X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Myszonek Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja widziałam orła cień :-/

czekam na przyszły rok

Reni, dzień bez Ciebie, to dzień stracony :)

Lucky, Reni, inessa, caffe, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2013, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie a Reni ciagle w kartonach siedzi zamiast tu na ovu!

Lucky, Reni, inessa, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2013, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Mam wiecej testów a luteiny mam jeszcze 10 tabletek już dwie wziełam. Tempka jest dosć wysoka bo sprawdzałam to było 36,90 ale wczoraj sprawdziłam bo sie źle czułam i miałam 37,29 ale około południa.
    A Acard biore i Eutyrox również.
    Napisałam do mojego lekarza moze mi odpisze w Sylwestra :(
    Ja zamiast sie cieszyć siedze i rycze :(
    Boje sie strasznie a wiecie,ze jakby sie udało to poród bylby mniej wiecej w meża urodziny bo we wrzesniu.
    Pod wykresem nic nie zaznaczam jeszcze bo za wczesnie z moimi sytuacjami zwłaszcza :(
    Inessko trzymam za ciebie kciuki bardzo mocno <3

a ja wam powiem ze tez egzaminu nie zdałam ale nie wiem czy przystąpię do poprawki,bo coś na wykresie noty dziś spadają :(

Lucky, Reni, inessa, bliska77, caffe, Bursztyn, Parka, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja widziałam orła cień :-/

czekam na przyszły rok

Teraz mi się przypomniało jak chyba Parka pisała o rozbrajaniu testu z osłonki plastikowej , żeby ten orła cień zobaczyć, ja mam pecha bo pepino są bez plastiku, ale Reni masz rację, orła cień ...... :/

Lucky, samira, inessa, bliska77, caffe, Parka, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o matko wpadłam napisać życzenia w tu tyle się dzieje?
    chyba nastolatki rzadziej wpadają niż czterdziestki z tego forum!

Inesso, wielbię Cię ale już nie wierzę w to co piszesz :) z Ciebie to jest lepsza cicha woda, niby odpuszczasz, nic się nie staracie a tu CIĄŻA!!!! aaaaa leć po progesteron koniecznie i nie bój się, oddychaj głęboko, będzie dobrze

Kate ale jaja, super, czekam z niecierpliwością na betę

nie no to się nazywa dobry koniec roku, albo jeszcze lepsze wejście w Nowy Rok

stanowczo musimy wszystkie zajść i zamienić forum na ciążowe

liczę na dobrą passę i naszą szansę w tym cyklu
    czego oczywiście i Wam wszystkim, niezaciążonym też życzę z całego serca

poza tym
    zdrowia, miłości, czasu na spokojne bycie ze sobą, braku kłotni i kłopotów
    i spełnienia wszystkich marzeń dziewczyny!

Bozia3, Mango, inessa, bliska77, caffe, Bursztyn, Parka, malgos741, Iwone, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz siedzę w pracy
    łachudry nas nie zwalniają dzisiaj
    skandal!
    polarmiś wrote:
    Wlasnie a Reni ciagle w kartonach siedzi zamiast tu na ovu!

Lucky, Kate 75, Bozia3, Myszonek, inessa, polarmiś, bliska77, caffe, Bursztyn, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesso swoją drogą to Twój M ma niezwykle aktywne Natanki ;)
    powodzenia
    ale się cieszę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bozia3, inessa, bliska77, caffe, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2013, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie wiem czy wiecie ale w krytycznym stanie jest Michael Schumacher ten wyścigowiec,miał wypadek na stoku na nartach ,przykre ...

inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Kochane dzieki :) własnie jestem na gorącej lini z moim lekarzem i mam brać luteine na razie po 2 co 12 godzin i spytałam czy moge wziać uspokajajacy ziołowy bardzo delikatny lek powiedział,ze tak ale malo.
    Kate jak mozesz iść na bete to idź kochana ale super :)

A ja płacze ze stresu i z tego,ze nie wierze!

Płacz kochana ile chcesz, ziołówke weź jak ma ci być lżej, dobrze, że skontaktowałaś się z lekarzem, wierzę że będzie dobrze, przytulam i bardzo się cieszę twoim szczęściem <3 <3 <3

Bozia3, inessa, caffe, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przykre jest to, że ludzie szarżują na stokach.. im lepiej ktoś jeździ tym mniej uważa..
    nic mnie tak nie wqrwia na stoku jak sobie jadę a tu mi wypada taka pała przecina drogę albo wyjeżdza spod łokcia nagle, że zawału można dostać aż się narty same odpinają.. aż się proszą o wypadek albo co najmniej o wyciągnięcie kijka i podcięcie..grrr.gif
    samira wrote:
    Dziewczyny nie wiem czy wiecie ale w krytycznym stanie jest Michael Schumacher ten wyścigowiec,miał wypadek na stoku na nartach ,przykre ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2013, 10:27

Bozia3, samira, inessa, bliska77, caffe, Bursztyn, Alis, Simba lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2013, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    przykre jest to, że ludzie szarżują na stokach.. im lepiej ktoś jeździ tym mniej uważa..
    nic mnie tak nie wqrwia na stoku jak sobie jadę a tu mi wypada taka pała przecina drogę albo wyjeżdza spod łokcia nagle, że zawału można dostać aż się narty same odpinają.. aż się proszą o wypadek albo co najmniej o wyciągnięcie kijka i podcięcie..grrr.gif
    tak myślę na wyścigach nic mu się nie stało a na nartach może się z życiem pożegnać..

dlatego ja w ogóle nie jeżdżę ,ten strach ze przez kogoś mogłabym wywinąć orła

inessa, Iwone lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2013, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz mówili ze ma poważny uraz mózgu i coś mi sie zdaje ze jechał bez kasku ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2013, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    "Myślę, że wiele osób je czyta - podejrzewam, że czyta też je wielu naszych partnerów - przecież tego nie wiecie - a oni jeśli wiedzą, że jesteście tu zalogowane - bez problemu mogą sobie codziennie poczytać...

Moj mezczyzna sobie czyta, przyznal sie ostatnio, no i co mu zrobie? ;) Najwazniejsze ( dla niego i dla mnie), ze zawsze dobrze o nim pisalam ;)

inessa, Kate 75, Bozia3, caffe, Mango, Parka, malgos741, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:

a ja wam powiem ze tez egzaminu nie zdałam ale nie wiem czy przystąpię do poprawki,bo coś na wykresie noty dziś spadają :(

Samirka, najwyżej trzeba będzie pojawić się jeszcze na kilku zajęciach praktycznych <3 i zdawać jeszcze raz
    Tylko, że ja muszę pisać do dyrekcji o zgodę ;) na dodatkowe zajęcia
    ;)

samira, Kate 75, inessa, Mango, Parka, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2013, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni współczuje,że musisz być w pracy :(
    mój maż również jest w pracy i nie wiadomo do której.
    Samirko przykro mi ale zawsze powtarzamy nie ma @ jest nadzieja <3
    A Szumacher troche na własne życzenie miał ten wypadek bo bez kasku i bardzo szybko ponoc jechał mam nadzieje,ze jednak wyzdrowieje.

samira, bliska77, caffe, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miał kask

Pusurek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2013, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no to ja słyszałam inną wersje :(

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a widziałyście wykres Parki, coś mi się wydaje, ze orzeł już czeka i nie będzie to jego cień tylko kropa i to zielona :)

Parka trzymam kciuki za testa sylwestrowego lub noworocznego :)

inessa, caffe, Mango, Parka, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    A Szumacher troche na własne życzenie miał ten wypadek bo bez kasku i bardzo szybko ponoc jechał mam nadzieje,ze jednak wyzdrowieje.

hmmm a ja słyszałam, że to właśnie kask uratował mu życie hmmmmmm

Reni, inessa, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2013, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie doczytalam poprzednie posty i az sie za glowe lapie, ze tu jakies zielone szalenstwo w ostatnim dniu roku!
    Inessa, Kate trzymam kciuki!

Fantastyczne wiesci, ide sobie na to konto strzelic toasik sokiem z marchewki! :)

Myszonek, inessa, caffe, Parka, malgos741, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 1985 1986 1987 1988 1989 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ