35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc Dziewczyny! Podczytuje Was glownie od Swiat, bo mam nieregularny dostep do netu, a poza tym nie cierpie pisac na tablecie. Strasznie sie ciesze, ze mamy nowe forumowe dziecie i nowe zielone kropki pojawily sie w ostatnich dniach. Gratulacje dla wszystkich
Bylam przez ostatnie trzy dni u mojej przyjaciolki w Warszawie i troche poimprezowalysmy a jutro Sylwester w gronie znajomych - domowka - z czego sie bardzo ciesze:) Pobyt w Polsce mija nam leniwie i pierwszy raz, nie mam wrazenia ze czas zbyt szybko plynie, chociaz juz mi smutno, ze w sobote wracamy:(
Postanowilam jutro zrobic test. Chcialabym jeszcze w tym starym roku wyrwac zielona kropke, chociaz pewnie szanse sa marne...jak co miesiac. Ale jesli, jesli, to dam M dwie krechy o polnocyA jesli nie, to od lutego idziemy w kierunku in vitro.
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie
EwaT, samira, mysza1975, Reni, Bursztyn, malgos741, polarmiś, bliska77, gosia7122, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
Kawal mam dla Was dziewczynki:
Przychodzi facet do lekarza i mowi:
- Panie doktorze, zjadlem pizze z opakowaniem. Czy ja umre?
- Prosze Pana, no coz, wszyscy umrzemy...
- O Boze...co ja narobilem!!!!mysza1975, Kate 75, Reni, malgos741, bliska77, Mango, gosia7122, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
a może się uśmiechnijcie , jak nie macie do kogo to zróbcie to do lustra
takie narzekanie w tym babińcu ze szok ,
poczytałem chwile i ......
więcej pogody ducha ,
a tym co szczęśliwe i uśmiechnięte to spełnienia))
ja odpadam bo za 3 min się nie ogarnę z komentarzami
tylko ciiiii nie mówić nic żonie że się wpisałem
pozdrawiam pożeraczki czasu mojej zony
mysza1975, samira, Viv78, Parka, Kate 75, Reni, Bursztyn, Pusurek, malgos741, polarmiś, Bozia3, Myszonek, grosza, anna maria, bliska77, Mango, gosia7122, Niuta, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Jesteśmy ze sobą ponad 2 lata. Żyjemy trochę na 2 domy, bo on cały czas utrzymuje mieszkanie w Krakowie. Mam wrażenie, że w razie czego - jak nam nie wyjdzie to ma do czego wrócić. Ja mieszkam 40 km od Krakowa. Wiele z Was powie, że papierek jest nieważny, ale ja chce jakiejś legalizacji naszego związku, choćby zaręczyn. A mój M uważa, że dobrze jest tak jak jest. Jak mówię o nim mój konkubent to się obraża, ale ani narzeczonym, ani mężem nie chce być.Przede mną był z kobietą 12 lat. Podjęli decyzję o ślubie, wzięli cywilny i po pół roku wszystko się rozwaliło. Staram się zrozumieć jego obawy, ale z drugiej strony zastanawiam się, czy on jest zdolny podjąć takie decyzje, skoro poprzednim razem zdecydowali się po 12 latach. Ja nie mam tyle czasu. Każda rozmowa o kroku naprzód, np. o sprzedaży mieszkań, kupnie czegoś większego, albo budowie domu kończy się tak samo - ciszą. Dlatego, jak już kiedyś pisałam męczy mnie taki stan. Ok, sprawdzasz się jako kucharka, kochanka, ale nic więcej.
Mysza z tego co piszesz twój nie chce deklaracji w postaci zaręczyn, ślubu czy wspólnego domu lub inwestycji ale chce z tobą mieć dziecko skoro próbujecie zajść i serduszkujecie, dobrze rozumiem ?
Czy to nadinterpretacja z mojej strony ?Parka, bliska77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:a może się uśmiechnijcie , jak nie macie do kogo to zróbcie to do lustra
więcej pogody ducha ,
Oz Ty! Nie wiesz co facetom robili w Seksmisji????Nie bedzie Pan zadowolony...
mysza1975, Parka, Bursztyn, Bozia3, bliska77, Mango, Niuta, megan8 lubią tę wiadomość
-
Kate 75 wrote:Mysza z tego co piszesz twój nie chce deklaracji w postaci zaręczyn, ślubu czy wspólnego domu lub inwestycji ale chce z tobą mieć dziecko skoro próbujecie zajść i serduszkujecie, dobrze rozumiem ?
Czy to nadinterpretacja z mojej strony ?
Teraz to już nic nie wiem. Staramy się. Ale jak pytałam jak to się stało, że ze swoją eks nie mieli dzieci, choć mówił mi, że się nie zabezpieczali (12 lat razem bez wpadki - mission impossible), to mi powiedział, że tak wyszło. Nieraz to mam taki mętlik w głowie, że nie wiem co myśleć. Może jest coś o czym mi nie powiedział.
Viv78, Parka, EwaT, Kate 75, samira, Bursztyn, malgos741, polarmiś, Iwone, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:a może się uśmiechnijcie , jak nie macie do kogo to zróbcie to do lustra
więcej pogody ducha ,
O nie mogę, tego chyba jeszcze nie było
Na naszym forum robi się coraz ciekawiejSimba, Kate 75, malgos741, Myszonek, bliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
właśnie przysiadłam na chwilę.. dorwałam kartony i rozpakowuję kuchnię
oj ubywa pierdolnika ubywa.. zaczynam się cieszyć
dzisiaj przyszła deska do łóżka..bo zaczęliśmy składać i okazało się, że jedna jest uszkodzona.. myślałam, że szlag nas trafi.. no ale przywieźli dzisiaj na wymianę więc mam nadzieję, że Pan w końcu złoży wyrko
Bozia gratulacjeodczekaj miesiąc i do dzieła hahah
Lucky wrote:padam dzisiaj
chyba coś jest z ciśnieniem (moja stała wymówka)
może jeszcze zdążę poczytać co u Was
Reni jak się mieszka na nowym?? ale fajnie Wam
Inesso ja wiem że nie bedziesz w stanie odciąć się całkowiciei bardzo dobrze. Pisz często jak dajesz radę
malgos741, Myszonek, bliska77, Mango, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:jest tam gdzie jej miejsce
W lozku z szampanem, kawiorem i bukietem roz? Cieszymy sie, ze dobrze o nia dbasz
A my wcale duzo nie narzekamy, tylko na takie strony trafiles. My nie narzekamy, tylko mamy hormony!!!!Parka, Reni, mysza1975, Kate 75, malgos741, polarmiś, bliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Teraz to już nic nie wiem. Staramy się. Ale jak pytałam jak to się stało, że ze swoją eks nie mieli dzieci, choć mówił mi, że się nie zabezpieczali (12 lat razem bez wpadki - mission impossible), to mi powiedział, że tak wyszło. Nieraz to mam taki mętlik w głowie, że nie wiem co myśleć. Może jest coś o czym mi nie powiedział.
a badałas mu nasienie??polarmiś, bliska77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:jutro też wam wejdę
))
(parafrazująć seksmisję )
Jezeli to nie caffe robi sobie, że tak powiem jaja, tylko jej mężuś nas podgląda to "grande scandale" dorwać go i słusznie ukaraćParka, mysza1975, Bursztyn, malgos741, polarmiś, Myszonek, bliska77, Mango, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ciężko mi
ale niestety muszę zgodzić się z Ewą..
czasami warto przycisnąć typa do muru..żeby za chwilę nie powiedział, że w sumie nie chce dziecka..i Cię zostawi
może pogadajcie tak na poważnie ..
EwaT wrote:po prostu to zrób
ja tak zrobiłam niejeden raz i jestem zadowolona
od roku jestem szczęśliwa mężatką(42 lata)
Twoja przyszłość jest w Twoich rękach tylko i wyłącznieSimba, Kate 75, Bursztyn, polarmiś, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Teraz to już nic nie wiem. Staramy się. Ale jak pytałam jak to się stało, że ze swoją eks nie mieli dzieci, choć mówił mi, że się nie zabezpieczali (12 lat razem bez wpadki - mission impossible), to mi powiedział, że tak wyszło. Nieraz to mam taki mętlik w głowie, że nie wiem co myśleć. Może jest coś o czym mi nie powiedział.
weź go pod włos,
mój nie chciał dziecka, ja to akceptowałam, bo i mnie nie ciągnęło do tego, aż przyszedł taki dzień w którym poczułam nagle że muszę mieć takiego małego stworka, a byliśmy wtedy na zakupach i powiedziałam że muszę go o czymś poinformować - i oznajmiłam że będziemy teraz pracować nad dzieckiem, ale że nic od niego nie chcę więcej, zrobi "swoje" i dalej nie będzie miał żadnego ciśnienia (miałam jakiś taki podły nastrój, więc teraz jak to sobie przypomnę to wiem że to było mega wredne). I on nagle się na środku sklepu strasznie oburzył i powiedział że co - to on się na ojca nie nadaje?! A właśnie że będzie tatą! - i taka to sytuacjaParka, Kate 75, malgos741, Mango, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Kate 75 wrote:Jezeli to nie caffe robi sobie, że tak powiem jaja, tylko jej mężuś nas podgląda to "grande scandale" dorwać go i słusznie ukarać
To może zadać mu pytanie, które 2 posty nad Twoim EwaT zadała Mysze1975?
mysza1975, Kate 75, malgos741 lubią tę wiadomość