35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witajcie w ten prawie mroźny poranek. Po ostatnich temperaturach dodatnich te dzisiejsze -1 to prawie Syberia
Ja od dzisiaj mam wolne i nic nie muszę
Cały dzień będę siedzieć i pachnieć.
No i może w końcu będę na bieżąco bo zawsze jak wchodziłam wieczorem to miałam do nadrobienia kilka stronBursztyn, malgos741, Pusurek, Kate 75, bliska77, anna maria, Myszonek lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Witam dziewczynki,
miłego dnia dla wszystkich życzę
Kara rzymam kciuki aby poród szybko poszedł.
Ja jeszcze w domku ale za godzinkę uciekam do roboty.
I tak jak wy wstaję robię kawkę i siadam przy kompie odpalam ovu. he heBursztyn, Kate 75, Niuta, anna maria, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnycaffe wrote:Cześć dziewczyny
A mnie się jakiś "syf" w cycku zrobił. Mam nadzieję, że to ze względu na zachodzące zmiany, a nie coś groźnego.
Kiedyś miałam wycinanego gruczolako-włókniaka, a od kilku lat mam torbiele. Nie chciałabym żeby znowu coś było nie tak.
Miłego dnia
Kara, dasz radęPrzez te wszystkie dni to mi się pomieszało, ze dzisiaj jest poniedziałek i to już
Lucky, caffe lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:nie martw się, ja w wieku 18 lat tez miałam usuwane dwa i od tego czasu cały czas coś się tam dzieje, ostatnio ginekolog wymacał mnie po całości i powiedział ze nic groznego sie nie dzieje, po prostu mam taką a nie inną budowę
Lucky, bliska77, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
witajcie
Kara trzymam mocno kciuki, niech Maluszek szybko i bezboleśnie wychodzi!
pochwal się bo tu czekamy
Cafe, daj się zbadać, lepiej się nie martwić niepotrzebnie. Jak się czujesz? :*
Aga , co u Ciebie, czas leci, widzę suwaczek i cieszę się Twoim szczęściem
ze starej gwardii dużo nas nie zostałoczyli że czas na nas!
bliska77, caffe, malgos741, Niuta, Mango, Bursztyn, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam Dziewczyny
Kara - powodzenia- wszystko będzie dobrze już niedługo
Lucky - myślałam o Tobie, ale dobrze że już wróciłaś i nie odpuściłaś
Inesska - mam nadzieję, że wszystko się ułoży po Waszych myślach, choć to forum dla mnie bez Ciebie jest dziwaczne - można powiedzieć, że jesteś jego marką...:)Od początku dla mnie tu byłaś i byłaś zawsze..
Ja ten cykl odpuszczam zupełnie - bo pomimo testów nie mam na co liczyć - teraz tylko decyzja, czy od przyszłego inseminacja, czy jeszcze spróbujemy...szczerze mówiąc trochę wstrzymuje mnie kasa - 2500 zł na ulicy nie leży...no ale odwlekanie w moim przypadku też nie ma sensu. DOstałam awans w pracy - zostałam kierownikiem oddziału - mam pod sobą 12 osób...awans od stycznia 2014 , więc pod tym względem ciąża bardzo niewskazana...ehh życie...bliska77, malgos741, Pusurek, Niuta, Mango, anna maria, Lucky, samira, Bursztyn, Myszonek, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Witam Dziewczyny
Kara - powodzenia- wszystko będzie dobrze już niedługo
Lucky - myślałam o Tobie, ale dobrze że już wróciłaś i nie odpuściłaś
Inesska - mam nadzieję, że wszystko się ułoży po Waszych myślach, choć to forum dla mnie bez Ciebie jest dziwaczne - można powiedzieć, że jesteś jego marką...:)Od początku dla mnie tu byłaś i byłaś zawsze..
Ja ten cykl odpuszczam zupełnie - bo pomimo testów nie mam na co liczyć - teraz tylko decyzja, czy od przyszłego inseminacja, czy jeszcze spróbujemy...szczerze mówiąc trochę wstrzymuje mnie kasa - 2500 zł na ulicy nie leży...no ale odwlekanie w moim przypadku też nie ma sensu. DOstałam awans w pracy - zostałam kierownikiem oddziału - mam pod sobą 12 osób...awans od stycznia 2014 , więc pod tym względem ciąża bardzo niewskazana...ehh życie...
jesli chodzi o kasę doskonale rozumiem, co do IUI musicie przemyśleć wszystkie za i przeciw, nieustannie trzymam kciukiLucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ja też nie miałam nic wycinanego - natomiast przez kilka lat miałam podobno nadżerkę, a teraz jakoś nie mam - nie wiem, czy to może samo się zagoić? CAffe jesteś teraz w innym stanie - to różne rzeczy mogą się pojawiać, ale bądź dobrej myśli....
Olena - pokojówka - super - szkoda, że nie masz wtedy zielonego światła - mąż byłby na zawołanie...
Ja idę jutro na bal - zajazd w Wieliczce...za chwilę uderzam z mamą do sklepów - jakieś dodatki chcę sobie dokupić jeszcze...jutro fryzjer (mam proste włosy) - może sobie machnę jakieś loczki? Podobno w Warszawce teraz moda na afro się pojawiła - chyba prostownice pójdą w kąt niedługo...malgos741, Olena, Lucky, polarmiś, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Ale to jest wewnątrz, tak jakby guz i dość spore.
Caffe, może zadzwoń i umów się na dodatkową wizytęcaffe, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLucky wrote:witajcie
Kara trzymam mocno kciuki, niech Maluszek szybko i bezboleśnie wychodzi!
pochwal się bo tu czekamy
Cafe, daj się zbadać, lepiej się nie martwić niepotrzebnie. Jak się czujesz? :*
Aga , co u Ciebie, czas leci, widzę suwaczek i cieszę się Twoim szczęściem
ze starej gwardii dużo nas nie zostałoczyli że czas na nas!
caffe, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:tym bardziej niech Cię lekarz zbada i moze usg zrób, będzie bezpiecznie i rozwieje Twoje wątpliwości, ja wycięte dwa miałam po dwóch latach obserwacji, kiedy to zaczęły zmieniać swoją budowę i coś niebezpiecznego zaczęło się z nimi dziać, pamiętam, że dwa dni od wyników biopsji byłam na stole
Caffe, może zadzwoń i umów się na dodatkową wizytę
Jest to na tyle wyczuwalne (wg mnie ma tak ok 2cm), ze znalazłam to sama podczas kąpieli i nie mówiłam mojemu m, po czym on potem dotykając mnie mówi: że coś tam mam...
No nic, trza będzie działać. Mam awersję do badania piersi po tym wszystkim co kiedyś mialam, plus jeszcze guzy na tarczycy i leczenie. Brrrbliska77, Lucky, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Będę na wizycie to powiem ginowi. Wydaje mi się, że albo to miałam i bylo na tyle małe, ze nie wyczułam, a teraz się szybko powiększylo. Albo to rzeczywiście z powodu wszystkich zmian, które we mnie zachodzą.
Jest to na tyle wyczuwalne (wg mnie ma tak ok 2cm), ze znalazłam to sama podczas kąpieli i nie mówiłam mojemu m, po czym on potem dotykając mnie mówi: że coś tam mam...
No nic, trza będzie działać. Mam awersję do badania piersi po tym wszystkim co kiedyś mialam, plus jeszcze guzy na tarczycy i leczenie. BrrrWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 10:03
caffe, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczęta
Olena fajne plany i te sylwestrowe i te po
Aga rozumiem Twój niepokój ale wszystko jest dobrze.
Jak wszystko pójdzie dobrze mnie takie badania czekają w lutym i dopiero wtedy powiemy młodszej córce.
Ciekawe jak KaRa, oby szybko poszło. Trzymam kciuki.
Caffe może to zwykły włókniak, kiedy masz wizytę żeby to sprawdzić?
caffe, Olena, bliska77, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyCaffe, to moze byc kwestia hormonow.
Dlaczego bolą piersi?
Z powodu zmian hormonalnych twoje piersi mogą być nieco powiększone i bardzo drażliwe. W czasie samobadania możesz nawet wyczuć okrągłe zgrubienia. Nie martw się, te objawy powinny ustąpić po kilku tygodniach.
Ale pewnie warto to pokazac lekarzowi.
caffe, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:no domyślam sie niestety, z tego co piszesz, miałyśmy bardzo podobne przeżycia no i te guzy na tarczycy też - ja mam 5 małych), ale wiesz, że to bardzo ważne, tym bardziej teraz dlatego nie warto zwlekać z badaniem
bliska77, Lucky lubią tę wiadomość