X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gocha, wreszcie przestalas torturowac nas i siebie sama- gratulacje!!! :D

gosia7122, Myszonek, ania.g, malgos741, Parka, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Gosia ale emocje!!!!! Spokojnie teraz koniecznie lec zrobic bete a przede wszystkim progestero - bedziesz wiedziala czy suplementiwac luteine!!!!!
    misiu u mnie nie ma raczej problemów z hormonami ,przyczyna poronień to krwiak i pusty pęcherzyk ale sprawdzić zawsze warto

malgos741, Parka, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    jestem w lekkim szoku w poniedziałek się umówię boję się powtórki ( ostatnio miałam pusty pęcherzyk)
    trzymam za Ciebie kciuki bardzo mocno i przesylam morze pozytywnej energii.

gosia7122, Myszonek, ania.g, bliska77, malgos741, Kate 75, Parka, caffe lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    trzymam za Ciebie kciuki bardzo mocno i przesylam morze pozytywnej energii.
    bardzo WAM dziewczyny dziękuje ,jesteście super !!!!

Bursztyn, Pusurek, Myszonek, bliska77, malgos741, Kate 75, Parka, caffe, Lucky, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dołączam do Bursztyna z przesyłem pozytywnej energii dla Gosi :)

Bursztyn, gosia7122, Myszonek, bliska77, Parka, caffe, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Kate 75 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje z całego serca Gosiu! :)

Wierzę, że będzie dobrze, staraj się myśleć pozytywnie <3

gosia7122, Myszonek, bliska77, Parka, caffe, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2013, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia, bedzie dobrze, nie martw sie :-)

Kate 75, Myszonek, Parka, caffe, gosia7122, Lucky lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Czytałam o tym, że chyba po 30tc trzeba w ciągu dnia liczyć ilość ruchów.

A jak nie czujesz to wypic szklankę mleka i sie polozyc, to powinno sie zaczac ruszac

bliska77, caffe, Mango, Lucky lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ja dzisiaj mam de facto 8 dpo ( wg ovy 9) i zrobilam testa, no i nie z porannego moczu no i jedna kreska:-) ja lubie robic testy.

Ja przestalam je lubic od czasu jak zawsze pokazują 1 krechę.
    Potrafiłam rozebrac test z oslonki i pod swiatlo doszukiwać sie cienia cienia. Ale juz dosyc, w tym roku nie zrobię już zadnego ;)

Myszonek, Kate 75, malgos741, caffe, polarmiś, Bozia3, Mango, Lucky, Reni, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Potrafiłam rozebrac test z oslonki i pod swiatlo doszukiwać sie cienia cienia ;)

kurczę, na to nie wpadłam :) Spróbuję następnym razem ;)
    Zobacz kotku, co mam w środku ;)

Parka, Kate 75, malgos741, caffe, bliska77, Lucky, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Ja przestalam je lubic od czasu jak zawsze pokazują 1 krechę.
    Potrafiłam rozebrac test z oslonki i pod swiatlo doszukiwać sie cienia cienia. Ale juz dosyc, w tym roku nie zrobię już zadnego ;)
    Dobre :) Ja też na to nie wpadłam. W tym roku może nie ale za chwilę mamy nowy 2014 ;)

Myszonek, Parka, caffe, bliska77, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiu, gratuluję z całego serca! Nie wracaj myślami do tamtych ciąż. Ta będzie inna. Mocno przytulam

Myszonek, ania.g, gosia7122, caffe, bliska77, malgos741, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W tym zamieszaniu nawet nie powiedzialam "Dzien dobry"
    Jak to milo wstac rano bez kaca :) Pije wlasnie pozno poranna niedzielna kawe i wsuwam tosta. Czasem zagladam na watek na Ovu- "ciaza w UK". Przeczytalam tam wlasnie o dziewczynie, nick "Energytrip" ktora miala porod domowy, bardzo piekny, z aktywnym udzialem meza. Jestem pod ogromnym wrazeniem. Przeczytajcie, a zeby bylo Wam latwiej, tutaj link :) :

https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/ciaza-w-wielkiej-brytanii,306,74.html

Gdybym byla kiedys w ciazy ( i nie byloby zadnych przeciwskazan)to chcialabym urodzic w domu (w UK jest to wszytsko bardzo dobrze zorganizowane), tylko nie wiem czy wystarczyloby mi odwagi z moim panikarstwem ( wlasciwie pewnie panikowalabym w momencie zobaczenia pozytywnego testu ;) ) , ale chcialabym bardzo.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2013, 12:25

Myszonek, Kate 75, Parka, gosia7122, caffe, bliska77, malgos741, samira, Simba, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Parka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dobre :) Ja też na to nie wpadłam. W tym roku może nie ale za chwilę mamy nowy 2014 ;)

Lepiej nie psuć statystyki tego roku ;) ovuf zaznaczył mi początek @ na 2.01
    A tak swoją drogą. To czy ktos potrafi obliczyc ile z tej strony dziewczyn zaciązylo w tym roku? W koncu pod koniec roku robi sie rozne zestawienia ...

caffe, Myszonek, bliska77, malgos741, Lucky, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    W tym zamieszaniu nawet nie powiedzialam "Dzien dobry"
    Jak to milo wstac rano bez kaca :) Pije wlasnie pozno poranna niedzielna kawe i wsuwam tosta. Czasem zagladam na watek na Ovu- "ciaza w UK". Przeczytalam tam wlasnie o dziewczynie, nick "Energytrip" ktora miala porod domowy, bardzo piekny, z aktywnym udzialem meza. Jestem pod ogromnym wrazeniem. Przeczytajcie, a zeby bylo Wam latwiej, tutaj link :) :

https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/ciaza-w-wielkiej-brytanii,306,74.html

Gdybym byla kiedys w ciazy ( i nie byloby zadnych przeciwskazan)to chcialabym urodzic w domu (w UK jest to wszytsko bardzo dobrze zorganizowane), tylko nie wiem czy wystarczyloby mi odwagi z moim panikarstwem ( wlasciwie pewnie panikowalabym w momencie zobaczenia pozytywnego testu ;) ) , ale chcialabym bardzo.

Jest to niewątpliwie piękne, ale w moim wieku nie odważyłabym się. Wolę miec dookola sprzęt i lekarzy gotowych jak by nie daj Boze cos sie dzialo... Zresztą i tak chyba w moim wieku tylko cc. Choc Justyna Steczkowska majac 41 lat rodzila w domu... Strasznie odwazna

Kate 75, caffe, Myszonek, bliska77, malgos741, Lucky, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszonek wrote:
    kurczę, na to nie wpadłam :) Spróbuję następnym razem ;)
    Zobacz kotku, co mam w środku ;)

Juz nie wspominajac o tych zludzeniach optycznych, raz cos widze, raz nic. Mordęga ;)

ania.g, Myszonek, Lucky lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Jest to niewątpliwie piękne, ale w moim wieku nie odważyłabym się. Wolę miec dookola sprzęt i lekarzy gotowych jak by nie daj Boze cos sie dzialo... Zresztą i tak chyba w moim wieku tylko cc. Choc Justyna Steczkowska majac 41 lat rodzila w domu... Strasznie odwazna
    Masz rację, ja bym chyba padła ze strachu jak bym w domu miała rodzić. Jestem po dwóch cc nie z własnego wyboru. I już na etapie planowania trzeciej ciąży gin powiedziała że na pewno będzie cc.

malgos741, Lucky, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    ja wiem, ze wiek, inne itd., itp., ale mowie tak ogolnie o tym, czego chcialabym, a czy pozniej na to zdecydowalabym sie to inna sprawa.
    Ta dziewczyna bardzo pieknie opisala porod no i jej maz, cos wspanialego :) Dwie z moich znajomych tutaj w UK, tez rodzily w domu i opisy byly bardzo podobne, duchowe wrecz przezycie i bol mniejszy :)

Myszonek, bliska77, malgos741, Lucky, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia, no ;)

Myszonek, gosia7122, Lucky, Parka lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2013, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do forum dla zaciążonych to zaglądałam ale w ogóle mnie tam nie ciągnie. Czuję się związana z Wami.

Pusurek, Myszonek, bliska77, caffe, malgos741, Lucky, Parka, Simba lubią tę wiadomość

‹‹ 1963 1964 1965 1966 1967 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ