35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
agafbh wrote:też o tym myśleliśmy ale w sali jest jeszcze 4 pacjentów oprócz mojego Taty, kurcze tak mi przykro z ich powodu, w sierpniu obchodzili 40tą rocznicę slubu, wiecie są bardzo zżyci i to ich pierwszy taki sylwester...
wczoraj czytałam o wypadku w Fakcie, małżeństwo jechało samochodem, wypadek , ona zginęła na miejscu a on się powiesił obok na drzewie bo nie mógł bez niej żyć. Okrutne jest to wszystko, miłość a pózniej trzeba sie rozstać prędzej czy pózniej.Mam żal do Konstruktora że tak spier...ł robote.bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:to niech przyniesie bezalkoholowego szampana i wspoltowarzysze niedoli tez sie dolacza
przeciez nikt tam nie bedzie spal
toascik, buzi buzi i odrazu oboje beda mieli lepszy humor, a to z kolei pomaga wyzdrowiec
samira, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:wczoraj czytałam o wypadku w Fakcie, małżeństwo jechało samochodem, wypadek , ona zginęła na miejscu a on się powiesił obok na drzewie bo nie mógł bez niej żyć. Okrutne jest to wszystko, miłość a pózniej trzeba sie rozstać prędzej czy pózniej.Mam żal do Konstruktora że tak spier...ł robote.
Reni, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:dzięki Bursztynku, pomysł fajny, już wspominałam Rodzicom o czymś podobnym, tylko że na tą chwilę Mama jest w takim stanie psychicznym, że nikogo i niczego nie chce, wiesz chyba o czym mówię ....
bliska77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Aguś kochana przytulam do serca
i również mam taką nadzieje jak Ty,że wiele Sylwestrów przed nimi
bliska77, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochane jesteście niemożliwe hahahahah ja już ten cykl brzydko mówiąc olałam oprócz serduszkowania hahhahahahha bo to akurat lubimy
bo nie było czasu na nic wiecej hahahahahha.
Reni Twoje rysunki pod wykresami wymiataja
Bursztynku ja czekam u CIebie na te dwie kreski ( ten sen był bardzo realistyczny)
samira, Reni, Bursztyn, Myszonek, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Wpadatm na forum w pracy a tu ttematy sylwestrowe.
Aga współczuję całej rodzinie tej ssytuacji.
Ineska pozdrawiam. :-*.
Jak ją bym chciała jednego sylwestra spędzić w domu a nie w robocie do 5.00 a o 6stej rano w domu.grosza, Myszonek, bliska77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Aga
Bursztynek wpadła na bardzo mądry pomysł
Może jutro uda się mamę przekonać
agafbh wrote:też o tym myśleliśmy ale w sali jest jeszcze 4 pacjentów oprócz mojego Taty, kurcze tak mi przykro z ich powodu, w sierpniu obchodzili 40tą rocznicę slubu, wiecie są bardzo zżyci i to ich pierwszy taki sylwester...Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
-
No i będziesz gwiazdą sylwestrową !
Jeżeli znajomi są w porządku to ogłoś nowinę i bawcie się wspaniale
Pusurek wrote:A my sie wybieramy do znajomych, gdzie bedzie masa innych znajomych. I nie wiem, czy powiedziec, ze jestem w ciazy czy nie. Nie chcialabym ta wiescia zdominowac imprezy, a gadanie pewnie bedzie, bo wszyscy jestesmy w podobnym wieku. Z drugiej strony 90% towarzystwa to lekarze, moze padna jakies fajne poradyBursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość