35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Na progu Nowego Roku
życzę Ci od serca,
by każda łza w oku
miała smak szczęścia,
by nadziei płomienie
nie gasły w mroku
i każde marzenie
spełniło się w Nowym Roku!
Na życzeń wstążeczce,
która jest bez końca,
chcę zawiesić jeszcze
ciepły promyk słońca,
by tła błękitnego
nie zaćmiły chmury.
Wszystkiego dobrego!
polarmiś, bliska77, Kate 75, samira, Bursztyn, sjoanka, Parka, Iwone, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkie dziewczyny ja i moje mdlosci (ktore sa nie do wytrzymania).Umnie dzis maraton sylwestrowym w ktorym nie moge wziac udzialu,ale wprzyszlym roku nie odpuszcze.Jezeli mi moje mdlosci pozwola to pojde i chociaz popatrze jak biegna ,ida ogolnie fajna to jest impreza.Milego dnia
malgos741, bliska77, Mango, Bursztyn, mysza1975, gosia7122, Parka, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nie martw się ja dwa lata temu na snowboardzie załatwiłam sobie kolano.. ale teraz mam taką traumę, że jakoś nie tęsknię ani do nart ani do dechy..
ból pamiętam jakby to było wczoraj i te kilka miesięcy rehabilitacji
nie było osoby na stoku, która by nie słyszała, że walnęłam figurę
podjechał miły pan na nartach z obsługi i pyta się czy potrzebuję pomocy mówię nie dziekuję... a on, że jak coś to skuterem śnieżnym podjedzie ..aaaa to co innego ..tyle doobrego w tej sytuacji
Bursztyn wrote:zazdroszcze Miskowi tych nartostatni raz jezdzilam 2 lata temu. Tylko wjechal we mnie snowboardzista i zlamal mi obojczyk.
caffe, samira, Mango, Bursztyn, mysza1975, Parka, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
niestety można.. a przy tym naderwać wiązadła
proponuję ostry dyżur ..szczególnie jak zacznie puchnąćpolarmiś wrote:Po wczorajszym wyczynie nie moge chodzic albo tak mocno stluklam albo skrecilam - a mozna skrecic noge w kolanie? Nie moge jej wyprostowac , boli jak cholera. Zla jestem na swoja glupote i wiare ze dam rade.
polarmiś, Kate 75, Pusurek, Parka lubią tę wiadomość
-
pisz komisa
p.s. dzień dobrypolarmiś wrote:Ja tez dzisiaj nie zdalam testu:-(Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2013, 08:51
polarmiś, Simba, Kate 75, Mango, Parka lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Dzisiaj pierwsza na forum Witam Was wszystkie w ostatni dzien starego rku. Zyczenia pozniej musze poszukac jakiegos giffa co by je uatrakcyjnic.
Po wczorajszym wyczynie nie moge chodzic albo tak mocno stluklam albo skrecilam - a mozna skrecic noge w kolanie? Nie moge jej wyprostowac , boli jak cholera. Zla jestem na swoja glupote i wiare ze dam rade.
Podoba mi sie to co napisala Dojrzala. Tak pomyslalam, ze facet moze udawac ze chce dziecko i udawac ze nad tym pracuje ze swoja ukochana a jest swiadomy, ze nie moze go miec ( np. Wie ze jest bezplodny lub sie podwiazal ).polarmiś lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Witam się z wszystkimi tuż przed pracą. U mnie przymrozek bo auta całe białe no i muszę wcześniej wyjść aby swoje wyskrobać bo dziś do roboty na 10tą.
Nie wiem czy będę miała czas później wpaść na forum więc:
ŻYCZĘ WSZYSTKIM SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU I ZIELONOŚCI DLA STARAJĄCYCH SIE A ZACIĄŻONYM DOTRWANIA DO KOŃCA I ŁATWEGO PORODUKate 75, anna maria, samira, Mango, Bursztyn, sjoanka, Parka, Iwone, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej kochane moje od rana tu ruch jak nie wiem.
Polarmisiu kochana jedź na ostry dyżur niech prześwietla CI kolano wiesz Sylweter i Nowy Rok przed Wami to wiesz jak jest w szpitalach.
Kochane teraz Wam coś musze powiedzieć bo mam stracha ,ze umieram i nie umiem zapanować nad nim wrwrwrwrwrw
Jest bardzo wczesnie ale ze wzgledu na Sylwestra zrobiłam test ciażowy tak naprawde troche dla śmiechu i wyszła mi druga kreska na bete nie moge isc bo nie mam gdzie dopiero najwczesniej w czwartek wziełm już luteine ale mam tylko kilka tabletek, brzuch mnie nie boli za to cycki mnie bolą,nie mam innych objawów tylko tragiczny strach!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2013, 09:43
bliska77, Myszonek, Kate 75, Reni, anna maria, caffe, samira, Mango, Bursztyn, mysza1975, Viv78, gosia7122, sjoanka, Parka, Niuta, malgos741, Iwone, grosza, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Polarmisiu, a jak sobie zalkatwilas kolano? Przewrócilas sie wczoraj bolesnie, czy po prostu boli odkad sie dzis rano obudzilas? Jesli to pierwsze, idz do lekarza, a jesli drugie - pewnie po paru dniach samo przejdzie
Widze, ze masz dzis wyjatkowo kiepski nastroj, a to Sywlester!
Co do testu - dziewczyny, ostroznie z tym dzisiejszym piciem, bo moze jednak to byl falsestart i za dwa dni bedziecie robic powtorke.
caffe, Bursztyn, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMam wiecej testów a luteiny mam jeszcze 10 tabletek już dwie wziełam. Tempka jest dosć wysoka bo sprawdzałam to było 36,90 ale wczoraj sprawdziłam bo sie źle czułam i miałam 37,29 ale około południa.
A Acard biore i Eutyrox również.
Napisałam do mojego lekarza moze mi odpisze w Sylwestra
Ja zamiast sie cieszyć siedze i rycze
Boje sie strasznie a wiecie,ze jakby sie udało to poród bylby mniej wiecej w meża urodziny bo we wrzesniu.
Pod wykresem nic nie zaznaczam jeszcze bo za wczesnie z moimi sytuacjami zwłaszczaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2013, 09:38
Kate 75, caffe, samira, Bursztyn, gosia7122, Parka, malgos741, Iwone, grosza, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
to daj łapówepolarmiś wrote:Nie wiem czy mnie dopuszcza, poszla bym gdzies na Bete ale pewnie wyniki 2 stycznia a poza tym nie dojde. A poza tym po co sie ludzic to bez sensu.
inessa, caffe, Parka, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Witajcie.
Inessa niesamowita wiadomość. Idź do apteki w której Cię znają i poproś o luteinę a receptę doniesiesz po nowym roku. Nie powinno być problemu. To naprawdę cudowna wiadomość na koniec roku. Trzymam kciuki.inessa, Kate 75, caffe, Mango, Parka, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlis wrote:Inessa, gratuluje serdecznie, ciesze sie! Czemu siedzisz i ryczysz? Ok, dzisiaj pic nie bedziesz, ale to jeszcze nie powod!
Alis no mówie CI takie pyszne wino mamyi szeridana
Kate 75, Alis, caffe, Mango, Parka, malgos741 lubią tę wiadomość