X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • slash Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też nigdzie nie idziemy. Czekam na Męża aż wróci z pracy. Pójdę się zaraz wykąpać. Potem pojdziemy do kuzyna złożymy sobie zyczenia i tak przyjdzie Nowy Roczek :)

Iwone, Bursztyn, malgos741, Myszonek, Parka, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Jeszcze takiego sylwestra nie miałam. Mój 5 latek siedzi na kompie i gra w reksia, starszy 17 latek imprezuje, mój m uczy się do egzaminów a ja siedzę na ovu i facebooku :)

I co też fajnie :)

Iwone lubi tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    I co też fajnie :)
    pewnie że fajnie :)

Dzieci mam pod kontrolą, szczególnie 17 latka bo imprezę zrobił u nas. Ja przynajmniej mogę wypić, bo nie muszę być kierowcą i do łóżka w razie co nie daleko ;)

malgos741, Parka, mysza1975, megan8 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My tez z mezem siedzimy sami w domu ale dobrze mi z tym ,mam nawet szampana bezalkoholowego.U mnie na wsi dzieciaki od poludnia strzelaja petardami i innymi wynalazkami dobrze ze moje psy z natury nie boja sie strzalow .Ja to ogolnie uwielbiam fajerwerki ale w tym roku sobie odpuscilam.Zadzwonil moj syn(nic nie wie o ciazy)-mama gdzie idziecie na party ,ja -nigdzie ,on-nie wierze,ja naprawde,on-i co moze jeszcze nic nie pijesz ,ja-nie nic ,on-jestes w ciazy?,ja -nie !to ze nie pije nie oznacza ciazy,on-przeciez Ty zawsze szukasz okazji zeby sobie lyknac,wiec napewno to ciaza,ja-musze konczyc bo slabo Cie slysze. to mnie gowniarz przejzal.

samira, Iwone, malgos741, Bursztyn, Niuta, grosza, Myszonek, Mango, Parka, Kate 75, gosia7122, mysza1975, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak wasze pieski musza brac jakies uspakajacze?

Iwone lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    My tez z mezem siedzimy sami w domu ale dobrze mi z tym ,mam nawet szampana bezalkoholowego.U mnie na wsi dzieciaki od poludnia strzelaja petardami i innymi wynalazkami dobrze ze moje psy z natury nie boja sie strzalow .Ja to ogolnie uwielbiam fajerwerki ale w tym roku sobie odpuscilam.Zadzwonil moj syn(nic nie wie o ciazy)-mama gdzie idziecie na party ,ja -nigdzie ,on-nie wierze,ja naprawde,on-i co moze jeszcze nic nie pijesz ,ja-nie nic ,on-jestes w ciazy?,ja -nie !to ze nie pije nie oznacza ciazy,on-przeciez Ty zawsze szukasz okazji zeby sobie lyknac,wiec napewno to ciaza,ja-musze konczyc bo slabo Cie slysze. to mnie gowniarz przejzal.
    hehe
    Ania masz mądrego syna :)

anna maria, malgos741, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    A jak wasze pieski musza brac jakies uspakajacze?
    nie wiem czy coś pomoże.

właśnie przypomniałaś mi o moim kocie. Jest w piwnicy i będę musiała coś z nim zrobić. Tzn wpuścić do domu.

anna maria, Parka, megan8 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    nie wiem czy coś pomoże.

właśnie przypomniałaś mi o moim kocie. Jest w piwnicy i będę musiała coś z nim zrobić. Tzn wpuścić do domu.
    Wiem ze moja znajoma dawala swojemu pieskowi relanium i dzialalo,moja siostra tez ma kota ,ale on sie urodzil gluchy wiec nie ma z nim problemu;-)

Iwone lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2013, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://magia-swiat.web21.pl/wp-content/uploads/2013/12/Do-Siego-Roku-ekartka-gif-animowany-ewcia417.gif

Iwone lubi tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My nie mamy pieska,ale u moich rodziców jak mieliśmy to trochę się bał strzelania. Chyba większość zwierząt się boi.

No to syn Cię wyczaił :) AnnaMaria

anna maria, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirka masz jeszcze makówki?

Ja dziś wymyśliłam- zostały mi ze świąt i je zamroziłam. Dziś sobie o nich przypomniałam i odmroziłam i polałam je adwokatem. Pychaaaa :) :) :)

Ps. ale jutro będę miała kaca ;)

samira, Bursztyn, Parka, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    My nie mamy pieska,ale u moich rodziców jak mieliśmy to trochę się bał strzelania. Chyba większość zwierząt się boi.

No to syn Cię wyczaił :) AnnaMaria
    No wyczail mnie,my mu powiemy troche pozniej ,po ostatniej stracie boje sie mowic tak wczesnie,wiec jak sie uda to dopiero powiemy w 12 ,13 tyg.

Andzia33 lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasne, lepiej troszę poczekac.

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2013, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Samirka masz jeszcze makówki?

Ja dziś wymyśliłam- zostały mi ze świąt i je zamroziłam. Dziś sobie o nich przypomniałam i odmroziłam i polałam je adwokatem. Pychaaaa :) :) :)

Ps. ale jutro będę miała kaca ;)
    makówki skończyły nam się w niedzielę :P

Iwone lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2013, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny jak wstawiacie tu gify i obrazki bo ja za Chiny nie daje rady wrr...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2013, 21:24

Iwone lubi tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirka wstawiasz kod np ze stronki

https://www.picgifs.com/name-graphics/ivonne/

klikasz w obrazek i masz 3 kody

kopiujesz i wklejasz 1
    (BB code: (forum, guestbook or profile)

name-graphics-ivonne-447760.gif

Jeśli nie znasz angielskiego to polecam wchodzić na stronkę z przeglądarki explorer i dajesz tłumaczenie strony. Wtedy łatwiej się poruszać w necie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2013, 21:34

samira, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2013, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki ,spróbuję :)

Iwone lubi tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    No wyczail mnie,my mu powiemy troche pozniej ,po ostatniej stracie boje sie mowic tak wczesnie,wiec jak sie uda to dopiero powiemy w 12 ,13 tyg.
    Syn i tak już wie :)

Andzia33 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2013, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    picgifs-happy-new-year-0193355.gif

Iwone, mysza1975, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja na imprezie ale w pracy i tak sobie do was zaglądam. To jest dobre w tej pracy że można dobrze zjeść. ;-)

megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
‹‹ 1992 1993 1994 1995 1996 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ