35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
bo może potrzebuje tych dni, żeby ogołocić Ci mieszkanie
koleżanka tak wróciła do domu i mebli nawet nie byłomysza1975 wrote:Idę. Jutro i w piątek też.EwaT, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:może przez te dwa dni wykombinuje pierścionek zaręczynowy i będzie przez następne 7 lat dojeżdzajacym narzeczonym?
co mu zalezy?
To przynajmniej będę mogła go przedstawiać jako narzeczonego, bo o konkubenta się obrażasamira, dojrzała, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:bo może potrzebuje tych dni, żeby ogołocić Ci mieszkanie
koleżanka tak wróciła do domu i mebli nawet nie byłoReni, samira, inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku dziewczyny.
Polarmisiu, czy ty byłaś w końcu u lekarza ze swoją nogą?
Dziś całkiem nieumyślnie wpisałam się w posylwestrowy klimat brytyjskiej ulicy. Na spacerze nagle złapały mnie mdłości i nie miałam żadnych szans na dotarcie do jakiejkolwiek toalety. Poczułam się jak menel, ale jak piszecie, mdłości to dobry znak.
Mysza, trzymaj się!
Inesska, cieszę sie, że wszystko dobrze.mysza1975, inessa, EwaT, Mango, Bursztyn, malgos741, Reni, bliska77, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:bo może potrzebuje tych dni, żeby ogołocić Ci mieszkanie
koleżanka tak wróciła do domu i mebli nawet nie było
Reni Ty to zaraz z grubej rury.
Ale to śmieszne nie jest mojej znajomej to nawet klamki z drzwi powykręcał.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2014, 21:18
-
polarmiś wrote:Alis noga boli, cos tam sie stalo. Nie moge w ogole jej wyprostowac. Moze jutro pojade do szpitala i zrobie rezonans. Ale zyc bede
Czym prędzej tym lepiej. Takie uszkodzenia stawów same się nie wyleczą niestety.polarmiś lubi tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Alis noga boli, cos tam sie stalo. Nie moge w ogole jej wyprostowac. Moze jutro pojade do szpitala i zrobie rezonans. Ale zyc bede
"zyć będę"?
Innej opcji nie ma, rodzinę trzeba powiekszycpolarmiś, mysza1975, samira, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny przepraszam,ze teraz ale jutro mam isc na bete ale bede miała znów problem aby ją powtórzyć po 48 h bo jest sobota a poniedziałek też jest wolny i nie wiem teraz czy isć jutro czy lepiej w piątek bo mniejszy odstep przed wtorkiem ( o ile oczywiscie beta bedzie pozytywna)???
samira, EwaT, malgos741, Myszonek, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Dziewczyny przepraszam,ze teraz ale jutro mam isc na bete ale bede miała znów problem aby ją powtórzyć po 48 h bo jest sobota a poniedziałek też jest wolny i nie wiem teraz czy isć jutro czy lepiej w piątek bo mniejszy odstep przed wtorkiem ( o ile oczywiscie beta bedzie pozytywna)???
samira lubi tę wiadomość