35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Zaglądnę może jeszcze wieczorem przez komórę
Kate, Parka trzymam kciukiinessa, Kate 75, Parka, polarmiś lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
EwaT wrote:z moich dośw. wynika że czym więcej testów tym bardziej ciąży brak
nalezy skierować uwage na inny temat
To jak z Kubusiem Puchatkiem:
"Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było."EwaT, sjoanka, Niuta, samira, inessa, Myszonek, Parka, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no dobra zona powiedziala ze mam klatke w domu konstruowac bo same Piotry bedą po mnie , gdzie sie nie odezwę tam dzieci się rodzą
))
hehehhe dziewczyny uwaga na rozmowy ze mną bo dwie juz wczoraj zawróżyłem)
a tak powaznie to gratulacjie i dobrej mysli byc dziewczyny)))
Parka, inessa, Myszonek, Kate 75, Mango, malgos741, grosza, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:z moich dośw. wynika że czym więcej testów tym bardziej ciąży brak
nalezy skierować uwage na inny tematinessa, Parka, Bursztyn, anna maria, malgos741, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA WY sie nigdzie nie wybieracie na Sylwestra??????
DObrej zabawy u nas właśnie goście przyszli papapap do jutraWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2013, 18:38
Myszonek, Mango, Lucky, Parka, Iwone, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Fajny Piotruś nie jest złycaffe wrote:no dobra zona powiedziala ze mam klatke w domu konstruowac bo same Piotry bedą po mnie , gdzie sie nie odezwę tam dzieci się rodzą
))
hehehhe dziewczyny uwaga na rozmowy ze mną bo dwie juz wczoraj zawróżyłem)
a tak powaznie to gratulacjie i dobrej mysli byc dziewczyny)))
Lucky, Parka, malgos741, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Parka wrote:Gdzieś wyczytałam, ze wymioty częściej zdarzają się gdy kobieta spodziewa się chłopca, ze wzlędu na nasilenie się męskich hormonów, a Ty masz córki, to może dlatego nie wymiotowalas? Ale wiecie, to mogą być takie same teorie jak te, ze w ciąży z chłopcem się pięknieje, a córka matce urodę odbiera... Więc to żadne naukowe teorie nie są.
W każdym razie ja z synkiem wymiotowalam jak cholera, ale dopiero ok 7-8 tygodnia, a potem z córką mniej, ale myślałam ze to dlatego, ze to kolejna ciąża i od razu po zaprzestaniu karmienia piersią i organizm sie trochę przyzwyczaił do huśtawki hormonalnejLucky, Parka, samira, malgos741, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:ale tani nie jestem
wczoraj to byla tylko probka mozliwosci
zona czasem nawet mowi mi moj drogi :PPP
nie moge pro publico bono tylko dzialac :PPPP
oddam każdą kasę!
tylko proszę o samospełniającą się przepowiednię
taką o której każda z nas tu marzy
niech nam się pospełniają marzenia w tym 2014
przesyłam morze uścisków dziewczyny
miłego świętowaniaParka, mysza1975, polarmiś, samira, malgos741, Mango, Myszonek, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Kochane!
Z okazji Nowego Roku wszystkim młodym mamom życzę wiele radości z macierzyństwa, tym z brzuszkami spokojnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania, a wciąż starającym się zielonej kropki w 2014 roku oraz spełnienia wszystkich, nawet tych niewypowiedzianych marzeń!Bursztyn, anna maria, Iwone, malgos741, samira, Kate 75, Mango, Myszonek, Parka, gosia7122, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRadosnego i szczęśliwego Nowego Roku
z marzeniami o które warto walczyć,
z radościami którymi warto się dzielić,
z przyjaciółmi z którymi warto być i
z nadzieją bez której nie da się żyć!
* * * * * *
Stary Rok mija, lecz marzenia zostają,
niech one się WAM wszystkie spełniają
i z Nowym Rokiem niech los Ci się odmieni,
a nasze wykresy wnet zazieleni.
Zaciążonym spokojnej ciąży i Szczęśliwego porodu ,Staraczkom jak wyżejBursztyn, anna maria, malgos741, Myszonek, Parka, gosia7122, mysza1975, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ineska bardzo się cieszę że udało Ci się i jesteś w ciąży. Pozostaje mieć tylko nadzieję, że tym razem uda Ci się ją utrzymać. Życzę Ci tego z całego serca
U mnie już drugi cykl pop...ny
Ja już chyba nie mam co liczyć na ciążę, bo chyba meno nadchodzi. Drugi pod rząd cykl bezowulacyjny
My siedzimy sami w domu, bo mały się rozchorował, ale to tylko wymówka i tak nie miałam ochoty nigdzie wychodzić.
Jak mało kiedy piję, to dziś pozwalam sobie na wiele i piję za Was wszystkie, szczególnie za "zakropkowane na zielono" bo Wam dziś nie wolnoWypiję też za starające sie dziewczyny, obyście nie musiały za długo czekać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2013, 20:35
Bursztyn, samira, anna maria, malgos741, Mango, ania.g, Myszonek, Parka, Kate 75, mysza1975, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Ineska bardzo się cieszę że udało Ci się i jesteś w ciąży. Pozostaje mieć tylko nadzieję, że tym razem uda Ci się ją utrzymać. Życzę Ci tego z całego serca
U mnie już drugi cykl pop...ny
Ja już chyba nie mam co liczyć na ciążę, bo chyba meno nadchodzi. Drugi pod rząd cykl bezowulacyjny
My siedzimy sami w domu, bo mały się rozchorował, ale to tylko wymówka i tak nie miałam ochoty nigdzie wychodzić.
Jak mało kiedy piję, to dziś pozwalam sobie na wiele i piję za Was wszystkie, szczególnie za "zakropkowane na zielono" bo Wam dziś nie wolnoWypiję też za starające sie dziewczyny, obyście nie musiały za długo czekać
Iwone, anna maria, malgos741, Mango, Parka lubią tę wiadomość
-
Jeszcze takiego sylwestra nie miałam. Mój 5 latek siedzi na kompie i gra w reksia, starszy 17 latek imprezuje, mój m uczy się do egzaminów a ja siedzę na ovu i facebooku
anna maria, Bursztyn, malgos741, Mango, Myszonek, mysza1975, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
W Styczniu radości,
w Lutym miłości,
w Marcu pogody,
a w Kwietniu swobody,
Maj niech zakwita,
Czerwiec niech bryka,
Lipiec przypali,
Sierpień rozpali,
we Wrześniu - szczęścia bez liku,
tak samo w Październiku,
niech Listopad zauroczy,
a Grudzień miło zaskoczy,
roku tego Nowego życzę szalonego!
Dziewczyny to dla Was dla razem i dla każdej z osobna.Iwone, Bursztyn, malgos741, Mango, ania.g, Myszonek, Parka, Kate 75, gosia7122, mysza1975, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość