35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
polarmiś wrote:Gosia ale emocje!!!!! Spokojnie teraz koniecznie lec zrobic bete a przede wszystkim progestero - bedziesz wiedziala czy suplementiwac luteine!!!!!
malgos741, Parka, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:jestem w lekkim szoku w poniedziałek się umówię boję się powtórki ( ostatnio miałam pusty pęcherzyk)
gosia7122, Myszonek, ania.g, bliska77, malgos741, Kate 75, Parka, caffe lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:trzymam za Ciebie kciuki bardzo mocno i przesylam morze pozytywnej energii.
Bursztyn, Pusurek, Myszonek, bliska77, malgos741, Kate 75, Parka, caffe, Lucky, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Ja dzisiaj mam de facto 8 dpo ( wg ovy 9) i zrobilam testa, no i nie z porannego moczu no i jedna kreska:-) ja lubie robic testy.
Ja przestalam je lubic od czasu jak zawsze pokazują 1 krechę.
Potrafiłam rozebrac test z oslonki i pod swiatlo doszukiwać sie cienia cienia. Ale juz dosyc, w tym roku nie zrobię już zadnegoMyszonek, Kate 75, malgos741, caffe, polarmiś, Bozia3, Mango, Lucky, Reni, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Potrafiłam rozebrac test z oslonki i pod swiatlo doszukiwać sie cienia cienia
kurczę, na to nie wpadłamSpróbuję następnym razem
Zobacz kotku, co mam w środkuParka, Kate 75, malgos741, caffe, bliska77, Lucky, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Ja przestalam je lubic od czasu jak zawsze pokazują 1 krechę.
Potrafiłam rozebrac test z oslonki i pod swiatlo doszukiwać sie cienia cienia. Ale juz dosyc, w tym roku nie zrobię już zadnegoJa też na to nie wpadłam. W tym roku może nie ale za chwilę mamy nowy 2014
Myszonek, Parka, caffe, bliska77, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
W tym zamieszaniu nawet nie powiedzialam "Dzien dobry"
Jak to milo wstac rano bez kacaPije wlasnie pozno poranna niedzielna kawe i wsuwam tosta. Czasem zagladam na watek na Ovu- "ciaza w UK". Przeczytalam tam wlasnie o dziewczynie, nick "Energytrip" ktora miala porod domowy, bardzo piekny, z aktywnym udzialem meza. Jestem pod ogromnym wrazeniem. Przeczytajcie, a zeby bylo Wam latwiej, tutaj link
:
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/ciaza-w-wielkiej-brytanii,306,74.html
Gdybym byla kiedys w ciazy ( i nie byloby zadnych przeciwskazan)to chcialabym urodzic w domu (w UK jest to wszytsko bardzo dobrze zorganizowane), tylko nie wiem czy wystarczyloby mi odwagi z moim panikarstwem ( wlasciwie pewnie panikowalabym w momencie zobaczenia pozytywnego testu) , ale chcialabym bardzo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2013, 12:25
Myszonek, Kate 75, Parka, gosia7122, caffe, bliska77, malgos741, samira, Simba, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Dobre
Ja też na to nie wpadłam. W tym roku może nie ale za chwilę mamy nowy 2014
Lepiej nie psuć statystyki tego rokuovuf zaznaczył mi początek @ na 2.01
A tak swoją drogą. To czy ktos potrafi obliczyc ile z tej strony dziewczyn zaciązylo w tym roku? W koncu pod koniec roku robi sie rozne zestawienia ...caffe, Myszonek, bliska77, malgos741, Lucky, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:W tym zamieszaniu nawet nie powiedzialam "Dzien dobry"
Jak to milo wstac rano bez kacaPije wlasnie pozno poranna niedzielna kawe i wsuwam tosta. Czasem zagladam na watek na Ovu- "ciaza w UK". Przeczytalam tam wlasnie o dziewczynie, nick "Energytrip" ktora miala porod domowy, bardzo piekny, z aktywnym udzialem meza. Jestem pod ogromnym wrazeniem. Przeczytajcie, a zeby bylo Wam latwiej, tutaj link
:
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/ciaza-w-wielkiej-brytanii,306,74.html
Gdybym byla kiedys w ciazy ( i nie byloby zadnych przeciwskazan)to chcialabym urodzic w domu (w UK jest to wszytsko bardzo dobrze zorganizowane), tylko nie wiem czy wystarczyloby mi odwagi z moim panikarstwem ( wlasciwie pewnie panikowalabym w momencie zobaczenia pozytywnego testu) , ale chcialabym bardzo.
Jest to niewątpliwie piękne, ale w moim wieku nie odważyłabym się. Wolę miec dookola sprzęt i lekarzy gotowych jak by nie daj Boze cos sie dzialo... Zresztą i tak chyba w moim wieku tylko cc. Choc Justyna Steczkowska majac 41 lat rodzila w domu... Strasznie odwazna
Kate 75, caffe, Myszonek, bliska77, malgos741, Lucky, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Jest to niewątpliwie piękne, ale w moim wieku nie odważyłabym się. Wolę miec dookola sprzęt i lekarzy gotowych jak by nie daj Boze cos sie dzialo... Zresztą i tak chyba w moim wieku tylko cc. Choc Justyna Steczkowska majac 41 lat rodzila w domu... Strasznie odwazna
malgos741, Lucky, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Parka wrote:Jest to niewątpliwie piękne, ale w moim wieku nie odważyłabym się. Wolę miec dookola sprzęt i lekarzy gotowych jak by nie daj Boze cos sie dzialo... Zresztą i tak chyba w moim wieku tylko cc. Choc Justyna Steczkowska majac 41 lat rodzila w domu... Strasznie odwazna
Ta dziewczyna bardzo pieknie opisala porod no i jej maz, cos wspanialegoDwie z moich znajomych tutaj w UK, tez rodzily w domu i opisy byly bardzo podobne, duchowe wrecz przezycie i bol mniejszy
Myszonek, bliska77, malgos741, Lucky, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość