X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    Bozia - jak tomografia wiesz już co i jak ?
    Bozia o tym już pisała - pogrubienie śluzówki zatoki klinowej a głowa ok. ale już jej pisałam ze to nic poważnego bo ja tez to mam ale zat.szczękowych (tak mi mówiła p.doktor)

dziś właśnie idę do laryngologa żeby coś mi na to dała ,no i wynik z wymazu gardła

Lucky, grosza, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wczoraj rozjaśniłam włosy na blond ,łał rozjaśniacz z Joanny ale efekt piorunujący ,naprawdę rozjaśnił o 5-6 tonów i to w szybkim tempie a miałam odrosty a kolor jest taki sam na całych włosach ,bałam się żeby mi nie wyszły całe w sensie żebym nie wyłysiała ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2014, 08:50

Lucky, malgos741, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Termin @ ok.7-8 stycznia tylko wczoraj miałam ostatni dzień luteiny i dlatego tą betę chciałam zrobić dziś bo jak coś to boje się ja przerwać.

Samirka, temp nie jest zła, ja też bym się bała odstawiać luteinę
    a jak się czujesz? bo do 7-8-go to jeszcze masa czasu, zagnieżdżanie mogło być te 3 dni temu i test nic nie wykaże. Jeśli masz kasę na betę i to Cię uspokoi to idź. Mnie gin każe iść na betę dzień przed ostatnią tabletką i ja tak robię. No ale ja dostaję na tą betę skierowanie, tzn nie zawsze, zależy jak wypadnie mi wizyta, albo czy mój gin jest

samira, malgos741, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WItam

Ciekawe Samira czy owulkę dobrze masz wyznaczoną.. bo jak coś to @ dostaniesz teraz a nie 7-8
    fl chyba nie trwa tak długo
    sama już nie wiem
    odstaw lutkę i już

Lucky, samira, inessa lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam piękne panie
    ostatnio dyskusje ożywione, no i fajnie, nie da się nudzić ;)

Inesso jak się czujesz?

czy ktoś jeszcze testuje w najbliższym czasie? bo my to się dopiero niedługo będziemy skradać do owu

Bursztyn, bliska77, inessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira dzięki :) no to przegapiłam tego posta upps
    ja dziś z młodym do lekarza bo ma nawracające krwawienia z nosa średnio co miesiąc jest krwotok od około 4 m-cy a poprzednio wcześniej mówiła że to skutek kataru i podrażnienia śluzówki zobaczymy co teraz powie bo kataru nie ma

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2014, 08:51

bliska77, inessa, Lucky, samira lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    podziwiam.. ja nie miałabym odwagi sama sobie rozjaśnić włosów..
    często stają się matowe i łamią się
    jeszcze powiedz, że sama sobie nakładałaś? shocked.gif
    samira wrote:
    wczoraj rozjaśniłam włosy na blond ,łał rozjaśniacz z Joanny ale efekt piorunujący ,naprawdę rozjaśnił o 5-6 tonów i to w szybkim tempie a miałam odrosty a kolor jest taki sam na całych włosach ,bałam się żeby mi nie wyszły całe ;)

inessa, Lucky, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira, sama nie wiem co poradzic. Moze zrob to, co Ci intuicja podpowiada?

inessa, Lucky, samira lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • grosza Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze stosowałam Joannę bo pięknie rozjaśniała mój mysi kolor włosów a trzymałam zawsze długo :)

samira wrote:
    wczoraj rozjaśniłam włosy na blond ,łał rozjaśniacz z Joanny ale efekt piorunujący ,naprawdę rozjaśnił o 5-6 tonów i to w szybkim tempie a miałam odrosty a kolor jest taki sam na całych włosach ,bałam się żeby mi nie wyszły całe w sensie żebym nie wyłysiała ;)

samira, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    WItam

Ciekawe Samira czy owulkę dobrze masz wyznaczoną.. bo jak coś to @ dostaniesz teraz a nie 7-8
    fl chyba nie trwa tak długo
    sama już nie wiem
    odstaw lutkę i już
    ja @ mam dopiero 6 dnia po zakończeniu luteiny

inessa, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo to długo..
    jesteś przypadkiem, którego moja wiedza nie obejmuje :-) za długi cykl za długi fl..eh
    ale może skoro test - to nie ma sensu faszerować się lutką? co lekarz mówił?

samira, inessa, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    Zawsze stosowałam Joannę bo pięknie rozjaśniała mój mysi kolor włosów a trzymałam zawsze długo :)
    ja rozjaśniacz zastosowałam 1raz po bardzo długim czasie ,tak to zawsze farby szczególnie Londa a te co stosowałam kiedyś to było w takim biało-niebieskim podłużnym opakowaniu kupowane w kiosku albo albo Drogerii :) paliło włosy ale efekt ładny :)

grosza, inessa, Lucky lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to jak paliło to efekt ładny? ;-)

nie pierwszą pozytywną opinię słyszałam nt Joanny rozjaśniaczy..
    był moment, że chyba nawet moja fryzjerka go używała.. teraz przerzuciła się na jakiś wynalazek z olejkiem arganowym..i tu jest dopiero efekt.. włosy są błyszczące
    samira wrote:
    ja rozjaśniacz zastosowałam 1raz po bardzo długim czasie ,tak to zawsze farby szczególnie Londa a te co stosowałam kiedyś to było w takim biało-niebieskim podłużnym opakowaniu kupowane w kiosku albo albo Drogerii :) paliło włosy ale efekt ładny :)

grosza, samira, malgos741, inessa, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    oo to długo..
    jesteś przypadkiem, którego moja wiedza nie obejmuje :-) za długi cykl za długi fl..eh
    ale może skoro test - to nie ma sensu faszerować się lutką? co lekarz mówił?
    cykl mam w porządku szczególnie ostatni bo 30dniowy a teraz jakby @ przyszła tak jak pisałam to byłby 31-32dniowy także nieźle ,ostatnia fl 15dni także super a teraz wyznaczyło po prostu wcześniej owulkę

wiem potrafiło nie być u mnie @ nawet 3miecy ale te w których biorę lutke są ok ;)

jak byłam u tej starej ginki to kazała brać od 16dc lutke teraz dopiero idę do tego nowego

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2014, 09:08

Reni, inessa, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no to jak paliło to efekt ładny? ;-)

nie pierwszą pozytywną opinię słyszałam nt Joanny rozjaśniaczy..
    był moment, że chyba nawet moja fryzjerka go używała.. teraz przerzuciła się na jakiś wynalazek z olejkiem arganowym..i tu jest dopiero efekt.. włosy są błyszczące
    ten rozjaśniacz Joanny jest fajny bo ma odżywkę w zestawie i po niej włosy są błyszczące i miękkie :)

inessa, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niestety kasa jeszcze nie wpłynęła to beta jutro albo wcale jak do południa jej nie będzie ehhh...

inessa, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra zmykam do laryngolog ,pa

inessa, Lucky lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny.
    Samira u mnie lekarz też każe brać lutkę przez 10dni ale póżniej muszę zrobić betę a nie test jeśli dziś masz odstawić lutkę a nie możesz iść na betę to ja bym jeszcze brała jeden dzień dłużej lutkę tak na wszelki wypadek.
    A co do rozjaśniacza Joanny to jest jeden z najgorszych rozjaśniaczy strasznie pali włosy, powinno go się trzymać tyle co jest napisane na ulotce bo później i tak nie działa (działa max 50 min).
    Ładne blondy wychodzą z garniera np.111 moim klientkom. ;-)najlepiej farbować włosy blond farbami ;-) a nie rozjaśniaczami.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2014, 09:47

Kate 75, inessa, Lucky, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moj lekarz mowi, ze nie ma co szalec z niepokoju po odstawieniu dupka ( lutki, na jedno wychodzi ) i zrobic sobie spokojnie test po 1, 2 dniach po odstawieniu. Organizm jest tak wysycony progesteronem, ze dzien przerwy nie spowoduje znaczacego ( zagrazajacego zarodkowi ) spadku.

Kate 75, inessa, Lucky, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie,
    Ale mnie ominelo hoho....
    Odnosnie slubow, powiem tylko tyle, ze my mamy jedynie cywilny i to ze wzgledow formalno-prawnych, kiedys o tym pisalam :-)
    Inessa, oby beta rosla, mysl pozytywnie, bedzie dobrze :-)
    Lucky, estem pewna, ze niebawem Twoja kolej :-)
    Misku, dbaj o nozke :-)
    Samirka Ty wiesz &&&&&&&
    Biore sie za sprzatanie, mam dzis urlop i aplaowalysmy z corka babski dzien ale chalupe posprzatac troche trzeba
    Milego dnia babeczki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2014, 10:13

Kate 75, inessa, Lucky, grosza, samira, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 2022 2023 2024 2025 2026 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ