35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAlis wrote:Ja też wolę to forum od ciążowego. Weselsze i żywsze i towarzystwo bardziej w moim wieku
Pamiętam jak mi w czerwcu ginekolog tłumaczyła, że w czasie wakacji najwięcej dziewczyn zachodzi, a tutaj u nas wygląda, że w przypadku 30+ najwięcej zachodzi w grudniu
Na forum ciazowym dziewczyny sie zbyt duzo strasza ( pewnie czasem nieswiadomie ) i nie jest to fajne.
A co do zachodzenia, to wiadomo, lato, wakacje, jakis wyjazd w cieple kraje, cykl sie zmienia i ciaza gotowa ( czesto niechcacy )!
A my? No coz? Co innego robic, kiedy za oknem ciemno, zimno i ponuro? ;)Dziecko!bliska77, Bursztyn, Mango, caffe, samira, Parka, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny w Sylwestrowy dzionek!
Jej trochę mnie nie było i ledwo co nadrobiłam.
I zielono, zielono cały czas się robi u nas.
Oby tak dalej:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2013, 13:15
Myszonek, bliska77, caffe, samira, Simba, Iwone, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, może później nie będę miała okazji
Udanego Sylwestra gdziekolwiek i z kimkolwiek by się odbywał
no i niech wszystko co złe i słabe zostanie za nami, wszystko co dobre i wspaniałe przed nami, niech 2014 i następne należą do nasWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2013, 13:28
Bursztyn, Myszonek, EwaT, Mango, caffe, samira, inessa, Kate 75, Parka, malgos741, Simba, Iwone, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dużo szczęścia, zdrowia i powodzenia,
Roku Szczęśliwego
Niech obficie da, co ma najlepszego!
P.S.
I oby to były kolejne zielone kropeczki
caffe, Bursztyn, bliska77, samira, inessa, Kate 75, Parka, malgos741, Simba, Iwone, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Bursztyn, jesli mozna coś poradzić, ja bym na Twoim miejscu olała fakt że jesteś zamężna skoro męża stać tylko na czekoladki i szampana jako wyraz miłości, ubrałabym sie ładnie, zrobiła włosy i wyszła. Przecież mieszkasz w jukeju, nie wierze żeby chociazby na rynku nie było imprezy i człowieka do pogadania. A nóz widelec coś fajnego cie spotka? nie znasz dnia i godziny..samira, Bursztyn, polarmiś, inessa, caffe, Kate 75, Myszonek, Parka, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:Bursztyn, jesli mozna coś poradzić, ja bym na Twoim miejscu olała fakt że jesteś zamężna skoro męża stać tylko na czekoladki i szampana jako wyraz miłości, ubrałabym sie ładnie, zrobiła włosy i wyszła. Przecież mieszkasz w jukeju, nie wierze żeby chociazby na rynku nie było imprezy i człowieka do pogadania. A nóz widelec coś fajnego cie spotka? nie znasz dnia i godziny..
posprzatam sobie troche w glowie, przemysle pare rzeczy na spokojnie, dobry czas na to jestinessa, samira, Kate 75, Myszonek, Parka, malgos741, Iwone, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
to tez nie jest tak, ze on milosc czekolada i szampanem wyraza, w inny sposob tez to robi, tylko mi sie po prostu przelalo. Musze sobie pewne sprawy we wlasnej glowie poukladac, i tyle. Mam nadzieje ze Nowy Rok przyniesie mi jakies nowe, dobre rozwiazania.
Mango, EwaT, inessa, Kate 75, Myszonek, malgos741, Simba, grosza, grosza, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość