35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kate 75 wrote:Czyli oświadczyny i ślub z papierkiem receptą na szczęścia
No to jestem szczęśliwa
-
Kate 75 wrote:Żartujesz sobie, mam nadzieję. Uwierz, że po szesnastu latach takie rzeczy wychodzą, że koń to już nie koń i takich rzeczy się kobieta nie spodziewa , a potem to już nie dowidzi, albo nie chce widzieć, albo rozwód
Kate 75 lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:skupmy się lepiej na dzieciach, przyjemniejszy temat
faceci to kanalie i jedno jest pewne że nalezy ich krótko trzymać względnie tresować wg teorii Bursztynaszczęśliwa 2, Kate 75, Pusurek, Alis lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:jeżeli Ty piszesz to wiadomo że w Twoim
jednym słowem- lekkoduchów, kobieciarzy i maminsynków wywalamy za drzwi!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2014, 22:27
-
Bozia3 wrote:ja nie chciałabym być z takim facetem, nie szanowałabym osoby, którą porównywałabym do psa i musiałabym tresować......nie chciałabym też, żeby on się wypowiadał o mnie w podobnym tonie....
ja też bym nie chciała ale rzeczywistość mnie czasami przerasta -
Bozia3 wrote:ja nie chciałabym być z takim facetem, nie szanowałabym osoby, którą porównywałabym do psa i musiałabym tresować......nie chciałabym też, żeby on się wypowiadał o mnie w podobnym tonie....
Kate 75, MoniaT lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:serio?
ja mam wywalone na maxa na zarzutyBursztyn, Kate 75, Simba, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:myślę, że jesteś mega wrażliwą kobietą - doświadczoną ostro przez los (trochę jak my wszyscy) - i trochę próbujesz nadrabiać buńczucznością - ale to maska.
Bozia3, Kate 75, polarmiś lubią tę wiadomość