35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia niespodzianka wyszła super, ja nie wiem czy bym wytrzymała te trzy godziny na filmie
Mango, bliska77, inessa, Lucky lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
też ledwo dałam radę - tym bardziej, że wciąż chciało mi się z nerwów sikać..malgos741 wrote:Bozia niespodzianka wyszła super, ja nie wiem czy bym wytrzymała te trzy godziny na filmie

Mango, polarmiś, Iwone, Pusurek, inessa, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisku, uda sie, wlasnie wtedy jak czlowiek traci wiare i juz mu sie zwyczajne nie chce to wtedy sie udaje
, ja na cuda nie liczylam i nie licze, bo zwyczajnie w nie nie wierze,
Jestem pewna ze sie uda
gosia7122, polarmiś, Iwone, grosza, samira, inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
misiu ja tak samo mówiłam i ostatnio oklapłam i stał się cud ja na prawdę w to wierzę.U mnie mdłości i ból pleców tak w okolicy kości ogonowej ( trochę mnie martwią)Boziu ogromnie CI gratuluje.Cięzko mi pisać bo te mdłości są okropne ale lekarka mi mówiła że to dobrze świadczy o ciąży.Pozdrawiam Wszystkie.Inessa nie ustanie trzymam kciuki może nam się uda tym razem.polarmiś wrote:A ja nie mam juz wiary ze mi sie uda. Licze na cud.
polarmiś, Viv78, Mango, Iwone, Bozia3, grosza, inessa, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Andzia33 - gdzieś Ty się podziewała? Jak w nowej pracy?
Jeszcze chwila i wrócę,chociaż teraz mam czas wspólny z m [oboje kończymy o 15] więc trudno dostac się do kompa.Ale postaram się trochę odpocząc i od marcawracam.W pracy ok ,jeszcze nie nauczyłam się gospodarowac czasem na nowo,niby mam go więcej ,ale ciągle brakuje.Mała ma w środę balik przebierańców więc musimy dziś zkombinowac przebranie.
Trochę poczytałam z grudnia i wysłałam m po ser na oponki,,,,, i gratuluję Alis.
Pozdrawiam wszystkie!
Mango, gosia7122, malgos741, grosza, samira, Bozia3, inessa, Pusurek, Lucky, bliska77, Panda, Iwka lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Ja też podpisuję się pod słowami Misia

Fajna czapeczka
polarmiś wrote:No ale to roz pudrowy i dodatek a nie calosc, to zupelnie co innego. Nie ma jak dzidiza pierńik w rozu. Mam taka kolezanke lat 50 i wszystko w rozu, nie da sie tego zniesc. Poza tym ja u siebie nie lubie rozu, i np. Polaczenie brazu z bladym rozem lubie.
A tak w ogole to ladna z Ciebie babka.
Bozia3, inessa, Pusurek, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:A ja nie mam juz wiary ze mi sie uda. Licze na cud.
Ja też czasami tak się czuję.
Cieszę się jeżeli którejś z Was się udaje. Po pierwsze bo bardzo Was polubiłam i po drugie, bo to daje i mnie nadzieję na szczęśliwe zakończenie. Z drugiej strony pojawia się pytanie dlaczego nie ja i obawa, że zostanę tu sama.
samira, Mango, inessa, EwaT, malgos741, Lucky, bliska77, Parka, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
sama nigdy nie zostaniesz - zawsze tu dochodzą nowe osoby - ja czekałam rok - i przewinęło się tu trochę ludzi - a wiele doszło...więc spokojnie - będzie dobrzemysza1975 wrote:Ja też czasami tak się czuję.
Cieszę się jeżeli którejś z Was się udaje. Po pierwsze bo bardzo Was polubiłam i po drugie, bo to daje i mnie nadzieję na szczęśliwe zakończenie. Z drugiej strony pojawia się pytanie dlaczego nie ja i obawa, że zostanę tu sama.
inessa, mysza1975, polarmiś, samira, Pusurek, Iwone, Lucky, bliska77, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Oj Myszko jak ja Cię doskonale rozumiemmysza1975 wrote:Ja też czasami tak się czuję.
inessa, mysza1975, polarmiś, Niuta, Iwone, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
Mango
i jej marzenie 
-
nick nieaktualnyHej kochane spokojnej,dobrej niedzieli Wam życze

Bozia wspaniały prezent
Andzia wita po przerwie
Pamietam o każdej ale nas jest tu dużo i już nie jestem wstanie wymienić każdej ale naprawde pamietam
Buziaki śle
Mango, samira, mysza1975, Bozia3, malgos741, Lucky, bliska77, Parka, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Ja też czasami tak się czuję.
Normalnie mi to z ust wyjełaś
I pomimo tego że cuda są stosunkowo rzadkie i unikatowe to jednak tli się we mnie iskierka nadzieji że każdej z nas w końcu się uda....
Bozia3, mysza1975, inessa, Iwone, EwaT, Mango, Lucky, bliska77, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Mysza sama na pewno nie zostaniesz jest nas tu wiele i nowe dochodzą.
samira, Lucky, inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja rozmawialam dzis z kolezanka z klasy z ogolniaka, ktora mieszka w Holandii i mam z nia regularny, ale niezbyt czesty kontakt. Rok temu urodzila 1 dziecko i mowila 2 miesiace po porodzie, ze jest absolutnie gotowa na kolejne. No i... kolejne rodzi sie w marcu. To jest dziewczyna, ktora uwielbiala podroze, imprezy, raczej nie byla zwolennikiem zakladania rodziny. Ale jak sie wyszumiala, to i na nia przyszlo

Dziewczyny, mozna!
inessa, samira, Mango, Lucky, EwaT, bliska77, Parka, Iwone, Panda, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny, jak natura pozwoli albo jak medycyna pomoze, choc tez nie ma gwarancji.Pusurek wrote:A ja rozmawialam dzis z kolezanka z klasy z ogolniaka, ktora mieszka w Holandii i mam z nia regularny, ale niezbyt czesty kontakt. Rok temu urodzila 1 dziecko i mowila 2 miesiace po porodzie, ze jest absolutnie gotowa na kolejne. No i... kolejne rodzi sie w marcu. To jest dziewczyna, ktora uwielbiala podroze, imprezy, raczej nie byla zwolennikiem zakladania rodziny. Ale jak sie wyszumiala, to i na nia przyszlo

Dziewczyny, mozna!
inessa, Lucky, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:, jak natura pozwoli albo jak medycyna pomoze, choc tez nie ma gwarancji.
Tam czysta natura, zaszla w 1 ciaze w 2 cyklu. Ale to jest laska, ktora mysle, nie dopuszczala do siebie mysli, ze cos moze byc nie tak. Zaplanowala i zrobila. I to dwa razy
inessa, Mango, malgos741, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaki dziś tu spokój łał
A koleżanka Pusurku no no niezłą laska
A dziewczyny starajace sie ja wierze,ze doąłczycie do nas w niedługim czasie

ja mam cały czas stracha czy dalej bedzie dobrze w tym tygodniu wiyta u lekarza jestem ciekawa czy wszystko jest w porzadku z maleństwem.
Polarmiś jak nóżka?????????
Pusurek, samira, Mango, Lucky, malgos741, bliska77, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNozka kustyka. Nie prostuje jej. We wtorek ide do innego ortopedy i w czwartek do jeszcze innego co by wypowiedzieli sie czy operacja jest konieczna.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2014, 17:52
inessa, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Tam czysta natura, zaszla w 1 ciaze w 2 cyklu. Ale to jest laska, ktora mysle, nie dopuszczala do siebie mysli, ze cos moze byc nie tak. Zaplanowala i zrobila. I to dwa razy

No to tylko pozazdrościc że tak bez problemu ta koleżanka realizuje swoje marzenia. Niestety czasami przeszkody medyczne są nie do przejścia. Nawet pomimo WIEEEEEEEEELKIEJ wiary
inessa, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards