35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:to tez nie jest tak, ze on milosc czekolada i szampanem wyraza, w inny sposob tez to robi, tylko mi sie po prostu przelalo. Musze sobie pewne sprawy we wlasnej glowie poukladac, i tyle. Mam nadzieje ze Nowy Rok przyniesie mi jakies nowe, dobre rozwiazania.
Bursztynku to widzę, że jesteśmy w podobnym nastroju. Mój M dziś w pracy. Wkurw mnie dalej trzyma, więc się cieszę, że nie muszę go oglądać.Myszonek, Mango, Parka, malgos741, Bursztyn, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Gratuluję tym co widzą choć "orła cień"!
A tak swoją drogą, przeglądam sobie wykresy, czytam pamiętniki i posty i zauważyłam, że często się zdarza, że gdy dziewczyny piszą, że odpuszczają, że to ostatni cykl z mierzeniem tempki i obserwacjami to właśnie pojawia się zielona kropka.
Pomijając, te z nas, które rzeczywiście mają zdiagnozowany jakiś problem, jednak dużo zależy od tego co siedzi w naszych głowach.samira, inessa, Kate 75, Myszonek, Parka, malgos741, Bursztyn, Iwone, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Inesska ale fajny numer wywinelas na koniec roku ,ciesze sie razem z Toba,no bo dlaczego ma mnie tylko mdlic moze Ciebie tez zemdli;-)razem bedzie nam razniej.super
Kate 75, Myszonek, samira, Parka, inessa, polarmiś, anna maria, malgos741, Bursztyn, Iwone, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Zazielenilo sie!
Oby wiecej!
Widze ze goscia mialysmy.
Nie wiedzialam ze mozna nas przeczytac bez logowania - nie powinno tak byc, w koncu to bardzo intymne sprawy.
A moj maz tez zna tylko pare slow po polsku i kielbase tez i bigos, pierogi, woda i wodka, domu - bo sie przeciez mowi do domu. Same najpotrzebniejsze.
I slicznie czesc mowi - tak mieciutko.
czeka mnie dzisiaj upojna nos Sylwestrowa z tesciem i jego kobita.
Uwaga - mamy zjesc kolacje w salonie przy duzym stole - z 10 lat tam nikt nie jadl.
Wielkanocny obiad jedlismy w kuchni.
Wiec sie trzeba bedzie i ubrac ladnie.
A myslalam ze w cieplych dresach pod kocykiem ogladajac tv ten czas spedzimy.
Kate 75, Myszonek, samira, inessa, Parka, malgos741, Bursztyn, Iwone, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Kate 75 wrote:Dziewczyny a widziałyście wykres Parki, coś mi się wydaje, ze orzeł już czeka i nie będzie to jego cień tylko kropa i to zielona
Parka trzymam kciuki za testa sylwestrowego lub noworocznego
Dziękuję kochanamam nadzieję, że nie zepsuł mi się termometr (3 tempki pod rząd takie same)
Ale przede wszystkim Tobie po cichu gratuluję! Rozumiem, ze przed północą będziesz miała wynik bety? Trzymam kciuki i bardzo Ci życzę tego "+"
Ileż to testów dzisiaj zrobiłyście!
Kate 75, samira, inessa, gosia7122, malgos741, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Myszonek wrote:Też mi tam zielonym pachnie
A ja się tak boję zrobić test, że szok ... Już chyba wolę zobaczyć tę spadającą tempkę niż jedną krechę.
I tak, to ja mam zwyczaj rozbrajania testów z osłonek, tylko takie kupuję
samira, Myszonek, Kate 75, inessa, gosia7122, polarmiś, malgos741, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParka wrote:A ja się tak boję zrobić test, że szok ... Już chyba wolę zobaczyć tę spadającą tempkę niż jedną krechę.
I tak, to ja mam zwyczaj rozbrajania testów z osłonek, tylko takie kupujęMyszonek, Kate 75, inessa, Parka, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Dziękuję kochana
mam nadzieję, że nie zepsuł mi się termometr (3 tempki pod rząd takie same)
Ale przede wszystkim Tobie po cichu gratuluję! Rozumiem, ze przed północą będziesz miała wynik bety? Trzymam kciuki i bardzo Ci życzę tego "+"
Ileż to testów dzisiaj zrobiłyście!
Mam nadzieję, że termometr działa i to bardzo bardzo dobrze, trzymam kciuki i czekam na teścior i jutrzejszą tempkę
Zrobiłam dwa jeden z orłem i cieniem a drugi bez, mam nadzieję, że wynik będzie, ale pancia w labo nie wiedziała, mało tego nie chciała pobrać mi krwi bo niby do 12.30, ale jej to wyperswadowałam i pobrała, prawdopodobnie ze względu na mój obłęd w oczach, ach ten orzeł i jego cień, znienawidzę ptaszyskoWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2013, 15:40
Myszonek, Viv78, sjoanka, Mango, inessa, Parka, polarmiś, malgos741, Bursztyn, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:A ja się tak boję zrobić test, że szok ... Już chyba wolę zobaczyć tę spadającą tempkę niż jedną krechę.
I tak, to ja mam zwyczaj rozbrajania testów z osłonek, tylko takie kupuję
Parka, ja też tak mam ale może lepiej zrobić teściora - sytuacja będzie klarowniejsza
inessa, Parka, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Kate 75 wrote:Zrobiłam dwa jeden z orłem i cieniem a drugi bez, mam nadzieję, że wynik będzie, ale pancia w labo nie wiedziała, mało tego nie chciała pobrać mi krwi bo niby do 12.30, ale jej to wyperswadowałam i pobrała
Oj, to już musi być orzeł i cieńjak lwica walczy o swoje - wiedz, że coś się dzieje
mysza1975, Kate 75, Mango, inessa, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
dopadło i mnie...ovu-uzależnienie.
ciężko w pracy wytrzymać bez dostępu, a jak wpadam do domu - to od razu oko w kompa i śmieję się i łza mi się w oku kręci na przemian.
mój M. żywo zainteresowany co mnie tak wciągnęło, na wszelki wypadek ... wylogowuję sie ;P
trzymam kciuki za te wszystkie teściki, bety, tempki - nie wiem jak dzisiaj na imprezie wytrzymam bez up-dejtu
Trzymajcie się ciepłoinessa, Kate 75, Parka, Mango, mysza1975, malgos741, Reni, Bursztyn, samira, Iwone, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Mam kompletny zjazd energii, jakby ktoś ze mnie powietrze wypuścił.I suszy mnie jak cholera. Nie wiem co mam wypić żeby mi przeszło.
Aniu.g, w ciąży jesteśw końcu jakieś objawy muszą się pojawić. A wcześniej miałaś jakieś? Bo coś na ten temat nie pisałaś ... I czy jak drugi pęcherzyk doszedł, to się nasiliły?
inessa, ania.g, Kate 75, Myszonek, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Kate 75 wrote:Mam nadzieję, że termometr działa i to bardzo bardzo dobrze, trzymam kciuki i czekam na teścior i jutrzejszą tempkę
Zrobiłam dwa jeden z orłem i cieniem a drugi bez, mam nadzieję, że wynik będzie, ale pancia w labo nie wiedziała, mało tego nie chciała pobrać mi krwi bo niby do 12.30, ale jej to wyperswadowałam i pobrała, prawdopodobnie ze względu na mój obłęd w oczach, ach ten orzeł i jego cień, znienawidzę ptaszysko
To dobrze, ze nalegałaś, bo przynajmniej szybciutko się wyjaśni, a tak to czekanie może człowieka wykończyć...
Obiecaj, ze dasz znać przed północąinessa, Kate 75, Mango, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiłego imprezowania Wam życze
U nas mróz a wiec wiecej pic sie chce. JA wiem jedno po luteinie mnie mdli ble
Kate czekamy na wiadomosci
Parka czekamy na wiadomosci od Ciebie
Uzależnionym wytrwałosci w dzisiejszą nocgosia7122, Parka, Kate 75, Myszonek, EwaT, malgos741, Bursztyn, Iwone, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Aniu.g, w ciąży jesteś
w końcu jakieś objawy muszą się pojawić. A wcześniej miałaś jakieś? Bo coś na ten temat nie pisałaś ... I czy jak drugi pęcherzyk doszedł, to się nasiliły?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2013, 15:59
Parka, gosia7122, Myszonek, Mango, inessa, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Myszonek wrote:Parka, ja też tak mam ale może lepiej zrobić teściora - sytuacja będzie klarowniejsza
Ale może być jeszcze za wcześnie żeby wyszedł wiarygodny. Mam tylko z czułością 25, a te ponoć wychodzą dopiero ok 14 dpo, no i Caffe wyszedł ok 10 dpo o ile pamiętam, ale w tym jej cyklu bezowulacyjnym po prostu wszystko jej wychodziłowięc to nie jest wymierne
Myszonek, Kate 75, Mango, inessa, malgos741, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Miłego imprezowania Wam życze
U nas mróz a wiec wiecej pic sie chce. JA wiem jedno po luteinie mnie mdli ble
Kate czekamy na wiadomosci
Parka czekamy na wiadomosci od Ciebie
Uzależnionym wytrwałosci w dzisiejszą noc
Inessko, a ja Ci cichutko gratuluję i kibicuję
Mango, inessa, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość