35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
slash wrote:I co też fajnie
Dzieci mam pod kontrolą, szczególnie 17 latka bo imprezę zrobił u nas. Ja przynajmniej mogę wypić, bo nie muszę być kierowcą i do łóżka w razie co nie dalekomalgos741, Parka, mysza1975, megan8 lubią tę wiadomość
-
My tez z mezem siedzimy sami w domu ale dobrze mi z tym ,mam nawet szampana bezalkoholowego.U mnie na wsi dzieciaki od poludnia strzelaja petardami i innymi wynalazkami dobrze ze moje psy z natury nie boja sie strzalow .Ja to ogolnie uwielbiam fajerwerki ale w tym roku sobie odpuscilam.Zadzwonil moj syn(nic nie wie o ciazy)-mama gdzie idziecie na party ,ja -nigdzie ,on-nie wierze,ja naprawde,on-i co moze jeszcze nic nie pijesz ,ja-nie nic ,on-jestes w ciazy?,ja -nie !to ze nie pije nie oznacza ciazy,on-przeciez Ty zawsze szukasz okazji zeby sobie lyknac,wiec napewno to ciaza,ja-musze konczyc bo slabo Cie slysze. to mnie gowniarz przejzal.
samira, Iwone, malgos741, Bursztyn, Niuta, grosza, Myszonek, Mango, Parka, Kate 75, gosia7122, mysza1975, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:My tez z mezem siedzimy sami w domu ale dobrze mi z tym ,mam nawet szampana bezalkoholowego.U mnie na wsi dzieciaki od poludnia strzelaja petardami i innymi wynalazkami dobrze ze moje psy z natury nie boja sie strzalow .Ja to ogolnie uwielbiam fajerwerki ale w tym roku sobie odpuscilam.Zadzwonil moj syn(nic nie wie o ciazy)-mama gdzie idziecie na party ,ja -nigdzie ,on-nie wierze,ja naprawde,on-i co moze jeszcze nic nie pijesz ,ja-nie nic ,on-jestes w ciazy?,ja -nie !to ze nie pije nie oznacza ciazy,on-przeciez Ty zawsze szukasz okazji zeby sobie lyknac,wiec napewno to ciaza,ja-musze konczyc bo slabo Cie slysze. to mnie gowniarz przejzal.
Ania masz mądrego synaanna maria, malgos741, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:nie wiem czy coś pomoże.
właśnie przypomniałaś mi o moim kocie. Jest w piwnicy i będę musiała coś z nim zrobić. Tzn wpuścić do domu.Iwone lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Samirka masz jeszcze makówki?
Ja dziś wymyśliłam- zostały mi ze świąt i je zamroziłam. Dziś sobie o nich przypomniałam i odmroziłam i polałam je adwokatem. Pychaaaa
Ps. ale jutro będę miała kacasamira, Bursztyn, Parka, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
slash wrote:My nie mamy pieska,ale u moich rodziców jak mieliśmy to trochę się bał strzelania. Chyba większość zwierząt się boi.
No to syn Cię wyczaiłAnnaMaria
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Samirka masz jeszcze makówki?
Ja dziś wymyśliłam- zostały mi ze świąt i je zamroziłam. Dziś sobie o nich przypomniałam i odmroziłam i polałam je adwokatem. Pychaaaa
Ps. ale jutro będę miała kacaIwone lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Samirka wstawiasz kod np ze stronki
https://www.picgifs.com/name-graphics/ivonne/
klikasz w obrazek i masz 3 kody
kopiujesz i wklejasz 1
(BB code: (forum, guestbook or profile)
Jeśli nie znasz angielskiego to polecam wchodzić na stronkę z przeglądarki explorer i dajesz tłumaczenie strony. Wtedy łatwiej się poruszać w necie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2013, 21:34
samira, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a ja na imprezie ale w pracy i tak sobie do was zaglądam. To jest dobre w tej pracy że można dobrze zjeść.
megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017