35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Dziewczyny
Ja już w pracy, a reszta widzę, że dosypia. Niespodzianka wyszła super wczoraj. W tym kinie - 3 godziny na Hobbicie myslałam, że jajo zniosę - A. był zdziwiony - bo zwykle w kinie przysypiam, a już na pierwszej części przespałam połowę.... Potem poszliśmy do knajpy i po zamówieniu (on się jeszcze upierał, żebym zamówiła sobie jakieś wino, czy piwo - a ja, że wyjątkowo nie mam ochoty..
- powiedziałam, że jednak mam prezent i wręczyłam mu ładne pudełeczko. Rozpakował z ciekawością i ...zdębiał...
. Zaskoczenie, radość i wzruszenie - to odnotowałam. A sama się trzęsłam jak galareta - nie mogłam sklecić zdania - nawet powiedziałam coś w stylu, że może to ta laseroskopia pomogła.... - no jak idiotka..
. Ręce mi się trzęsły no i jemu też. Tak więc wszystko wyszło ok
. Zapytał też, czy wie o tym pierwszy, czy jednak przed nim już pół świata na forum się dowiedziało...
grosza, Pusurek, polarmiś, Viv78, Iwone, Lucky, Mango, bliska77, Dorka71, Parka, samira, malgos741, gosia7122, mysza1975, EwaT, inessa, Niuta, Simba, anna maria, Panda, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia, to ladnie wyszlo
Takich chwil nie da sie zaplanowac w 100%, nigdy do konca nie wiesz, czy Cie emocje nie poniosa. Dobrze, ze sie ucieszyl i wzruszyl, bo faceci tez dziwnie czasem reaguja
Czasem wlasnie z nadmiaru emocji. Moj to pytal ze 4 razy, czy aby na pewno, mawet jak juz mu machalam testem przed nosem
Fajnie, ze Twoj Ci tego oszczedzil i mieliscie udany wieczor
Viv78, Lucky, bliska77, Parka, EwaT, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGdybys nie miala komu sie zwierzyc ze swojego szczescia, to bys eksplodowala z emocji i nie byloby niespodzianki urodzinowej!!!! Zrobilas mezowi piekny prezent, zreszt oboje zrobiliscie sobie prezent. Teraz niech Bozydar rosnie sobie zdrowo u Ciebie!
Pusurek, Viv78, Lucky, bliska77, EwaT, inessa, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
hej dziewczęta
Boziu rozpłakałam się czytając opis waszego wzruszającego wieczoru
słów mi brak
piękne to musiało być
cieszę się z Wami
no wprawiliście mnie w niesamowity nastrój na cały dzień
dziękuję
czy muszę dodawać że też tak chcę?polarmiś, Viv78, bliska77, Parka, malgos741, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
cześć Kobietki, witam weekendowo,
Bozia, siedzę, czytam Twoje posty i ryczę, bo to takie piękneno niech mnie ktoś walnie w łeb, bo ostatnio tylko bym siedziała i ryczala, nawet na reklamach
wczoraj wykastrowaliśmy kotka, wiecie jakie to smutne
mam chyba jakieś szaleństwo hormonów,
gdyby nie spadek temp (a - no i taki drobny szczegół jak @...) to bym pomyślała że to ciąża),
miałyście kiedyś tak że pomimo tego że @ trwa od kilku dni - ból piersi nie chce ustąpić?
miłej niedzieli, biegnę z psem do lasu.Lucky, bliska77, Bozia3, samira, EwaT, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny - naprawdę życzę każdej, żeby się udało...wiem, że to tylko słowa - bo jak tu dziewczynom wychodziło po długich staraniach, np. Adze - to też wydawało mi się, że spotka to po kolei inne, ale jakoś nie mnie..A jednak się udało (tfu, tfu, żeby nie zapeszać..). Ja mam wrażenie, że troszkę odpuściłam - byłam zmęczona po szpitalu, znużona niepowodzeniami, dodatkowo ten awans długo wyczekiwany sprawił mi dużo radości - skupiłam się na pracy bardziej. Polarmiś tu nawet mnie poganiała, zebym się bardziej udzielała na forum, a ja czułam, że mi opadły skrzydła....Nie mówiąc o tym , że okres świąteczno-noworoczny mieliśmy bardzo wyskokowy - codziennie prawie impreza u nas lub znajomych, sylwester itp. Na dodatek przed sylwiek poszłam kilka razy do solarium, i kilka razy na vaku na podciśnienie i podczerwień - więc zupełnie odpuściłam - nie brałam leków - czekałam na luty na inseminację...więc może to też pomogło...(choć teraz troszkę się boję o to jaki tryb zycia był przez te ostatnie 2 tygodnie)
Lucky, bliska77, grosza, polarmiś, Parka, samira, malgos741, gosia7122, Mango, Iwone, EwaT, inessa, Panda, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Wczoraj z moim M byliśmy też na Hobbicie
Cały czas myślałam o Bozi
- że film taki długi i jak ona biedna musi cierpieć z TĄ wiadomością
))))) Zazdrościłam, że ja nie mam takiej niespodzianki
No cóż postaram się i może ... kiedyś ... Pozdrowienia dla szczęśliwej rodzinki
Lucky, bliska77, polarmiś, Bozia3, Parka, malgos741, mysza1975, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualnyWitajcie
Bozia, wspaniale, wyszlo po prostu super, rozumiem Cie doskonale z tymi staraniamini zaskoczeniem, przezywalam dokladnie to samo. Wydawalo mi sie ze uda sie kazdej ale nie mnie.
A kiedy juz po wszystkich etapach emcji, nadszedl czas na zmeczenie i rezygnacje, przyszla taka niespodzianka
Bedzie dobrze, mysl pozytywnie i bedzie ok.
Dziewczyny, milego dnia.
My niebawem zmywamy sie do moich rodzicow pomoc mojemu tacie w czyszczeniu akwarium. Nie moze dzwigac ani sie przemeczac, wczoraj po 11 dniach od wyjscia ze szpitala, odwazyl sie wyjsc na dwor.
Moja corka coraz czesciej mowi do dzidzi w brzuchu, zawsze na dobranoc daje buziaka, wiec musi byc dobrze, nie ma innego wyjsciapolarmiś, Bozia3, Parka, samira, malgos741, Mango, gosia7122, mysza1975, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Nie miałam czasu podyskutować o różowym - na rzecz obrony różowatych - moja fotka w różowej czapeczce - i tak będę w niej chodzić ...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/67192b7dbf45.jpgDorka71, bliska77, Pusurek, Viv78, Parka, malgos741, Mango, Reni, mysza1975, EwaT, inessa, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Nie miałam czasu podyskutować o różowym - na rzecz obrony różowatych - moja fotka w różowej czapeczce - i tak będę w niej chodzić ...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/67192b7dbf45.jpg
Bozia, ten roz mozemy Ci wyjatkowo uznac, zreszta widac, ze masz inklinacje do rozu, patrzac na dzidzie na awatarze
bliska77, polarmiś, Bozia3, Parka, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Nie miałam czasu podyskutować o różowym - na rzecz obrony różowatych - moja fotka w różowej czapeczce - i tak będę w niej chodzić ...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/67192b7dbf45.jpg
A tak w ogole to ladna z Ciebie babka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2014, 11:03
Bozia3, Parka, malgos741, Mango, bliska77, grosza, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny