35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Dziewczyny przepraszam,ze teraz ale jutro mam isc na bete ale bede miała znów problem aby ją powtórzyć po 48 h bo jest sobota a poniedziałek też jest wolny i nie wiem teraz czy isć jutro czy lepiej w piątek bo mniejszy odstep przed wtorkiem ( o ile oczywiscie beta bedzie pozytywna)???
Inessko, to zależy w jakim celu idziesz zrobić betę, czy dla potwierdzenia ciąży , czy chcesz sprawdzić przyrost bety w istniejącej ciąży, termin na sprawdzanie przyrostu po 48 h niefortunny, ale dla potwierdzenia jak najbardziej zasadny, ja na twoim miejscu zrobiłam bym betę jutro dla uspokojenia emocji, a przyrost sprawdzisz najwyżej w innym terminie
Trzymam kciuki za wysoki wynik betyWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2014, 22:35
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:ale przeciez ciaze potwierdza jej test to po co beta?
Jezeli to pytanie do mojego posta to prosze spojrzeć na ostatnie zdanie w nawiasie postu Inesski z 21 : 42 .
A wg mojej wiedzy to ciążę potwierdza lekarz.samira, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Kate 75 wrote:Jezeli to pytanie do mojego posta to prosze spojrzeć na ostatnie zdanie w nawiasie postu Inesski z 21 : 42 .
A wg mojej wiedzy to ciążę potwierdza lekarz.
tym bardziej nie ma sie co śpieszyć, jezeli ma z tego coś być to i tak będzie , lupa temu nie pomożeLucky, ania.g lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:Inesso trzymam mocno kciuki za wysoką betę
Gosiu, nie denerwuj się, ja wiem że łatwo powiedzieć, ale postaraj się czymś zając myśli, poprzeglądaj strony o dekorowaniu domu, nowe przepisy kulinarne, cokolwiek. Na ból brzucha bierz nospę, możesz co kilka godzin tę słabszą dostępną bez recepty i opanuj negatywne myśli. Wiem, ze będzie dobrze
Bursztynie, ale z Ciebie waleczna kobietka, no ale pewnie tak musisz, też by mnie brały nerwy na faceta którego ciągle nie ma, szczególnie ze względu na plany dziecioweTeż jestem ciekawa (ale nie ciekawska) czy to mieszkanko dla Ciebie czy dla Was
Grosza, ależ nowy będzie jeszcze lepszy niż stary, bo z rozpędu zaciążymy wszystkie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2014, 23:35
samira, Lucky, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku dziewczyny.
Polarmisiu, czy ty byłaś w końcu u lekarza ze swoją nogą?
Dziś całkiem nieumyślnie wpisałam się w posylwestrowy klimat brytyjskiej ulicy. Na spacerze nagle złapały mnie mdłości i nie miałam żadnych szans na dotarcie do jakiejkolwiek toalety. Poczułam się jak menel, ale jak piszecie, mdłości to dobry znak.
Mysza, trzymaj się!
Inesska, cieszę sie, że wszystko dobrze.rzygniecie przy krawezniku to norma w tym kraju
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2014, 23:24
mysza1975, samira, Lucky, grosza, Alis, bliska77, Mango, Niuta lubią tę wiadomość
-
Dobre, witam się kochane nie zaglądałam do was bo komp zajęty przez m no i w nowym roku mamka na obiad zaproszony przyszła.jejku jak a się cieszę z nowych kropek. Spałam dziś do 15 tej. Dobre to z ppijana laseczka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2014, 09:30
Bursztyn, Lucky, bliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Jestem w szpitalu, o 3 rano dostałam krwotoku. Na USG widać tylko jeden pęcherzyk bez czynności serca. Torbiel na swoim miejscu i mnóstwo skrzepów w jamie macicy. Sytuacja nie jest jednoznaczna ale to raczej poronienie. Po porannym obchodzie jeśli inny lekarz potwierdzi czeka mnie zabieg. Jestem sama na sali i jestem przerażona.Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny