X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Sudela Koleżanka

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny ,milego dnia zycze :)

Reni, ania.g lubią tę wiadomość

91b5f2ae6053627b55da82c39f20c1c7.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    nie tylko bita śmietanę też :P słodkości i różne pyszności :P

nie sprzyjaja poczęciu Samirko ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    kółko Maryjne to pikuś już czasami co tu sie wyrabia

A ja na to : Foch!

EwaT, Mango, Reni, Bursztyn lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A ja na to : Foch!

a ja na to jak na lato!

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    A ja wybieram się na sylwestra na swoją kanapę :)
    to tak jak ja

nick nieaktualny, Olena, nick nieaktualny, Mango, ania.g, Iwone lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja również kanapka
    będe sie delektować specjałami z mojej spiżarki i tuczyć fasolke :)

mam własnej roboty suszone pomidory w oliwie, mniam!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 14:22

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my sie wybieramy do znajomych, gdzie bedzie masa innych znajomych. I nie wiem, czy powiedziec, ze jestem w ciazy czy nie. Nie chcialabym ta wiescia zdominowac imprezy, a gadanie pewnie bedzie, bo wszyscy jestesmy w podobnym wieku. Z drugiej strony 90% towarzystwa to lekarze, moze padna jakies fajne porady ;)

Reni, nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny, Mango, grosza, caffe, malgos741, moremi, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i własnie dlatego nic nie mów, bo Cię zamęczą poradami ;-)
    Pusurek wrote:
    A my sie wybieramy do znajomych, gdzie bedzie masa innych znajomych. I nie wiem, czy powiedziec, ze jestem w ciazy czy nie. Nie chcialabym ta wiescia zdominowac imprezy, a gadanie pewnie bedzie, bo wszyscy jestesmy w podobnym wieku. Z drugiej strony 90% towarzystwa to lekarze, moze padna jakies fajne porady ;)

nick nieaktualny, Mango, nick nieaktualny, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś

ja bym powiedziała
    pewnie kolezanki pozazdroszczą ;)

Andzia33 lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    wlasnie zdominuj! taka okazja nieczesto sie zdarza! cala impra Twoja i nie bedziesz przynajmniej musiala zmyslac dlaczego nie pijesz alkoholu :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mango, nick nieaktualny, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    wlasnie zdominuj! taka okazja nieczesto sie zdarza! cala impra Twoja i nie bedziesz przynajmniej musiala zmyslac dlaczego nie pijesz alkoholu :)
    w rzeczy samej :-0

Mango, nick nieaktualny, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u nas trochę smutno będzie, Tata miał wyjść dziś albo jutro ale okazało sie że jakaś infekcja się przyplątała i zostaje co najmniej do czwartku piątku, moja Mama już nie wytrzymała tego wszystkiego i się popłakała, chciałam żeby do nas przyszła w sylwestra ale nie chce...., my idziemy do znajomych ale wiecie jak to jest gdy Mama smutna, córka też - tak to już jest z ta pępowiną.....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 14:32

Bursztyn, nick nieaktualny, caffe, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:

Znaczy, mam sobie zafundowac pamietny Sylwester? ;) A wlasciwie, czemu nie? ;) Kolejny raczej nie bedzie taki ;)

nick nieaktualny, Bursztyn, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga no trudna sytuacja..
    przykro mi :-(

nick nieaktualny, caffe lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Aga no trudna sytuacja..
    przykro mi :-(
    Reni, :-)

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Znaczy, mam sobie zafundowac pamietny Sylwester? ;) A wlasciwie, czemu nie? ;) Kolejny raczej nie bedzie taki ;)
    nie mowie, ze tojest niepowtarzalna okazja bo w ciazy mozesz jeszcze byc, tylko nie wiadomo czy w Sylwestra :)
    A teraz rozkoszuj sie ta chwila :) Carpe diem Pusurku :)

nick nieaktualny, Reni, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    a u nas trochę smutno będzie, Tata miał wyjść dziś albo jutro ale okazało sie że jakaś infekcja się przyplątała i zostaje co najmniej do czwartku piątku, moja Mama już nie wytrzymała tego wszystkiego i się popłakała, chciałam żeby do nas przyszła w sylwestra ale nie chce...., my idziemy do znajomych ale wiecie jak to jest gdy Mama smutna, córka też - tak to już jest z ta pępowiną.....
    Aga, rozumiem Ciebie i Twoja mame. A czynie ma takiej mozliwosci zeby z nim posiedziala do polnocy, mysle ze przymkneliby oko w szpitalu :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    nie mowie, ze tojest niepowtarzalna okazja bo w ciazy mozesz jeszcze byc, tylko nie wiadomo czy w Sylwestra :)
    A teraz rozkoszuj sie ta chwila :) Carpe diem Pusurku :)

A przekonalas mnie! :D W koncu ile razy w zyciu mozna byc gwiazda imprezy? ;)

nick nieaktualny, Mango, Bursztyn, Simba, moremi, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Aga, rozumiem Ciebie i Twoja mame. A czynie ma takiej mozliwosci zeby z nim posiedziala do polnocy, mysle ze przymkneliby oko w szpitalu :)
    też o tym myśleliśmy ale w sali jest jeszcze 4 pacjentów oprócz mojego Taty, kurcze tak mi przykro z ich powodu, w sierpniu obchodzili 40tą rocznicę slubu, wiecie są bardzo zżyci i to ich pierwszy taki sylwester...

megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    też o tym myśleliśmy ale w sali jest jeszcze 4 pacjentów oprócz mojego Taty, kurcze tak mi przykro z ich powodu, w sierpniu obchodzili 40tą rocznicę slubu, wiecie są bardzo zżyci i to ich pierwszy taki sylwester...
    to niech przyniesie bezalkoholowego szampana i wspoltowarzysze niedoli tez sie dolacza :) przeciez nikt tam nie bedzie spal :) toascik, buzi buzi i odrazu oboje beda mieli lepszy humor, a to z kolei pomaga wyzdrowiec :)

nick nieaktualny, caffe, Iwone, moremi, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 1974 1975 1976 1977 1978 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ