X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Kate 75 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Kate nie wkrecaj ze zmoczylas testa i po 3 czy 5 minutach bez patrzenia na wynik poszlas spac :)jesli blada kreska wyszla odrazu to jest to! jesli po 2 godz. wyszla to niekoniecznie

Tak zrobiłam jak napisałam,kokietować nie mam w zwyczaju, dlatego właśnie to może być orła cień, skoro odczyt był po czasie, po którymś nastym nie udanym cyklu, na forum o takich pierdołach pisać nie będę, ale na razie piszę bo to mój trzeci cykl,nie miałam komu się wygadać z wątpliwości, więc napisałam, teraz żałuję tego zamieszania, bo wynik bety będzie pewnie negatywny i przyznanie się do paranoi nie będzie łatwe, ale cóż jak pisałam to mój trzeci cykl i mam głupie nadzieje i chlapnęłam bez zastanowienia, jak zostanę specjalistką będę cwańsza ukrywać i grać twardą będę :)
    Wyjeżdżam do labo skończyć z orłem i cieniem jego ;)

caffe, Pusurek, bliska77, inessa, Myszonek, samira, polarmiś, Parka, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Inessa, gratuluje! :)
    Kate, gratuluje :)
    Agus, ciesze sie ze Twoj tata wychodzi :)

Na razie nie ma czego, chyba paranoi i orła ;)

Reni, bliska77, inessa, Myszonek, Parka lubią tę wiadomość

• MoniaT Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny ale się tu dzieje dawno nie zaglądałam a tu tyle zieloności wszystkim tego życzę i gratuluję tym co się już udało mi dziś ovu pokazało że zostało mi 98 dni do porodu szok i juz zaczął się 7 miesiąc. Dziewczyny na nowy rok życzę Wam samych spełnionych marzeń w szczególności tych zielonych i trzymam są Wszystkie kciuki i tak jak reszta dziewczyn zaciazonych na tym forum wolę odezwać się tu niż na ciazowych tam ttylko smęcą sory za błędy pisze ztel

Reni, inessa, caffe, Alis, Myszonek, samira, gosia7122, Parka, malgos741, Iwone, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

klz9cwa175lwe78n.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znowu kokietuje hhaaahahah.. przecież jesteś autorytetem a to już coś ;-)
    Kate 75 wrote:
    Tak zrobiłam jak napisałam,kokietować nie mam w zwyczaju, dlatego właśnie to może być orła cień, skoro odczyt był po czasie, po którymś nastym nie udanym cyklu, na forum o takich pierdołach pisać nie będę, ale na razie piszę bo to mój trzeci cykl,nie miałam komu się wygadać z wątpliwości, więc napisałam, teraz żałuję tego zamieszania, bo wynik bety będzie pewnie negatywny i przyznanie się do paranoi nie będzie łatwe, ale cóż jak pisałam to mój trzeci cykl i mam głupie nadzieje i chlapnęłam bez zastanowienia, jak zostanę specjalistką będę cwańsza ukrywać i grać twardą będę :)

inessa, caffe, Bursztyn, Kate 75, Parka lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia toczysz się już czy jeszcze aż tak Cię nie wydęło? ;-) duży masz brzuszek? Jak się czujesz ogólnie?

bliska77, inessa, caffe, Myszonek, samira, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    Kate, przestań :) Będzie jak będzie, nie zadręczaj się. Każda ma tu chwile, mówiąc ogólnie - "głupawki" ;)

bliska77, inessa, Bursztyn, Myszonek, samira, Kate 75, Parka, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie każdy tylko czasami leków brak ;-)
    caffe wrote:
    Kate, przestań :) Będzie jak będzie, nie zadręczaj się. Każda ma tu chwile, mówiąc ogólnie - "głupawki" ;)

inessa, caffe, Bursztyn, Myszonek, Kate 75, Parka, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Czesc Dziewczynki

Po wczorajszej kolejnej klotni przez tel., poszlam spac wkurwiona, a rano jakis kurier zapukal do drzwi i wreczyl mi torebke ozdobna a tam champagne i czekoladki. Okazalo sie ze maz na otarcie lez i przeprosiny przyslal. Coz, nababelkuje sie dzis i pojde spac, nie wiem nawet czy bede na ten Nowy Rok czekac. Odechcialo mi sie tez staran, i wlasciwie nie wiem po co temp. dzis zmierzylam. Chyba ch....wo sie czuje.

Ja chyba na fali wku.. nia bym mu to odesłała, ale tylko czekoladki, szkoda szamapana, w mojego przeważnie rzucam bo blisko ;)
    A tak na poważnie przykro mi Bursztynku <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2013, 12:15

inessa, caffe, Bursztyn, Myszonek, Parka, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2013, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe a powiedz mi jak u Ciebie z wagą, Ty to ogólnie szczuplaczek jesteś także masz chyba spokój

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2013, 12:19

caffe, Myszonek, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Caffe a powiedz mi jak u Ciebie z wagą, Ty to ogólnie szczuplaczek jesteś także masz chyba spokój
    Aga, trudno mi powiedzieć, bo tak jak wspomniałaś, ja do tęgich nie należę.

Od krytycznego momentu styczeń 2013r. do 22 grudnia przytyłam 9 kg. Natomiast, po krytycznym momencie stroniłam od wagi, więc nie wiem ile wazyłam na poczatku ciąży.

Od 3 listopada (to był początek 9 tc)do 22 grudnia (16 tc) przybrałam 3,5 kg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2013, 12:27

bliska77, inessa, Myszonek, Parka, malgos741, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    no juz bez przesady z ta paranoja, mysle ze kazda z nas widzac cien cienia ma usmiech na twarzy i to jest normalne jak i to ze idzie sie na bete w takim przypadku. Sama tak zrobilam kiedy najpierw wyszedl mi pozytywny test z blada kreska, a na drugi dzien negatyw, popedzialm na bete. Wiec nie ma co tracic energii na granie twardej i cwanej, wkoncu to nie jest wyscig szczurow tylko starania o dzieciaczka :)

Reni, Myszonek, samira, mysza1975, Kate 75, Parka, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • MoniaT Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już raczej się toczę na plusie mam 12 kg i już mi ciężko rwa mi nie odpuszcza to chyba z wiekiem ciężej a tak to okej

bliska77, Reni, inessa, Myszonek, caffe, malgos741, Iwone, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

klz9cwa175lwe78n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2013, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe kurcze fajnie masz, że taka szczuplutka jesteś, ja niestety od momentu stymulacji wrzuciłam ok 6kg, dokładnie tak samo jak przy staraniach z córką, pilnuję się bardzo i póki co mój wagowy bilans to 0 no ale to dopiero końcówka 12 tygodnia i mam spory nadbagaż, także wszystko jeszcze przede mną

Monia, nie przerażaj się, nigdy nic nie wiadomo, może teraz już niewiele będziesz miała na plusie, z tego co zauważyłam to dziewczyny naprawdę bardzo rożnie przybierają na wadze w czasie ciąży

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2013, 12:34

inessa, Myszonek, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2013, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki dziewczyny, nawet nie wiecie jak się cieszę, no i odetchnęłam jeśli chodzi o Mamę :-)

inessa, Myszonek, caffe, Kate 75, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    Ja chyba na fali wku.. nia bym mu to odesłała, ale tylko czekoladki, szkoda szamapana, w mojego przeważnie rzucam bo blisko ;)
    A tak na poważnie przykro mi Bursztynku <3
    szampana szkoda odeslac bo drogi i dobry, wiec wypije :) a czekoladkami bede rzucac ewentualnie :)

bliska77, Myszonek, Kate 75, malgos741, Simba, Iwone, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • MoniaT Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kilogramami akurat się nie przejmuje tylko ciężko z rwą nogi i ręce już mi zaczynają upchnąć ale wytrzymam jeszcze trochę mi zostało Małgosia w brzuchu szaleje już coraz mocniej

bliska77, inessa, Myszonek, caffe, Mango, polarmiś, samira, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

klz9cwa175lwe78n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2013, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoniaT wrote:
    Kilogramami akurat się nie przejmuje tylko ciężko z rwą nogi i ręce już mi zaczynają upchnąć ale wytrzymam jeszcze trochę mi zostało Małgosia w brzuchu szaleje już coraz mocniej
    i tak trzymaj ;-)

inessa lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ha! idę o 14 do domu :-D

bliska77, inessa, Myszonek, caffe, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2013, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ha! idę o 14 do domu :-D
    ha ja też ;-)

Reni, inessa, Myszonek, malgos741 lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też wolę to forum od ciążowego. Weselsze i żywsze i towarzystwo bardziej w moim wieku ;)

Pamiętam jak mi w czerwcu ginekolog tłumaczyła, że w czasie wakacji najwięcej dziewczyn zachodzi, a tutaj u nas wygląda, że w przypadku 30+ najwięcej zachodzi w grudniu :)

Mój mąż wczoraj ok. 23 w 10 minut zorganizował nam imprezkę domową na 10 - 17 osób, więc lecę po zakupy :D Bardzo lubię domowe imprezy w przeciwieństwie do łażenia po klubach, bo i pogadać można i potem do łóżka blisko.

Myszonek, Bursztyn, inessa, bliska77, caffe, polarmiś, samira, Kate 75, Parka, malgos741, Iwone, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
‹‹ 1987 1988 1989 1990 1991 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ