X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczyny! Podczytuje Was glownie od Swiat, bo mam nieregularny dostep do netu, a poza tym nie cierpie pisac na tablecie. Strasznie sie ciesze, ze mamy nowe forumowe dziecie i nowe zielone kropki pojawily sie w ostatnich dniach. Gratulacje dla wszystkich :)
    Bylam przez ostatnie trzy dni u mojej przyjaciolki w Warszawie i troche poimprezowalysmy a jutro Sylwester w gronie znajomych - domowka - z czego sie bardzo ciesze:) Pobyt w Polsce mija nam leniwie i pierwszy raz, nie mam wrazenia ze czas zbyt szybko plynie, chociaz juz mi smutno, ze w sobote wracamy:(
    Postanowilam jutro zrobic test. Chcialabym jeszcze w tym starym roku wyrwac zielona kropke, chociaz pewnie szanse sa marne...jak co miesiac. Ale jesli, jesli, to dam M dwie krechy o polnocy :) A jesli nie, to od lutego idziemy w kierunku in vitro.
    Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie :)

EwaT, samira, mysza1975, Reni, Bursztyn, malgos741, polarmiś, bliska77, gosia7122, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawal mam dla Was dziewczynki:

Przychodzi facet do lekarza i mowi:
    - Panie doktorze, zjadlem pizze z opakowaniem. Czy ja umre?
    - Prosze Pana, no coz, wszyscy umrzemy...
    - O Boze...co ja narobilem!!!!

mysza1975, Kate 75, Reni, malgos741, bliska77, Mango, gosia7122, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a może się uśmiechnijcie , jak nie macie do kogo to zróbcie to do lustra ;)
    takie narzekanie w tym babińcu ze szok ,
    poczytałem chwile i ......
    więcej pogody ducha ,
    a tym co szczęśliwe i uśmiechnięte to spełnienia ;)))
    ja odpadam bo za 3 min się nie ogarnę z komentarzami ;)
    tylko ciiiii nie mówić nic żonie że się wpisałem ;)
    pozdrawiam pożeraczki czasu mojej zony ;)

mysza1975, samira, Viv78, Parka, Kate 75, Reni, Bursztyn, Pusurek, malgos741, polarmiś, Bozia3, Myszonek, grosza, anna maria, bliska77, Mango, gosia7122, Niuta, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Jesteśmy ze sobą ponad 2 lata. Żyjemy trochę na 2 domy, bo on cały czas utrzymuje mieszkanie w Krakowie. Mam wrażenie, że w razie czego - jak nam nie wyjdzie to ma do czego wrócić. Ja mieszkam 40 km od Krakowa. Wiele z Was powie, że papierek jest nieważny, ale ja chce jakiejś legalizacji naszego związku, choćby zaręczyn. A mój M uważa, że dobrze jest tak jak jest. Jak mówię o nim mój konkubent to się obraża, ale ani narzeczonym, ani mężem nie chce być.Przede mną był z kobietą 12 lat. Podjęli decyzję o ślubie, wzięli cywilny i po pół roku wszystko się rozwaliło. Staram się zrozumieć jego obawy, ale z drugiej strony zastanawiam się, czy on jest zdolny podjąć takie decyzje, skoro poprzednim razem zdecydowali się po 12 latach. Ja nie mam tyle czasu. Każda rozmowa o kroku naprzód, np. o sprzedaży mieszkań, kupnie czegoś większego, albo budowie domu kończy się tak samo - ciszą. Dlatego, jak już kiedyś pisałam męczy mnie taki stan. Ok, sprawdzasz się jako kucharka, kochanka, ale nic więcej.

Mysza z tego co piszesz twój nie chce deklaracji w postaci zaręczyn, ślubu czy wspólnego domu lub inwestycji ale chce z tobą mieć dziecko skoro próbujecie zajść i serduszkujecie, dobrze rozumiem ?
    Czy to nadinterpretacja z mojej strony ?

Parka, bliska77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    więcej pogody ducha ,

Oz Ty! Nie wiesz co facetom robili w Seksmisji???? ;) Nie bedzie Pan zadowolony...

mysza1975, Parka, Bursztyn, Bozia3, bliska77, Mango, Niuta, megan8 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jutro też wam wejdę ;)))
    (parafrazująć seksmisję )

mysza1975, Parka, Reni, malgos741, polarmiś, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    jutro też wam wejdę ;)))

Oddawaj nam caffe! Ty sobie tu cyganie cycki doprawiasz!!

mysza1975, Parka, Reni, Bursztyn, Pusurek, malgos741, Alis, Bozia3, bliska77, Mango, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    Mysza z tego co piszesz twój nie chce deklaracji w postaci zaręczyn, ślubu czy wspólnego domu lub inwestycji ale chce z tobą mieć dziecko skoro próbujecie zajść i serduszkujecie, dobrze rozumiem ?
    Czy to nadinterpretacja z mojej strony ?

Teraz to już nic nie wiem. Staramy się. Ale jak pytałam jak to się stało, że ze swoją eks nie mieli dzieci, choć mówił mi, że się nie zabezpieczali (12 lat razem bez wpadki - mission impossible), to mi powiedział, że tak wyszło. Nieraz to mam taki mętlik w głowie, że nie wiem co myśleć. Może jest coś o czym mi nie powiedział.

Viv78, Parka, EwaT, Kate 75, samira, Bursztyn, malgos741, polarmiś, Iwone, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    więcej pogody ducha ,

O nie mogę, tego chyba jeszcze nie było :) :) :)
    Na naszym forum robi się coraz ciekawiej :)

Simba, Kate 75, malgos741, Myszonek, bliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jest tam gdzie jej miejsce :P

malgos741, bliska77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie przysiadłam na chwilę.. dorwałam kartony i rozpakowuję kuchnię
    oj ubywa pierdolnika ubywa.. zaczynam się cieszyć
    dzisiaj przyszła deska do łóżka..bo zaczęliśmy składać i okazało się, że jedna jest uszkodzona.. myślałam, że szlag nas trafi.. no ale przywieźli dzisiaj na wymianę więc mam nadzieję, że Pan w końcu złoży wyrko :-)

Bozia gratulacje :-) odczekaj miesiąc i do dzieła hahah
    Lucky wrote:
    padam dzisiaj
    chyba coś jest z ciśnieniem (moja stała wymówka)
    może jeszcze zdążę poczytać co u Was

Reni jak się mieszka na nowym :) ?? ale fajnie Wam

Inesso ja wiem że nie bedziesz w stanie odciąć się całkowicie :) i bardzo dobrze. Pisz często jak dajesz radę

malgos741, Myszonek, bliska77, Mango, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:

W lozku z szampanem, kawiorem i bukietem roz? Cieszymy sie, ze dobrze o nia dbasz :)
    A my wcale duzo nie narzekamy, tylko na takie strony trafiles. My nie narzekamy, tylko mamy hormony!!!!

Parka, Reni, mysza1975, Kate 75, malgos741, polarmiś, bliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • EwaT Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Teraz to już nic nie wiem. Staramy się. Ale jak pytałam jak to się stało, że ze swoją eks nie mieli dzieci, choć mówił mi, że się nie zabezpieczali (12 lat razem bez wpadki - mission impossible), to mi powiedział, że tak wyszło. Nieraz to mam taki mętlik w głowie, że nie wiem co myśleć. Może jest coś o czym mi nie powiedział.

a badałas mu nasienie??

polarmiś, bliska77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jasne jasne :P
    a odnośnie miejsca przebywania zony to jest w łazience , myślałem że w wanie ale okazuje się ze przed lustrem hmmm

malgos741, grosza, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    jutro też wam wejdę ;)))

Jezeli to nie caffe robi sobie, że tak powiem jaja, tylko jej mężuś nas podgląda to "grande scandale" dorwać go i słusznie ukarać ;)

Parka, mysza1975, Bursztyn, malgos741, polarmiś, Myszonek, bliska77, Mango, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciężko mi ;-) ale niestety muszę zgodzić się z Ewą..

czasami warto przycisnąć typa do muru..żeby za chwilę nie powiedział, że w sumie nie chce dziecka..i Cię zostawi
    może pogadajcie tak na poważnie ..
    EwaT wrote:
    po prostu to zrób
    ja tak zrobiłam niejeden raz i jestem zadowolona
    od roku jestem szczęśliwa mężatką(42 lata)
    Twoja przyszłość jest w Twoich rękach tylko i wyłącznie

Simba, Kate 75, Bursztyn, polarmiś, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie straszcie mnie :P bo sie zamknę w sobie i będęw kącie siedział
    KATE powinno być KACIE :P w nicku :) (bez urazy to takie skojarzenie po tekscie o karaniu :P )

Kate 75, malgos741, Myszonek, bliska77 lubią tę wiadomość

• Viv78 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:

weź go pod włos,
    mój nie chciał dziecka, ja to akceptowałam, bo i mnie nie ciągnęło do tego, aż przyszedł taki dzień w którym poczułam nagle że muszę mieć takiego małego stworka, a byliśmy wtedy na zakupach i powiedziałam że muszę go o czymś poinformować - i oznajmiłam że będziemy teraz pracować nad dzieckiem, ale że nic od niego nie chcę więcej, zrobi "swoje" i dalej nie będzie miał żadnego ciśnienia (miałam jakiś taki podły nastrój, więc teraz jak to sobie przypomnę to wiem że to było mega wredne). I on nagle się na środku sklepu strasznie oburzył i powiedział że co - to on się na ojca nie nadaje?! A właśnie że będzie tatą! - i taka to sytuacja ;)

Parka, Kate 75, malgos741, Mango, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    Jezeli to nie caffe robi sobie, że tak powiem jaja, tylko jej mężuś nas podgląda to "grande scandale" dorwać go i słusznie ukarać ;)

To może zadać mu pytanie, które 2 posty nad Twoim EwaT zadała Mysze1975? ;)

mysza1975, Kate 75, malgos741 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wezwać straże..zamknął ją w drewutni!
    caffe wrote:

Simba, malgos741, Myszonek, grosza, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 1978 1979 1980 1981 1982 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ