X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Kate 75 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w sylwestrowy dzień ! :)

Inessko to wspaniale, stracha masz ale to zrozumiałe, powtórz testa i bierz lutkę, a w czwartek beta nie ma innego wyjścia <3 :)

Polarku z kolanem nie ma żartów, ja bym pojechała prześwietlić, najwyżej okaże się ze to tylko stłuczenie, na razie rób okłady :)

A propos nie zdanych testów, to ja wczoraj nie poszłam na betę po tych spadkach identycznych jak w zeszłym miesiącu, a dziś o rano zamoczyłam testa i poszłam spać, po dwóch godzinach sprawdziłam i nie wiem czy mam zwidy czy wzrok mi płata figla jakiś tam cień cienia niby widać, chyba pójdę na tą betę, tylko wynik będzie bardzo późno w internecie albo 2 stycz, sama nie wiem, może to psyche całkiem odbija :)

Wszystkim udanych przygotowań do sylwka, życzenia później jak coś w głowie się ułoży ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2013, 09:49

Bozia3, caffe, samira, Pusurek, Bursztyn, EwaT, Viv78, Parka, malgos741, Iwone, grosza, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineska - miałaś ostatnio niski progesteron - idź proszę do apteki o poproś o luteinę - i faktycznie doniesiesz receptę po nowym roku. A może złąpiesz w przychodni teraz jakiegoś nawet zwykłego lekarza i poproś o receptę. Po Twoich przejściach i sprawdzaniu ostatnio progesteronu - myślę, że powinnaś zażywać dużo luteiny - może to pozwoli CI utrzymać dzidzię - życzę Ci tego z całego serca

caffe, Mango, malgos741, Iwone, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2013, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    to daj łapówe ;-)
    Wysle meza po tesciory jak dzisiaj sie nie zjaw to zrobie jutro. Wieczorem tez mialam wysoka tempk bo 37,4 mam 37.6 ale sadze ze moze to od nogi.

Alis zjechalam 500 metrow z trasy dwukilometrowej. Upadlam dosc dotkliwie- bolalo . Odpielam narty i z wkurwem w oczach i adrenalina zeszlam1500 metrow. Pobolewalo ale dalo sie zniesc. Potem bylismy w termach odprezyc sie, plywac nie moglam. Wieczorem juz chodzic nie moglam, ale noga nie jest spuchnieta. Poczekam jeszcze.

Inessa nie placz no chyba ze to lzy szczescia.

caffe, malgos741, grosza, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 - ale nowina :) Takiego wysypu kropek nie powstydziłoby się forum 25+ ;). Leć po kolejnego testa, albo idź do Diagnostyki- oni przesyłają wyniki po kilku godzinach na maila - może zdążysz...a jak nie - to chociaż kup normalne testy w aptece i sprawdź jeszcze raz

caffe, Lucky, inessa, Kate 75, Parka, malgos741, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2013, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    Witam się w sylwestrowy dzień ! :)

Inessko to wspaniale, stracha masz ale to zrozumiałe, powtórz testa i bierz lutkę, a w czwartek beta nie ma innego wyjścia <3 :)

Polarku z kolanem nie ma żartów, ja bym pojechała prześwietlić, najwyżej okaże się ze to tylko stłuczenie, na razie rób okłady :)

A propos nie zdanych testów, to ja wczoraj nie poszłam na betę po tych spadkach identycznych jak w zeszłym miesiącu, a dziś o rano zamoczyłam testa i poszłam spać, po dwóch godzinach sprawdziłam i nie wiem czy mam zwidy czy wzrok mi płata figla jakiś tam cień cienia niby widać, chyba pójdę na tą betę, tylko wynik będzie bardzo późno w internecie albo 2 stycz, sama nie wiem, może to psyche całkiem odbija :)

Wszystkim udanych przygotowań do sylwka, życzenia później jak coś w głowie się ułoży ;)

Ale mamy wspaniala koncowke 2013 roku!!!!!

Reni, Bozia3, caffe, Lucky, inessa, malgos741, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarmisiu ja bym na Twoim miejscu podjechała do szpitala w Krynicy- niech obejrzą tą nogę - bo jutro nic nie załatwisz....

caffe, Lucky, inessa, malgos741 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ale mamy wspaniala koncowke 2013 roku!!!!!
    Jaki sylwester taki cały rok - oby się sypały kropki dalej....;)

caffe, Lucky, inessa, Bursztyn, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pięknie.. tyle płaczu a tu tyle zieleni się posypało ;-) no ale jaka zima taki koniec roku.. wszędzie zielono ;-)
    ja 2.1 idę zbadam progesteron jak Bozia nakazała, bo faktycznie może jest coś na rzeczy i nawet Natanek nie pomoże pop.gif ;-)

Bozia3, caffe, Lucky, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Kate 75 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Kate 75 - ale nowina :) Takiego wysypu kropek nie powstydziłoby się forum 25+ ;). Leć po kolejnego testa, albo idź do Diagnostyki- oni przesyłają wyniki po kilku godzinach na maila - może zdążysz...a jak nie - to chociaż kup normalne testy w aptece i sprawdź jeszcze raz

Na razie oo kropce nie mam mowy,to może zwidy żadnej wyraźnej krechy nie ma tylko cień, robiłam pepino z rannego siku, wiec teraz to raczej nie wyjdzie, dzwoniłam do labo kurier po krew będzie o 13 - stej więc mam czas wynik prawdopodobnie ok. 20-22 na necie, chyba że laborant się upije i zapomni wrzucić do sieci, chyba pojadę.

Bozia3, Reni, polarmiś, caffe, Lucky, inessa, samira, Pusurek, Parka, malgos741, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesska ale fajny numer wywinelas na koniec roku ,ciesze sie razem z Toba,no bo dlaczego ma mnie tylko mdlic moze Ciebie tez zemdli;-)razem bedzie nam razniej.super

Bozia3, Reni, Myszonek, polarmiś, caffe, Lucky, inessa, Mango, gosia7122, Parka, Niuta, malgos741, Iwone, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2013, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa <3, <3, <3

caffe, inessa, Lucky lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj polarmisiu, w takim raziu rzeczywisci cos sobie moglas zrobic i lekarz wskazany. Znieczulenie alkoholowe moze nie wystarczyc.

inessa, Lucky, malgos741 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Myszonek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    pięknie.. tyle płaczu a tu tyle zieleni się posypało ;-) no ale jaka zima taki koniec roku.. wszędzie zielono ;-)
    ja 2.1 idę zbadam progesteron jak Bozia nakazała, bo faktycznie może jest coś na rzeczy i nawet Natanek nie pomoże pop.gif ;-)

Jeśli jest dużo płaczu lub nic się nie dzieje, to wiedz, że COŚ się dzieje :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2013, 10:11

Bozia3, Reni, inessa, Lucky, mysza1975, Parka, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarmisiu jak kolano spuchło to już nie ma żartów, lekarz powinien obejrzeć. Samo raczej nie przejdzie.

Lucky, Bozia3, caffe lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    Na razie oo kropce nie mam mowy,to może zwidy żadnej wyraźnej krechy nie ma tylko cień, robiłam pepino z rannego siku, wiec teraz to raczej nie wyjdzie, dzwoniłam do labo kurier po krew będzie o 13 - stej więc mam czas wynik prawdopodobnie ok. 20-22 na necie, chyba że laborant się upije i zapomni wrzucić do sieci, chyba pojadę.
    Wiele dziewczyn miało cień cienia a teraz są mamami czego i Tobie życzę:)

Lucky, Kate 75, Bozia3, caffe, Parka, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2013, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane dzieki :) własnie jestem na gorącej lini z moim lekarzem i mam brać luteine na razie po 2 co 12 godzin i spytałam czy moge wziać uspokajajacy ziołowy bardzo delikatny lek powiedział,ze tak ale malo.
    Kate jak mozesz iść na bete to idź kochana ale super :)

A ja płacze ze stresu i z tego,ze nie wierze!

Reni, bliska77, Bozia3, Kate 75, Lucky, caffe, EwaT, Parka, Niuta, malgos741, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja widziałam orła cień :-/

czekam na przyszły rok
    ania.g wrote:
    Wiele dziewczyn miało cień cienia a teraz są mamami czego i Tobie życzę:)

inessa, Myszonek, Bozia3, Kate 75, Lucky, Mango, caffe, Bursztyn, Parka, malgos741, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2013, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni ja CIebie kocham normalnie :D :D :P

bliska77, Reni, Lucky, caffe, Parka, malgos741 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gupotko tu nie ma co płakać :-) tu się trzeba cieszyć..
    zobacz miałaś 3 poronienia a do trzech razy sztuka więc teraz będzie już dobrze :-)
    no ale jaja ;-)
    inessa wrote:

A ja płacze ze stresu i z tego,ze nie wierze!

Kate 75, Bozia3, Lucky, inessa, caffe, Parka, grosza, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2013, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa niech moc będzie z Tobą :)

Bozia3, Myszonek, Lucky, inessa, caffe, Bursztyn, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 1984 1985 1986 1987 1988 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ