35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
agafbh wrote:Oj Caffe, tak to jest, ze im czlowiek wie mniej i jest mniej swiadomy pewnych zagrozen, tym jest latwiej, po prostu czeka sie bez zadnych analiz i rozdzielania wlosa na czworo
tez tak myśle ale często wiedza się przydaje bo można szybciej zareagować
caffe, bliska77, inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Tam podobno ma być śnieg od ferii. I tak większa szansa, ze tam spadnie, niż u nas w centralnej Polsce
oby , bo lubie zime ale tylko w górach , bo tak na co dzień to duża ilość śniegu jest strasznie meczącacaffe, inessa, bliska77, Lucky, Mango lubią tę wiadomość
-
Aisab wrote:oby , bo lubie zime ale tylko w górach , bo tak na co dzień to duża ilość śniegu jest strasznie mecząca
U nas jest tragedia na osiedlu zawsze. Jeździ się koleinami i to tylko w jedną stronę. Gdy przyjdzie się mijać, to któryś z pojazdów sie "kopie".
inessa, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:W obecnych czasach tak, ale kilkanaście lat temu rzeczywistość była inna
oj tak , jak byłam w ciązy to miałam tylko raz zrobione USG i to na takim przedpotopowym sprzęcie , że nie wiem czy w ogóle z tego coś widzieli , bo ja na ekranie nic anic nie mogłam zobaczyć. A te położne przy porodzie to dopiero france były. Pretensje miały , ze im się w nocy przeszkadzacaffe, inessa, bliska77, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Aisab wrote:oj tak , jak byłam w ciązy to miałam tylko raz zrobione USG i to na takim przedpotopowym sprzęcie , że nie wiem czy w ogóle z tego coś widzieli , bo ja na ekranie nic anic nie mogłam zobaczyć. A te położne przy porodzie to dopiero france były. Pretensje miały , ze im się w nocy przeszkadza
USG to był rarytas
a niektóre położne rzeczywiście pozostawiał wiele do życzenia
chociaż wydaje mi się, że pewnie niewiele sie w tej kwestii zmieniło
może tylko tyle, ze ludzie więcej wymagają i one po prostu czują respekt i wyhamowują swoje uwagi
inessa, bliska77, samira, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Ja też nie lubię dużych śniegów ze względu na stan dróg zarówno osiedlowych, jak i tych publicznych
U nas jest tragedia na osiedlu zawsze. Jeździ się koleinami i to tylko w jedną stronę. Gdy przyjdzie się mijać, to któryś z pojazdów sie "kopie".
ja do pracy przez las musze przejechać , niby droga ok ale jak spadnie śnieg to się dopiero dzieje , mieszkam na granicy dwóch gmin i żadna się nie kwapi do odśnieżania
caffe, inessa, bliska77, Lucky, Mango lubią tę wiadomość
-
Aisab wrote:ja do pracy przez las musze przejechać , niby droga ok ale jak spadnie śnieg to się dopiero dzieje , mieszkam na granicy dwóch gmin i żadna się nie kwapi do odśnieżania
inessa, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:zobaczcie też na wpis pod moim wykresem niejakiej calines - ludzie są dziwni, nie dość, że nie zna nas...to jeszcze jakieś banialuki wypisuje nie wiadomo w sumie po co....
inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Samirko co u CIebie kochana???
Iwonko jak zabki??
Płakać mi się chce na samą myśl co mnie czeka. Wizyty mam co tydzień i za każdym razem mam mieć usunięty ząb. Po pierwszym mam założone szwyOkazuje się że był to ostatni moment żeby coś z tym zrobić. Mogłam skończyć z sepsą
Pod wszystkimi zębami leczonymi kanałowo pojawiła mi się ropa i wszystkie są do usunięcia. Głównie górne (dwie 8,dwie 7, jedna 6 i co najgorsze 2 i to z tą 2 mam najwięcej problemu.
Jak dobrze że nie jestem w ciąży. Jakoś tak jakbym miała przeczucie i niby chciałam a nie robiłam za wiele żeby zajść.
Jak tylko się z tym uporam, to wrócę do staranek, jednak z forum nie odchodzę, no chyba że mnie wyrzucicieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2014, 15:24
samira, caffe, inessa, Dorka71, grosza, Lucky, Bursztyn, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:ehhh
Płakać mi się chce na samą myśl co mnie czeka. Wizyty mam co tydzień i za każdym razem mam mieć usunięty ząb. Po pierwszym mam założone szwyOkazuje się że był to ostatni moment żeby coś z tym zrobić. Mogłam skończyć z sepsą
Pod wszystkimi zębami leczonymi kanałowo pojawiła mi się ropa i wszystkie są do usunięcia. Głównie górne (dwie 8,dwie 7, jedna 6 i co najgorsze 2 i to z tą 2 mam najwięcej problemu.
Jak dobrze że nie jestem w ciąży. Jakoś tak jakbym miała przeczucie i niby chciałam a nie robiłam za wiele żeby zajść.
Jak tylko się z tym uporam, to wrócę do staranek, jednak z forum nie odchodzę, no chyba że mnie wyrzucicie
jedynie pocieszające jest to, ze ktoś znalazł źródło problemu, bo tak jak piszesz, mogło się skończyć źle.
Wspieram mocnoIwone, inessa, Aisab, Lucky lubią tę wiadomość
-
Witam koleżanki, humorki dopisują i to najważniejsze.
Ja po pracy, dziś na szczęście nie pada.
Samirki coś ostatnio nie widać
Witam nową koleżankę.
Aga będzie dobrze.
Iwone trzeba to przetrwać, przytulam.inessa, Iwone, caffe, Lucky, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
wierzę że zwyciężysz walkę z katarzyskiem
caffe wrote:Jakoś żyję, dziękuję
Od przedwczoraj walczę z katarem, tzn. walczę zeby nie zaatakował i chyba mi się uda wygrać tę walkę
A jak Ty się czujesz?inessa, caffe, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość