35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Olena wrote:Hej dziewczyny. Kara trzymam za Ciebie kciuki.
Nowo zaciążonym gratulacje. Jaki ruch się zrobił w zielonych kropkachLiczę,że dalej tak pójdzie. Ja dziś jeszcze w pracy, ale myślami już na Sylwestrze. Robimy w domu bal przebierańców. Jestem za pokojówkę. Będzie nawet ognisko w ogrodzie. Zaraz po Sylwestrze zaczynam ostro walczyć tzn serduszkować
bo tak około soboty szykuje mi się owulacja.
zycze Ci powodzenia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn ja Tobie też życzę powodzenia... Będę do Ciebie częściej zaglądać.
Agafbh będzie się działo, już nie mogę się doczekać. Tak mnie ciekawi jak się ludzie poprzebierają.
No a po Sylwestrze dalej będzie się działo, tylko już sam na sam z moim MKate 75, Bursztyn, bliska77, malgos741, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Kara nie daj się
trzymam kciuki ..żeby szybko poszło
p.s. witamKaRa wrote:Dokładnie Samirko. Jestem już spakowana i wykapana. O 7 rano musze sie stawić w szpitalu także zaraz zamykam spać
Trzymajcie kciuki prosze za mńie dziewczyny.Kate 75, Olena, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Olena wrote:Bursztyn ja Tobie też życzę powodzenia... Będę do Ciebie częściej zaglądać.
Agafbh będzie się działo, już nie mogę się doczekać. Tak mnie ciekawi jak się ludzie poprzebierają.
No a po Sylwestrze dalej będzie się działo, tylko już sam na sam z moim MOlena, Kate 75, bliska77, Mango lubią tę wiadomość
-
tak sobie przeglądam wykresy... i kurcze piszą laski, że mają grzyba i inne dziwne rzeczy.. mi chyba byłoby głupio aż tak się wyzewnętrzniać..
Olena, bliska77, malgos741, ania.g, Mango, samira, Simba lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:ja nie podzialam, bo meza nie ma, ten cykl w plecy niestety.
Bursztyn, bliska77, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ovu uzależnia.. tylko weszłam do pracy odpaliłam kompa i siedzę czytam piszę..
nawet się nie rozpakowałam
torba na biurku, żarcie, butów nie zmieniłam
masakra jakaśBursztyn, Kate 75, bliska77, Pusurek, Niuta, malgos741, Mango, samira, Myszonek, mysza1975, polarmiś, Viv78, megan8 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Ovu uzależnia.. tylko weszłam do pracy odpaliłam kompa i siedzę czytam piszę..
nawet się nie rozpakowałam
torba na biurku, żarcie, butów nie zmieniłam
masakra jakaś
Reni, Kate 75, bliska77, Pusurek, malgos741, Alis, Mango, Myszonek, polarmiś, Simba, megan8 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
A mnie się jakiś "syf" w cycku zrobił. Mam nadzieję, że to ze względu na zachodzące zmiany, a nie coś groźnego.
Kiedyś miałam wycinanego gruczolako-włókniaka, a od kilku lat mam torbiele. Nie chciałabym żeby znowu coś było nie tak.
Miłego dnia
Kara, dasz radęPrzez te wszystkie dni to mi się pomieszało, ze dzisiaj jest poniedziałek i to już
Kate 75, anna maria, Reni, malgos741, bliska77, samira, megan8 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Cześć dziewczyny
A mnie się jakiś "syf" w cycku zrobił. Mam nadzieję, że to ze względu na zachodzące zmiany, a nie coś groźnego.
Kiedyś miałam wycinanego gruczolako-włókniaka, a od kilku lat mam torbiele. Nie chciałabym żeby znowu coś było nie tak.
Miłego dnia
Kara, dasz radęPrzez te wszystkie dni to mi się pomieszało, ze dzisiaj jest poniedziałek i to już
caffe lubi tę wiadomość
-
caffe wrote:Cześć dziewczyny
Miłego dnia
anna maria, bliska77 lubią tę wiadomość