35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kate 75 wrote:Dziewczyny a widziałyście wykres Parki, coś mi się wydaje, ze orzeł już czeka i nie będzie to jego cień tylko kropa i to zielona
Parka trzymam kciuki za testa sylwestrowego lub noworocznego
Też mi tam zielonym pachnieinessa, caffe, Parka, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:Inessko trzymam za ciebie kciuki bardzo mocno
a ja wam powiem ze tez egzaminu nie zdałam ale nie wiem czy przystąpię do poprawki,bo coś na wykresie noty dziś spadają
U mnie na uczelni była taka zasada: "studiowanie na chwasta, oni cię ścinają a ty odrastasz" zastosowałam się do tej zasady i pomimo różnych prób ścięcia mnie skończyłam tę uczelnię i teraz też się nie poddam i tobie Samirko życzę dużo sił, w razie czego następny egzamin już za miesiącWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2013, 10:48
Pusurek, Myszonek, inessa, samira, dojrzała, caffe, Parka, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni ja też w pracy cholera jasna, też nie odpuszczają!!!!!!
ale co tam jest git, Inessa ma dwie kreski a mój Tata jednak dziś wychodzipolarmiś, Kate 75, Reni, inessa, caffe, Bursztyn, Pusurek, Myszonek, Mango, samira, mysza1975, Parka, malgos741, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:Ewa a ty strasznie podejrzliwa jesteś , ufaj ludziom bardziej bedzie wiecej dobra do Ciebie wracało
mąż mąż tzn mąż ale czy moja zona sie pod nickiem "caffe" kryje to teraz sie złapałem na nieufności ludzkiejhehehehehhe
ludziom moge ufać facetom już mniej
zwłaszcza typom którzy uciekaja przed odpowiedzialnościąpolarmiś, caffe lubią tę wiadomość
-
to cudowna wiadomość
no to możesz teraz sobie zatańczyć na całego ..
agafbh wrote:mój Tata jednak dziś wychodziinessa, caffe, bliska77, Pusurek, samira, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dojrzała wrote:coś mi się tu nie podoba, facet nie jest ok, oczywiście ,że to Ty podejmiesz decyzję, ale powołam się na moja przyjaciółkę, która nareszcie rozwiodła się z gościem, który nie chciał się leczyć, być odpowiedzialnym, no i ta głupia w swej miłości potrzebowała przekroczyć 40 (chyba z 10 lat zmarnowała), przejść operację usunięcia mięśniaków i dalej ma nadzieję na macierzyństwo, tak sobie to pokomplikowała, że ja nic nie rozumiem i chyba do psychiatryka bym ją wysłała.
Trzeba kierować się uczciwością, ja mojemu dałam wprost do zrozumienia, że nie uznaję życia na próbę (przepraszam, komu dano choć jeden dzień na próbę do przeżycia, żeby sobie potestował...), że nie zgadzam się na intercyzę (intryga teściowej), że interesuje mnie tylko nasze wspólne dziecko, bo jego brat ze swą konkubiną realizują instynkt rodzicielski opiekując się kotami,na pytanie "Czy koty na starość będą ich łącznikiem ze światem i otoczą miłością" nie dostałam odpowiedzi.
Żyjemy raz, dokładnie raz, czuję swój zegar biologiczny, może nie wygram walki o Dziecko, ale podjęcia walki to dla mnie oczywistość.
Widzę te okłamywane kobiety,gotowe do poświęceń (zadowolić samca) tak momentami naiwne aż głupie! Prawdziwy facet =odpowiedzialność, ja uznaje rozwiązania 0-1, czasami boli i to jest cena godności osobistej, ale inne wolą złudzenia -mają prawo, tylko co będzie za 10, 20, 30 lat? Czasami zapominamy o starości, która wtedy zaśpiewa "Niczego nie żałuję"? Powiesz wtedy "Nie przeżyłam macierzyństwa, bo on miał traumę po wcześniejszym związku?" K... ludzie po obozach koncentracyjnych podnosili się i cieszyli życiem, a ten gościu...bez komentarza...I tylko mi nie piszcie, że nie mam prawa oceniać, albo facet ma jaja, albo nie, albo jest się w ciąży albo nie
az podnosi na duchu że sa kobiety rozumne!!!!
10 pkt na 10bliska77, Parka lubią tę wiadomość
-
Kate 75 wrote:Witam się w sylwestrowy dzień !
Inessko to wspaniale, stracha masz ale to zrozumiałe, powtórz testa i bierz lutkę, a w czwartek beta nie ma innego wyjścia
Polarku z kolanem nie ma żartów, ja bym pojechała prześwietlić, najwyżej okaże się ze to tylko stłuczenie, na razie rób okłady
A propos nie zdanych testów, to ja wczoraj nie poszłam na betę po tych spadkach identycznych jak w zeszłym miesiącu, a dziś o rano zamoczyłam testa i poszłam spać, po dwóch godzinach sprawdziłam i nie wiem czy mam zwidy czy wzrok mi płata figla jakiś tam cień cienia niby widać, chyba pójdę na tą betę, tylko wynik będzie bardzo późno w internecie albo 2 stycz, sama nie wiem, może to psyche całkiem odbija
Wszystkim udanych przygotowań do sylwka, życzenia później jak coś w głowie się ułożyKate 75, bliska77, Myszonek, samira lubią tę wiadomość
-
Jezu, tylko Wam chłopa mojego wpuściłam na kilkadziesiąt minut i już dwie nowe ciąże
Powiem mu dzisiaj
Które następne na sesję zapłodnieniową?Widać ma facet charyzmę i jakies nadprzyrodzone zdolności
hehehehe
Reni, inessa, Myszonek, Mango, samira, Parka, malgos741, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:przykre jest to, że ludzie szarżują na stokach.. im lepiej ktoś jeździ tym mniej uważa..
nic mnie tak nie wqrwia na stoku jak sobie jadę a tu mi wypada taka pała przecina drogę albo wyjeżdza spod łokcia nagle, że zawału można dostać aż się narty same odpinają.. aż się proszą o wypadek albo co najmniej o wyciągnięcie kijka i podcięcie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2013, 11:53
inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Reni współczuje,że musisz być w pracy
mój maż również jest w pracy i nie wiadomo do której.
Samirko przykro mi ale zawsze powtarzamy nie ma @ jest nadzieja
A Szumacher troche na własne życzenie miał ten wypadek bo bez kasku i bardzo szybko ponoc jechał mam nadzieje,ze jednak wyzdrowieje.inessa, bliska77, Myszonek, samira lubią tę wiadomość
-
Czesc Dziewczynki
Po wczorajszej kolejnej klotni przez tel., poszlam spac wkurwiona, a rano jakis kurier zapukal do drzwi i wreczyl mi torebke ozdobna a tam champagne i czekoladki. Okazalo sie ze maz na otarcie lez i przeprosiny przyslal. Coz, nababelkuje sie dzis i pojde spac, nie wiem nawet czy bede na ten Nowy Rok czekac. Odechcialo mi sie tez staran, i wlasciwie nie wiem po co temp. dzis zmierzylam. Chyba ch....wo sie czuje.bliska77, Myszonek, Mango, samira, malgos741, Simba, Iwone, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny jeszcze spokojnie z gratulacjami u mnie bo wiecie jaki mój organizm jest dziwny.
A Cafe Ty uważaj bo jeszcze alimenty bedzie musiał płacić
A dzieki za uzupełnienie wiadomosci na temat tego wypadku wązne teraz aby wyzdrowiał.bliska77, Bursztyn, Alis, Myszonek, samira, Parka, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
zacny żart
Po słusznie nawilżanej imprezie sylwestrowej, gospodarze zbierają się do spania, nagle w sypialni słychać głośny łomot.
- Co to było, do cholery?! - pyta żona.
- Koszula mi spadła - odpowiada mąż.
- A skąd ten łomot?
- Bo jeszcze jej nie zdjąłem...inessa, Alis, Myszonek, EwaT, Mango, mysza1975, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny