35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Mam wiecej testów a luteiny mam jeszcze 10 tabletek już dwie wziełam. Tempka jest dosć wysoka bo sprawdzałam to było 36,90 ale wczoraj sprawdziłam bo sie źle czułam i miałam 37,29 ale około południa.
A Acard biore i Eutyrox również.
Napisałam do mojego lekarza moze mi odpisze w Sylwestra
Ja zamiast sie cieszyć siedze i rycze
Boje sie strasznie a wiecie,ze jakby sie udało to poród bylby mniej wiecej w meża urodziny bo we wrzesniu.
Pod wykresem nic nie zaznaczam jeszcze bo za wczesnie z moimi sytuacjami zwłaszcza
a ja wam powiem ze tez egzaminu nie zdałam ale nie wiem czy przystąpię do poprawki,bo coś na wykresie noty dziś spadająLucky, Reni, inessa, bliska77, caffe, Bursztyn, Parka, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ja widziałam orła cień
czekam na przyszły rok
Teraz mi się przypomniało jak chyba Parka pisała o rozbrajaniu testu z osłonki plastikowej , żeby ten orła cień zobaczyć, ja mam pecha bo pepino są bez plastiku, ale Reni masz rację, orła cień ......Lucky, samira, inessa, bliska77, caffe, Parka, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
o matko wpadłam napisać życzenia w tu tyle się dzieje?
chyba nastolatki rzadziej wpadają niż czterdziestki z tego forum!
Inesso, wielbię Cię ale już nie wierzę w to co piszeszz Ciebie to jest lepsza cicha woda, niby odpuszczasz, nic się nie staracie a tu CIĄŻA!!!! aaaaa leć po progesteron koniecznie i nie bój się, oddychaj głęboko, będzie dobrze
Kate ale jaja, super, czekam z niecierpliwością na betę
nie no to się nazywa dobry koniec roku, albo jeszcze lepsze wejście w Nowy Rok
stanowczo musimy wszystkie zajść i zamienić forum na ciążowe
liczę na dobrą passę i naszą szansę w tym cyklu
czego oczywiście i Wam wszystkim, niezaciążonym też życzę z całego serca
poza tym
zdrowia, miłości, czasu na spokojne bycie ze sobą, braku kłotni i kłopotów
i spełnienia wszystkich marzeń dziewczyny!Bozia3, Mango, inessa, bliska77, caffe, Bursztyn, Parka, malgos741, Iwone, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
teraz siedzę w pracy
łachudry nas nie zwalniają dzisiaj
skandal!
polarmiś wrote:Wlasnie a Reni ciagle w kartonach siedzi zamiast tu na ovu!Lucky, Kate 75, Bozia3, Myszonek, inessa, polarmiś, bliska77, caffe, Bursztyn, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Kochane dzieki
własnie jestem na gorącej lini z moim lekarzem i mam brać luteine na razie po 2 co 12 godzin i spytałam czy moge wziać uspokajajacy ziołowy bardzo delikatny lek powiedział,ze tak ale malo.
Kate jak mozesz iść na bete to idź kochana ale super
A ja płacze ze stresu i z tego,ze nie wierze!
Płacz kochana ile chcesz, ziołówke weź jak ma ci być lżej, dobrze, że skontaktowałaś się z lekarzem, wierzę że będzie dobrze, przytulam i bardzo się cieszę twoim szczęściemBozia3, inessa, caffe, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
przykre jest to, że ludzie szarżują na stokach.. im lepiej ktoś jeździ tym mniej uważa..
nic mnie tak nie wqrwia na stoku jak sobie jadę a tu mi wypada taka pała przecina drogę albo wyjeżdza spod łokcia nagle, że zawału można dostać aż się narty same odpinają.. aż się proszą o wypadek albo co najmniej o wyciągnięcie kijka i podcięcie..samira wrote:Dziewczyny nie wiem czy wiecie ale w krytycznym stanie jest Michael Schumacher ten wyścigowiec,miał wypadek na stoku na nartach ,przykre ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2013, 10:27
Bozia3, samira, inessa, bliska77, caffe, Bursztyn, Alis, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:przykre jest to, że ludzie szarżują na stokach.. im lepiej ktoś jeździ tym mniej uważa..
nic mnie tak nie wqrwia na stoku jak sobie jadę a tu mi wypada taka pała przecina drogę albo wyjeżdza spod łokcia nagle, że zawału można dostać aż się narty same odpinają.. aż się proszą o wypadek albo co najmniej o wyciągnięcie kijka i podcięcie..
dlatego ja w ogóle nie jeżdżę ,ten strach ze przez kogoś mogłabym wywinąć orłainessa, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:"Myślę, że wiele osób je czyta - podejrzewam, że czyta też je wielu naszych partnerów - przecież tego nie wiecie - a oni jeśli wiedzą, że jesteście tu zalogowane - bez problemu mogą sobie codziennie poczytać...
Moj mezczyzna sobie czyta, przyznal sie ostatnio, no i co mu zrobie?Najwazniejsze ( dla niego i dla mnie), ze zawsze dobrze o nim pisalam
inessa, Kate 75, Bozia3, caffe, Mango, Parka, malgos741, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:
a ja wam powiem ze tez egzaminu nie zdałam ale nie wiem czy przystąpię do poprawki,bo coś na wykresie noty dziś spadają
Samirka, najwyżej trzeba będzie pojawić się jeszcze na kilku zajęciach praktycznychi zdawać jeszcze raz
Tylko, że ja muszę pisać do dyrekcji o zgodęna dodatkowe zajęcia
samira, Kate 75, inessa, Mango, Parka, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni współczuje,że musisz być w pracy
mój maż również jest w pracy i nie wiadomo do której.
Samirko przykro mi ale zawsze powtarzamy nie ma @ jest nadzieja
A Szumacher troche na własne życzenie miał ten wypadek bo bez kasku i bardzo szybko ponoc jechał mam nadzieje,ze jednak wyzdrowieje.samira, bliska77, caffe, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a widziałyście wykres Parki, coś mi się wydaje, ze orzeł już czeka i nie będzie to jego cień tylko kropa i to zielona
Parka trzymam kciuki za testa sylwestrowego lub noworocznego
inessa, caffe, Mango, Parka, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:A Szumacher troche na własne życzenie miał ten wypadek bo bez kasku i bardzo szybko ponoc jechał mam nadzieje,ze jednak wyzdrowieje.
hmmm a ja słyszałam, że to właśnie kask uratował mu życie hmmmmmmReni, inessa, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWlasnie doczytalam poprzednie posty i az sie za glowe lapie, ze tu jakies zielone szalenstwo w ostatnim dniu roku!
Inessa, Kate trzymam kciuki!
Fantastyczne wiesci, ide sobie na to konto strzelic toasik sokiem z marchewki!Myszonek, inessa, caffe, Parka, malgos741, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość