X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepszego w Nowym Roku :)

U mnie od dzisiaj zaczął się 5 miesiąc :P , czyli 18 tydzień

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2014, 09:53

anna maria, ania.g, inessa, Viv78, Myszonek, Bursztyn, Parka, bliska77, Kate 75, Iwone, gosia7122, malgos741, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Ci to szybko poszlo a umnie sie dzisiaj zaczal 8 tydz.Twoj synek jest rowne 10 tyg,starszy od mojej albo mojego dzidziusa:-)
    caffe wrote:
    Najlepszego w Nowym Roku :)

U mnie od dzisiaj zaczął się 5 miesiąc :P , czyli 18 tydzień

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2014, 10:18

caffe, inessa, Viv78, Myszonek, Parka, bliska77, gosia7122, malgos741, Andzia33, efcia lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Ale Ci to szybko poszlo a umnie sie dzisiaj zaczal 8 tydz.Twoj synek jest rowne 10 tyg,starszy od mojej albo mojego dzidziusa:-)
    Tobie też szybko pójdzie :) Może czas wolniej lecie gdy się siedzi w domu, ale jak się pracuje to tylko się zauważa, że już kolejny tydzień minął.
    Zobaczę czy te wyliczanki się nie zmienią, bo wiadomo, na każdym usg jest inaczej więc mogę albo się cofnąć albo dodać kilka dni :)

8 tydzień to już nie tak mało :) Jeszcze ze 3 i będzie trochę bezpieczniej :)

Ja nie miałam mdłości, więc jakoś specjalnie tej ciąży nie odczułam i w sumie dalej nie czuję się w ciąży :) Żyję na obrotach takich jak dotychczas :)

anna maria, inessa, Mango, Parka, bliska77, gosia7122, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brak mdlosci powiem szczerze pozazdroscic ,one mnie naprawde mecza od wczesnych godzinn porannych no ale co zrobic ,z synem wogole nic nie odczuwalam ,a teraz te dwie ciaze to jest jakas masakra.Dzisiaj mi sie snilo moje dziecko mialo juz tak okolo 6 miesiecy dawalam mu obiadek,bylo takie sliczne.Piekny Noworoczny sen

EwaT, caffe, samira, polarmiś, inessa, Mango, Bursztyn, Parka, bliska77, Iwone, gosia7122, malgos741, mysza1975, Andzia33, efcia lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Brak mdlosci powiem szczerze pozazdroscic ,one mnie naprawde mecza od wczesnych godzinn porannych no ale co zrobic ,z synem wogole nic nie odczuwalam ,a teraz te dwie ciaze to jest jakas masakra.Dzisiaj mi sie snilo moje dziecko mialo juz tak okolo 6 miesiecy dawalam mu obiadek,bylo takie sliczne.Piekny Noworoczny sen
    Mdłości to dobry objaw, świadczy o wysokim poziomie progesteronu i innych "pozytywnych" hormonów.
    Jeśli nie ma mdłości to nie oznacza, ze coś się złego dzieje. Jednak gdy są, to jest bardzo dobrze.
    Mnie lekarza zawsze pytał czy mam mdłości.

anna maria, inessa, Bursztyn, Parka, bliska77, gosia7122, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Mdłości to dobry objaw, świadczy o wysokim poziomie progesteronu i innych "pozytywnych" hormonów.
    Jeśli nie ma mdłości to nie oznacza, ze coś się złego dzieje. Jednak gdy są, to jest bardzo dobrze.
    Mnie lekarza zawsze pytał czy mam mdłości.
    No nie wiem bo ja maialam przez 3 miesiace od rana do nocy mdlosci i b. Kiepski progesteron - no ale moze przez to ze suplementowalam duze dawki byl wyzszy i stad te mdlosci.

anna maria, inessa, Parka, bliska77, Kate 75, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze wlasnie nie wiem jak to jest w ostatiej ciazy tez mialam potworne mdlosci i w 12 tyg dziecko zmarlo.Teraz biore caly czas Progesteron 2 rano 2 wieczorem i mam nadzieje ze nic sie nie wydazy,(jednak srach pozostaje)
    polarmiś wrote:
    No nie wiem bo ja maialam przez 3 miesiace od rana do nocy mdlosci i b. Kiepski progesteron - no ale moze przez to ze suplementowalam duze dawki byl wyzszy i stad te mdlosci.

polarmiś, Parka, bliska77, Iwone, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny czy ktoras miala dzisiaj miec wynik bety ?czy mi sie cos pomylilo?jezeli tak to naprowadzcie mnie na prosta.

inessa, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w Nowym Roku.
    Poszłam spać ok 3 rano. Moje psy były oszalałe ze strachu. Niestety po środkach uspokajających wymiotują. Więc trzeba było głaskać i jeszcze raz głaskać. Doszedł mi nowy objaw ciążowy bieganie do toalety na siusiu. Także powoli się rozkręcam w końcu to dopiero 6tc i 2d.
    Miłego dnia :)

inessa, anna maria, grosza, Bursztyn, Mango, Parka, bliska77, EwaT, Iwone, malgos741, Andzia33, efcia lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane moje ja jeszcze w łóżku ale bym spała i spała :P za to cycki masakra ja nie moge spać nawet na boku tak mnie bolą jeszcze takiego bólu nigdy nie miałam a maz sie śmieje,ze wygladają jakby ciągle były w podnieceniu :P :P :P
    Mdłosci na razie mam ale tylko po luteinie :P
    A i test nadal ma lekkie dwie kreski ale są ;-)

Kochane mam wielką nadzieję,że ten Nowy Rok bedzie bardzo szczęśliwy dla każdej z nas moje kochane <3 <3 <3
    U nas jest mróz i mgła chwilami przebija słoneczko mam nadzieje,ze w końcu zacznie padać śnieg :)

samira, anna maria, Viv78, Myszonek, grosza, Bursztyn, Mango, Parka, bliska77, Kate 75, Pusurek, EwaT, Niuta, Iwone, gosia7122, malgos741, mysza1975, caffe, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z cyckami mam to samo z mich malych brzoskwinek zrobily sie pomarancza;-)
    inessa wrote:
    Hej kochane moje ja jeszcze w łóżku ale bym spała i spała :P za to cycki masakra ja nie moge spać nawet na boku tak mnie bolą jeszcze takiego bólu nigdy nie miałam a maz sie śmieje,ze wygladają jakby ciągle były w podnieceniu :P :P :P
    Mdłosci na razie mam ale tylko po luteinie :P
    A i test nadal ma lekkie dwie kreski ale są ;-)

Kochane mam wielką nadzieję,że ten Nowy Rok bedzie bardzo szczęśliwy dla każdej z nas moje kochane <3 <3 <3
    U nas jest mróz i mgła chwilami przebija słoneczko mam nadzieje,ze w końcu zacznie padać śnieg :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2014, 11:09

inessa, Mango, gosia7122, malgos741, caffe, efcia lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśne Kate robiła bete !!! hej hej gdzie jesteś :D

samira, Parka, bliska77, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa ciesze sie ze wszystko ok. Lez i nie przemeczaj sie . Oby tak do sierpnia- bedziesz miala male lwiatko!
    U mnie temperatura rano 37,1, teraz mierzylam i 37, 6 - podniecajace ale nie wiem czy to nie przez noge. Nie moge
    Sprawdzic sikancem bo nie mam testow. No coz musze czekac do jutra. Jak nie przyjdzie malpa to moze podskocze do apteki. Byly by jaja jakby sie okazalo ze sie udalo i to dokladnie za Iness:-) jak poprzednio.

samira, inessa, grosza, anna maria, Bursztyn, Mango, Parka, bliska77, Kate 75, Iwone, gosia7122, malgos741, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    POlarmiś wiesz,ze to byłoby wspaniale :D :D :D
    ojej jakbym sie cieszyła :D :D :D
    ja mam 37,08 po spaniu bez wstawania :)
    To czekam na jutrzejszy test kochana :)
    Ja jutro na bete i tego sie najbardziej boje,zę tu nic nie wyjdzie ale cóż nastawiam sie na to,ze co ma być to bedzie.
    W CIebie wierze kochana :D

Myszonek, samira, polarmiś, Parka, bliska77, Kate 75, malgos741, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w Nowym Roku :)
    inessa wrote:
    Ja jutro na bete i tego sie najbardziej boje,zę tu nic nie wyjdzie ale cóż nastawiam sie na to,ze co ma być to bedzie.
    :D
    I to mi się podoba :)

inessa, anna maria, bliska77, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie tez nie nastawiam ale bylabym szczesliwa !!!

Myszonek, inessa, anna maria, Parka, bliska77, Kate 75, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęścia, zdrowia, wszelkiej pomyślności oraz spełnienia najskrytszych marzeń w Nowym 2014 Roku dla wszystkich życzy Kasia

857804f5hambg3zw.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2014, 11:56

samira, Myszonek, anna maria, inessa, bliska77, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate :)
    Budujesz napięcie :

muszę uważać, bo komp mi się przegrzeje :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2014, 11:59

anna maria, inessa, Bursztyn, Parka, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla zainteresowanych top news: Orzeł upadł i cienia rzucać już nie będzie. ;)
    Takie tragikomiczne zakończenie starego roku postanowiłam uczcić co wykonałam dość sumiennie, ja jednak gazowanych napojów nie lubię zwłaszcza w połączeniu z wysokoprocentowym trunkiem, ale to stwierdzam dopiero po fakcie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2014, 12:01

Myszonek, anna maria, inessa, Bursztyn, Parka, Viv78, polarmiś, bliska77, Pusurek, EwaT, Iwone, ania.g, malgos741, mysza1975, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    Takie tragikomiczne zakończenie starego roku postanowiłam uczcić co wykonałam dość sumiennie, ja jednak gazowanych napojów nie lubię zwłaszcza w połączeniu z wysokoprocentowym trunkiem, ale to stwierdzam dopiero po fakcie :)

ojoj - kurczę, że też człowiek codziennie musi się uczyć czegoś nowego o sobie :P Przytulaśki ode mnie :)

Co do orłów - to my jakoś nie w tą stronę poszłyśmy - zamiast szukać orłów - powinnyśmy przejechać się do Przemyśla - tam 80 bocianów zostało ;)

anna maria, inessa, Parka, bliska77, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 1996 1997 1998 1999 2000 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ