35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:Ale to on pisał
Miszczu
Ja malowałam włosy i się kąpałam. Teraz Miszczu się kąpie
Nie mam rozdwojenia jaźni
Ciąża to odmnienny i błogosławiony za razem stan, różne rzeczy się zdarzająWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 22:23
caffe, Parka, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztynku pozdrów Megan i malutką ode mnie
Parka, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
caffe wrote:Dobra, koniec imprezy, wróciłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 22:25
caffe, Kate 75, Parka lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
caffe wrote:Mój nie ma problemu, uwielbia gadać więc mu się podobało
malgos741, Kate 75, samira, Parka lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Mi sie nie podobalo, naprawde poczulam sie tak, jakby mnie ktos podgladal, pewnie ze wgledu na bardzo intymne i babskie sprawy o ktorych tutaj piszemy. Przepraszam za szczerosc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 22:36
Parka, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dla mnie spoko gość dał radę dziewczynie jak postąpić z facetem
Parka, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
caffe wrote:Nie zagłębiał się w historię
samira, Parka, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Jesteśmy ze sobą ponad 2 lata. Żyjemy trochę na 2 domy, bo on cały czas utrzymuje mieszkanie w Krakowie. Mam wrażenie, że w razie czego - jak nam nie wyjdzie to ma do czego wrócić. Ja mieszkam 40 km od Krakowa. Wiele z Was powie, że papierek jest nieważny, ale ja chce jakiejś legalizacji naszego związku, choćby zaręczyn. A mój M uważa, że dobrze jest tak jak jest. Jak mówię o nim mój konkubent to się obraża, ale ani narzeczonym, ani mężem nie chce być.Przede mną był z kobietą 12 lat. Podjęli decyzję o ślubie, wzięli cywilny i po pół roku wszystko się rozwaliło. Staram się zrozumieć jego obawy, ale z drugiej strony zastanawiam się, czy on jest zdolny podjąć takie decyzje, skoro poprzednim razem zdecydowali się po 12 latach. Ja nie mam tyle czasu. Każda rozmowa o kroku naprzód, np. o sprzedaży mieszkań, kupnie czegoś większego, albo budowie domu kończy się tak samo - ciszą. Dlatego, jak już kiedyś pisałam męczy mnie taki stan. Ok, sprawdzasz się jako kucharka, kochanka, ale nic więcej.
Mysza, kiedy nie można iść do przodu, zawsze można zrobić krok do tyłu. Może spróbuj do tyłu? Chwilowa wyprowadzka albo jakiś inny rodzaj demonstracji, że już ci na niczym nie zalezy a na nim najmniej? I wtedy niech się od nowa stara i jeśli wraca to tylko na twoich warunkach. Związek w obecnej formie cię nie satysfakcjonuje, więc niech zaproponuje coś innego, bo ty inaczej się w to już nie bawisz... I niech kombinuje i wymyśla i się stara, żeby potem pamiętał, że to on chciał. Tylko przy takich rozwiązaniach zawsze trzeba być przygotowanym, że może jednak trzeba będzie pozbierać zabawki i iść do domu. Ale znaj swoją wartość.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 22:40
mysza1975, Bursztyn, Viv78, Kate 75, samira, Parka, EwaT, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ja nie wierzę, ze to był maż Caffe (który facet używa "echhh")
, a co do czytania to rzeczywiście każdy bez logowania może czytać o naszych do bólu intymnych sprawach, ja tak robię w pracy czy w samochodzie na komórce czytam nie logując się, żart był i dobrze, to tylko żart
Chociaż na na naszym forum, w temacie gdzie piszą nasze młodsze forumowiczki też się z tym spotkałam, ale tam to naprawdę nie byłam pewna kto pisze obstawiałam faceta, ale pewności nie mam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 22:49
samira, Parka, Pusurek, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParka wrote:Mysza, nie wyobrażam sobie takiej sytuacji, ze Ty robisz badania pod kątem dziecka, a jednocześnie Twój facet hipotetycznie wiedziałby, że coś z nim nie tak? Nie sądzę, żeby tak było, bo byłoby to perfidne na maksa z jego strony
Parka lubi tę wiadomość
-
Kate 75 wrote:Ja nie wierzę, ze to był maż Caffe (który facet używa "echhh")
, a co do czytania to rzeczywiście każdy bez logowania może czytać o naszych do bólu intymnych sprawach, ja tak robię w pracy czy w samochodzie na komórce czytam nie logując się, żart był i dobrze, to tylko żart
Chociaż na na naszym forum, w temacie gdzie piszą nasze młodsze forumowiczki też się z tym spotkałam, ale tam to naprawdę nie byłam pewna kto pisze obstawiałam faceta, ale pewności nie mam.Kate 75, samira, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobra dziewczynki spadam Dobrej nocki wszystkim życzę
samira, Parka lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Bursztyn wrote:to prawda, kazdy moze czytac, ale nie moze komentowac bez logowania. Po prostu myslalam, ze to forum jest terytorium bez facetow, i czulam sie przez to komfortowo. Natomiast powtarzam- to jest moje odczucie, nie kazdy musi je podzielac.
To fakt, komentować nie może, tylko biernie czytać, ale też nie wiemy kto czai się po drugiej stronie komputera, choć jest zalogowany, -na, taka dywagacja .Bursztyn, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny