X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorwał się jakby nigdy nic do mojego bigosu! Won!!!!!

EwaT, samira, malgos741, moremi, polarmiś, Pusurek, Lucky, Reni, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza dobra jesteś hahahahahahahah :)

samira, malgos741, mysza1975, bliska77 lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wezmę go głodem ;-)

malgos741, moremi, Lucky lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza, a właściwie to jaki jest powód tego, ze macie odmienne dążenia w związku?

Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie daj mu broń swego hha

Lucky, mysza1975 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się po pracy, dziś lajtowo. Lecę jeszcze do mamci na obiado-kolację i posiedzę z dwie godzinki w tym starym roku bo jutro nie będzie czasu.;-)

Lucky, samira, Kate 75 lubią tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirka a jak tam u ciebie z plamieniem bo coś na wykresie dziś zastopowało?
    Kiedy robisz test?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 20:06

samira, Kate 75 lubią tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    padam dzisiaj
    chyba coś jest z ciśnieniem (moja stała wymówka)
    może jeszcze zdążę poczytać co u Was

Reni jak się mieszka na nowym :) ?? ale fajnie Wam

Inesso ja wiem że nie bedziesz w stanie odciąć się całkowicie :) i bardzo dobrze. Pisz często jak dajesz radę

bliska77, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Mysza, a właściwie to jaki jest powód tego, ze macie odmienne dążenia w związku?

Jesteśmy ze sobą ponad 2 lata. Żyjemy trochę na 2 domy, bo on cały czas utrzymuje mieszkanie w Krakowie. Mam wrażenie, że w razie czego - jak nam nie wyjdzie to ma do czego wrócić. Ja mieszkam 40 km od Krakowa. Wiele z Was powie, że papierek jest nieważny, ale ja chce jakiejś legalizacji naszego związku, choćby zaręczyn. A mój M uważa, że dobrze jest tak jak jest. Jak mówię o nim mój konkubent to się obraża, ale ani narzeczonym, ani mężem nie chce być.Przede mną był z kobietą 12 lat. Podjęli decyzję o ślubie, wzięli cywilny i po pół roku wszystko się rozwaliło. Staram się zrozumieć jego obawy, ale z drugiej strony zastanawiam się, czy on jest zdolny podjąć takie decyzje, skoro poprzednim razem zdecydowali się po 12 latach. Ja nie mam tyle czasu. Każda rozmowa o kroku naprzód, np. o sprzedaży mieszkań, kupnie czegoś większego, albo budowie domu kończy się tak samo - ciszą. Dlatego, jak już kiedyś pisałam męczy mnie taki stan. Ok, sprawdzasz się jako kucharka, kochanka, ale nic więcej.

caffe, Lucky, samira, malgos741, Kate 75, EwaT, Iwone, Bursztyn, bliska77, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Dorwał się jakby nigdy nic do mojego bigosu! Won!!!!!

Chochla go! I przez leb! ;)

mysza1975, Lucky, moremi, malgos741, Mango, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie było mnie cały dzień a tu tyle do czytania, dzięki za lekturę ;)

Caffe mam nadzieję, że to zmiany związane z ciążą, i będzie dobrze <3

Aga mam nadzieję, że uda się Tobie namówić mamę na to co proponują dziewczyny, dobry pomysł uważam, chociaż rozumiem jak musi być jej trudno, dla twojego taty dużo zdrówka oraz tobie powodzenia na badaniach <3

Boziu gratuluję awansu, życzę abyś nie miała dylematu typu ciąża a awans, ułożenia wszystkich spraw po twojej myśli :)
    P.S. Jestem pod wrażeniem prezentu od eks teściowej;)

Pusurku ale kokietujesz, oczywiście, ze powinnaś być gwiazdą wieczoru nawet za cenę licznych porad lekarsko - przyjacielskich przydatnych czy nie :D

Mysza jak już pisałam na przykładzie mojego związku, deklaracje, decyzje i trudności, są jak egzamin czasem zdany a czasem oblany, tobie życzę abyście zdali na 5+ :)

Samirko oby sie wszystko dobrze skończyło dla ciebie :)

Bursztynku udanego Sylwestra z niespodzianką ;)

Ewa T prowokuje, ale dziewczyny nie jesteście jej dłużne takie masło maślane, ciekawe komu się znudzi, a myślałam że ciąża to stan wyciszenia lub totalnej euforii, a tu niespodzianka można na niespokojnie i pretensjonalnie pouczająco czepialsko żeby nie napisać inaczej :/

Pozdrawiam w przed @ - wym nastroju ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 20:58

malgos741, mysza1975, Lucky, samira, Bursztyn, Pusurek, Bozia3, bliska77, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynie Sylwester z Jedynką wymiata :D dobra jesteś!

Pusurku gratuluję :) piękny ten suwaczek, niech tyje :)

Aguś nie wiem o co biega z Rodzicami, ale jakoś to przygnębiająco brzmi, więc na wszelki wypadek życzę Im wszystkiego dobrego i masy zdrowia. A Ciebie przytulam

malgos741, Bursztyn, Pusurek, bliska77, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was serdecznie. Moja kariera narciarza jak na razie zostala zakonczona. Nogi mam cale ale kolana mocno stluczone, psychicznie zniechecona, w ogole nie powinnam byla dzisiaj zakladac nart bo mam mega wkurwa przedokresowego chyba. Jestem drazliw i placzliwa i chamska i tez sie postanowilam rozwiesc jak mi zaraz kolacji do lozka nie poda.

samira, malgos741, mysza1975, Simba, Kate 75, Lucky, Reni, Bursztyn, Pusurek, Alis, Bozia3, anna maria, bliska77, gosia7122, Niuta, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Samirka a jak tam u ciebie z plamieniem bo coś na wykresie dziś zastopowało?
    Kiedy robisz test?
    abo beta albo test 3-4.01 ...plamienia ciiii...

mysza1975, Mango, Lucky, Bursztyn, malgos741, anna maria, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj nie mam sily odniesc sie do Waszych postow.

samira, Kate 75, Lucky, malgos741, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Dzisiaj nie mam sily odniesc sie do Waszych postow.
    biedna,mąż powinien teraz wymasować twoje obolałe ciało ;)

Lucky, Kate 75, Bursztyn, malgos741, bliska77 lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessko jestem, krótko na forum, ale odebrałam cię ja takie "słoneczko " (nie obraź się tylko) to znaczy bardzo bardzo pozytywnie. Jak będziesz czasami zaglądać tak jak dziś, od razu będzie mi lepiej <3
    Jeszcze raz życzę powodzenia w twoich zamierzeniach i postanowieniach :)

samira, Lucky, malgos741, bliska77, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Jesteśmy ze sobą ponad 2 lata. Żyjemy trochę na 2 domy, bo on cały czas utrzymuje mieszkanie w Krakowie. Mam wrażenie, że w razie czego - jak nam nie wyjdzie to ma do czego wrócić. Ja mieszkam 40 km od Krakowa. Wiele z Was powie, że papierek jest nieważny, ale ja chce jakiejś legalizacji naszego związku, choćby zaręczyn. A mój M uważa, że dobrze jest tak jak jest. Jak mówię o nim mój konkubent to się obraża, ale ani narzeczonym, ani mężem nie chce być.Przede mną był z kobietą 12 lat. Podjęli decyzję o ślubie, wzięli cywilny i po pół roku wszystko się rozwaliło. Staram się zrozumieć jego obawy, ale z drugiej strony zastanawiam się, czy on jest zdolny podjąć takie decyzje, skoro poprzednim razem zdecydowali się po 12 latach. Ja nie mam tyle czasu. Każda rozmowa o kroku naprzód, np. o sprzedaży mieszkań, kupnie czegoś większego, albo budowie domu kończy się tak samo - ciszą. Dlatego, jak już kiedyś pisałam męczy mnie taki stan. Ok, sprawdzasz się jako kucharka, kochanka, ale nic więcej.

olej go
    wygląda na to że nie traktuje Cię poważnie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 20:41

Lucky, Bursztyn, polarmiś, Iwone, bliska77 lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    olej go
    wygląda na to że nie traktuje Cię poważnie

Żeby to było takie łatwe.
    Z drugiej strony tego kwiatu pół światu. Choć w mim wieku to pewnie jeszcze gorsi popaprańcy zostali.

Lucky, Kate 75, malgos741, Alis, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Żeby to było takie łatwe.
    Z drugiej strony tego kwiatu pół światu. Choć w mim wieku to pewnie jeszcze gorsi popaprańcy zostali.

po prostu to zrób
    ja tak zrobiłam niejeden raz i jestem zadowolona
    od roku jestem szczęśliwa mężatką(42 lata)
    Twoja przyszłość jest w Twoich rękach tylko i wyłącznie

Bursztyn, malgos741, polarmiś, Iwone, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 1977 1978 1979 1980 1981 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ