35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAcha zapomniałabym
Bursztynku śniłaś mi sie przedwczorajbył to piekny sen spotkałyśmy sie i pokazywałaś mi piękny test ciazowy z pięknymi dwoma czerwonymi kreseczkami oby to sie spełniło
A my z mężusiem popijamy właśnie winko zrobione przez brata przepyszneWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2013, 16:06
ania.g, Bursztyn, Mango, samira, Myszonek, Kate 75, malgos741, Parka, Pusurek, bliska77, caffe, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Inessko zrobisz jak uważasz i jak czujesz, smutno będzie bez ciebie
Rozumiem Cię, dlaczego chcesz od owuf odpocząć, coś w tym jest, ale jeżeli to nie zburzy twoich postanowień zajrzyj na chwileczkę czasami
Z całego serca życzę Ci powodzenia w Twoich zamierzeniach.
Trzymaj się cieplutko, przytulamWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2013, 17:07
Myszonek, Parka, bliska77, malgos741, caffe, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Inessko, ja mam po prostu nadzieję, że długo nie wytrzymasz bez ovuf
Zaglądaj jak najczęściej, a jednocześnie realizuj swój plan i działaj na różnych frontach, bo jak widać dużo masz do zrobienia w najbliższym czasie. Często takie rzucenie się w wir zajęć powoduje oczekiwane i wymarzone niespodzianki...Oby to był i Twój przypadek
malgos741, Myszonek, anna maria, gosia7122, bliska77, ania.g, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInesska, wiesz, ze zawsze trzymalam i bede trzymac za Ciebie kciuki, tez jestem tutaj rok i zawsze bylas dla mnie badzo przyjazna i dobra duszyczka calego forum, mysle, ze wiekszosc z nas tez tak Ciebie odbiera
Moze dobrze, ze bedziesz miala tyle na glowie, nie bedziesz miala czasu myslec o dzidziusiu a wiesz jak wazna jest psychika
Inessko kochana, zycze Wam z calego serca powodzenia w kazdej dziedzinie i choc czasem zagladaj do nasWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2013, 17:07
malgos741, Myszonek, anna maria, samira, Kate 75, gosia7122, grosza, ania.g, Bursztyn, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
A tak dla poprawienia samopoczucia (choć po dzisiejszych wieściach o ciążach, statystyce ciąż na forum - to pewnie nie trzeba nic poprawiać)
informuję, że pracuje ze mną dziewczyna (41 latek), która nie mogła przez długie lata zajść w ciążę. W końcu z mężem postanowili zostać rodzicami zastępczymi, otworzyli rodzinny dom dziecka i 2 lata temu, kiedy mieli już 2 dzieci adoptowanych oraz łącznie 9 dzieciaczków na stanie w domu - zaciążyli i urodziła śliczną dziewczynkęzdrowiutką.
Gin przez cały pierwszy trymestr nie wierzył w to, co widziałWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2013, 17:15
polarmiś, Pusurek, Kate 75, anna maria, gosia7122, ania.g, malgos741, grosza, bliska77, Bursztyn, Parka, samira, Niuta, EwaT, caffe, Mango, moremi, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
grosza wrote:a mnie od wczoraj męczy chyba grypa jelitowa w odmianie dolnej nie było żle ale teraz coraz gorzej mi jest dzisiaj dodatkowo @ jeszcze przylazła także leżę i wymiękam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2013, 17:24
Myszonek, Parka lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyszczęśliwa 2 wrote:Aga tez tak miałam, mnie przeszło w 4 miesiącu tak samo z siebie , chociaż mieso to nadal różnie lody mi bardzo smakują
i wszystko co mleczne
trzymam kciuki zeby szybko przeszłoanna maria, Bursztyn, Parka, samira, szczęśliwa 2, caffe, Sylwia78, Andzia33 lubią tę wiadomość