35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ania.g wrote:Witam dziewczęta
Olena fajne plany i te sylwestrowe i te po
Aga rozumiem Twój niepokój ale wszystko jest dobrze.
Jak wszystko pójdzie dobrze mnie takie badania czekają w lutym i dopiero wtedy powiemy młodszej córce.
Ciekawe jak KaRa, oby szybko poszło. Trzymam kciuki.
Caffe może to zwykły włókniak, kiedy masz wizytę żeby to sprawdzić?Olena, Lucky lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Caffe, to moze byc kwestia hormonow.
Dlaczego bolą piersi?
Z powodu zmian hormonalnych twoje piersi mogą być nieco powiększone i bardzo drażliwe. W czasie samobadania możesz nawet wyczuć okrągłe zgrubienia. Nie martw się, te objawy powinny ustąpić po kilku tygodniach.
Ale pewnie warto to pokazac lekarzowi.
Dzięki dziewczynyOlena, bliska77, Lucky, Bursztyn, Pusurek lubią tę wiadomość
-
No i się wkurzyłam, dzwonię o pozwolenie do Straży Miejskiej na ognisko a oni mi na to, że na terenie miasta obowiązuje całkowity zakaz palenia ognisk. No przecież w Sylwestra nie będę grilla odpalać!
anna maria, bliska77, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycaffe wrote:też tak myślę, bo takie zmiany (jeśli są w wyczuwalnym miejscu) to nie rosną tak z dnia na dzień. Może się mylę. Stąd taki mój dystans lekki do tego, ze to po prostu z powodu hormonów.
Dzięki dziewczynyLucky, caffe, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlena wrote:No i się wkurzyłam, dzwonię o pozwolenie do Straży Miejskiej na ognisko a oni mi na to, że na terenie miasta obowiązuje całkowity zakaz palenia ognisk. No przecież w Sylwestra nie będę grilla odpalać!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 11:10
Lucky, Olena lubią tę wiadomość
-
Boziu, gratuluję awansu, wiesz jak jest, gdy ciąża niewskazana, to łatwiej się pojawia, więc kto wie. A dlaczego odpuszczasz ten cykl? Bierzesz jakieś leki?
Cafe trzymam za nicważnego w piersiach! póżno ta wizyta, chyba sama to bym poszła wcześniej by mnie ktoś obmacał, ale ja panikara jestem.
Aga, wszystko pójdzie dobrze. Już prenatalne, ale zleciało
Gosiu, luty za pasem, na pewno wszystko super się ułoży, gratuluję raz jeszcze.
Inesso też sobie nie wyobrażam forum bez Ciebie! Zaglądaj chociaż
nie było mnie i mało podczytywałam więc przepraszam jeśli już o tym było, ale myślałam o Violi, pisała coś? jak się czuje?
no i Kate po invitro?
Reni, Bursztynie, Polarmisiu, jak się macie?bliska77, caffe, Bursztyn, Reni, Sudela, gosia7122, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:też tak myślę ale dla własnego spokoju niech lekarz obmaca fachową dłonią i będzie git
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 11:56
anna maria, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:Cafe trzymam za nicważnego w piersiach! póżno ta wizyta, chyba sama to bym poszła wcześniej by mnie ktoś obmacał, ale ja panikara jestem.
Lucky, fajnie, ze powoli wracasz do nas i do starań
Poczekam do wizyty bo przez 3 tygodnie to nic się z tym nie stanieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 11:56
Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:Boziu, gratuluję awansu, wiesz jak jest, gdy ciąża niewskazana, to łatwiej się pojawia, więc kto wie. A dlaczego odpuszczasz ten cykl? Bierzesz jakieś leki?
Cafe trzymam za nicważnego w piersiach! póżno ta wizyta, chyba sama to bym poszła wcześniej by mnie ktoś obmacał, ale ja panikara jestem.
Aga, wszystko pójdzie dobrze. Już prenatalne, ale zleciało
Gosiu, luty za pasem, na pewno wszystko super się ułoży, gratuluję raz jeszcze.
Inesso też sobie nie wyobrażam forum bez Ciebie! Zaglądaj chociaż
nie było mnie i mało podczytywałam więc przepraszam jeśli już o tym było, ale myślałam o Violi, pisała coś? jak się czuje?
no i Kate po invitro?
Reni, Bursztynie, Polarmisiu, jak się macie?
caffe, Lucky, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:też tak myślę, bo takie zmiany (jeśli są w wyczuwalnym miejscu) to nie rosną tak z dnia na dzień. Może się mylę. Stąd taki mój dystans lekki do tego, ze to po prostu z powodu hormonów.
Dzięki dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 11:37
caffe, Lucky, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Witam Dziewczyny
Kara - powodzenia- wszystko będzie dobrze już niedługo
Lucky - myślałam o Tobie, ale dobrze że już wróciłaś i nie odpuściłaś
Inesska - mam nadzieję, że wszystko się ułoży po Waszych myślach, choć to forum dla mnie bez Ciebie jest dziwaczne - można powiedzieć, że jesteś jego marką...:)Od początku dla mnie tu byłaś i byłaś zawsze..
Ja ten cykl odpuszczam zupełnie - bo pomimo testów nie mam na co liczyć - teraz tylko decyzja, czy od przyszłego inseminacja, czy jeszcze spróbujemy...szczerze mówiąc trochę wstrzymuje mnie kasa - 2500 zł na ulicy nie leży...no ale odwlekanie w moim przypadku też nie ma sensu. DOstałam awans w pracy - zostałam kierownikiem oddziału - mam pod sobą 12 osób...awans od stycznia 2014 , więc pod tym względem ciąża bardzo niewskazana...ehh życie...
Co do Inessy- zgadzam sie z Toba i mam nadzieje ze bedzie do nas zagladac albo wcale sie stad nie wyprowadzi? Slyszysz Inessa??Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 11:40
anna maria, bliska77, caffe, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witaj
Nareszcie Nas odwiedziłaś
dziewczyny zamilkły więc nie bardzo wiadomo co z nimi
Kate chyba się nie udałoLucky wrote:nie było mnie i mało podczytywałam więc przepraszam jeśli już o tym było, ale myślałam o Violi, pisała coś? jak się czuje?
no i Kate po invitro?
Reni, Bursztynie, Polarmisiu, jak się macie?samira, anna maria, bliska77, caffe, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie kochane widze ,że dużo z Was wybiera sie jutro na SYlwestra wspaniałej imprezy życze
Boziu kochana wielkie gratulacje
Caffe jeżeli wcześniej nie wyczywałaś tam nic to ja mam nadzieje,ze jest to zmiana hormonalna wynikajaca z ciazy!!!
Aguś mam nadzieje,ze baania wyjda super
Lucky powodzenia
O matko troche jest tu dziewczyn i nie mam jak wymienic ale wszystkim starającym sie zielonosci na Nowy Rok
a zaciazonym szybkiego bezbolesnego porodu
A ja od rana wkuta na tesciową coraz mnieje jej sie chce robić ale żeby przypalić pyszny bigos w małym garnku tak,że to jest spalenizna to szok. A dodam,ze przypaliła ten sam bigos już poraz drugi już raz był przekładany do innego garnka wrwrwrwrwrwrwr ( nie chce sie stać i mieszac woli krzyżówki )
A my spotykamy sie ze znajomymi jutro
DObrego popołudnia Wam życze kochane jesteścieDZIEKUJE,ZE WAS POZNAŁAM!!!
bliska77, Bursztyn, Mango, caffe, samira, Sudela, anna maria, gosia7122, Niuta, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość