35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też, ale z moim M
Zaraz po północy będziemy robić nasze bejbi
Mój M uparł się, że w ten rok był pechowy i już nicnie będzie w nim robił
Muszę więc czekać do Nowego Roku
Mam nadzieję, że moja owulka poczeka na te noworoczne żołnierzyki
ania.g wrote:A ja wybieram się na sylwestra na swoją kanapęania.g, caffe, Reni, bliska77, samira, Bursztyn, polarmiś, Niuta, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Mango wrote:Ja też, ale z moim M
Zaraz po północy będziemy robić nasze bejbi
Mój M uparł się, że w ten rok był pechowy i już nicnie będzie w nim robił
Muszę więc czekać do Nowego Roku
Mam nadzieję, że moja owulka poczeka na te noworoczne żołnierzyki
Mango, caffe, bliska77, Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Ewa niemasz jakiegoś ósg do srobjenia czy badania krfi? daj jósz spokuj dziefczynom, bo jakoś tak się zagenszcza atmosfera
poczytałam Tfoje fcześniejsze posty i niebyłaś taka złośliwa..
EwaT wrote:tak
Twoje błędy mi spać nie dają
nietrudno sie chyba domyslić?caffe, Mango, samira, ania.g, Sudela, Pusurek, Bursztyn, ISZTAR, anna maria, Myszonek, gosia7122, Simba, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Ewa niemasz jakiegoś ósg do srobjenia czy badania krfi? daj jósz spokuj dziefczynom, bo jakoś tak się zagenszcza atmosfera
poczytałam Tfoje fcześniejsze posty i niebyłaś taka złośliwa..Reni, Mango, caffe, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Ewa niemasz jakiegoś ósg do srobjenia czy badania krfi? daj jósz spokuj dziefczynom, bo jakoś tak się zagenszcza atmosfera
poczytałam Tfoje fcześniejsze posty i niebyłaś taka złośliwa..
a komu nie daje spokoju?hm?
mam pisać tak jak wszystkie z włosem i wyłącznie cukrować, płakać,tworzyć tysiące zyczeń na minute itd? przeciez to nudne, ile mozna?
kółko Maryjne to pikuś już czasami co tu sie wyrabia
więc dla równowagi napisze co myśle, nie wolno mi? czy to prywatne forum tych które tu siedzą 24/7?
no!
samira, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ooo ktoś się zajeżył..
nie musisz lukrować
ale nie czepiaj się głupot i tyle
a jak Ci się nie podoba ten wątek to wiesz.. nie musisz go czytać..
właśnie wydałaś opinię o Nas wszystkich więc chyba daruję sobie dalszą dyskusję na ten temat
p.s. i niespodzianka.... jutro też będziemy sobie składać życzenia O!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 13:56
samira, Mango, ania.g, Sudela, Olena, Bursztyn, caffe, anna maria, Iwone, Myszonek, gosia7122, Bozia3, polarmiś, Simba, Niuta, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:ooo ktoś się zajeżył..
nie musisz lukrować
właśnie wydałaś opinię o Nas wszystkich więc chyba daruję sobie dalszą dyskusję na ten temat
nie czepiam sie, to były dwa posty na krzyż w porównaniu z setką tych standartowych lukrowych z czego wcale nie musze ci sie tłumaczyć ani nikomu innemu
a moje uwagi dotyczyły nie osób tylko tekstów na forum
trudno mieć opinie o kimś kogo sie nie zna więć ZONK ReniWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 13:59
-
nick nieaktualnyReni wrote:ooo ktoś się zajeżył..
nie musisz lukrować
sorry za pomyłkę ale w amoku tych postów trzasnęłam lubię na ostatnim poście Efy ,wielka pomyłkaMango, anna maria lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ooo ktoś się zajeżył..
nie musisz lukrować
p.s. i niespodzianka.... jutro też będziemy sobie składać życzenia O!
i nie uogólniaj NAS WSZYSTKICH
to nie jest ciało zbiorowe tylko bardzo zróżnicowane jednostki z których kazda odpowiada indywidualnie za swoje posty
-
nick nieaktualny
-
tak tak przepraszamEwaT wrote:i nie uogólniaj NAS WSZYSTKICH
to nie jest ciało zbiorowe tylko bardzo zróżnicowane jednostki z których kazda odpowiada indywidualnie za swoje postypolarmiś lubi tę wiadomość