X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A przekonalas mnie! :D W koncu ile razy w zyciu mozna byc gwiazda imprezy? ;)
    No! :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    też o tym myśleliśmy ale w sali jest jeszcze 4 pacjentów oprócz mojego Taty, kurcze tak mi przykro z ich powodu, w sierpniu obchodzili 40tą rocznicę slubu, wiecie są bardzo zżyci i to ich pierwszy taki sylwester...

wczoraj czytałam o wypadku w Fakcie, małżeństwo jechało samochodem, wypadek , ona zginęła na miejscu a on się powiesił obok na drzewie bo nie mógł bez niej żyć. Okrutne jest to wszystko, miłość a pózniej trzeba sie rozstać prędzej czy pózniej.Mam żal do Konstruktora że tak spier...ł robote.

bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    to niech przyniesie bezalkoholowego szampana i wspoltowarzysze niedoli tez sie dolacza :) przeciez nikt tam nie bedzie spal :) toascik, buzi buzi i odrazu oboje beda mieli lepszy humor, a to z kolei pomaga wyzdrowiec :)
    dzięki Bursztynku, pomysł fajny, już wspominałam Rodzicom o czymś podobnym, tylko że na tą chwilę Mama jest w takim stanie psychicznym, że nikogo i niczego nie chce, wiesz chyba o czym mówię ....

samira, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    wczoraj czytałam o wypadku w Fakcie, małżeństwo jechało samochodem, wypadek , ona zginęła na miejscu a on się powiesił obok na drzewie bo nie mógł bez niej żyć. Okrutne jest to wszystko, miłość a pózniej trzeba sie rozstać prędzej czy pózniej.Mam żal do Konstruktora że tak spier...ł robote.
    no niestety, tak to bywa, ja mam jednak nadzieję, a raczej jestem przekonana, że przed moimi Rodzicami jeszcze wiele wspólnych sylwestrów!!!!!!

Reni, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś kochana przytulam do serca <3 i również mam taką nadzieje jak Ty,że wiele Sylwestrów przed nimi <3

bliska77, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    no niestety, tak to bywa, ja mam jednak nadzieję, a raczej jestem przekonana, że przed moimi Rodzicami jeszcze wiele wspólnych sylwestrów!!!!!!

oby mieli to szczęście!

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Aguś kochana przytulam do serca <3 i również mam taką nadzieje jak Ty,że wiele Sylwestrów przed nimi <3
    dziękuję Inessa <3

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    dzięki Bursztynku, pomysł fajny, już wspominałam Rodzicom o czymś podobnym, tylko że na tą chwilę Mama jest w takim stanie psychicznym, że nikogo i niczego nie chce, wiesz chyba o czym mówię ....
    rozumiem, mam jednak nadzieje, ze sie przekona do pomyslu

bliska77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    rozumiem, mam jednak nadzieje, ze sie przekona do pomyslu
    ja też jeszcze raz dziękuję ;-)

Spadam Dziewczynki kochane do domku

samira, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Inessko mam nadzieje ze w ferworze starań o adopcje ,naturalnie ktoś się w twoim brzuszku zadomowi <3

bliska77, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirko dziekuje !

samira, bliska77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa, duzo sie u Ciebie dzieje :) zt=ycze Ci zeby wszystkie plany i zamierzenia udaly sie lepiej niz sie spodziewasz :)

bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak bede spedzac Sylwestra:

45.jpg

Nie moglam sie powstrzymac :)

Reni, grosza, mysza1975, Alis, bliska77, polarmiś, Lucky, Viv78, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak może być, że Ineska zajmie się czymś innym przestanie o tym myśleć i bach

ale byłyby jaja

Myszonek, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    tak może być, że Ineska zajmie się czymś innym przestanie o tym myśleć i bach

ale byłyby jaja
    jestem przekonana, ze tak wlasnie bedzie :)

bliska77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane jesteście niemożliwe hahahahah ja już ten cykl brzydko mówiąc olałam oprócz serduszkowania hahhahahahha bo to akurat lubimy :P :P :P
    bo nie było czasu na nic wiecej hahahahahha.
    Reni Twoje rysunki pod wykresami wymiataja :D
    Bursztynku ja czekam u CIebie na te dwie kreski ( ten sen był bardzo realistyczny :D )

samira, Reni, Bursztyn, Myszonek, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpadatm na forum w pracy a tu ttematy sylwestrowe.

Aga współczuję całej rodzinie tej ssytuacji.
    Ineska pozdrawiam. :-*.
    Jak ją bym chciała jednego sylwestra spędzić w domu a nie w robocie do 5.00 a o 6stej rano w domu.

grosza, Myszonek, bliska77 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • grosza Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga
    Bursztynek wpadła na bardzo mądry pomysł
    Może jutro uda się mamę przekonać :)
    agafbh wrote:
    też o tym myśleliśmy ale w sali jest jeszcze 4 pacjentów oprócz mojego Taty, kurcze tak mi przykro z ich powodu, w sierpniu obchodzili 40tą rocznicę slubu, wiecie są bardzo zżyci i to ich pierwszy taki sylwester...

Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś

No i będziesz gwiazdą sylwestrową !
    Jeżeli znajomi są w porządku to ogłoś nowinę i bawcie się wspaniale :)
    Pusurek wrote:
    A my sie wybieramy do znajomych, gdzie bedzie masa innych znajomych. I nie wiem, czy powiedziec, ze jestem w ciazy czy nie. Nie chcialabym ta wiescia zdominowac imprezy, a gadanie pewnie bedzie, bo wszyscy jestesmy w podobnym wieku. Z drugiej strony 90% towarzystwa to lekarze, moze padna jakies fajne porady ;)

Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wybieramy się na imprezę koncertową do Gdyni na Sylwester z Polsatem oczywiście jak skończę pracę o 18 - mam tylko nadzieję że nie będzie padać :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 15:54

samira, bliska77 lubią tę wiadomość

‹‹ 1975 1976 1977 1978 1979 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ