35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa mam test z allegro bo tani ale nie mam do nich do końca zaufania bo ostatnio mi pokazały ledwo cienką drugą kreske i to o czułości 10 a test z apteki o 25 pokazał piękną drugą kreche. Teraz mam z allegro o czułosci dziwnej bo 20 pokazuje drugą kreske ale słabą ( wcześnie jeszcze jest u mnie wiec moze dlatego ) ale widoczna jest góra po 3 minutach nawet nie.
Aga i coś robiłaś z tym ?
bo mnie nawet już w biustonoszu masakrycznie bolą a po luteinie chyba coraz bardziej boli ale cóż trzeba przeżyć

nick nieaktualny, Parka, Lucky, EwaT, Niuta, Myszonek, nick nieaktualny, malgos741, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja pierwszy raz sylwka spędziłam w domu..tzn poszliśmy do moich rodziców, bo blisko mieszkają ale to jak u siebie w domu. Razem z moim pieskiem, który od remontu jest u rodziców.. Miałam okazje przekonać się jak znosi petardy. Był przygnębiony, ale nie panikowal. Wczoraj do późnej godziny s składaliśmy sypialnię więc pierwsza noc na nowym ogromnym łóżku. Nareszcie.
nick nieaktualny, Parka, nick nieaktualny, Lucky, Kate 75, nick nieaktualny, Myszonek, Iwone, Mango, malgos741, mysza1975, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Witajcie...
Chciałabym sprostować co oznacza orła cień, bo znowu jakaś moja głupota jest używana na forum
Bzykoserca się przyjęły
Orła cień oznacza, że na teście nie widać nic kompletnie a nie, że jest cień cienia, bo cień cienia to już coś.
O!
Nie czepiała bym się szczegółów, czy widać coś lub nic czy cień cienia, jeżeli był nawet cień a ciąży nie ma to jest właśnie orła cień
Test robiłam pepino paskowy o czułości 10, ale to był cień cienia odczytany po ok. 2,5 godzinie dopiero, wiec złej opinii robić nie będę bo wg instrukcji nie działałam i w czasie 5 min nie wiem co było, bo przespałam ten wiekopomny moment.
Lucky, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Parka, Myszonek, nick nieaktualny, Reni, malgos741, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam panie w nowym roku
poszaleliśmy ze znajomymi
z odsypianiem słabiej mi poszło
szukam potwierdzeń ostatnich ciążowych newsów
wszystkiego dobrego kobiety!
nick nieaktualny, Kate 75, nick nieaktualny, Iwone, nick nieaktualny, malgos741, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Ja mam test z allegro bo tani ale nie mam do nich do końca zaufania bo ostatnio mi pokazały ledwo cienką drugą kreske i to o czułości 10 a test z apteki o 25 pokazał piękną drugą kreche. Teraz mam z allegro o czułosci dziwnej bo 20 pokazuje drugą kreske ale słabą ( wcześnie jeszcze jest u mnie wiec moze dlatego ) ale widoczna jest góra po 3 minutach nawet nie.
Aga i coś robiłaś z tym ?
bo mnie nawet już w biustonoszu masakrycznie bolą a po luteinie chyba coraz bardziej boli ale cóż trzeba przeżyć

pilnuj luteiny Inessko!
nick nieaktualny, Parka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Spadam dziewczęta do lasu, trzeba jakoś uczcić Nowy Rok i spalić tego sprita z whisky, a po za tym jaki pierwszy rok taki cały rok więc biorę kijki, męża i psa na noworoczny trening, tym bardziej, że na obiad mamy lasagne z wczoraj, a to danie dietetyczne nie jest
nick nieaktualny, Niuta, Myszonek, nick nieaktualny, EwaT, Mango, nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
A mój nowy rok mija leniwe. Pogadałam na skype z M i kazał mi przeprogramować dekoder żeby znaleźć nowy kanał TVN 24 BiS.
O 17 ma być reportaż z Afganu i oczywiście muszę go zobaczyć. A że nie lubię kolejności kanałów jaką mi nc narzuca więc czeka mnie teraz ich mozolne przekładanie
A do tego wszystkiego przeczytałam info o kobiecie w 9 miesiącu którą w nocy potrącił samochód. A do tego miała 2 promile. Normalnie szok! Jak można w ciąży tyle pić?! W każdym razie ona zmarła a lekarze walczą o życie dziecka. Smutny początek roku dla tego maluszka...
Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards

ale blisko bo na przeciwko