcza ze duża część to czterdziestki
Wczoraj o 20:20 była na TVP1 głupawa komedia The Switch - z J. Aniston o inseminacji, nie wiem czy oglądałyście. Mój mąż wyszedł do drugiego pokoju jak zobaczył tę imprezę z okazji zajścia w ciążę, na której kobiecie się wstrzykuje nasienie. A mnie wkurzyło, jak J. Aniston pokazywała wykres na którym pokazany był spadek płodności kobiet w naszym wieku (a był to wykres finansowy, tyle że odwrócony)
malgos741, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane moje wpadam na chwile podziekować za życzenia z okazji rocznicy i dziewczynom również składam najszczersze życzenia rocznicowe zwłaszcza spełnienia marzeń szczególnie tego jednego -dzieciatka
Gosia i nowe zaciazone wielkie GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Megan super aż szok,ze tak szybko Ci poszło -Wam poszło piekne Gratualcje
Kochane dziewczyny dziekuje za Waszą pamieć jestem zmeczona tymi świetami byli u nas gosćie,a jeszcze w po swietach i przed szkolenie i wyjazdy do roziny ufufufufufufufufufuf a teraz czeka Sylwetester i Nowy Rok.
Pytacie dlaczego opuszczam Ovu ??!! Jestem tu rok bardzo Was polubiłam ale jest mi bardzo cieżko ostatnio zdajac sobie sprawe z tego,ze nie moge mieć dziecka i musze sie jakoś z tym pogodzić bedac tutaj ciagle sobie przypominam o tym. Boje sie już marzyć nawet o tym.
WIem,że nie jestem wstanie całkowicie Was opuscić bo jesteście kochane
ale na jakiś czas mniej mnie tu bedzie.
21 stycznia mam histeroskopie diagnostyczną i lekarz powiedział,że jest to ostatnie badanie w kierunku zajscia wciaze no i w styczniu nie mamy sie starac bo badanie jest w połowie cyklu nie było innych terminów.
Mamy wiadomosci z ośrodka,zę na przełomie lutego/marca ponoć ma sie zacząć szkolenie do adopcji mam nadzieje,ze już nie przełożą nam terminu.
No i bede sie teraz starać o dotacje z UE na załozenie firmy a to zajmie duzo czasu i napewno stersu.
Pamietam o kazdej z Was z całego serca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2013, 16:04
Iwone, Parka, malgos741, Bursztyn, grosza, samira, Myszonek, Kate 75, Pusurek, bliska77, gosia7122, anna maria, Simba, Niuta, caffe, EwaT, Olena, mysza1975, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Dołączam się do życzeń dla jubilatek
A ja wczoraj dostałam od mamy swojskie wyroby. Własnie gotuję szynkę i zapach wędzonki jest niesamowity. Od dzisiaj będę jadła szynkę z dodatkiem chleba
A ja na swojej diecie PCO zero chleba i wędzonej wędliny(i wielu i innych przysmaków); trzymam się tej diety, może dlatego wykres w tym miesiącu lepiej wygląda tak na oko, niż w poprzednim
malgos741, Bursztyn, Mango, Kate 75, bliska77, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Co do forum dla zaciążonych to zaglądałam ale w ogóle mnie tam nie ciągnie. Czuję się związana z Wami.
Och, jak ja bym chciała mieć taki wybór forum ...., i znowu się rozmarzyłam ...
ania.g, malgos741, Mango, grosza, Pusurek, bliska77, caffe lubią tę wiadomość
-
Ineska to powodzenia ze wszystkim żeby wszystkie plany wypaliły i daj znać po badaniu. Ja na pewno będę tęsniła za Tobą i napewno dziewczyny też
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2013, 15:52
ania.g, Parka, samira, Kate 75, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017