35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Może być też coś z wątrobą.
To akurat info od lekarza. Moja siostra miała ten problem.Mango wrote:Mam takie nietypowe pytanie. Codziennie noszę złote pierścionki i jest ok, ale raz na jakiś czas złoto brudzi mi palce na czarno i po zdjęciu ich mam takie śladySpotkałyście się z czymś takim? Jest jakieś logiczne wyjaśnienie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2013, 22:49
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:KaRa to się chyba na porodówkę pakuje a reszta szykuje do sylwestra
Dokładnie Samirko. Jestem już spakowana i wykapana. O 7 rano musze sie stawić w szpitalu także zaraz zamykam spać
Trzymajcie kciuki prosze za mńie dziewczyny.moremi, grosza, bliska77, Olena, Iwone, Reni, anna maria, Pusurek, malgos741, Niuta, Bozia3, Mango, samira, gosia7122, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
KaRa wrote:Dzięki Kochana. Troche sie stresuje ale cieszę sie ze to już final
dobre nastawienie jest bardzo wazne i wizualizacja dobrego porodu
KaRa, moremi, Kate 75, bliska77, malgos741, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:trzymam bardzo mocno za Ciebie i sle pozytwne fluidy
dobre nastawienie jest bardzo wazne i wizualizacja dobrego porodu
Dzięki Bursztynku. Postaram sie myślec pozytywnieBursztyn, moremi, Kate 75, bliska77, malgos741, samira lubią tę wiadomość
-
KaRa wrote:Tak będzie. Choć do końca sie wahał
Cieszę sie ze będzie bo on potrafi mnie zmotywować i zarazem uspokoićmoremi, bliska77, Mango, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. Kara trzymam za Ciebie kciuki.
Nowo zaciążonym gratulacje. Jaki ruch się zrobił w zielonych kropkachLiczę,że dalej tak pójdzie. Ja dziś jeszcze w pracy, ale myślami już na Sylwestrze. Robimy w domu bal przebierańców. Jestem za pokojówkę. Będzie nawet ognisko w ogrodzie. Zaraz po Sylwestrze zaczynam ostro walczyć tzn serduszkować
bo tak około soboty szykuje mi się owulacja.
Myszonek, Kate 75, Bursztyn, bliska77, anna maria, Pusurek, malgos741, Niuta, ania.g, samira, mysza1975, gosia7122, polarmiś, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość