X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • slash Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuta wrote:
    A mój nowy rok mija leniwe. Pogadałam na skype z M i kazał mi przeprogramować dekoder żeby znaleźć nowy kanał TVN 24 BiS.
    O 17 ma być reportaż z Afganu i oczywiście muszę go zobaczyć. A że nie lubię kolejności kanałów jaką mi nc narzuca więc czeka mnie teraz ich mozolne przekładanie :-(
    A do tego wszystkiego przeczytałam info o kobiecie w 9 miesiącu którą w nocy potrącił samochód. A do tego miała 2 promile. Normalnie szok! Jak można w ciąży tyle pić?! W każdym razie ona zmarła a lekarze walczą o życie dziecka. Smutny początek roku dla tego maluszka...

Też czytałam o tej kobiecie - masakra.
    Niuta ja przed świętami dowiedziałam sie że mój kolega tez jest w Afganie. Mogą być tam jakos razem, blisko, jak to jest?

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Niuta Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tam jest 1000 chłopa więc z tym blisko to może być różnie ;-)
    A z jakiej jednostki pojechał?

inessa lubi tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • slash Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no niestety tego to nie wiem, bo kontkat mamy ze soba już mizerny bo nasze drogi się trochę rozeszły, nawet nie wiedziałam ze tam jest, tylko jak wysyłam jemu zyczenia na świeta to napisał ze nie spedza w domu i wtedy sie dowiedziałam. W zasadzie pamiętamy o sobie przy zyczeniach ale kontakt mamy już słaby. wiesz jako to czasami bywa kązdego drogi się jakoś rozchodzą. Po tym jak wyprowadził się z wspolnego miasta w ktorym mieszkaliśmy.

inessa, samira, caffe lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I co znalazłas ten nowy kanał tvn 24 BIŚ czy bis czytałam ,że on własnie dziś pojawił się na antenie.?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2014, 14:32

inessa, Lucky lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Niuta Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, znalazłam ;-)
    Teraz jak ten świstak przestawiam kanały bo muszą być tak jak ja chcę ;-)

inessa, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate- przykro mi. Juz sie cieszylam ze sie udalo.

Ja sie lenie bo coz mozna zrobic z bolacym kolanem. Zreszta cale towarzystwo jakies skacowane a ja dogladam nasze dzieci.

Iwone, inessa, bliska77, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misku, swietnego masz tego skacowanego koguta w podpisie :)

bliska77, inessa, Lucky, Iwone lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Ja mam test z allegro bo tani ale nie mam do nich do końca zaufania bo ostatnio mi pokazały ledwo cienką drugą kreske i to o czułości 10 a test z apteki o 25 pokazał piękną drugą kreche. Teraz mam z allegro o czułosci dziwnej bo 20 pokazuje drugą kreske ale słabą ( wcześnie jeszcze jest u mnie wiec moze dlatego ) ale widoczna jest góra po 3 minutach nawet nie.

Aga i coś robiłaś z tym ?
    bo mnie nawet już w biustonoszu masakrycznie bolą a po luteinie chyba coraz bardziej boli ale cóż trzeba przeżyć ;-) ;-) :D
    Szczerze mowiac to nic, musialam przeczekac i tyle ale bol byl jedyny w swoim rodzaju...

inessa, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuta wrote:
    A mój nowy rok mija leniwe. Pogadałam na skype z M i kazał mi przeprogramować dekoder żeby znaleźć nowy kanał TVN 24 BiS.
    O 17 ma być reportaż z Afganu i oczywiście muszę go zobaczyć. A że nie lubię kolejności kanałów jaką mi nc narzuca więc czeka mnie teraz ich mozolne przekładanie :-(
    A do tego wszystkiego przeczytałam info o kobiecie w 9 miesiącu którą w nocy potrącił samochód. A do tego miała 2 promile. Normalnie szok! Jak można w ciąży tyle pić?! W każdym razie ona zmarła a lekarze walczą o życie dziecka. Smutny początek roku dla tego maluszka...
    Ten wypadek zdarzyl sie kolo mojego brata, w lodzi niestety nie jest to rzadkoscia, coz patologii wszedzie cale mnostwo

inessa, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Misku, swietnego masz tego skacowanego koguta w podpisie :)
    Na szczescie w nowy rok weszlam bez kaca . Za to obserwuje go u znajomych. Jak ja im wspolczuje. !

bliska77, inessa, Lucky, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A teraz coś dla rozweselenia towarzystwa :P ( tak w moich rodzinnach stronach sie mówi,starsze pokolenie głównie :D )
    tak sie czuje właśnie :D

Pyry z gzikom
    Gdy podajom pyry z gzikom,
    Az ze smaki slyp przymykom.
    Jak so wpucne trzy talyrze
    i na koniec je wyliże,
    jak so poluzuje pory,
    to do drzemki jestem skory.

A na to mam ochote :)

Szneka z glancem
    Najlepszy fras dla człowieka
    to poznańska z glancem szneka.
    Kto ja wpucnie chociaż raz,
    Ten zrozumie, co to fras!
    A nie-byle jakie jadło,
    Co górą weszło,
    A dołem wypadło!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2014, 15:29

bliska77, samira, Mango, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessko to Twoje smaki na dziś? Trzymam mocno <3

inessa, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2014, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango bardziej ostatnie słowa spanie i niecheć do jedzenia a jak już to jadłabym słodkie a zagryzałabym np ogórkiem z octu :P a po jedzeniu znów spanie :P
    Ale chyba dzis taka głupia pogoda :D

Mango a Ty zrozumiałąś co napisałam??? Szacun wielki :D :D :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2014, 16:05

Mango, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate przytulam mocno, nie smutaj się, też byłam pewna że taki cień to zapowiedź czegoś pięknego. W następnym miesiącu się uda! trzymam za Ciebie kciuki

Inessko, uważaj na siebie, niech wreszcie się spełnią marzenia. Myślę pozytywnie o Tobie, ale macie prezent na nowy rok

My wyżeramy resztki sylwestrowych sałatek, nudy w domu, bo pogoda kiepska.

Niuta u nas kablówka często zmienia ustawienia kanałów, co wkurza mnie niezmiernie, bo ja też lubię mieć swoją kolejność i wtedy też bawię się w świstaka ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2014, 16:05

inessa, samira, Niuta, Kate 75, bliska77, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Mdłości to dobry objaw, świadczy o wysokim poziomie progesteronu i innych "pozytywnych" hormonów.
    Jeśli nie ma mdłości to nie oznacza, ze coś się złego dzieje. Jednak gdy są, to jest bardzo dobrze.
    Mnie lekarza zawsze pytał czy mam mdłości.
    Witam dziewczyny w nowym roku ,mnie mdłości wykańczają i jeszcze straszny ślinotok mam.Najbardziej jednak się martwię bólem krzyża i bólami takimi jak na okres wczoraj to całą prawie noc przeryczałam ze strachu że znowu mi się nie uda.... wiem że może tak nie powinnam ale to silniejsze od mnie .

inessa, samira, Kate 75, polarmiś, bliska77, Lucky, Iwone, caffe, Andzia33, efcia lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiu sił życze kochana <3 a kiedy idziesz do lekarza???
    ROzumiem CIe i nie umiem powiedzieć nie martw sie ale ;-) ponoć to normalne na początku ciaży takie objawy nawet lekkie plamienie może wystapić,byle nie krwawienie ostre.
    Przytulam bardzo <3

gosia7122, samira, malgos741, Kate 75, polarmiś, bliska77, Lucky, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do lekarza idę 8 stycznia i to dla mnie kolejny stres bo jak byłam w poprzedniej ciązy to właśnie na pierwszej wizycie nie było akcji serca i wiadomo jak to się skończyło.

samira, malgos741, inessa, Kate 75, bliska77, Lucky, Iwone, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • Mango Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [Oj zrozumiałam, bo chociaż w ciąży jeszcze nie jestem to zachciewajki mam rasowe ;)
    QUOTE=inessa]Mango bardziej ostatnie słowa spanie i niecheć do jedzenia a jak już to jadłabym słodkie a zagryzałabym np ogórkiem z octu :P a po jedzeniu znów spanie :P
    Ale chyba dzis taka głupia pogoda :D

Mango a Ty zrozumiałąś co napisałam??? Szacun wielki :D :D :D[/QUOTE]

inessa, bliska77, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango mi bardziej chodziło o gware poznańską ale i za tamto też podziwiam :D :D :D :D :D :D :D :D

Mango, bliska77, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Mango mi bardziej chodziło o gware poznańską ale i za tamto też podziwiam :D :D :D :D :D :D :D :D
    Wiem, wiem ;) Zapomniałaś, że Poznań oglądam codziennie, więc muszę rozumieć co do mnie mówią :)))))))))))

inessa, samira, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość

‹‹ 1999 2000 2001 2002 2003 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ