35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:qrcze no to niech poprosi przyjaciela zeby go na wodkę zabrał i sprawdził co i jak , moze chlop poprostu sie boi , ja mu sie nie dziwie ze sie boi , chcial sie pobawic w zyciu a tu nagle ktos go chce postarzyc i w dyby zamknac
a tak na powaznie to wypowiedziec sie moze tylko ktos kto stoi z boku ale wszystko widzi jak jest :PPPbliska77, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:i na ch.j takie pytania i wywiady?to nic nie da bo jezeli ona z nim jest do tej pory znaczy że potrafi nią manipulować
ja bym postawiła warunek..nie pasuje to good byebliska77 lubi tę wiadomość
-
Ewa a ty strasznie podejrzliwa jesteś , ufaj ludziom bardziej bedzie wiecej dobra do Ciebie wracało
mąż mąż tzn mąż ale czy moja zona sie pod nickiem "caffe" kryje to teraz sie złapałem na nieufności ludzkiejhehehehehhe
malgos741, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
Zapomnialam Wam powiedziec- Megan wraca jutro do domu z mala, ktora daje ostro w kosc
mysza1975, Kate 75, Simba, malgos741, Viv78, samira, polarmiś, Parka, Iwone, Myszonek, grosza, anna maria, Reni, bliska77, Mango, gosia7122, Niuta, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Czyli Sperm-forum
bo w tym momencie czuje sie jakby jakis intruz wszedl do damskiej szatni i podgladal, no nic na to nie poradze , ale tak sie wlasnie poczulamWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 22:08
Kate 75, Simba, mysza1975, malgos741, samira, Parka, Reni, bliska77, Mango lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Zapomnialam Wam powiedziec- Megan wraca jutro do domu z mala, ktora daje ostro w kosc
No to bosko, uwielbiam szczęśliwe zakończenia, a właściwie w tym przypadku szczęśliwe zakończenia i początki za jednym razemSimba, Bursztyn, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
spoko moja jest w najlepszym porzadku , nie bywam na forach , a ze znalazlem sie tu incydentalnie to przez fakt podpuszczenia przez zone ,
i głupi dałem sie podejść zeby sie odezwac
echhh jestem prosty jak kazdy chlop
miłej nocy Paniom życzę moja zona opuszcza łazienkę więc czas oddać kompa
malgos741, polarmiś, Parka, Myszonek, grosza, bliska77, Mango, Niuta, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:chyba cos w tym rodzaju
bo w tym momencie czuje sie jakby jakis intruz wszedl do damskiej szatni i podgladal, no nic na to nie poradze , ale tak sie wlasnie poczulam
Tak by było gdyby to mąż był, ale nie sądzęFaceci nie są tacy odważni nawet incognito, za małe mają ...
Bursztyn, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kate 75 wrote:No zabawa przednia była
żeby tak nas w koonia robić
nabrałam się naprawdę echhhh
Miszczu
Ja malowałam włosy i się kąpałam. Teraz Miszczu się kąpie
Nie mam rozdwojenia jaźniWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 22:20
Kate 75, malgos741, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość