35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnygrosza wrote:Bozia - jak tomografia wiesz już co i jak ?
dziś właśnie idę do laryngologa żeby coś mi na to dała ,no i wynik z wymazu gardłaLucky, grosza, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywczoraj rozjaśniłam włosy na blond ,łał rozjaśniacz z Joanny ale efekt piorunujący ,naprawdę rozjaśnił o 5-6 tonów i to w szybkim tempie a miałam odrosty a kolor jest taki sam na całych włosach ,bałam się żeby mi nie wyszły całe w sensie żebym nie wyłysiała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2014, 08:50
Lucky, malgos741, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:Termin @ ok.7-8 stycznia tylko wczoraj miałam ostatni dzień luteiny i dlatego tą betę chciałam zrobić dziś bo jak coś to boje się ja przerwać.
Samirka, temp nie jest zła, ja też bym się bała odstawiać luteinę
a jak się czujesz? bo do 7-8-go to jeszcze masa czasu, zagnieżdżanie mogło być te 3 dni temu i test nic nie wykaże. Jeśli masz kasę na betę i to Cię uspokoi to idź. Mnie gin każe iść na betę dzień przed ostatnią tabletką i ja tak robię. No ale ja dostaję na tą betę skierowanie, tzn nie zawsze, zależy jak wypadnie mi wizyta, albo czy mój gin jestsamira, malgos741, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
WItam
Ciekawe Samira czy owulkę dobrze masz wyznaczoną.. bo jak coś to @ dostaniesz teraz a nie 7-8
fl chyba nie trwa tak długo
sama już nie wiem
odstaw lutkę i jużLucky, samira, inessa lubią tę wiadomość
-
witam piękne panie
ostatnio dyskusje ożywione, no i fajnie, nie da się nudzić
Inesso jak się czujesz?
czy ktoś jeszcze testuje w najbliższym czasie? bo my to się dopiero niedługo będziemy skradać do owuBursztyn, bliska77, inessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Samira dzięki
no to przegapiłam tego posta upps
ja dziś z młodym do lekarza bo ma nawracające krwawienia z nosa średnio co miesiąc jest krwotok od około 4 m-cy a poprzednio wcześniej mówiła że to skutek kataru i podrażnienia śluzówki zobaczymy co teraz powie bo kataru nie maWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2014, 08:51
bliska77, inessa, Lucky, samira lubią tę wiadomość
-
podziwiam.. ja nie miałabym odwagi sama sobie rozjaśnić włosów..
często stają się matowe i łamią się
jeszcze powiedz, że sama sobie nakładałaś?samira wrote:wczoraj rozjaśniłam włosy na blond ,łał rozjaśniacz z Joanny ale efekt piorunujący ,naprawdę rozjaśnił o 5-6 tonów i to w szybkim tempie a miałam odrosty a kolor jest taki sam na całych włosach ,bałam się żeby mi nie wyszły całeinessa, Lucky, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Zawsze stosowałam Joannę bo pięknie rozjaśniała mój mysi kolor włosów a trzymałam zawsze długo
samira wrote:wczoraj rozjaśniłam włosy na blond ,łał rozjaśniacz z Joanny ale efekt piorunujący ,naprawdę rozjaśnił o 5-6 tonów i to w szybkim tempie a miałam odrosty a kolor jest taki sam na całych włosach ,bałam się żeby mi nie wyszły całe w sensie żebym nie wyłysiałasamira, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:WItam
Ciekawe Samira czy owulkę dobrze masz wyznaczoną.. bo jak coś to @ dostaniesz teraz a nie 7-8
fl chyba nie trwa tak długo
sama już nie wiem
odstaw lutkę i jużinessa, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
oo to długo..
jesteś przypadkiem, którego moja wiedza nie obejmujeza długi cykl za długi fl..eh
ale może skoro test - to nie ma sensu faszerować się lutką? co lekarz mówił?samira, inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygrosza wrote:Zawsze stosowałam Joannę bo pięknie rozjaśniała mój mysi kolor włosów a trzymałam zawsze długo
paliło włosy ale efekt ładny
grosza, inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
no to jak paliło to efekt ładny?
nie pierwszą pozytywną opinię słyszałam nt Joanny rozjaśniaczy..
był moment, że chyba nawet moja fryzjerka go używała.. teraz przerzuciła się na jakiś wynalazek z olejkiem arganowym..i tu jest dopiero efekt.. włosy są błyszczące
samira wrote:ja rozjaśniacz zastosowałam 1raz po bardzo długim czasie ,tak to zawsze farby szczególnie Londa a te co stosowałam kiedyś to było w takim biało-niebieskim podłużnym opakowaniu kupowane w kiosku albo albo Drogeriipaliło włosy ale efekt ładny
grosza, samira, malgos741, inessa, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:oo to długo..
jesteś przypadkiem, którego moja wiedza nie obejmujeza długi cykl za długi fl..eh
ale może skoro test - to nie ma sensu faszerować się lutką? co lekarz mówił?
wiem potrafiło nie być u mnie @ nawet 3miecy ale te w których biorę lutke są ok
jak byłam u tej starej ginki to kazała brać od 16dc lutke teraz dopiero idę do tego nowegoWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2014, 09:08
Reni, inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:no to jak paliło to efekt ładny?
nie pierwszą pozytywną opinię słyszałam nt Joanny rozjaśniaczy..
był moment, że chyba nawet moja fryzjerka go używała.. teraz przerzuciła się na jakiś wynalazek z olejkiem arganowym..i tu jest dopiero efekt.. włosy są błyszcząceinessa, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczyny.
Samira u mnie lekarz też każe brać lutkę przez 10dni ale póżniej muszę zrobić betę a nie test jeśli dziś masz odstawić lutkę a nie możesz iść na betę to ja bym jeszcze brała jeden dzień dłużej lutkę tak na wszelki wypadek.
A co do rozjaśniacza Joanny to jest jeden z najgorszych rozjaśniaczy strasznie pali włosy, powinno go się trzymać tyle co jest napisane na ulotce bo później i tak nie działa (działa max 50 min).
Ładne blondy wychodzą z garniera np.111 moim klientkom. ;-)najlepiej farbować włosy blond farbamia nie rozjaśniaczami.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2014, 09:47
Kate 75, inessa, Lucky, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyA moj lekarz mowi, ze nie ma co szalec z niepokoju po odstawieniu dupka ( lutki, na jedno wychodzi ) i zrobic sobie spokojnie test po 1, 2 dniach po odstawieniu. Organizm jest tak wysycony progesteronem, ze dzien przerwy nie spowoduje znaczacego ( zagrazajacego zarodkowi ) spadku.
Kate 75, inessa, Lucky, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie,
Ale mnie ominelo hoho....
Odnosnie slubow, powiem tylko tyle, ze my mamy jedynie cywilny i to ze wzgledow formalno-prawnych, kiedys o tym pisalam
Inessa, oby beta rosla, mysl pozytywnie, bedzie dobrze
Lucky, estem pewna, ze niebawem Twoja kolej
Misku, dbaj o nozke
Samirka Ty wiesz &&&&&&&
Biore sie za sprzatanie, mam dzis urlop i aplaowalysmy z corka babski dzien ale chalupe posprzatac troche trzeba
Milego dnia babeczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2014, 10:13
Kate 75, inessa, Lucky, grosza, samira, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość