35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Niuta wrote:A mój nowy rok mija leniwe. Pogadałam na skype z M i kazał mi przeprogramować dekoder żeby znaleźć nowy kanał TVN 24 BiS.
O 17 ma być reportaż z Afganu i oczywiście muszę go zobaczyć. A że nie lubię kolejności kanałów jaką mi nc narzuca więc czeka mnie teraz ich mozolne przekładanie
A do tego wszystkiego przeczytałam info o kobiecie w 9 miesiącu którą w nocy potrącił samochód. A do tego miała 2 promile. Normalnie szok! Jak można w ciąży tyle pić?! W każdym razie ona zmarła a lekarze walczą o życie dziecka. Smutny początek roku dla tego maluszka...
Też czytałam o tej kobiecie - masakra.
Niuta ja przed świętami dowiedziałam sie że mój kolega tez jest w Afganie. Mogą być tam jakos razem, blisko, jak to jest?inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
no niestety tego to nie wiem, bo kontkat mamy ze soba już mizerny bo nasze drogi się trochę rozeszły, nawet nie wiedziałam ze tam jest, tylko jak wysyłam jemu zyczenia na świeta to napisał ze nie spedza w domu i wtedy sie dowiedziałam. W zasadzie pamiętamy o sobie przy zyczeniach ale kontakt mamy już słaby. wiesz jako to czasami bywa kązdego drogi się jakoś rozchodzą. Po tym jak wyprowadził się z wspolnego miasta w ktorym mieszkaliśmy.
inessa, samira, caffe lubią tę wiadomość
-
Tak, znalazłam
Teraz jak ten świstak przestawiam kanały bo muszą być tak jak ja chcęinessa, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Ja mam test z allegro bo tani ale nie mam do nich do końca zaufania bo ostatnio mi pokazały ledwo cienką drugą kreske i to o czułości 10 a test z apteki o 25 pokazał piękną drugą kreche. Teraz mam z allegro o czułosci dziwnej bo 20 pokazuje drugą kreske ale słabą ( wcześnie jeszcze jest u mnie wiec moze dlatego ) ale widoczna jest góra po 3 minutach nawet nie.
Aga i coś robiłaś z tym ?
bo mnie nawet już w biustonoszu masakrycznie bolą a po luteinie chyba coraz bardziej boli ale cóż trzeba przeżyćinessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiuta wrote:A mój nowy rok mija leniwe. Pogadałam na skype z M i kazał mi przeprogramować dekoder żeby znaleźć nowy kanał TVN 24 BiS.
O 17 ma być reportaż z Afganu i oczywiście muszę go zobaczyć. A że nie lubię kolejności kanałów jaką mi nc narzuca więc czeka mnie teraz ich mozolne przekładanie
A do tego wszystkiego przeczytałam info o kobiecie w 9 miesiącu którą w nocy potrącił samochód. A do tego miała 2 promile. Normalnie szok! Jak można w ciąży tyle pić?! W każdym razie ona zmarła a lekarze walczą o życie dziecka. Smutny początek roku dla tego maluszka...inessa, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA teraz coś dla rozweselenia towarzystwa
( tak w moich rodzinnach stronach sie mówi,starsze pokolenie głównie
)
tak sie czuje właśnie
Pyry z gzikom
Gdy podajom pyry z gzikom,
Az ze smaki slyp przymykom.
Jak so wpucne trzy talyrze
i na koniec je wyliże,
jak so poluzuje pory,
to do drzemki jestem skory.
A na to mam ochote
Szneka z glancem
Najlepszy fras dla człowieka
to poznańska z glancem szneka.
Kto ja wpucnie chociaż raz,
Ten zrozumie, co to fras!
A nie-byle jakie jadło,
Co górą weszło,
A dołem wypadło!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2014, 15:29
bliska77, samira, Mango, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMango bardziej ostatnie słowa spanie i niecheć do jedzenia a jak już to jadłabym słodkie a zagryzałabym np ogórkiem z octu
a po jedzeniu znów spanie
Ale chyba dzis taka głupia pogoda
Mango a Ty zrozumiałąś co napisałam??? Szacun wielkiWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2014, 16:05
Mango, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Kate przytulam mocno, nie smutaj się, też byłam pewna że taki cień to zapowiedź czegoś pięknego. W następnym miesiącu się uda! trzymam za Ciebie kciuki
Inessko, uważaj na siebie, niech wreszcie się spełnią marzenia. Myślę pozytywnie o Tobie, ale macie prezent na nowy rok
My wyżeramy resztki sylwestrowych sałatek, nudy w domu, bo pogoda kiepska.
Niuta u nas kablówka często zmienia ustawienia kanałów, co wkurza mnie niezmiernie, bo ja też lubię mieć swoją kolejność i wtedy też bawię się w świstakaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2014, 16:05
inessa, samira, Niuta, Kate 75, bliska77, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Mdłości to dobry objaw, świadczy o wysokim poziomie progesteronu i innych "pozytywnych" hormonów.
Jeśli nie ma mdłości to nie oznacza, ze coś się złego dzieje. Jednak gdy są, to jest bardzo dobrze.
Mnie lekarza zawsze pytał czy mam mdłości.inessa, samira, Kate 75, polarmiś, bliska77, Lucky, Iwone, caffe, Andzia33, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosiu sił życze kochana
a kiedy idziesz do lekarza???
ROzumiem CIe i nie umiem powiedzieć nie martw sie aleponoć to normalne na początku ciaży takie objawy nawet lekkie plamienie może wystapić,byle nie krwawienie ostre.
Przytulam bardzogosia7122, samira, malgos741, Kate 75, polarmiś, bliska77, Lucky, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Do lekarza idę 8 stycznia i to dla mnie kolejny stres bo jak byłam w poprzedniej ciązy to właśnie na pierwszej wizycie nie było akcji serca i wiadomo jak to się skończyło.
samira, malgos741, inessa, Kate 75, bliska77, Lucky, Iwone, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
[Oj zrozumiałam, bo chociaż w ciąży jeszcze nie jestem to zachciewajki mam rasowe
QUOTE=inessa]Mango bardziej ostatnie słowa spanie i niecheć do jedzenia a jak już to jadłabym słodkie a zagryzałabym np ogórkiem z octua po jedzeniu znów spanie
Ale chyba dzis taka głupia pogoda
Mango a Ty zrozumiałąś co napisałam??? Szacun wielki[/QUOTE]
inessa, bliska77, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Mango mi bardziej chodziło o gware poznańską ale i za tamto też podziwiam
Zapomniałaś, że Poznań oglądam codziennie, więc muszę rozumieć co do mnie mówią
))))))))))
inessa, samira, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie