35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa mam test z allegro bo tani ale nie mam do nich do końca zaufania bo ostatnio mi pokazały ledwo cienką drugą kreske i to o czułości 10 a test z apteki o 25 pokazał piękną drugą kreche. Teraz mam z allegro o czułosci dziwnej bo 20 pokazuje drugą kreske ale słabą ( wcześnie jeszcze jest u mnie wiec moze dlatego ) ale widoczna jest góra po 3 minutach nawet nie.
Aga i coś robiłaś z tym ?
bo mnie nawet już w biustonoszu masakrycznie bolą a po luteinie chyba coraz bardziej boli ale cóż trzeba przeżyć
samira, Parka, Lucky, EwaT, Niuta, Myszonek, bliska77, malgos741, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja pierwszy raz sylwka spędziłam w domu..tzn poszliśmy do moich rodziców, bo blisko mieszkają ale to jak u siebie w domu. Razem z moim pieskiem, który od remontu jest u rodziców.. Miałam okazje przekonać się jak znosi petardy. Był przygnębiony, ale nie panikowal. Wczoraj do późnej godziny s składaliśmy sypialnię więc pierwsza noc na nowym ogromnym łóżku. Nareszcie.
samira, Parka, inessa, Lucky, Kate 75, polarmiś, Myszonek, Iwone, Mango, malgos741, mysza1975, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Witajcie...
Chciałabym sprostować co oznacza orła cień, bo znowu jakaś moja głupota jest używana na forum
Bzykoserca się przyjęły
Orła cień oznacza, że na teście nie widać nic kompletnie a nie, że jest cień cienia, bo cień cienia to już coś.
O!
Nie czepiała bym się szczegółów, czy widać coś lub nic czy cień cienia, jeżeli był nawet cień a ciąży nie ma to jest właśnie orła cień
Test robiłam pepino paskowy o czułości 10, ale to był cień cienia odczytany po ok. 2,5 godzinie dopiero, wiec złej opinii robić nie będę bo wg instrukcji nie działałam i w czasie 5 min nie wiem co było, bo przespałam ten wiekopomny moment.Lucky, samira, inessa, Parka, Myszonek, bliska77, Reni, malgos741, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Ja mam test z allegro bo tani ale nie mam do nich do końca zaufania bo ostatnio mi pokazały ledwo cienką drugą kreske i to o czułości 10 a test z apteki o 25 pokazał piękną drugą kreche. Teraz mam z allegro o czułosci dziwnej bo 20 pokazuje drugą kreske ale słabą ( wcześnie jeszcze jest u mnie wiec moze dlatego ) ale widoczna jest góra po 3 minutach nawet nie.
Aga i coś robiłaś z tym ?
bo mnie nawet już w biustonoszu masakrycznie bolą a po luteinie chyba coraz bardziej boli ale cóż trzeba przeżyć
pilnuj luteiny Inessko!samira, Parka, inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Spadam dziewczęta do lasu, trzeba jakoś uczcić Nowy Rok i spalić tego sprita z whisky, a po za tym jaki pierwszy rok taki cały rok więc biorę kijki, męża i psa na noworoczny trening, tym bardziej, że na obiad mamy lasagne z wczoraj, a to danie dietetyczne nie jest
Pusurek, Niuta, Myszonek, inessa, EwaT, Mango, bliska77, samira, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
A mój nowy rok mija leniwe. Pogadałam na skype z M i kazał mi przeprogramować dekoder żeby znaleźć nowy kanał TVN 24 BiS.
O 17 ma być reportaż z Afganu i oczywiście muszę go zobaczyć. A że nie lubię kolejności kanałów jaką mi nc narzuca więc czeka mnie teraz ich mozolne przekładanie
A do tego wszystkiego przeczytałam info o kobiecie w 9 miesiącu którą w nocy potrącił samochód. A do tego miała 2 promile. Normalnie szok! Jak można w ciąży tyle pić?! W każdym razie ona zmarła a lekarze walczą o życie dziecka. Smutny początek roku dla tego maluszka...Bursztyn, inessa, bliska77, samira, malgos741, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards