X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie!
    Co ja tu widzę,kolejny cód -Bozia bardzo gratuluję i wszystkim które zaszły gdy przestałam czytac.Mam do nadrobienia cały grudzień i styczeń bo tylko wpadłam na chwilkę .

Kto jeszcze ma zieloną kropkę?

U mnie nic nowego,czekam na marzec.

Pozdrawiam wszystkich i trzymam kciuki!

Bozia3, malgos741, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o Boże i Ineska w ciąży no jestem w totalnym szoku i serdecznie gratuluję !

muszę wziąc się za czytanie.

Bozia3, samira, malgos741, bliska77, Iwone, inessa lubią tę wiadomość

Andzia33
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mis, nie gadaj glupot, moze potrzebujesz troche odsapnac, ale potem bierz sie znowu do roboty! Ja taki starzec i mi sie udalo! Nos do gory, usmiech na dziob i z optymizmem patrz w przyszlosc! Ma byc dobrze i juz! :)

malgos741, bliska77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Bozia, patrzac po suwaczku to idziemy prawie leb w leb, sama niedawno mialam info o zlym samopoczuciu :)
    I cieszę się bardzo :) Z nami jeszcze inessa - będzie o czym gadać - o strachu przed genetycznymi itp..;) Ja jeszcze nic kompletnie nie wiem - kiedy jakie badania - dopiero się wdrażam w temat. Zadzwonię do swojej ginki, kiedy mam do niej przyjść pierwszy raz - za tydzień, za dwa? Nie mam pojęcia, Dupka mi wystarczy na tydzień góra, jeśli będę zażywać x2 dziennie, Może poproszę ją tylko o receptę, a wizyta później....

malgos741, bliska77, Mango, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarmis - odsapnij trochę, zajmij się kolanem, pracą - jesteśmy w tym samym wieku, Ty chyba jesteś młodsza - ja kończę 43 lata w kwietniu. A potem znajdź dobrego gina i spokojnie próbuj dalej...

Mango, bliska77, polarmiś, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 - gdzieś Ty się podziewała? Jak w nowej pracy?

Andzia33, inessa, Lucky lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka71 wrote:
    Pięknie Ci w różowym, a teraz w TYM stanie będzie Ci pięknie we wszystkim!
    Dorka dzięki - i dobrze, że wróciłaś :) Po urlopie do roboty...urlop do stażu się wlicza..;)

Mango, inessa, Lucky lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Bozia, ten roz mozemy Ci wyjatkowo uznac ;), zreszta widac, ze masz inklinacje do rozu, patrzac na dzidzie na awatarze ;)
    Patrząc na kobitkę na Twoim suwaczku - to twoje inklinacje też podejrzane...;)

Pusurek, inessa, Lucky lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    I cieszę się bardzo :) Z nami jeszcze inessa - będzie o czym gadać - o strachu przed genetycznymi itp..;) Ja jeszcze nic kompletnie nie wiem - kiedy jakie badania - dopiero się wdrażam w temat. Zadzwonię do swojej ginki, kiedy mam do niej przyjść pierwszy raz - za tydzień, za dwa? Nie mam pojęcia, Dupka mi wystarczy na tydzień góra, jeśli będę zażywać x2 dziennie, Może poproszę ją tylko o receptę, a wizyta później....

Na sledzeniu ciazy na belly masz wszystko fajnie napisane, serduszkami pozaznaczane sa konkretne terminy, kiedy 1 wizyta, kiedy widac serduszko, kiedy badania. Ja niestety nie moge sie trzymac polskich terminow, ale wg nich ustalam sobie norweskie.
    A na dupka recepte wyciagnij, na wizyte jest za wczesnie stanowczo, nawet chyba macica nie bedzie jeszcze tak rozpulchniona, zeby gin mogl zobaczyc. Ale jeszcze chwila i serduszko bedzie widoczne... :)

malgos741, Mango, bliska77, inessa, Lucky lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurku jak Ty się przełączasz z tej belly na ovu? Bo mnie raz zupełnie wywaliło komentarze pod wykresem - a logowanie na ovu automatycznie mnie wrzuca na belle - potem muszę jeszcze raz jakby wejść - jakis kosmos...chyba coś źle robię

bliska77, inessa, Lucky lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Patrząc na kobitkę na Twoim suwaczku - to twoje inklinacje też podejrzane...;)

Kurcze, nie bylo babeczek w innych sukienkach, a reszta wydawala mi sie nie fajna ;) Zreszta trzeba juz sobie powoli wizualizowac, ze brzuchy bedziemy za chwile mialy jak ta kobitka. A czy w rozowych kiecach? Ja raczej nie :P

inessa, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Pusurku jak Ty się przełączasz z tej belly na ovu? Bo mnie raz zupełnie wywaliło komentarze pod wykresem - a logowanie na ovu automatycznie mnie wrzuca na belle - potem muszę jeszcze raz jakby wejść - jakis kosmos...chyba coś źle robię

No wlasnie w ta strone to nie dziala :( Z ovu na belly to tylko kliknac na "sledzenie ciazy" pod " moje ovu". Ale w druga strone to juz sie nie da, trzeba znowu wpisac adres ovu i wejsc normalnie w forum. Nie zalozyli widocznie, ze zaciazone beda wracaly na ovu. A na tym belly forum taka nedza...

Mango, inessa, Lucky lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek , Bozia gratulacje z okazji brzuszka - zielono się zrobiło i bardzo fajnie
    Pozdrawiam i życzę udanej niedzieli
    Kobietki czy KaRa i megan już urodziły ? Niestety nie śledzę forum tak jak przy staraniach i czasami ważne wiadomości mnie omijają

Pusurek, bliska77, inessa, Lucky, megan8 lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No wlasnie w ta strone to nie dziala :( Z ovu na belly to tylko kliknac na "sledzenie ciazy" pod " moje ovu". Ale w druga strone to juz sie nie da, trzeba znowu wpisac adres ovu i wejsc normalnie w forum. Nie zalozyli widocznie, ze zaciazone beda wracaly na ovu. A na tym belly forum taka nedza...
    Działa. Wchodzisz na moje belly i wyświetla się owu friend. Trzeba nacisnąć i się jest znowu na forum.

bliska77, inessa, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Działa. Wchodzisz na moje belly i wyświetla się owu friend. Trzeba nacisnąć i się jest znowu na forum.

o w mordeczke, faktycznie :D A to jest nowosc? Bo dalalabym sie zabic, ze nie bylo tego 3 tygodnie temu i dlatego wchodzilam na ovu zawsze od nowa :D
    Dzieki caffe :)

caffe, inessa, Lucky lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    o w mordeczke, faktycznie :D A to jest nowosc? Bo dalalabym sie zabic, ze nie bylo tego 3 tygodnie temu i dlatego wchodzilam na ovu zawsze od nowa :D
    Dzieki caffe :)
    Cały czas było :)

Pusurek, inessa, Lucky lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe - jesteś wielka - dzięki - bo męczyło mnie to i drażniło...

Pusurek, bliska77, inessa, Lucky lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    Pusurek , Bozia gratulacje z okazji brzuszka - zielono się zrobiło i bardzo fajnie
    Pozdrawiam i życzę udanej niedzieli
    Kobietki czy KaRa i megan już urodziły ? Niestety nie śledzę forum tak jak przy staraniach i czasami ważne wiadomości mnie omijają
    Obydwie urodziły :) Megan rodziła chyba z godzinę tylko

inessa, Lucky, angela lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Probowac bede caly czas ale juz nie mam sily latac po lekarzach. Nie mam na to sily.
    Podobnie jak ja ale się nie poddaję ;-)

inessa, Lucky lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się kawką ale dziś pospałam ;-)
    Polamis a ty kiedy do lekarza?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2014, 11:52

polarmiś, samira, inessa, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
‹‹ 2099 2100 2101 2102 2103 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ