35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie!
Co ja tu widzę,kolejny cód -Bozia bardzo gratuluję i wszystkim które zaszły gdy przestałam czytac.Mam do nadrobienia cały grudzień i styczeń bo tylko wpadłam na chwilkę .
Kto jeszcze ma zieloną kropkę?
U mnie nic nowego,czekam na marzec.
Pozdrawiam wszystkich i trzymam kciuki!Bozia3, malgos741, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualnyMis, nie gadaj glupot, moze potrzebujesz troche odsapnac, ale potem bierz sie znowu do roboty! Ja taki starzec i mi sie udalo! Nos do gory, usmiech na dziob i z optymizmem patrz w przyszlosc! Ma byc dobrze i juz!
malgos741, bliska77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Bozia, patrzac po suwaczku to idziemy prawie leb w leb, sama niedawno mialam info o zlym samopoczuciu
Z nami jeszcze inessa - będzie o czym gadać - o strachu przed genetycznymi itp..
Ja jeszcze nic kompletnie nie wiem - kiedy jakie badania - dopiero się wdrażam w temat. Zadzwonię do swojej ginki, kiedy mam do niej przyjść pierwszy raz - za tydzień, za dwa? Nie mam pojęcia, Dupka mi wystarczy na tydzień góra, jeśli będę zażywać x2 dziennie, Może poproszę ją tylko o receptę, a wizyta później....
malgos741, bliska77, Mango, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Polarmis - odsapnij trochę, zajmij się kolanem, pracą - jesteśmy w tym samym wieku, Ty chyba jesteś młodsza - ja kończę 43 lata w kwietniu. A potem znajdź dobrego gina i spokojnie próbuj dalej...
Mango, bliska77, polarmiś, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Bozia, ten roz mozemy Ci wyjatkowo uznac
, zreszta widac, ze masz inklinacje do rozu, patrzac na dzidzie na awatarze
Pusurek, inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:I cieszę się bardzo
Z nami jeszcze inessa - będzie o czym gadać - o strachu przed genetycznymi itp..
Ja jeszcze nic kompletnie nie wiem - kiedy jakie badania - dopiero się wdrażam w temat. Zadzwonię do swojej ginki, kiedy mam do niej przyjść pierwszy raz - za tydzień, za dwa? Nie mam pojęcia, Dupka mi wystarczy na tydzień góra, jeśli będę zażywać x2 dziennie, Może poproszę ją tylko o receptę, a wizyta później....
Na sledzeniu ciazy na belly masz wszystko fajnie napisane, serduszkami pozaznaczane sa konkretne terminy, kiedy 1 wizyta, kiedy widac serduszko, kiedy badania. Ja niestety nie moge sie trzymac polskich terminow, ale wg nich ustalam sobie norweskie.
A na dupka recepte wyciagnij, na wizyte jest za wczesnie stanowczo, nawet chyba macica nie bedzie jeszcze tak rozpulchniona, zeby gin mogl zobaczyc. Ale jeszcze chwila i serduszko bedzie widoczne...malgos741, Mango, bliska77, inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
Pusurku jak Ty się przełączasz z tej belly na ovu? Bo mnie raz zupełnie wywaliło komentarze pod wykresem - a logowanie na ovu automatycznie mnie wrzuca na belle - potem muszę jeszcze raz jakby wejść - jakis kosmos...chyba coś źle robię
bliska77, inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Patrząc na kobitkę na Twoim suwaczku - to twoje inklinacje też podejrzane...
Kurcze, nie bylo babeczek w innych sukienkach, a reszta wydawala mi sie nie fajnaZreszta trzeba juz sobie powoli wizualizowac, ze brzuchy bedziemy za chwile mialy jak ta kobitka. A czy w rozowych kiecach? Ja raczej nie
inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Pusurku jak Ty się przełączasz z tej belly na ovu? Bo mnie raz zupełnie wywaliło komentarze pod wykresem - a logowanie na ovu automatycznie mnie wrzuca na belle - potem muszę jeszcze raz jakby wejść - jakis kosmos...chyba coś źle robię
No wlasnie w ta strone to nie dzialaZ ovu na belly to tylko kliknac na "sledzenie ciazy" pod " moje ovu". Ale w druga strone to juz sie nie da, trzeba znowu wpisac adres ovu i wejsc normalnie w forum. Nie zalozyli widocznie, ze zaciazone beda wracaly na ovu. A na tym belly forum taka nedza...
Mango, inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
Pusurek , Bozia gratulacje z okazji brzuszka - zielono się zrobiło i bardzo fajnie
Pozdrawiam i życzę udanej niedzieli
Kobietki czy KaRa i megan już urodziły ? Niestety nie śledzę forum tak jak przy staraniach i czasami ważne wiadomości mnie omijająPusurek, bliska77, inessa, Lucky, megan8 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:No wlasnie w ta strone to nie dziala
Z ovu na belly to tylko kliknac na "sledzenie ciazy" pod " moje ovu". Ale w druga strone to juz sie nie da, trzeba znowu wpisac adres ovu i wejsc normalnie w forum. Nie zalozyli widocznie, ze zaciazone beda wracaly na ovu. A na tym belly forum taka nedza...
bliska77, inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Działa. Wchodzisz na moje belly i wyświetla się owu friend. Trzeba nacisnąć i się jest znowu na forum.
o w mordeczke, faktycznieA to jest nowosc? Bo dalalabym sie zabic, ze nie bylo tego 3 tygodnie temu i dlatego wchodzilam na ovu zawsze od nowa
Dzieki caffe
caffe, inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
angela wrote:Pusurek , Bozia gratulacje z okazji brzuszka - zielono się zrobiło i bardzo fajnie
Pozdrawiam i życzę udanej niedzieli
Kobietki czy KaRa i megan już urodziły ? Niestety nie śledzę forum tak jak przy staraniach i czasami ważne wiadomości mnie omijająMegan rodziła chyba z godzinę tylko
inessa, Lucky, angela lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Probowac bede caly czas ale juz nie mam sily latac po lekarzach. Nie mam na to sily.
inessa, Lucky lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Witam się kawką ale dziś pospałam
Polamis a ty kiedy do lekarza?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2014, 11:52
polarmiś, samira, inessa, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017