X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza ty nie wprost ale zdecydowanie i szczwanie zapytaj sie czego on chce i czego oczekuje od waszego związku ,
    tylko obiektywnie interpretuj odpowiedzi
    bo wiem jacy "mili" potrafimy być
    MY MĘŻCZYŹNI

Reni, Kate 75, malgos741, Bozia3, Myszonek, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chłosta...
    Kate 75 wrote:
    Jezeli to nie caffe robi sobie, że tak powiem jaja, tylko jej mężuś nas podgląda to "grande scandale" dorwać go i słusznie ukarać ;)

polarmiś, Myszonek lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Kate 75 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Teraz to już nic nie wiem. Staramy się. Ale jak pytałam jak to się stało, że ze swoją eks nie mieli dzieci, choć mówił mi, że się nie zabezpieczali (12 lat razem bez wpadki - mission impossible), to mi powiedział, że tak wyszło. Nieraz to mam taki mętlik w głowie, że nie wiem co myśleć. Może jest coś o czym mi nie powiedział.

Mysza nie o to pytałam czy jest płodny chociaż 12 lat w związku bez zabezpieczeń i bez dzieci daje do myślenia,ale tego nie sprawdzisz czy się nie zabezpieczali lub nie spali ze sobą raz czy trzy na m-c, trzeba by było sprawdzić stan i kondycje armii.
    Chodziło mi o to czy decyzja o chęci posiadania dzieci była waszą wspólną, bo to jest bardzo ważne, czy on czuje się przymuszany i może robi łaskę, a jeżeli nie jest tak, tylko chce tak jak ty, to też jest deklaracja .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 21:25

Bursztyn, Myszonek, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma jak męska rada, ale najczęstszą odpowiedzią mojego M jest milczenie.

Kate 75, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wezwać straże..zamknął ją w drewutni!

ok.jpg

mysza1975, Parka, malgos741 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Panie mężu Caffe jestem pod wrazeniem odwagi za wejscie na kobiece forum :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
    oczywiscie jeżeli to nie Caffe sobie robi kawał na koniec roku :P :P :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 21:28

Parka, samira, Kate 75, malgos741, Myszonek, grosza, bliska77, ania.g, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate75 decyzję podjęliśmy razem, ale może on wie, że z jego strony to niemożliwe i tak sobie serduszkujemy. Po Nowym Roku je idę na hsg a on powinien zrobić badania nasienia, ale nie wiem czy to dalej aktualne, bo dziś było naprawdę ostro.
    Jakieś pół roku temu też tak mieliśmy. Prawie miesiąc cichych dni, łącznie z tym, że przez ten czas mieszkał u siebie. Potem słodkie pojednani, jego, ze zrozumiał, że nie chce żyć beze mnie i takie tam ble, ble, ble. Minęło pół roku i nic się faktycznie nie zmieniło.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 21:31

Parka, Kate 75, malgos741, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    mysza ty nie wprost ale zdecydowanie i szczwanie zapytaj sie czego on chce i czego oczekuje od waszego związku ,
    tylko obiektywnie interpretuj odpowiedzi
    bo wiem jacy "mili" potrafimy być
    MY MĘŻCZYŹNI

i na ch.j takie pytania i wywiady?to nic nie da bo jezeli ona z nim jest do tej pory znaczy że potrafi nią manipulować
    ja bym postawiła warunek..nie pasuje to good bye

Bursztyn, Myszonek, bliska77 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    No Panie mężu Caffe jestem pod wrazeniem odwagi za wejscie na kobiece forum :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
    oczywiscie jeżeli to nie Caffe sobie robi kawał na koniec roku :P :P :P
    skąd wiecie że to mąż/facet?

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    nie straszcie mnie :P bo sie zamknę w sobie i będęw kącie siedział
    KATE powinno być KACIE :P w nicku :) (bez urazy to takie skojarzenie po tekscie o karaniu :P )

No cóż każdy, każda coś lubi, a "głodnemu chleb na myśli" "I got you babe" ;)

Parka lubi tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT, ależ ta ciąża wyostrzyła Ci język!

samira, malgos741, anna maria, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Kate75 decyzję podjęliśmy razem, ale może on wie, że z jego strony to niemożliwe i tak sobie serduszkujemy. Po Nowym Roku je idę na hsg a on powinien zrobić badania nasienia, ale nie wiem czy to dalej aktualne, bo dziś było naprawdę ostro.
    Jakieś pół roku temu też tak mieliśmy. Prawie miesiąc cichych dni, łącznie z tym, że przez ten czas mieszkał u siebie. Potem słodkie pojednani, jego, ze zrozumiał, że nie chce żyć beze mnie i takie tam ble, ble, ble. Minęło pół roku i nic się faktycznie nie zmieniło.

Mysza, nie wyobrażam sobie takiej sytuacji, ze Ty robisz badania pod kątem dziecka, a jednocześnie Twój facet hipotetycznie wiedziałby, że coś z nim nie tak? Nie sądzę, żeby tak było, bo byłoby to perfidne na maksa z jego strony

samira, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    głodny głodnemu wypomni

Kate 75, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    EwaT, ależ ta ciąża wyostrzyła Ci język!

życie, Mysza, nie ciąża
    zbyt wiele sie naoglądałam i sama przeszłam
    walcz o swoje szczęście bo jemu widać na nim nie zalezy
    który kochajacy facet będzie przez miesiąc mieszkał u siebie nie odzywajac sie?? nie planował wspólnej przyszłości? przecież to jakis horror co piszesz...jednoczesnie smutne że sama tego nie dostrzegasz lub nie potrafisz może..

Bursztyn, caffe, malgos741, Alis, polarmiś, Myszonek, bliska77, Niuta lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:

Ja nie mam tak jak Ewa rozwiązań i porad typu zero - jedynkowych, nie odważyłabym komuś tak podpowiadać nie znając czy znając sytuację. Chociaż z tego co piszesz twój naprawdę nie wie czego chce, ale to co mówisz,że razem podjeliście decyzję o posiadaniu potomstwa, to wykonanie lub nie wykonanie badań w celu dążenia do wspólnie podjętego celu powinno coś wyjaśnić, skoro to jakiś czas już trwa i nie jest to świeża sprawa, mówię tu o temacie z przed pół roku i m-cu cichych dni. Tak czy inaczej życzę aby wszystko ułożyło się po twojej myśli.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 21:57

samira, caffe, polarmiś, Myszonek, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    qrcze no to niech poprosi przyjaciela zeby go na wodkę zabrał i sprawdził co i jak , moze chlop poprostu sie boi , ja mu sie nie dziwie ze sie boi , chcial sie pobawic w zyciu a tu nagle ktos go chce postarzyc i w dyby zamknac ;)
    a tak na powaznie to wypowiedziec sie moze tylko ktos kto stoi z boku ale wszystko widzi jak jest :PPP

grosza, bliska77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Wezmę go głodem ;-)
    Mysza, ale nie glodem na bigos, tylko "tym" glodem go wez...zakrec kranik :) ubierz sie ladnie i wyjdz kiedy wroci do domu, i pamietaj- wszystko to z usmiechem, zadnego zrzedzenia :)

bliska77, Niuta lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patrze na ten obrazek i chyba koguta kupie do domu :PPP

grosza, Reni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa nie doczytałaś dokłądnie mojego postu ale cóż :(

a co do sytuacji Mysza ja bym chyba starał sie w końcu usiaść i na poważnie porozmawiać.

Kate 75, samira, MoniaT, Reni, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny!
    Dziś jestem w bojowym nastroju, więc jest łatwiej, ale za kilka dni, może już tak nie być.
    Wiem, że muszę podjąć jakąś decyzje, ktoś musi mieć jaja w tym związku.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 21:58

Kate 75, malgos741, EwaT, calines, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 1979 1980 1981 1982 1983 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ