35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNiuta wrote:No to tylko pozazdrościc że tak bez problemu ta koleżanka realizuje swoje marzenia. Niestety czasami przeszkody medyczne są nie do przejścia. Nawet pomimo WIEEEEEEEEELKIEJ wiary
Ale naprawde ciesze sie ze po kolei wszystkim sie udaje. Choc jestem jedna z najstarszych tu bywalczyn jeszcze troche tu posiedze co by uwierzyc ze sie uda , bo kazda Wasza Ciaza jest takim pokrzepieniem serca.Lucky, anna maria, Niuta, Pusurek, inessa, malgos741, bliska77, Viv78, samira, Iwone, Parka, Bozia3, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPolarmiś ja jestem tu już rok a czytałam dłuzej ovu,wiem wiek ale nie wypominamy tutaj wieku ja mimo różnych problemów z wiarą mam ja wielką i wierze,ze kazdej z nas z Was sie uda naprawde
a co do nogi to mam nadzieje,ze bedzie tylko coraz lepiej
a co z praca w takim razie???
Anna Maria jak sie czujesz???Pusurek, bliska77, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa szCzescie ide do firmy prowadzonej przez przyjaciol- wiec poczekaja na mnie i moja sprawna nozke. Umowe podpisze jak juz bede fikala. Jestem ubezpieczona przy mezu i prywatnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2014, 18:43
inessa, anna maria, EwaT, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Inesska czuje sie beznadziejnie,teraz dodatkowo boli mnie podbrzusze i krzyze.Mam pytanie dlaczego zdaza mi sie miec sluz ciemny Jakis Taki brazowy ,brudny ale nie codziennie.inessa wrote:Polarmiś ja jestem tu już rok a czytałam dłuzej ovu,wiem wiek ale nie wypominamy tutaj wieku ja mimo różnych problemów z wiarą mam ja wielką i wierze,ze kazdej z nas z Was sie uda naprawde
a co do nogi to mam nadzieje,ze bedzie tylko coraz lepiej
a co z praca w takim razie???
Anna Maria jak sie czujesz???Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa w czasie ciazy mialam 2-krotnie plaminia w 9 tygodniu i 25 . Ale to byly w zasadzie krwawienia nie plamienia. U mnie lozysko sie odklejalo i musialam lezec i faszerowac sie progesteronem ( to to samo co lutena) .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2014, 19:16
anna maria, inessa, caffe lubią tę wiadomość
-
To ja juz nie wiem co mi jest na ostatniej wizycie bylo wszystko ok.polarmiś wrote:Ja w czasie ciazy mialam 2-krotnie plaminia w 9 tygodniu i 25 . Ale to byly w zasadzie krwawienia nie plamienia. U mnie lozysko sie odklejalo i musialam lezec i faszerowac sie progesteronem ( to to samo co lutena) .
-
nick nieaktualnyAniu luteine zwykle odstawia sie po 12 tc jak już mniej wiecej funkcje progesteronu przejmuje łożysko moze powinnaś dalej go brać.
A mozę za dużo pracujesz i sie przemeczasz. A mozę to jest taka Twoja uroda czasami kobiety tak mają i lekarz nie znajduje żadnej przyczyny.
tego CI życze kochanacaffe, bliska77, anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:To ja juz nie wiem co mi jest na ostatniej wizycie bylo wszystko ok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2014, 19:40
inessa lubi tę wiadomość
-
Witajcie
Troszkę mnie nie było.
Mam sporo zaległości w czytaniu, ale z tego co zauwazyłam to zielności ciąg dalszy..Bozia ogromne gratulacje.
U mnie bez zmian, nowy cykl znów się zaczął - cykl bez M więc bez serduszek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2014, 20:01
inessa, Bozia3, Dorka71, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Aniu luteine zwykle odstawia sie po 12 tc jak już mniej wiecej funkcje progesteronu przejmuje łożysko moze powinnaś dalej go brać.
A mozę za dużo pracujesz i sie przemeczasz. A mozę to jest taka Twoja uroda czasami kobiety tak mają i lekarz nie znajduje żadnej przyczyny.
tego CI życze kochana
a mnie ginka powiedziała żeby brać conajmniej do 16tyginessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny