35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA my sie wybieramy do znajomych, gdzie bedzie masa innych znajomych. I nie wiem, czy powiedziec, ze jestem w ciazy czy nie. Nie chcialabym ta wiescia zdominowac imprezy, a gadanie pewnie bedzie, bo wszyscy jestesmy w podobnym wieku. Z drugiej strony 90% towarzystwa to lekarze, moze padna jakies fajne porady
Reni, samira, Bursztyn, bliska77, Mango, grosza, caffe, malgos741, moremi, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
i własnie dlatego nic nie mów, bo Cię zamęczą poradami
Pusurek wrote:A my sie wybieramy do znajomych, gdzie bedzie masa innych znajomych. I nie wiem, czy powiedziec, ze jestem w ciazy czy nie. Nie chcialabym ta wiescia zdominowac imprezy, a gadanie pewnie bedzie, bo wszyscy jestesmy w podobnym wieku. Z drugiej strony 90% towarzystwa to lekarze, moze padna jakies fajne poradybliska77, Mango, Pusurek, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A my sie wybieramy do znajomych, gdzie bedzie masa innych znajomych. I nie wiem, czy powiedziec, ze jestem w ciazy czy nie. Nie chcialabym ta wiescia zdominowac imprezy, a gadanie pewnie bedzie, bo wszyscy jestesmy w podobnym wieku. Z drugiej strony 90% towarzystwa to lekarze, moze padna jakies fajne porady
samira, bliska77, Mango, Pusurek, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya u nas trochę smutno będzie, Tata miał wyjść dziś albo jutro ale okazało sie że jakaś infekcja się przyplątała i zostaje co najmniej do czwartku piątku, moja Mama już nie wytrzymała tego wszystkiego i się popłakała, chciałam żeby do nas przyszła w sylwestra ale nie chce...., my idziemy do znajomych ale wiecie jak to jest gdy Mama smutna, córka też - tak to już jest z ta pępowiną.....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 14:32
Bursztyn, samira, caffe, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:wlasnie zdominuj! taka okazja nieczesto sie zdarza! cala impra Twoja i nie bedziesz przynajmniej musiala zmyslac dlaczego nie pijesz alkoholu
Znaczy, mam sobie zafundowac pamietny Sylwester?A wlasciwie, czemu nie?
Kolejny raczej nie bedzie taki
bliska77, Bursztyn, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Znaczy, mam sobie zafundowac pamietny Sylwester?
A wlasciwie, czemu nie?
Kolejny raczej nie bedzie taki
A teraz rozkoszuj sie ta chwilaCarpe diem Pusurku
bliska77, Reni, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:a u nas trochę smutno będzie, Tata miał wyjść dziś albo jutro ale okazało sie że jakaś infekcja się przyplątała i zostaje co najmniej do czwartku piątku, moja Mama już nie wytrzymała tego wszystkiego i się popłakała, chciałam żeby do nas przyszła w sylwestra ale nie chce...., my idziemy do znajomych ale wiecie jak to jest gdy Mama smutna, córka też - tak to już jest z ta pępowiną.....
bliska77, Pusurek, caffe, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:nie mowie, ze tojest niepowtarzalna okazja bo w ciazy mozesz jeszcze byc, tylko nie wiadomo czy w Sylwestra
A teraz rozkoszuj sie ta chwilaCarpe diem Pusurku
A przekonalas mnie!W koncu ile razy w zyciu mozna byc gwiazda imprezy?
bliska77, Mango, Bursztyn, Simba, moremi, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Aga, rozumiem Ciebie i Twoja mame. A czynie ma takiej mozliwosci zeby z nim posiedziala do polnocy, mysle ze przymkneliby oko w szpitalu
megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:też o tym myśleliśmy ale w sali jest jeszcze 4 pacjentów oprócz mojego Taty, kurcze tak mi przykro z ich powodu, w sierpniu obchodzili 40tą rocznicę slubu, wiecie są bardzo zżyci i to ich pierwszy taki sylwester...
przeciez nikt tam nie bedzie spal
toascik, buzi buzi i odrazu oboje beda mieli lepszy humor, a to z kolei pomaga wyzdrowiec
bliska77, caffe, Iwone, moremi, megan8 lubią tę wiadomość