X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • grosza Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na progu Nowego Roku
    życzę Ci od serca,
    by każda łza w oku
    miała smak szczęścia,
    by nadziei płomienie
    nie gasły w mroku
    i każde marzenie
    spełniło się w Nowym Roku!
    Na życzeń wstążeczce,
    która jest bez końca,
    chcę zawiesić jeszcze
    ciepły promyk słońca,
    by tła błękitnego
    nie zaćmiły chmury.
    Wszystkiego dobrego!

graphics-happy-new-year-206239.gif

polarmiś, bliska77, Kate 75, samira, Bursztyn, sjoanka, Parka, Iwone, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie dziewczyny ja i moje mdlosci (ktore sa nie do wytrzymania).Umnie dzis maraton sylwestrowym w ktorym nie moge wziac udzialu,ale wprzyszlym roku nie odpuszcze.Jezeli mi moje mdlosci pozwola to pojde i chociaz popatrze jak biegna ,ida ogolnie fajna to jest impreza.Milego dnia

malgos741, bliska77, Mango, Bursztyn, mysza1975, gosia7122, Parka, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie martw się ja dwa lata temu na snowboardzie załatwiłam sobie kolano.. ale teraz mam taką traumę, że jakoś nie tęsknię ani do nart ani do dechy..
    ból pamiętam jakby to było wczoraj i te kilka miesięcy rehabilitacji
    nie było osoby na stoku, która by nie słyszała, że walnęłam figurę ;-)
    podjechał miły pan na nartach z obsługi i pyta się czy potrzebuję pomocy mówię nie dziekuję... a on, że jak coś to skuterem śnieżnym podjedzie ..aaaa to co innego ..tyle doobrego w tej sytuacji ;-)
    Bursztyn wrote:
    zazdroszcze Miskowi tych nart :) ostatni raz jezdzilam 2 lata temu. Tylko wjechal we mnie snowboardzista i zlamal mi obojczyk.

caffe, samira, Mango, Bursztyn, mysza1975, Parka, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niestety można.. a przy tym naderwać wiązadła
    proponuję ostry dyżur ..szczególnie jak zacznie puchnąć
    polarmiś wrote:
    Po wczorajszym wyczynie nie moge chodzic albo tak mocno stluklam albo skrecilam - a mozna skrecic noge w kolanie? Nie moge jej wyprostowac , boli jak cholera. Zla jestem na swoja glupote i wiare ze dam rade.

polarmiś, Kate 75, Pusurek, Parka lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pisz komisa

p.s. dzień dobry
    polarmiś wrote:
    Ja tez dzisiaj nie zdalam testu:-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2013, 08:51

polarmiś, Simba, Kate 75, Mango, Parka lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Dzisiaj pierwsza na forum Witam Was wszystkie w ostatni dzien starego rku. Zyczenia pozniej musze poszukac jakiegos giffa co by je uatrakcyjnic.
    Po wczorajszym wyczynie nie moge chodzic albo tak mocno stluklam albo skrecilam - a mozna skrecic noge w kolanie? Nie moge jej wyprostowac , boli jak cholera. Zla jestem na swoja glupote i wiare ze dam rade.

Podoba mi sie to co napisala Dojrzala. Tak pomyslalam, ze facet moze udawac ze chce dziecko i udawac ze nad tym pracuje ze swoja ukochana a jest swiadomy, ze nie moze go miec ( np. Wie ze jest bezplodny lub sie podwiazal ).
    zrób sobie zimne okłady na kolano to pomaga i to kilka razy.

polarmiś lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z wszystkimi tuż przed pracą. U mnie przymrozek bo auta całe białe no i muszę wcześniej wyjść aby swoje wyskrobać bo dziś do roboty na 10tą.
    Nie wiem czy będę miała czas później wpaść na forum więc:
    ŻYCZĘ WSZYSTKIM SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU I ZIELONOŚCI DLA STARAJĄCYCH SIE A ZACIĄŻONYM DOTRWANIA DO KOŃCA I ŁATWEGO PORODU <3

Kate 75, anna maria, samira, Mango, Bursztyn, sjoanka, Parka, Iwone, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Myszonek Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    pisz komisa

p.s. dzień dobry

Ja komisa nie zdałam ;( buuuuuuuu :P
    Ale mam nowy termin wyznaczony - tylko leń mnie dopadł ;)

Reni, samira, Mango, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2013, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie,
    nadrabiałam wczorajszy wieczór,
    Miśku jesteś moją idolką, najważniejsze, ze narty zaliczone, reszta się nie liczy ;-)
    Caffe - szacunek :-)
    Miłego dnia babeczki

polarmiś, Kate 75, Bursztyn, Parka, malgos741, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2013, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane moje od rana tu ruch jak nie wiem.
    Polarmisiu kochana jedź na ostry dyżur niech prześwietla CI kolano wiesz Sylweter i Nowy Rok przed Wami to wiesz jak jest w szpitalach.

Kochane teraz Wam coś musze powiedzieć bo mam stracha ,ze umieram i nie umiem zapanować nad nim wrwrwrwrwrw
    Jest bardzo wczesnie ale ze wzgledu na Sylwestra zrobiłam test ciażowy tak naprawde troche dla śmiechu i wyszła mi druga kreska na bete nie moge isc bo nie mam gdzie dopiero najwczesniej w czwartek wziełm już luteine ale mam tylko kilka tabletek, brzuch mnie nie boli za to cycki mnie bolą,nie mam innych objawów tylko tragiczny strach!!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2013, 09:43

bliska77, Myszonek, Kate 75, Reni, anna maria, caffe, samira, Mango, Bursztyn, mysza1975, Viv78, gosia7122, sjoanka, Parka, Niuta, malgos741, Iwone, grosza, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2013, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    pisz komisa

p.s. dzień dobry
    Nie wiem czy mnie dopuszcza, poszla bym gdzies na Bete ale pewnie wyniki 2 stycznia a poza tym nie dojde. A poza tym po co sie ludzic to bez sensu.

Reni, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2013, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa to wspaniala wiadomosc!!!! Wyslij meza po wiecej tesciorow, ile masz tej luteiny. Sprawdz tempke - jesli wysoka to moze progesteron wlasny jest wysoki, acard bierzesz?

caffe, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarmisiu, a jak sobie zalkatwilas kolano? Przewrócilas sie wczoraj bolesnie, czy po prostu boli odkad sie dzis rano obudzilas? Jesli to pierwsze, idz do lekarza, a jesli drugie - pewnie po paru dniach samo przejdzie :)
    Widze, ze masz dzis wyjatkowo kiepski nastroj, a to Sywlester!

Co do testu - dziewczyny, ostroznie z tym dzisiejszym piciem, bo moze jednak to byl falsestart i za dwa dni bedziecie robic powtorke.

caffe, Bursztyn, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wiecej testów a luteiny mam jeszcze 10 tabletek już dwie wziełam. Tempka jest dosć wysoka bo sprawdzałam to było 36,90 ale wczoraj sprawdziłam bo sie źle czułam i miałam 37,29 ale około południa.
    A Acard biore i Eutyrox również.
    Napisałam do mojego lekarza moze mi odpisze w Sylwestra :(
    Ja zamiast sie cieszyć siedze i rycze :(
    Boje sie strasznie a wiecie,ze jakby sie udało to poród bylby mniej wiecej w meża urodziny bo we wrzesniu.
    Pod wykresem nic nie zaznaczam jeszcze bo za wczesnie z moimi sytuacjami zwłaszcza :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2013, 09:38

Kate 75, caffe, samira, Bursztyn, gosia7122, Parka, malgos741, Iwone, grosza, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale jaja Inessa czyżbym wczoraj wykrakała? ;-) bird-graphics-crow-578304.gif

inessa, polarmiś, Kate 75, caffe, Mango, Parka, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to daj łapówe ;-)
    polarmiś wrote:
    Nie wiem czy mnie dopuszcza, poszla bym gdzies na Bete ale pewnie wyniki 2 stycznia a poza tym nie dojde. A poza tym po co sie ludzic to bez sensu.

inessa, caffe, Parka, malgos741 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie.
    Inessa niesamowita wiadomość. Idź do apteki w której Cię znają i poproś o luteinę a receptę doniesiesz po nowym roku. Nie powinno być problemu. To naprawdę cudowna wiadomość na koniec roku. Trzymam kciuki.

inessa, Kate 75, caffe, Mango, Parka, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Alis Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa, gratuluje serdecznie, ciesze sie! Czemu siedzisz i ryczysz? Ok, dzisiaj pic nie bedziesz, ale to jeszcze nie powod!

inessa, ania.g, caffe, Mango, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2013, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni Ty krakaczu jeden :P :P :P

Reni, caffe, Mango, Viv78, Parka, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2013, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Inessa, gratuluje serdecznie, ciesze sie! Czemu siedzisz i ryczysz? Ok, dzisiaj pic nie bedziesz, ale to jeszcze nie powod!

Alis no mówie CI takie pyszne wino mamy :P :P :P i szeridana :D :P

Kate 75, Alis, caffe, Mango, Parka, malgos741 lubią tę wiadomość

‹‹ 1983 1984 1985 1986 1987 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ