35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
inessa wrote:Acha zapomniałabym
Bursztynku śniłaś mi sie przedwczorajbył to piekny sen spotkałyśmy sie i pokazywałaś mi piękny test ciazowy z pięknymi dwoma czerwonymi kreseczkami oby to sie spełniło
A my z mężusiem popijamy właśnie winko zrobione przez brata przepyszneParka, samira, malgos741, moremi, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Parka a Ty masz w planach jakis test?
w planach mam, ale jeżeli @ nie przyjdzie (vide: mój wcześniejszy post o rozwalaniu testu i złudzeniach optycznych). Ovuf mówi, że @ ma przyjść 2.01. Moim zdaniem - raczej 4.01.
anna maria, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Na razie wstawiłam miniaturkę wykresu jako podpis, że jak już będzie kropa w dół, to żeby było od razu wiadomo ..., że żadne teściory ten tegez ..
samira, anna maria, bliska77, malgos741, szczęśliwa 2, caffe, Kate 75, grosza, moremi lubią tę wiadomość
-
grosza wrote:a mnie od wczoraj męczy chyba grypa jelitowa w odmianie dolnej nie było żle ale teraz coraz gorzej mi jest dzisiaj dodatkowo @ jeszcze przylazła także leżę i wymiękam
No to masakra, bardzo współczuję ..., "jak nie urok to ...", co?
bliska77, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ale super wieści pod koniec roku nam się tu pojawiają!
Wysyp ciąż, mega-szybkie porody. Po prostu super
Parka, bliska77, malgos741, szczęśliwa 2, moremi, Myszonek, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
I mam nadzieję że ta magia - czary - wiara - szczęście - niech każdy nazwie to jak chce, rozniesie się na nas wszystkie. O!.
Ostatnio mój dyrektor opowiadał nam historyjkę jak jego czteroletnia córka zapytała czy wie co jest potrzebne żeby była tęcza. Odpowiedział że nie. A ona mu na to że najpierw deszcz a później słońce. Więc moje drogie Panie deszcz już miałyśmy, teraz czeka nas tylko słońceWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2013, 19:09
Parka, malgos741, szczęśliwa 2, samira, caffe, ania.g, Kate 75, anna maria, Mango, moremi, KaRa, bliska77, Myszonek, mysza1975, gosia7122, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
czesc wam, wprawdzie ostatni cykl mnie wykonczyl psychicznie a Lumbago fizycznie, ale dzis mamy 6 rocznice slubu i dostalam od meza w prezencie wiersz, ktory sam napisal... poplakalam sie ze wzruszenia,... ..
samira, Parka, szczęśliwa 2, caffe, malgos741, ania.g, anna maria, Iwone, polarmiś, moremi, bliska77, Myszonek, Alis, mysza1975, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Caffe smacznego
Ja niestety nie moge na nic takiego patrzec, zawsze mamy wedline ze wsi i jest bardzo dobra, teraz natomiast wszystko mi smierdzi ta wedlina i ryba rowniez, jedynie owoce warzywan slodkie, bialy ser z cebula, papryka itp mi jakotako wchodzi, z corka mialam to samo, objawy zamiast ustepowac nasilaly sie tak do szostego miesiaca
biały ser z cebulą? hehehe, nie wpadłabymanna maria, bliska77, Myszonek, Sudela, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDla wszystkich rocznicowych par Wszystkiego Najlepszego I Kropka Zielonego !!!
Gosiu Gratulacje Kropka !!!
aprpoos dzisiaj jest Święto św, Rodziny .W kościele W Panewnikach (Katowice) gdzie byłam było błogosławieństwo Rodzin I Małżeństw(u małżeństw odnawianie przysięgi) a wiecie jak wracam szliśmy na przestanek i znalazłam maleńki taki wielkości znaczka obrazek Matki Boskiej Leśniowskiej notabene Patronki Rodzin (a byłam w Leśniowie w tym sanktuarium już parę razy ,to na trasie jak się jedzie na Częstochowę) piękne miejsce i pomyślałam ze to dobry omen a jeszcze na odwrocie pisze jakoś tak "Że powierzam rodzinę pod jej opiekę "Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2013, 19:35
malgos741, grosza, anna maria, Iwone, Parka, Bursztyn, moremi, bliska77, Myszonek, Niuta, Sudela, mysza1975, gosia7122, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:Caffe rusza sie jak chce i wszystko jest prawidłowe , zwłaszcza na tym etapie , ma basen to pływa
ale poczułas wczesnie :-)ja w 17 tyg ale takie pukniecie, przelewań nie brałam pod uwage bo nie wiedziałam czy to dziecko czy brzuch sam w sobie
a cos musi byc w tej jeździe samochodem bo ja poczułam własnie podczas jazdymoże to kołysanie samochodu tak działa
co do liczenia jak byłam w szpitalu kazali liczyć ale to takie umowne , zawsze pytali czy czuje sie ruchy , więc ważne żebys czuła ruchy tylko tak do 30 tyg to są takie miłe pukania , a później to juz wali jak diabli chyba chce sie wyprostowac a tam basen mniejszy sie zrobiłbynajmniej ja tak mam
Pierwsze to było takie własnie puknięcie, a teraz to takie przelewanie. mam jednak 1000% pewności, ze to małylekarz mnie wyczulił, żeby ruchów dziecka z ruchami jelit nie pomylić
ale ja nie pomyliłam
A w samochodzie jest wyraźnie ożywionymalgos741, szczęśliwa 2, Kate 75, anna maria, Parka, Bursztyn, moremi, bliska77, grosza, Myszonek, Niuta, Sudela, megan8 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Jak bylam w ciazy z corka to od okolo 5,6 miesiaca lody moglam jesc codziennie i wlasciwie nic wiecej do zycia mi nie bylo potrzebne
grunt żeby było co jeść
anna maria, Parka, bliska77, Myszonek, Sudela lubią tę wiadomość
-
Grunt to apetyt.
caffe, bliska77, Myszonek, Sudela lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
samira wrote:Dla wszystkich rocznicowych par Wszystkiego Najlepszego I Kropka Zielonego !!!
Gosiu Gratulacje Kropka !!!
aprpoos dzisiaj jest Święto św, Rodziny .W kościele W Panewnikach (Katowice) gdzie byłam było błogosławieństwo Rodzin I Małżeństw(u małżeństw odnawianie przysięgi) a wiecie jak wracam szliśmy na przestanek i znalazłam maleńki taki wielkości znaczka obrazek Matki Boskiej Leśniowskiej notabene Patronki Rodzin (a byłam w Leśniowie w tym sanktuarium już parę razy ,to na trasie jak się jedzie na Częstochowę) piękne miejsce i pomyślałam ze to dobry omen a jeszcze na odwrocie pisze jakoś tak "Że powierzam rodzinę pod jej opiekę "samira, anna maria, Parka, grosza, Sudela lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny