35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:nie mieszam alkoholu, szczerze mowiac, nie odkorkowalam, calej butelki i tak nie wypilabym, wiec wole przyladowac z grubej rury a mniejsza iloscia.
bardzo rozsądnie
ja miałam taka metode żeby przed snem wypić z 3,4 szklanki wody przegotowanej- kaca praktycznie nie maParka lubi tę wiadomość
-
no widzę Panie zaczęły oblewać nowy rok
a ja bez alko bo drajwer jestem dziś
wrócę do domku ok 5.40 rano.
Na kaca alka prim jest najlepszy przetestowałam na mężu bo ja nigdy kaca nie miałam.Iwone, Bursztyn, samira, Mango, Parka, megan8 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Jakoś tak mi nawet nie żal że nigdzie nie poszliśmy, bo dziś przynajmniej mogę sobie podrinkować. Za to w lutym idziemy na zabawę oddziałową i wtedy sobie odbiję, ale nie popiję, bo będę musiała wracać jako kierowca.
Bursztyn, malgos741, EwaT, samira, Parka, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Jakoś tak mi nawet nie żal że nigdzie nie poszliśmy, bo dziś przynajmniej mogę sobie podrinkować. Za to w lutym idziemy na zabawę oddziałową i wtedy sobie odbiję, ale nie popiję, bo będę musiała wracać jako kierowca.
Iwone, EwaT, Parka lubią tę wiadomość
-
a ja bym chciała choć jednego sylwka zostać w domu a nie od 13 lat gramy na imprezie dobre tylko w tym wszystkim jest to że inni wydają na sylwka a ja zarabiam w sylwka
Iwone, samira, Mango, Parka, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 wrote:no widzę Panie zaczęły oblewać nowy rok
a ja bez alko bo drajwer jestem dziś
wrócę do domku ok 5.40 rano.
Na kaca alka prim jest najlepszy przetestowałam na mężu bo ja nigdy kaca nie miałam.
ale żołąd po nim nawalaBursztyn lubi tę wiadomość
-
my zawsze sylwka odbijamy po sylwku czyli przychodzimy do domku dwa piwka i jesteśmy ululani
i w kimono
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2013, 23:25
Iwone, EwaT lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnyJa tez na domowej imprezce, towarzystwo poszlo "na miasto" a ja do lozka . Wypilam trzy drinusie wodka z kola i wyciskana cytryna . Kaca nie bedzie. Towarzystwo mocno zabawowe a ja marze o podusi .
Mowisz Ewo ze na kaca najlepsza praca?
No to trzymajcie sie w nowym roku! Czekam na godzine zero ale Marfeusz mnie meczy i do siebie wola.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2013, 23:51
malgos741, Iwone, EwaT, samira, Bursztyn, Parka, Alis, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
no dziewczynki zostało 10 min do nowego roku żeganamy stary pa pa
Iwone, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Wszystkiego najlepszego
Iwone, Niuta, Bursztyn, Parka, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
życze wszystkim forumowiczkom aby znalazły siłę i determinację w walce o swoją własną bajkę na tej planecie
oby nam się wiodło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Iwone, malgos741, Niuta, samira, Bursztyn, polarmiś, Parka, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość