X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia niespodzianka wyszła super, ja nie wiem czy bym wytrzymała te trzy godziny na filmie ;-)

Mango, bliska77, inessa, Lucky lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Bozia niespodzianka wyszła super, ja nie wiem czy bym wytrzymała te trzy godziny na filmie ;-)
    też ledwo dałam radę - tym bardziej, że wciąż chciało mi się z nerwów sikać..:)

Mango, polarmiś, Iwone, Pusurek, inessa, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misku, uda sie, wlasnie wtedy jak czlowiek traci wiare i juz mu sie zwyczajne nie chce to wtedy sie udaje :-) , ja na cuda nie liczylam i nie licze, bo zwyczajnie w nie nie wierze,
    Jestem pewna ze sie uda :-)

gosia7122, polarmiś, Iwone, grosza, samira, inessa, Lucky lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    A ja nie mam juz wiary ze mi sie uda. Licze na cud.
    misiu ja tak samo mówiłam i ostatnio oklapłam i stał się cud ja na prawdę w to wierzę.U mnie mdłości i ból pleców tak w okolicy kości ogonowej ( trochę mnie martwią)Boziu ogromnie CI gratuluje.Cięzko mi pisać bo te mdłości są okropne ale lekarka mi mówiła że to dobrze świadczy o ciąży.Pozdrawiam Wszystkie.Inessa nie ustanie trzymam kciuki może nam się uda tym razem.

polarmiś, Viv78, Mango, Iwone, Bozia3, grosza, inessa, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Andzia33 - gdzieś Ty się podziewała? Jak w nowej pracy?

Jeszcze chwila i wrócę,chociaż teraz mam czas wspólny z m [oboje kończymy o 15] więc trudno dostac się do kompa.Ale postaram się trochę odpocząc i od marcawracam.W pracy ok ,jeszcze nie nauczyłam się gospodarowac czasem na nowo,niby mam go więcej ,ale ciągle brakuje.Mała ma w środę balik przebierańców więc musimy dziś zkombinowac przebranie.

Trochę poczytałam z grudnia i wysłałam m po ser na oponki,,,,, i gratuluję Alis.

Pozdrawiam wszystkie!

Mango, gosia7122, malgos741, grosza, samira, Bozia3, inessa, Pusurek, Lucky, bliska77, Panda, Iwka lubią tę wiadomość

Andzia33
  • grosza Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też podpisuję się pod słowami Misia :)
    Fajna czapeczka :)

polarmiś wrote:
    No ale to roz pudrowy i dodatek a nie calosc, to zupelnie co innego. Nie ma jak dzidiza pierńik w rozu. Mam taka kolezanke lat 50 i wszystko w rozu, nie da sie tego zniesc. Poza tym ja u siebie nie lubie rozu, i np. Polaczenie brazu z bladym rozem lubie.
    A tak w ogole to ladna z Ciebie babka.

Bozia3, inessa, Pusurek, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    A ja nie mam juz wiary ze mi sie uda. Licze na cud.

Ja też czasami tak się czuję.

Cieszę się jeżeli którejś z Was się udaje. Po pierwsze bo bardzo Was polubiłam i po drugie, bo to daje i mnie nadzieję na szczęśliwe zakończenie. Z drugiej strony pojawia się pytanie dlaczego nie ja i obawa, że zostanę tu sama.

samira, Mango, inessa, EwaT, malgos741, Lucky, bliska77, Parka, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:

Cieszę się jeżeli którejś z Was się udaje. Po pierwsze bo bardzo Was polubiłam i po drugie, bo to daje i mnie nadzieję na szczęśliwe zakończenie. Z drugiej strony pojawia się pytanie dlaczego nie ja i obawa, że zostanę tu sama.
    sama nigdy nie zostaniesz - zawsze tu dochodzą nowe osoby - ja czekałam rok - i przewinęło się tu trochę ludzi - a wiele doszło...więc spokojnie - będzie dobrze

inessa, mysza1975, polarmiś, samira, Pusurek, Iwone, Lucky, bliska77, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Mango Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:

Oj Myszko jak ja Cię doskonale rozumiem :(

inessa, mysza1975, polarmiś, Niuta, Iwone, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane spokojnej,dobrej niedzieli Wam życze <3 :)
    Bozia wspaniały prezent :)
    Andzia wita po przerwie :D
    Pamietam o każdej ale nas jest tu dużo i już nie jestem wstanie wymienić każdej ale naprawde pamietam <3
    Buziaki śle <3 :)

Mango, samira, mysza1975, Bozia3, malgos741, Lucky, bliska77, Parka, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Niuta Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:

Normalnie mi to z ust wyjełaś ;-)
    I pomimo tego że cuda są stosunkowo rzadkie i unikatowe to jednak tli się we mnie iskierka nadzieji że każdej z nas w końcu się uda....

Bozia3, mysza1975, inessa, Iwone, EwaT, Mango, Lucky, bliska77, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza sama na pewno nie zostaniesz jest nas tu wiele i nowe dochodzą. :-)

samira, Lucky, inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eh no i ja miewam myśli że sama tu zostanę
    też mi oklapły skrzydełka
    mierzę temp ale entuzjazmu brak :(

grosza, malgos741, bliska77, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    eh no i ja miewam myśli że sama tu zostanę
    też mi oklapły skrzydełka
    mierzę temp ale entuzjazmu brak :(
    Ja nie mierze, to chyba nie ma sensu.

Lucky, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja rozmawialam dzis z kolezanka z klasy z ogolniaka, ktora mieszka w Holandii i mam z nia regularny, ale niezbyt czesty kontakt. Rok temu urodzila 1 dziecko i mowila 2 miesiace po porodzie, ze jest absolutnie gotowa na kolejne. No i... kolejne rodzi sie w marcu. To jest dziewczyna, ktora uwielbiala podroze, imprezy, raczej nie byla zwolennikiem zakladania rodziny. Ale jak sie wyszumiala, to i na nia przyszlo ;)

Dziewczyny, mozna! :)

inessa, samira, Mango, Lucky, EwaT, bliska77, Parka, Iwone, Panda, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A ja rozmawialam dzis z kolezanka z klasy z ogolniaka, ktora mieszka w Holandii i mam z nia regularny, ale niezbyt czesty kontakt. Rok temu urodzila 1 dziecko i mowila 2 miesiace po porodzie, ze jest absolutnie gotowa na kolejne. No i... kolejne rodzi sie w marcu. To jest dziewczyna, ktora uwielbiala podroze, imprezy, raczej nie byla zwolennikiem zakladania rodziny. Ale jak sie wyszumiala, to i na nia przyszlo ;)

Dziewczyny, mozna! :)
    , jak natura pozwoli albo jak medycyna pomoze, choc tez nie ma gwarancji.

inessa, Lucky, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    , jak natura pozwoli albo jak medycyna pomoze, choc tez nie ma gwarancji.

Tam czysta natura, zaszla w 1 ciaze w 2 cyklu. Ale to jest laska, ktora mysle, nie dopuszczala do siebie mysli, ze cos moze byc nie tak. Zaplanowala i zrobila. I to dwa razy :)

inessa, Mango, malgos741, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaki dziś tu spokój łał
    A koleżanka Pusurku no no niezłą laska :P
    A dziewczyny starajace sie ja wierze,ze doąłczycie do nas w niedługim czasie :) :) :)
    ja mam cały czas stracha czy dalej bedzie dobrze w tym tygodniu wiyta u lekarza jestem ciekawa czy wszystko jest w porzadku z maleństwem.

Polarmiś jak nóżka?????????

Pusurek, samira, Mango, Lucky, malgos741, bliska77, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nozka kustyka. Nie prostuje jej. We wtorek ide do innego ortopedy i w czwartek do jeszcze innego co by wypowiedzieli sie czy operacja jest konieczna.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2014, 17:52

inessa, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość

• Niuta Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Tam czysta natura, zaszla w 1 ciaze w 2 cyklu. Ale to jest laska, ktora mysle, nie dopuszczala do siebie mysli, ze cos moze byc nie tak. Zaplanowala i zrobila. I to dwa razy :)

No to tylko pozazdrościc że tak bez problemu ta koleżanka realizuje swoje marzenia. Niestety czasami przeszkody medyczne są nie do przejścia. Nawet pomimo WIEEEEEEEEELKIEJ wiary :-(

inessa, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
‹‹ 2100 2101 2102 2103 2104 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ