X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam test z allegro bo tani ale nie mam do nich do końca zaufania bo ostatnio mi pokazały ledwo cienką drugą kreske i to o czułości 10 a test z apteki o 25 pokazał piękną drugą kreche. Teraz mam z allegro o czułosci dziwnej bo 20 pokazuje drugą kreske ale słabą ( wcześnie jeszcze jest u mnie wiec moze dlatego ) ale widoczna jest góra po 3 minutach nawet nie.

Aga i coś robiłaś z tym ?
    bo mnie nawet już w biustonoszu masakrycznie bolą a po luteinie chyba coraz bardziej boli ale cóż trzeba przeżyć ;-) ;-) :D

samira, Parka, Lucky, EwaT, Niuta, Myszonek, bliska77, malgos741, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam nadzieję ze zagrają Marsz Radeckiego ,uwielbiam ten utwór ,jest taki podniosły i piękny :)

inessa, Lucky, Myszonek lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierwszy raz sylwka spędziłam w domu..tzn poszliśmy do moich rodziców, bo blisko mieszkają ale to jak u siebie w domu. Razem z moim pieskiem, który od remontu jest u rodziców.. Miałam okazje przekonać się jak znosi petardy. Był przygnębiony, ale nie panikowal. Wczoraj do późnej godziny s składaliśmy sypialnię więc pierwsza noc na nowym ogromnym łóżku. Nareszcie.

samira, Parka, inessa, Lucky, Kate 75, polarmiś, Myszonek, Iwone, Mango, malgos741, mysza1975, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Kate 75 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Witajcie...
    Chciałabym sprostować co oznacza orła cień, bo znowu jakaś moja głupota jest używana na forum ;-)
    Bzykoserca się przyjęły :-)
    Orła cień oznacza, że na teście nie widać nic kompletnie a nie, że jest cień cienia, bo cień cienia to już coś.
    O!

Nie czepiała bym się szczegółów, czy widać coś lub nic czy cień cienia, jeżeli był nawet cień a ciąży nie ma to jest właśnie orła cień ;)

Test robiłam pepino paskowy o czułości 10, ale to był cień cienia odczytany po ok. 2,5 godzinie dopiero, wiec złej opinii robić nie będę bo wg instrukcji nie działałam i w czasie 5 min nie wiem co było, bo przespałam ten wiekopomny moment.

Lucky, samira, inessa, Parka, Myszonek, bliska77, Reni, malgos741, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie pokazali pomnik Straussa byłam dwa razy na wycieczce w Wiedniu ale pod pomnik nie zaszłam jeszcze ;)

Lucky, inessa, Parka, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam panie w nowym roku
    poszaleliśmy ze znajomymi
    z odsypianiem słabiej mi poszło
    szukam potwierdzeń ostatnich ciążowych newsów

wszystkiego dobrego kobiety!

inessa, Kate 75, samira, Iwone, bliska77, malgos741, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    mam nadzieję ze zagrają Marsz Radeckiego ,uwielbiam ten utwór ,jest taki podniosły i piękny :)
    I zawsze wtedy publiczność w rytm klaszcze. Też go lubię :)

inessa, samira, Pusurek lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak te pary cudnie tańczą łał :)
    Ja też lubie Marsz Radeckiego :D

samira, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będzie teraz :)

Pusurek, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a kwiaty jakie piękne :D

inessa, Pusurek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzied dobry noworocznie, my tez ogladamy koncert, przed chwila mignela zona Stinga, nie wiem czy tez byl, czy przyleciala sobie sama :)

inessa, samira, Myszonek, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lubię tego dyrygenta,fajny człowiek :)

Parka, inessa lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Ja mam test z allegro bo tani ale nie mam do nich do końca zaufania bo ostatnio mi pokazały ledwo cienką drugą kreske i to o czułości 10 a test z apteki o 25 pokazał piękną drugą kreche. Teraz mam z allegro o czułosci dziwnej bo 20 pokazuje drugą kreske ale słabą ( wcześnie jeszcze jest u mnie wiec moze dlatego ) ale widoczna jest góra po 3 minutach nawet nie.

Aga i coś robiłaś z tym ?
    bo mnie nawet już w biustonoszu masakrycznie bolą a po luteinie chyba coraz bardziej boli ale cóż trzeba przeżyć ;-) ;-) :D

pilnuj luteiny Inessko!

samira, Parka, inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Lubię tego dyrygenta,fajny człowiek :)
    ur w 1942 roku - dobrze się trzyma gość.

samira, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra zmykamy do mamusi na obiadek :P ale blisko bo na przeciwko :)

inessa, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smacznego :)

inessa, samira lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Kate 75 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spadam dziewczęta do lasu, trzeba jakoś uczcić Nowy Rok i spalić tego sprita z whisky, a po za tym jaki pierwszy rok taki cały rok więc biorę kijki, męża i psa na noworoczny trening, tym bardziej, że na obiad mamy lasagne z wczoraj, a to danie dietetyczne nie jest :)

Pusurek, Niuta, Myszonek, inessa, EwaT, Mango, bliska77, samira, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my zaraz do teściów, bo T, tato ma imieniny dziś.
    ale chce mi się spać :(

inessa, Mango, caffe lubią tę wiadomość

• Niuta Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój nowy rok mija leniwe. Pogadałam na skype z M i kazał mi przeprogramować dekoder żeby znaleźć nowy kanał TVN 24 BiS.
    O 17 ma być reportaż z Afganu i oczywiście muszę go zobaczyć. A że nie lubię kolejności kanałów jaką mi nc narzuca więc czeka mnie teraz ich mozolne przekładanie :-(
    A do tego wszystkiego przeczytałam info o kobiecie w 9 miesiącu którą w nocy potrącił samochód. A do tego miała 2 promile. Normalnie szok! Jak można w ciąży tyle pić?! W każdym razie ona zmarła a lekarze walczą o życie dziecka. Smutny początek roku dla tego maluszka...

Bursztyn, inessa, bliska77, samira, malgos741, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Noworocznie!

Wyspałam się za wszystkie czasy. Już nie pamiętam kiedy pospałam do popołudnia. Kaca nie mam, głowa też mnie nie boli, nie jest źle :)

Myszonek, EwaT, inessa, Mango, bliska77, caffe lubią tę wiadomość

‹‹ 1998 1999 2000 2001 2002 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ