35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
EwaT wrote:sam fakt że facet chce się ożenić najlepiej swiadczy o jego intencjach i jak podchodzi do życia, odpowiedzialność na pierwszym miejscu u faceta, cała reszta daleko z tyłu
Pusurek, samira, szczęśliwa 2, Niuta, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:więc tym bardziej powinnaś dążyć do stabilizacji, czas upływa na naszą niekorzyść
Wybacz, ale im wiecej czytam Twoich postow, tym bardziej robi mi sie Ciebie szkoda... Albo masz na maxa kompleksy, albo mialas nieszczesliwa przeszlosc. Skad tyle jadu i zlosci w kobiecie w ciazy, ktora powinna byc szczesliwa i optymistyczna?
Ja mam fajne, stabilne, bezpieczne zycie, jestem szczesliwa. Czego i Tobie goraco zycze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2014, 22:03
Iwone, Niuta, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:nie mowimy tu o popaprancach i maminsynkach tylko w maire dojrzalych facetach
No to jest loteria ja jak w moim się zakochałam, a młoda byłam, to cóż byłam nieświadoma wielu kwestii, oprócz popaprańca mam nadziejęPusurek, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
mój uwielbia i obrywam za każdym razem jak zapomnę założyć swoja jak z domu wychodzę
EwaT wrote:już nie wspominajac że niektórzy faceci nie lubią obraczek na palcach..z wiadomych względówPusurek, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:mój były facet chciał się ożenić i miał dobre intencje - oświadczył mi się i byliśmy małżeństwem przez 4 lata aż urodziło się dziecko....Byłam żoną zdradzaną, znikał z domu, małżeństwo się rozpadło....nic mi ślub nie dał, ani kościelny, ani cywilny. Po kościelnym mam uraz, bo czuje się teraz jak jawna grzesznica. Po cywilnym mam rozwód, który trwał 15 minut. Mój były mąż płaci bardzo wysokie alimenty i ma kontakt z dzieckiem, ale dlatego, że tego chciał i poczuwał się - a nie dlatego, że mieliśmy zawartą umowę. Gdyby był innym człowiekiem - płaciłby te nędzne 300 zł na dziecko i miał go w dupie. Nic do rzeczy nie miało zawarte małżeństwo....
to prawda jak trafisz na chu.a to już nic nie zrobisz ale zawsze trzeba to ryzyko zminimalizowaćBursztyn lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Wybacz, ale im wiecej czytam Twoich postow, tym bardziej robi mi sie Ciebie szkoda... Albo masz na maxa kompleksy, albo mialas nieszczesliwa przeszlosc. Skad tyle jadu i zlosci w kobiecie w ciazy, ktora powinna byc szczesliwa i optymistyczna?
Ja mam fajne, stabilne, bezpieczne zycie, jestem szczesliwa. Czego i Tobie goraco zycze!
ale ja jestem szczęśliwa i optymistyczna -
Pusurek wrote:Dzis z duma, jutro moze zalowac. Faceci to dziwne stworzenia, nigdy nie ogarniesz co w tej glowie sie kolacze
) przekonaniu- takich intencji po prostu nie ma. Faceta ktory kocha- papier ucieszy, faceta ktory nie jest pewien- papier przeraza. Nazwijmy to papierkim lakmusowym
Kate 75, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Kate 75 wrote:No to jest loteria ja jak w moim się zakochałam, a młoda byłam, to cóż byłam nieświadoma wielu kwestii, oprócz popaprańca mam nadzieję
Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:kazdy moze zalowac, co sie wydarzy tego nikt nie przewidzi, ale oswidczajac sie deklaruje swoje intencje. Jesli tego nie robi to w moim (powtarzam: w moim
) przekonaniu- takich intencji po prostu nie ma. Faceta ktory kocha- papier ucieszy, faceta ktory nie jest pewien- papier przeraza. Nazwijmy to papierkim lakmusowym
Czyli oświadczyny i ślub z papierkiem receptą na szczęścia
No to jestem szczęśliwaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2014, 22:12
Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:kazdy moze zalowac, co sie wydarzy tego nikt nie przewidzi, ale oswidczajac sie deklaruje swoje intencje. Jesli tego nie robi to w moim (powtarzam: w moim
jeżeli Ty piszesz to wiadomo że w Twoim
jednym słowem- lekkoduchów, kobieciarzy i maminsynków wywalamy za drzwi!
-
nick nieaktualnyDobranoc, dziewczyny, kolorowych snow przy bokach naszych cudownych mezczyzn!
Moj ( teraz sie pochwale ), ma jeszcze jedna, wielka zalete. Nie chrapie! Sen przy nim to prawdziwa przyjemnosc
Dobrej nocy jeszcze raz!
Kate 75, EwaT, Iwone, malgos741, polarmiś, Mango, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:loteria do pewnego tylko stopnia, tak naprawde widac kogo sie bierze, bo facet wysyla sygnaly, ktore czesto sie niestety ignoruje, z wielu powodow...jak to w "Rejsie" zostalo powiedziane: "...jaki kon jest kazdy widzi..."
Żartujesz sobie, mam nadzieję. Uwierz, że po szesnastu latach takie rzeczy wychodzą, że koń to już nie koń i takich rzeczy się kobieta nie spodziewa , a potem to już nie dowidzi, albo nie chce widzieć, albo rozwód
Pusurek, polarmiś, Alis lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:jeżeli wybrałas właściwego kandydata a nie jego iluzję
Pusurek, polarmiś, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość