35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się w sylwestrowy dzień !
Inessko to wspaniale, stracha masz ale to zrozumiałe, powtórz testa i bierz lutkę, a w czwartek beta nie ma innego wyjścia
Polarku z kolanem nie ma żartów, ja bym pojechała prześwietlić, najwyżej okaże się ze to tylko stłuczenie, na razie rób okłady
A propos nie zdanych testów, to ja wczoraj nie poszłam na betę po tych spadkach identycznych jak w zeszłym miesiącu, a dziś o rano zamoczyłam testa i poszłam spać, po dwóch godzinach sprawdziłam i nie wiem czy mam zwidy czy wzrok mi płata figla jakiś tam cień cienia niby widać, chyba pójdę na tą betę, tylko wynik będzie bardzo późno w internecie albo 2 stycz, sama nie wiem, może to psyche całkiem odbija
Wszystkim udanych przygotowań do sylwka, życzenia później jak coś w głowie się ułożyWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2013, 09:49
Bozia3, caffe, samira, Pusurek, Bursztyn, EwaT, Viv78, Parka, malgos741, Iwone, grosza, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ineska - miałaś ostatnio niski progesteron - idź proszę do apteki o poproś o luteinę - i faktycznie doniesiesz receptę po nowym roku. A może złąpiesz w przychodni teraz jakiegoś nawet zwykłego lekarza i poproś o receptę. Po Twoich przejściach i sprawdzaniu ostatnio progesteronu - myślę, że powinnaś zażywać dużo luteiny - może to pozwoli CI utrzymać dzidzię - życzę Ci tego z całego serca
caffe, Mango, malgos741, Iwone, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:to daj łapówe
Alis zjechalam 500 metrow z trasy dwukilometrowej. Upadlam dosc dotkliwie- bolalo . Odpielam narty i z wkurwem w oczach i adrenalina zeszlam1500 metrow. Pobolewalo ale dalo sie zniesc. Potem bylismy w termach odprezyc sie, plywac nie moglam. Wieczorem juz chodzic nie moglam, ale noga nie jest spuchnieta. Poczekam jeszcze.
Inessa nie placz no chyba ze to lzy szczescia.caffe, malgos741, grosza, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Kate 75 - ale nowina
Takiego wysypu kropek nie powstydziłoby się forum 25+
. Leć po kolejnego testa, albo idź do Diagnostyki- oni przesyłają wyniki po kilku godzinach na maila - może zdążysz...a jak nie - to chociaż kup normalne testy w aptece i sprawdź jeszcze raz
caffe, Lucky, inessa, Kate 75, Parka, malgos741, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKate 75 wrote:Witam się w sylwestrowy dzień !
Inessko to wspaniale, stracha masz ale to zrozumiałe, powtórz testa i bierz lutkę, a w czwartek beta nie ma innego wyjścia
Polarku z kolanem nie ma żartów, ja bym pojechała prześwietlić, najwyżej okaże się ze to tylko stłuczenie, na razie rób okłady
A propos nie zdanych testów, to ja wczoraj nie poszłam na betę po tych spadkach identycznych jak w zeszłym miesiącu, a dziś o rano zamoczyłam testa i poszłam spać, po dwóch godzinach sprawdziłam i nie wiem czy mam zwidy czy wzrok mi płata figla jakiś tam cień cienia niby widać, chyba pójdę na tą betę, tylko wynik będzie bardzo późno w internecie albo 2 stycz, sama nie wiem, może to psyche całkiem odbija
Wszystkim udanych przygotowań do sylwka, życzenia później jak coś w głowie się ułoży
Ale mamy wspaniala koncowke 2013 roku!!!!!
Reni, Bozia3, caffe, Lucky, inessa, malgos741, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
pięknie.. tyle płaczu a tu tyle zieleni się posypało
no ale jaka zima taki koniec roku.. wszędzie zielono
ja 2.1 idę zbadam progesteron jak Bozia nakazała, bo faktycznie może jest coś na rzeczy i nawet Natanek nie pomożeBozia3, caffe, Lucky, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Kate 75 - ale nowina
Takiego wysypu kropek nie powstydziłoby się forum 25+
. Leć po kolejnego testa, albo idź do Diagnostyki- oni przesyłają wyniki po kilku godzinach na maila - może zdążysz...a jak nie - to chociaż kup normalne testy w aptece i sprawdź jeszcze raz
Na razie oo kropce nie mam mowy,to może zwidy żadnej wyraźnej krechy nie ma tylko cień, robiłam pepino z rannego siku, wiec teraz to raczej nie wyjdzie, dzwoniłam do labo kurier po krew będzie o 13 - stej więc mam czas wynik prawdopodobnie ok. 20-22 na necie, chyba że laborant się upije i zapomni wrzucić do sieci, chyba pojadę.Bozia3, Reni, polarmiś, caffe, Lucky, inessa, samira, Pusurek, Parka, malgos741, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Inesska ale fajny numer wywinelas na koniec roku ,ciesze sie razem z Toba,no bo dlaczego ma mnie tylko mdlic moze Ciebie tez zemdli;-)razem bedzie nam razniej.super
Bozia3, Reni, Myszonek, polarmiś, caffe, Lucky, inessa, Mango, gosia7122, Parka, Niuta, malgos741, Iwone, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:pięknie.. tyle płaczu a tu tyle zieleni się posypało
no ale jaka zima taki koniec roku.. wszędzie zielono
ja 2.1 idę zbadam progesteron jak Bozia nakazała, bo faktycznie może jest coś na rzeczy i nawet Natanek nie pomoże
Jeśli jest dużo płaczu lub nic się nie dzieje, to wiedz, że COŚ się dzieje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2013, 10:11
Bozia3, Reni, inessa, Lucky, mysza1975, Parka, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Kate 75 wrote:Na razie oo kropce nie mam mowy,to może zwidy żadnej wyraźnej krechy nie ma tylko cień, robiłam pepino z rannego siku, wiec teraz to raczej nie wyjdzie, dzwoniłam do labo kurier po krew będzie o 13 - stej więc mam czas wynik prawdopodobnie ok. 20-22 na necie, chyba że laborant się upije i zapomni wrzucić do sieci, chyba pojadę.
Lucky, Kate 75, Bozia3, caffe, Parka, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyKochane dzieki
własnie jestem na gorącej lini z moim lekarzem i mam brać luteine na razie po 2 co 12 godzin i spytałam czy moge wziać uspokajajacy ziołowy bardzo delikatny lek powiedział,ze tak ale malo.
Kate jak mozesz iść na bete to idź kochana ale super
A ja płacze ze stresu i z tego,ze nie wierze!Reni, bliska77, Bozia3, Kate 75, Lucky, caffe, EwaT, Parka, Niuta, malgos741, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ja widziałam orła cień
czekam na przyszły rokania.g wrote:Wiele dziewczyn miało cień cienia a teraz są mamami czego i Tobie życzęinessa, Myszonek, Bozia3, Kate 75, Lucky, Mango, caffe, Bursztyn, Parka, malgos741, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gupotko tu nie ma co płakać
tu się trzeba cieszyć..
zobacz miałaś 3 poronienia a do trzech razy sztuka więc teraz będzie już dobrze
no ale jajainessa wrote:
A ja płacze ze stresu i z tego,ze nie wierze!Kate 75, Bozia3, Lucky, inessa, caffe, Parka, grosza, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość