35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
W Nowym Roku bedzie lepiej jeszcze zobaczysz nie cien a calego orla.Kate 75 wrote:Dla zainteresowanych top news: Orzeł upadł i cienia rzucać już nie będzie.
Takie tragikomiczne zakończenie starego roku postanowiłam uczcić co wykonałam dość sumiennie, ja jednak gazowanych napojów nie lubię zwłaszcza w połączeniu z wysokoprocentowym trunkiem, ale to stwierdzam dopiero po fakciesamira, inessa, Kate 75, Bursztyn, Parka, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kate 75 wrote:Dla zainteresowanych top news: Orzeł upadł i cienia rzucać już nie będzie.
Takie tragikomiczne zakończenie starego roku postanowiłam uczcić co wykonałam dość sumiennie, ja jednak gazowanych napojów nie lubię zwłaszcza w połączeniu z wysokoprocentowym trunkiem, ale to stwierdzam dopiero po fakcieParka, inessa, anna maria, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Kate 75 wrote:Dla zainteresowanych top news: Orzeł upadł i cienia rzucać już nie będzie.
Takie tragikomiczne zakończenie starego roku postanowiłam uczcić co wykonałam dość sumiennie, ja jednak gazowanych napojów nie lubię zwłaszcza w połączeniu z wysokoprocentowym trunkiem, ale to stwierdzam dopiero po fakcie
Przytulam ...
inessa, anna maria, Kate 75, Lucky lubią tę wiadomość
-
samira wrote:Witam w Nowym Roku 2014
A ja z G oglądam Koncert Noworoczny z Wiednia pięknie grają
Ja też, z moimi dziećmi.
A tak w ogóle, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!
inessa, anna maria, Kate 75, Bursztyn, bliska77, Lucky, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ja również witam się w tym Nowym Roczku i mam nadzieję, że ten będzie dla nas jak łąka w maju
taki zieloniutki
inessa, anna maria, Kate 75, Parka, Bursztyn, bliska77, Lucky, Iwone, malgos741, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualnyJa też ogladam koncert z WIednia
coś pięknegoi mi odwala coś na głowe
bo ogladam i rycze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2014, 12:35
samira, Kate 75, grosza, anna maria, Parka, bliska77, EwaT, Myszonek, malgos741, caffe, Alis, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:W Nowym Roku bedzie lepiej jeszcze zobaczysz nie cien a calego orla.
Dobre to, ale ja już z orłem spotykać się nie chcę i jego cieniem też, po prostu testów robić już nie zamierzam tylko betę z krwi bo suma sumarum taniej i pewniej, temat moich cieni na teście uważam za zakończony, wygłupiłam się, ale jak się coś bardzo chce to czasami tak bywa, cykl zaraz kończę i zaczynam nowy, tego się trzymam, staranka około owulacyjne przypadają akurat w okolicach mojej rocznicy ślubu i zrobimy sobie maratonik bzyko - serco - rocznicowy, chcemy gdzieś wyjechać może jakieś spa dla dwojga, reasumując patrzę w przyszłość z optymizmem jak na razie i realizuję dalej mój plansamira, dojrzała, inessa, Mango, anna maria, Parka, Bursztyn, Myszonek, bliska77, Pusurek, Lucky, EwaT, Niuta, ania.g, Viv78, sjoanka, gosia7122, malgos741, mysza1975, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Ja też ogladam koncert z WIednia
coś pięknegoi mi odwala coś na głowe
bo ogladam i rycze
na ten koncert bym poszła ale bilety trzeba zamawiać prawie z 1,5-2letnim wyprzedzeniem i jeszcze miejsca losująinessa, Parka, bliska77, Lucky, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo własnie a jeszcze jakie drogie są te bilety maskra jakaś. A ja zawsze marzyłam aby zatańczyć walca wiedeńskiego na balu właśnie w WIedniu
A hormonki moze i tak ale chyba za wcześnie jeszczeKate 75, Parka, bliska77, samira, Lucky, EwaT, malgos741, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
My spędziliśmy Sylwestra w domu. Najpierw obowiązkowo obejrzelismy Seksmisję. Wytrzymalismy do północy przy tvp2 - bardzo nam sie podobało, zwłaszcza te wstawki kabaretowe. Były przeboje z naszej młodości, a okazuje sie, ze moje dzieci większość z nich znają! Z cöreczką potańczylam, synek oczywiście niechętnie. Mała chciała makijaż sylwestrowy - pozwoliłam jej na błyszczyk na usta i róż na policzki. O północy otworzylismy szampana dla dzieci - strasznie słodki. Córeczka wypiła swoją lampkę i duza cześć mojej i ciągle mówiła, ze się upiła (chyba sama w to uwierzyła)
inessa, Kate 75, Myszonek, bliska77, Bursztyn, samira, Lucky, ania.g, Mango, sjoanka, gosia7122, malgos741, mysza1975, caffe, Alis, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNowy Rok niech nam spełni stare marzenie!
Pozdrawiam Mamy (wyczytałam, że trzeba inaczej się modlić i inaczej projektować przyszłość -dziękować za to, co się ma, czyli za Dziecko, podobno chodzi tu o podświadomość, która zna tylko czas teraźniejszy i o nowe tłumaczenia ewangelii odnośnie modlitwy). Trzeba uznać się już za Matki i w ten sposób inaczej zaczyna pracować nasz organizmy, a więc dziękuję za macierzyństwo...inessa, Kate 75, Parka, bliska77, Bursztyn, samira, Lucky, EwaT, Iwone, Mango, gosia7122, malgos741, mysza1975, caffe, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:No własnie a jeszcze jakie drogie są te bilety maskra jakaś. A ja zawsze marzyłam aby zatańczyć walca wiedeńskiego na balu właśnie w WIedniu
A hormonki moze i tak ale chyba za wcześnie jeszcze
Może i hormonki, ale na pewno emocje Inessko, po takiej ekscytującej końcówce roku masz pełne prawo szaleć sobie emocjonalnie, więc sobie płacz nawet na tak pięknym koncercieParka, bliska77, inessa, Lucky, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Kate 75 wrote:Dobre to, ale ja już z orłem spotykać się nie chcę i jego cieniem też, po prostu testów robić już nie zamierzam tylko betę z krwi bo suma sumarum taniej i pewniej, temat moich cieni na teście uważam za zakończony, wygłupiłam się, ale jak się coś bardzo chce to czasami tak bywa, cykl zaraz kończę i zaczynam nowy, tego się trzymam, staranka około owulacyjne przypadają akurat w okolicach mojej rocznicy ślubu i zrobimy sobie maratonik bzyko - serco - rocznicowy, chcemy gdzieś wyjechać może jakieś spa dla dwojga, reasumując patrzę w przyszłość z optymizmem jak na razie i realizuję dalej mój plan
A jakiej firmy to był test? Chodzi o to żeby wyeliminować testy które mogą wyjść fałszywie pozytywne.
Ja tez nie zamierzam sie dopatrywać żadnych cieni. Przyjdzie @ albo i nie.
Na instrukcji zrobienia testu jest zwykle napisane, żeby po 5 minutach nie odczytywać już wyniku i test wyrzucić. Czy któraś z Was kiedykolwiek tak zrobiła? Kto mając nadzieje, ze coś jeszcze z tego będzie wyrzuci test po 5 minutach? Raczej przez pól dnia sie wpatrujemy, a nóż coś sie pojawi? Przynajmniej ja tak robiłam, nie chcę möwic za inne dziewczyny, sorkiinessa, Bursztyn, Lucky, malgos741, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKate przytulam
Inesska, nie wiem czy pamiętasz ale ja właśnie miałam tak obolałe piersi, ze spałam w staniku, nie było innej opcji ...
idę sprzątać z córka w jej pokoju, po wczorajszych harcach wszystko jest do góry nogamiinessa, Lucky, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry w Nowym Roku!
Ja też oglądam koncert z Wiednia - jak co roku, uwielbiam. Może uda mi się kiedyś tam być.
Wszystkiego co najlepsze, oby nam się powodziło w tym Nowym Roczkuinessa, Parka, Lucky, Iwone, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witajcie...
Chciałabym sprostować co oznacza orła cień, bo znowu jakaś moja głupota jest używana na forum
Bzykoserca się przyjęły
Orła cień oznacza, że na teście nie widać nic kompletnie a nie, że jest cień cienia, bo cień cienia to już coś.
O!inessa, Kate 75, Parka, Lucky, Myszonek, Mango, bliska77, malgos741, caffe, Andzia33, efcia lubią tę wiadomość