35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztynku, to może wpadnij do nas na Sylwestra na randkę w ciemno
Jakoś w tym roku udało nam się nie mieć kompletnie żadnych planów. W dodatku wszyscy znajomi sobie wycieczki zorganizowali - albo do Paryża albo na Kubę. A nam zostają londyńskie sztuczne ognie.
Mango, samira, Bursztyn, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj spędziłam cały dzień wydzwaniając do telefonicznej rejestracji na badania pranetarne z Rządowego Programu. Przy okazji doczytałam, że jestem wysyłana na razie po prostu na USG. Najpierw automatyczna sekretarka poinformowała mnie, że rejestracja odbywa się tylko przez 3 godziny, a potem, gdy dzwoniłam o właściwej godzinie było non stop zajęte. Jutro próbuję od początku, ale nie wiem jak sie tam dodzwonię...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 16:14
Myszonek, bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Nie ma człowieka 2 dni i potem trzeba nadrabiać 2 godziny, bo produkujecie i produkujecie.
No i jest kolejna zielona kropeczka. Statystyki idą w górę.
My też trochę popracowaliśmy nad zielona kropką, ale jak się uda to będę samotną matką. Dziś znowu ostra kłótnia o to samo. Mój M nie chce zaręczyn, ślubu a ja zaczęłam od jakiegoś czasu nalegać. A dziś się dowiedziałam, że jestem histeryczką i dlaczego tak nagle i że nie można nic na siłę.
Jak nie to nie. Na razie ciche dni.
Myszonek, samira, Mango, Bursztyn, Iwone, caffe, bliska77, malgos741, Niuta, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Dzisiaj spędziłam cały dzień wydzwaniając do telefonicznej rejestracji na badania pranetarne z Rządowego Programu.Jutro próbuję od początku, ale nie wiem jak sie tam dodzwonię...
A ja próbowałam się dodzwonić do rejestracji do mojego gina do przychodni przyszpitalnej -
jutro też spróbujębliska77, moremi, Lucky, polarmiś lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Nie ma człowieka 2 dni i potem trzeba nadrabiać 2 godziny, bo produkujecie i produkujecie.
My też trochę popracowaliśmy nad zielona kropką, ale jak się uda to będę samotną matką. Dziś znowu ostra kłótnia o to samo.
Ciche dni przejdąa jak się zieloność pojawi to przyspieszenia tatuś może dostać, że się nie spostrzeżesz
Przytulek
bliska77, malgos741, Lucky lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Bursztynku, to może wpadnij do nas na Sylwestra na randkę w ciemno
Jakoś w tym roku udało nam się nie mieć kompletnie żadnych planów. W dodatku wszyscy znajomi sobie wycieczki zorganizowali - albo do Paryża albo na Kubę. A nam zostają londyńskie sztuczne ognie.
Myszonek, mysza1975, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:A nie, myślałam o randce ze mną
Ale kto wie, może się uda coś jeszcze zorganizować
to moze po nowym roku
a w Sylwestra przydalby mi sie ktos do pary, zwazywszy na to ze nie mam z kim dzieci robic
oczywiscie dobry material genetyczne, a sama wiesz, teraz o dobra jakossc trudno
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 17:21
Alis, mysza1975, bliska77, malgos741, Lucky, megan8 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Nie ma człowieka 2 dni i potem trzeba nadrabiać 2 godziny, bo produkujecie i produkujecie.
My też trochę popracowaliśmy nad zielona kropką, ale jak się uda to będę samotną matką. Dziś znowu ostra kłótnia o to samo. Mój M nie chce zaręczyn, ślubu a ja zaczęłam od jakiegoś czasu nalegać. A dziś się dowiedziałam, że jestem histeryczką i dlaczego tak nagle i że nie można nic na siłę.
Jak nie to nie. Na razie ciche dni.bliska77, malgos741, Lucky, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Mysza, przykre rzeczywiscie. Awanturami nic sie nie uzyska, tylko olew metnym siurem moze zadzialac. Wiem, ze nielatwo, ale sie sprawdza. Dlugo sie znacie?
Ponad 2 lata.
Zaraz mu zrobię totalny olew. Bigosik gotuję. Nie dostanie ani łyżeczki. Nie chce być narzeczonym, to niech sobie poszuka innej kucharki.bliska77, samira, Sudela, malgos741, Lucky, Iwone, Niuta, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Ponad 2 lata.
Zaraz mu zrobię totalny olew. Bigosik gotuję. Nie dostanie ani łyżeczki. Nie chce być narzeczonym, to niech sobie poszuka innej kucharki.mysza1975, bliska77, Myszonek, EwaT, Sudela, malgos741, Lucky, Iwone, megan8 lubią tę wiadomość
-
Witam kobietki!
Nie wiem co u Was,może kiedyś nadgonię.
Pozdrawiam i życzę wszystkim szczęśliwego Nowego Roku i samych zielonych kropek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
U mnie ok,umowę mam do 03,03,2014 więc jak tylko dostanę dłuższą to wracam do starań.Myszonek, Iwone, samira, Sudela, malgos741, polarmiś, Lucky, Mango, Bursztyn, Niuta, megan8 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCOś dla rozweselenia:
"Wstałeś w poniedziałkowy poranek pełen energii,optymizmu,ochoty do działań i dobrego humoru?
Gratulacje:jesteś jeszcze pijany"
" Po 17 rozmowach kwalifikacyjnych wciaż nie mam pracy.
Moje szczęliwe dresy chyba straciły moc"
"Mą robi jajcecznice. Nagle żona wpada do kuchni.
- ostrożnie!- krzyczy- Uważaj!!!! Wiecej masła!!!!
Cholera,smażysz za dużo jajek na raz!!! ZA DUZO!!! Gdzie jest masło???
Jajka sie przyklejają!!! UWAZAJ!!! powiedziałam - UWAZAJ!!!
Nigdy mnie nie słuchasz,jak robisz jajecznice!!! NIGDY!!! Odwróc jajka!!!
SZYBKO!!! Nienormalny jesteś???? Całkiem CIe pogieło?????????
SOL!!! UZYJ SOL!!!!! SOOOOOOOOOLLLLLLLLL!!!!!!
Mąż w zdumieniu patrzy na żone:
-Odbiło Ci?? Myślisz,ze nie potrafie zrobić jajecznicy??
-Chciałam Ci tylko uświadomić,co przeżywam,kiedy prowadzę samochód."
"Przychodzi pracownik do dyrektora:
- jestem zmuszony prosić pana o podwyżke,ponieważ interesują sie mną 3 firmy!
-A moge wiedzieć jakie to firmy? - pyta dyrektor
-Elektrownia,gazownia i wodociagi miejskie "gosia7122, Myszonek, mysza1975, Iwone, samira, grosza, malgos741, Pusurek, Lucky, Bursztyn, bliska77, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Wszystkim rocznicowym dziś - utrzymania kolejnych rocznic do końca życia...
Gosia - gratulacje jeszcze raz - końcówka roku imponująca...Napisz proszę jakie u Was były żołnierzyki i jak serduszkowaliście w tym cyklu?
A ja od eks teściowej dostałam złoty pierścionek - powiedziała, że coraz rzadziej się widzimy, ona się starzeje i chciała mi pamiątkę zostawić - miłe w sumie..malgos741, Lucky, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Gosia widzę wykres, ale nie widać serduszek - no ale dzięki za info...
Dzięki Dziewczyny za gratulacje - mam nadzieję, że w razie ciąży będę mogła potem kontynuować pracę na tym stanowisku...
Ja dziś latałam z mamą pół dnia po sklepach....jutro sylwester - to jeszcze jakieś dodatki na bal się przydadzą - jutro fryzjer i zabawa - młody z babcią wyjeżdżają rano do rodzinki na tydzień do Wrocławia - to w ogóle już luz na całego do trzech króli....
EwaT - nie mam pojęcia o jakim Konstruktorze wspominasz w związku z wypadkiem - przecież tylko rozum i rozsądek rządzi tym światem - a powstał bez udziału sił wyższych.... - to ten Konstruktor to kto - projektant samochodu, który się rozwalił - bo nie bardzo zrozumiałam....Myszonek, gosia7122, malgos741, Pusurek, Lucky, Bursztyn, bliska77, anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:EwaT - nie mam pojęcia o jakim Konstruktorze wspominasz w związku z wypadkiem - przecież tylko rozum i rozsądek rządzi tym światem - a powstał bez udziału sił wyższych.... - to ten Konstruktor to kto - projektant samochodu, który się rozwalił - bo nie bardzo zrozumiałam....
Też się nad tym zastanawiałam...samira, Lucky lubią tę wiadomość