35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mozna powiedziec ze czas Bozego Narodzenia i koncowka Roku byly bardzo owocne
jedna ciaza za druga
Mam nadzieje, ze ten caly nowy rok rowniez bedzie rownie efektywny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2014, 17:21
samira, inessa, polarmiś, bliska77, grosza, Lucky, Mango, Iwone, mysza1975, gosia7122, malgos741, Olena, Bozia3, Andzia33, efcia lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:Do lekarza idę 8 stycznia i to dla mnie kolejny stres bo jak byłam w poprzedniej ciązy to właśnie na pierwszej wizycie nie było akcji serca i wiadomo jak to się skończyło.
inessa, bliska77, Lucky, gosia7122, dojrzała, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzisiaj tu teraz taka cisza,ze szok
chyba leczycie albo kaca albo odpoczywacie po SYlwestrze w inny sposób
Polarmiś jak Twoja noga?
Bursztynku lepiej już troche ? (chodzi mi o nerwy na meża)Bursztyn, samira, bliska77, Lucky, malgos741 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Dzisiaj tu teraz taka cisza,ze szok
chyba leczycie albo kaca albo odpoczywacie po SYlwestrze w inny sposób
Polarmiś jak Twoja noga?
Bursztynku lepiej już troche ? (chodzi mi o nerwy na meża)mam zamiar kupic mieszkanie, wiec zajelam sie przegladaniem ofert. Chcialabym, zeby ten rok przyniosl cos dobrego, ale szczesciu tez trzeba pomoc
Idziesz jutro na bete?
Myszonek, inessa, Lucky, Iwone, EwaT, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak mam isc chociaz nie wiem czy i tak nie za wczesnie jutro ale ide.
A mieszkanie to super,widze,że troche dziewcząt kupuje włąsne mieszkanka - super
Bursztynku mam nadzieje,ze do niego wkońću coś dotrze i zobaczy jaką ma wspaniałą żone i że życie to nie tylko praca i kasa. BuziakiBursztyn, Myszonek, bliska77, Lucky, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Tak mam isc chociaz nie wiem czy i tak nie za wczesnie jutro ale ide.
A mieszkanie to super,widze,że troche dziewcząt kupuje włąsne mieszkanka - super
Bursztynku mam nadzieje,ze do niego wkońću coś dotrze i zobaczy jaką ma wspaniałą żone i że życie to nie tylko praca i kasa. Buziaki
trzymam kciuki jutro za bete
Myszonek, inessa, bliska77, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mnie dziś brzuch nap od @ niedospana jednak jestem wróciliśmy przed 3 choć rano nie mogłam spać i wstałam o 9 jakiś dziwnie leniwy był to dzień
Ineska myślami jestem z Tobą cały czas buziaki
Bursztyn ale ty chcesz dla Was kupić mieszkanko rozumiemMyszonek, Lucky, inessa, bliska77, gosia7122, caffe, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Inesso trzymam mocno kciuki za wysoką betę
Gosiu, nie denerwuj się, ja wiem że łatwo powiedzieć, ale postaraj się czymś zając myśli, poprzeglądaj strony o dekorowaniu domu, nowe przepisy kulinarne, cokolwiek. Na ból brzucha bierz nospę, możesz co kilka godzin tę słabszą dostępną bez recepty i opanuj negatywne myśli. Wiem, ze będzie dobrze
Bursztynie, ale z Ciebie waleczna kobietka, no ale pewnie tak musisz, też by mnie brały nerwy na faceta którego ciągle nie ma, szczególnie ze względu na plany dziecioweTeż jestem ciekawa (ale nie ciekawska) czy to mieszkanko dla Ciebie czy dla Was
Grosza, ależ nowy będzie jeszcze lepszy niż stary, bo z rozpędu zaciążymy wszystkie!Mango, inessa, bliska77, samira, mysza1975, gosia7122, caffe, Bursztyn, malgos741, grosza, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
My Sylwester też w domu. Dalej trzyma mnie bojowy nastrój. Mój M poprosił żeby mu dać jeszcze 2 dni, bo już wczoraj chciałam go spakować. Ok, dwa dni mnie nie zbawi, ale jak nic się nie zmieni to przez weekend naprawdę to zrobię.
EwaT, inessa, caffe, Kate 75, Bursztyn, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość