SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Myszonek Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja widziałam orła cień :-/

czekam na przyszły rok

Reni, dzień bez Ciebie, to dzień stracony :)

Lucky, Reni, inessa, caffe, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2013, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie a Reni ciagle w kartonach siedzi zamiast tu na ovu!

Lucky, Reni, inessa, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2013, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Mam wiecej testów a luteiny mam jeszcze 10 tabletek już dwie wziełam. Tempka jest dosć wysoka bo sprawdzałam to było 36,90 ale wczoraj sprawdziłam bo sie źle czułam i miałam 37,29 ale około południa.
    A Acard biore i Eutyrox również.
    Napisałam do mojego lekarza moze mi odpisze w Sylwestra :(
    Ja zamiast sie cieszyć siedze i rycze :(
    Boje sie strasznie a wiecie,ze jakby sie udało to poród bylby mniej wiecej w meża urodziny bo we wrzesniu.
    Pod wykresem nic nie zaznaczam jeszcze bo za wczesnie z moimi sytuacjami zwłaszcza :(
    Inessko trzymam za ciebie kciuki bardzo mocno <3

a ja wam powiem ze tez egzaminu nie zdałam ale nie wiem czy przystąpię do poprawki,bo coś na wykresie noty dziś spadają :(

Lucky, Reni, inessa, bliska77, caffe, Bursztyn, Parka, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja widziałam orła cień :-/

czekam na przyszły rok

Teraz mi się przypomniało jak chyba Parka pisała o rozbrajaniu testu z osłonki plastikowej , żeby ten orła cień zobaczyć, ja mam pecha bo pepino są bez plastiku, ale Reni masz rację, orła cień ...... :/

Lucky, samira, inessa, bliska77, caffe, Parka, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o matko wpadłam napisać życzenia w tu tyle się dzieje?
    chyba nastolatki rzadziej wpadają niż czterdziestki z tego forum!

Inesso, wielbię Cię ale już nie wierzę w to co piszesz :) z Ciebie to jest lepsza cicha woda, niby odpuszczasz, nic się nie staracie a tu CIĄŻA!!!! aaaaa leć po progesteron koniecznie i nie bój się, oddychaj głęboko, będzie dobrze

Kate ale jaja, super, czekam z niecierpliwością na betę

nie no to się nazywa dobry koniec roku, albo jeszcze lepsze wejście w Nowy Rok

stanowczo musimy wszystkie zajść i zamienić forum na ciążowe

liczę na dobrą passę i naszą szansę w tym cyklu
    czego oczywiście i Wam wszystkim, niezaciążonym też życzę z całego serca

poza tym
    zdrowia, miłości, czasu na spokojne bycie ze sobą, braku kłotni i kłopotów
    i spełnienia wszystkich marzeń dziewczyny!

Bozia3, Mango, inessa, bliska77, caffe, Bursztyn, Parka, malgos741, Iwone, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz siedzę w pracy
    łachudry nas nie zwalniają dzisiaj
    skandal!
    polarmiś wrote:
    Wlasnie a Reni ciagle w kartonach siedzi zamiast tu na ovu!

Lucky, Kate 75, Bozia3, Myszonek, inessa, polarmiś, bliska77, caffe, Bursztyn, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesso swoją drogą to Twój M ma niezwykle aktywne Natanki ;)
    powodzenia
    ale się cieszę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bozia3, inessa, bliska77, caffe, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2013, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie wiem czy wiecie ale w krytycznym stanie jest Michael Schumacher ten wyścigowiec,miał wypadek na stoku na nartach ,przykre ...

inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Kochane dzieki :) własnie jestem na gorącej lini z moim lekarzem i mam brać luteine na razie po 2 co 12 godzin i spytałam czy moge wziać uspokajajacy ziołowy bardzo delikatny lek powiedział,ze tak ale malo.
    Kate jak mozesz iść na bete to idź kochana ale super :)

A ja płacze ze stresu i z tego,ze nie wierze!

Płacz kochana ile chcesz, ziołówke weź jak ma ci być lżej, dobrze, że skontaktowałaś się z lekarzem, wierzę że będzie dobrze, przytulam i bardzo się cieszę twoim szczęściem <3 <3 <3

Bozia3, inessa, caffe, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przykre jest to, że ludzie szarżują na stokach.. im lepiej ktoś jeździ tym mniej uważa..
    nic mnie tak nie wqrwia na stoku jak sobie jadę a tu mi wypada taka pała przecina drogę albo wyjeżdza spod łokcia nagle, że zawału można dostać aż się narty same odpinają.. aż się proszą o wypadek albo co najmniej o wyciągnięcie kijka i podcięcie..grrr.gif
    samira wrote:
    Dziewczyny nie wiem czy wiecie ale w krytycznym stanie jest Michael Schumacher ten wyścigowiec,miał wypadek na stoku na nartach ,przykre ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2013, 10:27

Bozia3, samira, inessa, bliska77, caffe, Bursztyn, Alis, Simba lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2013, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    przykre jest to, że ludzie szarżują na stokach.. im lepiej ktoś jeździ tym mniej uważa..
    nic mnie tak nie wqrwia na stoku jak sobie jadę a tu mi wypada taka pała przecina drogę albo wyjeżdza spod łokcia nagle, że zawału można dostać aż się narty same odpinają.. aż się proszą o wypadek albo co najmniej o wyciągnięcie kijka i podcięcie..grrr.gif
    tak myślę na wyścigach nic mu się nie stało a na nartach może się z życiem pożegnać..

dlatego ja w ogóle nie jeżdżę ,ten strach ze przez kogoś mogłabym wywinąć orła

inessa, Iwone lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2013, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz mówili ze ma poważny uraz mózgu i coś mi sie zdaje ze jechał bez kasku ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2013, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    "Myślę, że wiele osób je czyta - podejrzewam, że czyta też je wielu naszych partnerów - przecież tego nie wiecie - a oni jeśli wiedzą, że jesteście tu zalogowane - bez problemu mogą sobie codziennie poczytać...

Moj mezczyzna sobie czyta, przyznal sie ostatnio, no i co mu zrobie? ;) Najwazniejsze ( dla niego i dla mnie), ze zawsze dobrze o nim pisalam ;)

inessa, Kate 75, Bozia3, caffe, Mango, Parka, malgos741, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:

a ja wam powiem ze tez egzaminu nie zdałam ale nie wiem czy przystąpię do poprawki,bo coś na wykresie noty dziś spadają :(

Samirka, najwyżej trzeba będzie pojawić się jeszcze na kilku zajęciach praktycznych <3 i zdawać jeszcze raz
    Tylko, że ja muszę pisać do dyrekcji o zgodę ;) na dodatkowe zajęcia
    ;)

samira, Kate 75, inessa, Mango, Parka, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2013, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni współczuje,że musisz być w pracy :(
    mój maż również jest w pracy i nie wiadomo do której.
    Samirko przykro mi ale zawsze powtarzamy nie ma @ jest nadzieja <3
    A Szumacher troche na własne życzenie miał ten wypadek bo bez kasku i bardzo szybko ponoc jechał mam nadzieje,ze jednak wyzdrowieje.

samira, bliska77, caffe, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miał kask

Pusurek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2013, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no to ja słyszałam inną wersje :(

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a widziałyście wykres Parki, coś mi się wydaje, ze orzeł już czeka i nie będzie to jego cień tylko kropa i to zielona :)

Parka trzymam kciuki za testa sylwestrowego lub noworocznego :)

inessa, caffe, Mango, Parka, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    A Szumacher troche na własne życzenie miał ten wypadek bo bez kasku i bardzo szybko ponoc jechał mam nadzieje,ze jednak wyzdrowieje.

hmmm a ja słyszałam, że to właśnie kask uratował mu życie hmmmmmm

Reni, inessa, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2013, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie doczytalam poprzednie posty i az sie za glowe lapie, ze tu jakies zielone szalenstwo w ostatnim dniu roku!
    Inessa, Kate trzymam kciuki!

Fantastyczne wiesci, ide sobie na to konto strzelic toasik sokiem z marchewki! :)

Myszonek, inessa, caffe, Parka, malgos741, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 1985 1986 1987 1988 1989 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ