X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Sudela Koleżanka

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny ,milego dnia zycze :)

Reni, ania.g lubią tę wiadomość

91b5f2ae6053627b55da82c39f20c1c7.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    nie tylko bita śmietanę też :P słodkości i różne pyszności :P

nie sprzyjaja poczęciu Samirko ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    kółko Maryjne to pikuś już czasami co tu sie wyrabia

A ja na to : Foch!

EwaT, Mango, Reni, Bursztyn lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A ja na to : Foch!

a ja na to jak na lato!

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    A ja wybieram się na sylwestra na swoją kanapę :)
    to tak jak ja

samira, Olena, bliska77, Mango, ania.g, Iwone lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja również kanapka
    będe sie delektować specjałami z mojej spiżarki i tuczyć fasolke :)

mam własnej roboty suszone pomidory w oliwie, mniam!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 14:22

bliska77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my sie wybieramy do znajomych, gdzie bedzie masa innych znajomych. I nie wiem, czy powiedziec, ze jestem w ciazy czy nie. Nie chcialabym ta wiescia zdominowac imprezy, a gadanie pewnie bedzie, bo wszyscy jestesmy w podobnym wieku. Z drugiej strony 90% towarzystwa to lekarze, moze padna jakies fajne porady ;)

Reni, samira, Bursztyn, bliska77, Mango, grosza, caffe, malgos741, moremi, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i własnie dlatego nic nie mów, bo Cię zamęczą poradami ;-)
    Pusurek wrote:
    A my sie wybieramy do znajomych, gdzie bedzie masa innych znajomych. I nie wiem, czy powiedziec, ze jestem w ciazy czy nie. Nie chcialabym ta wiescia zdominowac imprezy, a gadanie pewnie bedzie, bo wszyscy jestesmy w podobnym wieku. Z drugiej strony 90% towarzystwa to lekarze, moze padna jakies fajne porady ;)

bliska77, Mango, Pusurek, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś

ja bym powiedziała
    pewnie kolezanki pozazdroszczą ;)

Andzia33 lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    wlasnie zdominuj! taka okazja nieczesto sie zdarza! cala impra Twoja i nie bedziesz przynajmniej musiala zmyslac dlaczego nie pijesz alkoholu :)

samira, bliska77, Mango, Pusurek, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    wlasnie zdominuj! taka okazja nieczesto sie zdarza! cala impra Twoja i nie bedziesz przynajmniej musiala zmyslac dlaczego nie pijesz alkoholu :)
    w rzeczy samej :-0

Mango, Pusurek, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u nas trochę smutno będzie, Tata miał wyjść dziś albo jutro ale okazało sie że jakaś infekcja się przyplątała i zostaje co najmniej do czwartku piątku, moja Mama już nie wytrzymała tego wszystkiego i się popłakała, chciałam żeby do nas przyszła w sylwestra ale nie chce...., my idziemy do znajomych ale wiecie jak to jest gdy Mama smutna, córka też - tak to już jest z ta pępowiną.....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 14:32

Bursztyn, samira, caffe, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:

Znaczy, mam sobie zafundowac pamietny Sylwester? ;) A wlasciwie, czemu nie? ;) Kolejny raczej nie bedzie taki ;)

bliska77, Bursztyn, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga no trudna sytuacja..
    przykro mi :-(

bliska77, caffe lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Aga no trudna sytuacja..
    przykro mi :-(
    Reni, :-)

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Znaczy, mam sobie zafundowac pamietny Sylwester? ;) A wlasciwie, czemu nie? ;) Kolejny raczej nie bedzie taki ;)
    nie mowie, ze tojest niepowtarzalna okazja bo w ciazy mozesz jeszcze byc, tylko nie wiadomo czy w Sylwestra :)
    A teraz rozkoszuj sie ta chwila :) Carpe diem Pusurku :)

bliska77, Reni, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    a u nas trochę smutno będzie, Tata miał wyjść dziś albo jutro ale okazało sie że jakaś infekcja się przyplątała i zostaje co najmniej do czwartku piątku, moja Mama już nie wytrzymała tego wszystkiego i się popłakała, chciałam żeby do nas przyszła w sylwestra ale nie chce...., my idziemy do znajomych ale wiecie jak to jest gdy Mama smutna, córka też - tak to już jest z ta pępowiną.....
    Aga, rozumiem Ciebie i Twoja mame. A czynie ma takiej mozliwosci zeby z nim posiedziala do polnocy, mysle ze przymkneliby oko w szpitalu :)

bliska77, Pusurek, caffe, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    nie mowie, ze tojest niepowtarzalna okazja bo w ciazy mozesz jeszcze byc, tylko nie wiadomo czy w Sylwestra :)
    A teraz rozkoszuj sie ta chwila :) Carpe diem Pusurku :)

A przekonalas mnie! :D W koncu ile razy w zyciu mozna byc gwiazda imprezy? ;)

bliska77, Mango, Bursztyn, Simba, moremi, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Aga, rozumiem Ciebie i Twoja mame. A czynie ma takiej mozliwosci zeby z nim posiedziala do polnocy, mysle ze przymkneliby oko w szpitalu :)
    też o tym myśleliśmy ale w sali jest jeszcze 4 pacjentów oprócz mojego Taty, kurcze tak mi przykro z ich powodu, w sierpniu obchodzili 40tą rocznicę slubu, wiecie są bardzo zżyci i to ich pierwszy taki sylwester...

megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    też o tym myśleliśmy ale w sali jest jeszcze 4 pacjentów oprócz mojego Taty, kurcze tak mi przykro z ich powodu, w sierpniu obchodzili 40tą rocznicę slubu, wiecie są bardzo zżyci i to ich pierwszy taki sylwester...
    to niech przyniesie bezalkoholowego szampana i wspoltowarzysze niedoli tez sie dolacza :) przeciez nikt tam nie bedzie spal :) toascik, buzi buzi i odrazu oboje beda mieli lepszy humor, a to z kolei pomaga wyzdrowiec :)

bliska77, caffe, Iwone, moremi, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 1974 1975 1976 1977 1978 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ